Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  21:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

wl: Tenhle příklad nám ukazuje, že i přes nesprávné vstupní údaje (barva mého GTI) lze dospět ke správným výsledkům (pán v bílém GTI udělal bugr)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 23.02.15  21:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

cov

Congrats k novému autu! A jsem rád, že konečně někdo se chce starat o lak svého vozidla. >:-[]

Mytí by mělo být snažší, wapka + pre wash foam by měla odstranit celkem hodně oproti slabším protekcím, nicméně žádný coating lak před kartáči v myčce neochrání... To je blbost.

Já přemýšlím, že na daily driver bych dal nějaký coating. Vosky a sealanty bych nechal na víkendovku, tam se to hodí víc. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  20:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

white label
    A jooo máš pravdu, jsem hlava děravá....tak dlouho mluvil o bílé, až mám nějak zažito, že má bílé GTI jako ty, akorát jiný model..přitom mi ukazoval i fotky >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.15  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

Cov
    Právě, pokud bys myslel woodyho, napsal bys: "pán s (karbonově) šedým GTI".
    Napadlo mě, jestli tu bílou nemáš ještě stále zafixovanou, myslím, jak ses tu nedávno divil, když tu dal woody první fotky svého GTI, že není bílé... ;-)

P.S. Černá kola na (černém) Rollsu jsou docela úchylná... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  19:43

« Re: Re: Re: Re: Re: DCC

white label
    Mysle jsem teda woodyho, nevěděl jsem, že i ty si na ně dělal bubáky >:D

Leg
    Lak by mněl být vice bezúdržbové, ale i tak je dobré ho mýt ručně, do myčky to může, vydrží to určitě víc jak vosky, ale o určitou životnost se tím připravuješ, na druhou stranu by ruční mělo být daleko snazší....zítra se o na hodně věcí vyptám a až bude nějaký sraz tak poreferuju aspoň uvidíte jestli to stojí za to.

Jinak jsem přidal do galerie i další auto co naposledy dělal..Rollse...mrkni to je paráda [odkaz]
    jedna propagační libovka na Ferrari s kosmetikou co používá.[odkaz] [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.15  18:41

Leg
    Jo, Ma2 MPS v rosničkově zelené je přesně to, na co už léta čekám a furt nic... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 23.02.15  18:29

« Re: Re: Re: Re: DCC

Covenant: špica, ďalšie nové auto v "klube". Začínam si pripadať ako majiteľ oldtimeru a keď si label kúpi tú avizovanú Mazdu 2 (dúfam že v známej trávičkovozelenej) >:D , tak v tom asi ostanem celkom sám. >:D

To st z odkazu nemá chybu, kombinácia dokonale nalešteného a zakonzervovaného laku so skoro novými plastami a gumami :yes: teda jediná chyba je, že by mi bolo ľúto s tým jazdiť. :-) som zvedavý, ako budeš hodnotiť ochranu, či to fakt bude aj po dvoch rokoch efektívne fungovať. Ako budeš umývať? Poctivo doma ručne, na kefách, alebo to niekomu outsourcuješ?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.15  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

w-a
    Já bych jim dal "persona non grata", komu by pak ty GTIčka prodávali, nebýt mě, tak iudex jezdí v STéčku a ty v CRS. >:D ;-)

P.S. Já nevěděl do jaké míry je Cov zasvěcen do naší nátlakové akce... >:-[]
    M2 je zatím jen v oblasti úvah, uvidíme, co s ní předvedou.
    Škoda, že nakonec asi nebude žádný shooting brake s technikou RS3/TTRS.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  17:26

wl: Když s bílým tak bílým, Cov snad není barvoslepej. ;-) Užij si těch pár minut slávy. :-)
    Btw: proto ty úvahy o M2 ? U koncernu už jsi po několika intervencích persona non grata ? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.15  17:18

Cov
    Nějaký pán s bílým GTI? Myslíš s pětkovým bílým GTI, nebo se sedmičkovým v CSG? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.15  16:56

iudex viem, že nemôžem na tom drndať donekonečna, nepamätal som si, ale koľko dní, v piatok by som ho chcel dať na značky, v stredu by tu mal byť techničák, nechám im tam auto kvôli tomu rádiu a v piatok by som sa tam musel tak či tak zastaviť kvôli vráteniu prepravných a to si hádam vyzdvihnem opravený rádio príjem, ešte k tým značkám je pravda, že nové auto už policajt kontrolovať nemusí ? toledo som neprihlasoval ja a viem, že leona mi kvôli tomu neprihlásili a musel som ísť na kontrolu a znova s papiermi
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 23.02.15  16:52

Já ani tak neřeším vzhled jako spíš ochranu toho laku... taky jsem viděl Autosalon >:-[] , ale auto meju normálně v myčce, navíc ta modrá není úplně ideální barva na to jezdit se špinavým autem.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  16:48

« Re: Re: Re: DCC

Emel:
    Díky, určitě dám po určitě době vědět jak je to s tou výdrží...budu u něj zítra celý den, tak jsem na to taky zvědavý jak mu to půjde od ruky

mnělo by to vypadat asi takto..barva je stejná, jen je to ST a v reálu je malinko sytější (tmavší) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 23.02.15  16:38

« Re: Re: DCC

Gratuluju, červená vypadá pěkně.

Nějakou ochranu laku jsem taky zvažoval, ale případně asi až na jaře... budu případně rád za doporučení.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.15  16:37

Bran: nechcem Ti kaziť radosť, ale zo zákona musíš auto do 15 dní prihlásiť (takže koniec marca je neskoro). Druhá vec je, že ak to nestihneš, nik to nebude moc riešiť (ja som to tiež prešvihol), teoreticky ale riskuješ pokutu.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  16:37

iudex
    Díky, snad to zítra všechno stihneme a večer s ním přijedu.....má ale pršet a možná až sněžit, tak to vidím na první normální jízdu až na víkend, kdy by mnělo být sice jen 5 stupňů, ale snad slunečno a schnout cesty...zase najíždět za každou cenu nechci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.02.15  16:31

Woody díky
    No popravdě auto bylo proti původnímu dodání 11 týden ( 9-15 březen) u prodejce už od 12 února...prý nějaký pán s bílým GTi udělal Bugr a postavil celý koncern do latě..tak jsou rychlejší asi o měsíc >:D

Bude se zítra celý den leštit a pak ochrana laku.. zjednodušeně něco jako ta nanokosmetika co byla v autosalónu, jen to má delší životnost cca dva roky. ;-)

Brandon taky dík moc,
    hlavně se teď musí oteplit, auto je na letních a jak psal Woody ty gumy při tom výkonu moc nefunguji...ale jak bude zajeto, tak sraz by byl fajn ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.02.15  16:25

woody neviem ako to máte u vás, mne dali nejaký papier, platnosť špz do konca marca a hodlám to na nich zabehnúť >:D chcel by som prekvapiť manželku s číslom nášmu srdcu blízkym takže nechcel som, aby to dávali na značky oni
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.02.15  16:24

Cov: paráda, a to nám povieš len tak medzi rečou? My už sme tu naučení na telenovely. >:D A kedy preberáš?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.02.15  16:20

Cov: Tak dorazila !!! Paráda...gratuluju. :yes: ;-) Ty jsi tichá voda, já tady na (ne)dodání GTI vystavěl celou reality show. >:D

Co přesně máš v plánu s lakem ? Nějaký polepy ?

Momichodem, k tvé SZ ohledně převozky. Mrkni na Brandona, ten si s tím hlavu neláme a s převozkou štráduje po Slovensku sem a tam. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…