Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
boost. 23.02.15 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
cov
Congrats k novému autu! A jsem rád, že konečně někdo se chce starat o lak svého vozidla. >:-[]
Mytí by mělo být snažší, wapka + pre wash foam by měla odstranit celkem hodně oproti slabším protekcím, nicméně žádný coating lak před kartáči v myčce neochrání... To je blbost.
Já přemýšlím, že na daily driver bych dal nějaký coating. Vosky a sealanty bych nechal na víkendovku, tam se to hodí víc. :-) -
white label 23.02.15 20:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
Cov
Právě, pokud bys myslel woodyho, napsal bys: "pán s (karbonově) šedým GTI".
Napadlo mě, jestli tu bílou nemáš ještě stále zafixovanou, myslím, jak ses tu nedávno divil, když tu dal woody první fotky svého GTI, že není bílé... ;-)
P.S. Černá kola na (černém) Rollsu jsou docela úchylná... 8-s -
Covenant 23.02.15 19:43
« Re: Re: Re: Re: Re: DCC
white label
Mysle jsem teda woodyho, nevěděl jsem, že i ty si na ně dělal bubáky >:D
Leg
Lak by mněl být vice bezúdržbové, ale i tak je dobré ho mýt ručně, do myčky to může, vydrží to určitě víc jak vosky, ale o určitou životnost se tím připravuješ, na druhou stranu by ruční mělo být daleko snazší....zítra se o na hodně věcí vyptám a až bude nějaký sraz tak poreferuju aspoň uvidíte jestli to stojí za to.
Jinak jsem přidal do galerie i další auto co naposledy dělal..Rollse...mrkni to je paráda [odkaz]
jedna propagační libovka na Ferrari s kosmetikou co používá.[odkaz] [odkaz]
-
Leg 23.02.15 18:29
« Re: Re: Re: Re: DCC
Covenant: špica, ďalšie nové auto v "klube". Začínam si pripadať ako majiteľ oldtimeru a keď si label kúpi tú avizovanú Mazdu 2 (dúfam že v známej trávičkovozelenej) >:D , tak v tom asi ostanem celkom sám. >:D
To st z odkazu nemá chybu, kombinácia dokonale nalešteného a zakonzervovaného laku so skoro novými plastami a gumami :yes: teda jediná chyba je, že by mi bolo ľúto s tým jazdiť. :-) som zvedavý, ako budeš hodnotiť ochranu, či to fakt bude aj po dvoch rokoch efektívne fungovať. Ako budeš umývať? Poctivo doma ručne, na kefách, alebo to niekomu outsourcuješ? -
white label 23.02.15 17:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
w-a
Já bych jim dal "persona non grata", komu by pak ty GTIčka prodávali, nebýt mě, tak iudex jezdí v STéčku a ty v CRS. >:D ;-)
P.S. Já nevěděl do jaké míry je Cov zasvěcen do naší nátlakové akce... >:-[]
M2 je zatím jen v oblasti úvah, uvidíme, co s ní předvedou.
Škoda, že nakonec asi nebude žádný shooting brake s technikou RS3/TTRS. -
Brandon Walsh 23.02.15 16:56
« Re: Re: Re: Re: Re: DCC
iudex viem, že nemôžem na tom drndať donekonečna, nepamätal som si, ale koľko dní, v piatok by som ho chcel dať na značky, v stredu by tu mal byť techničák, nechám im tam auto kvôli tomu rádiu a v piatok by som sa tam musel tak či tak zastaviť kvôli vráteniu prepravných a to si hádam vyzdvihnem opravený rádio príjem, ešte k tým značkám je pravda, že nové auto už policajt kontrolovať nemusí ? toledo som neprihlasoval ja a viem, že leona mi kvôli tomu neprihlásili a musel som ísť na kontrolu a znova s papiermi -
-
Covenant 23.02.15 16:37
« Re: Re: Re: DCC
iudex
Díky, snad to zítra všechno stihneme a večer s ním přijedu.....má ale pršet a možná až sněžit, tak to vidím na první normální jízdu až na víkend, kdy by mnělo být sice jen 5 stupňů, ale snad slunečno a schnout cesty...zase najíždět za každou cenu nechci ;-)
-
Covenant 23.02.15 16:31
« Re: Re: Re: DCC
Woody díky
No popravdě auto bylo proti původnímu dodání 11 týden ( 9-15 březen) u prodejce už od 12 února...prý nějaký pán s bílým GTi udělal Bugr a postavil celý koncern do latě..tak jsou rychlejší asi o měsíc >:D
Bude se zítra celý den leštit a pak ochrana laku.. zjednodušeně něco jako ta nanokosmetika co byla v autosalónu, jen to má delší životnost cca dva roky. ;-)
Brandon taky dík moc,
hlavně se teď musí oteplit, auto je na letních a jak psal Woody ty gumy při tom výkonu moc nefunguji...ale jak bude zajeto, tak sraz by byl fajn ;-) -
woody-alien 23.02.15 16:20
« Re: Re: DCC
Cov: Tak dorazila !!! Paráda...gratuluju. :yes: ;-) Ty jsi tichá voda, já tady na (ne)dodání GTI vystavěl celou reality show. >:D
Co přesně máš v plánu s lakem ? Nějaký polepy ?
Momichodem, k tvé SZ ohledně převozky. Mrkni na Brandona, ten si s tím hlavu neláme a s převozkou štráduje po Slovensku sem a tam. >:-[]