white label 25.02.15 17:50
« Re: Re: Re: přihlášení
Th
Ale jo..., částečně ses zastal, asi nejvíc mě tam dorazila věta:
"Každému totiž musí být jasné, že ke sportovnímu vozu patří manuální převodovka." >:D
Třeba "hlupáci" v Porsche evidentně nechodí na tento web, jinak by "ani omylem" neudělali z nové GT3 RS! "nesportovní" auto. >:-[] -
woody-alien 25.02.15 16:22
« Re: Re: Re: Re: Návrh
pot: Prosím tě, ty kdykoliv vyfotíš nějakou blbost, jsi na bedně. >:-[] A nakonec, přihlásit to můžeš už teď. Ale je mi líto toho tématu, účast do dnešních 22.00 bude tristní a v březnu se snad místní lenoši (včetně mě) probuděj a daj pořádný fotky. ;-) -
poterienko 25.02.15 16:13
« Re: Re: Re: Návrh
TH: Všichni moc dobře víme, že megí u krajnice je univerzální na cokoli >:-[] >:-[]
WA: Já nesouhlasím, protože jsem se právě oblékl, abych šel fotit tu blbost, která jediná mne napadla a doufal jsem, že budu s emelem na bedně :D.
No tak fajn... -
woody-alien 25.02.15 14:08
« Návrh
Vzhledem k zatím přihlášenému počtu (dá-li se tomu vůbec říkat počet) soutěžících navrhuji spojit únor a březen 2015 se stejným, podle mého zajímavým tématem - tedy Moje auto a zábava. Již přihlášení by měli možnost fotku nechat nebo přihlásit jinou, podle vlastního uvážení. Co vy na to ? -
Thomasino 24.02.15 13:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
No já mám s koncernovou nemetalickou červenou určité zkušenosti z GTI, takže ti přeji aby ti ten optimismus vydržel ;-) Ale pokud dáš jednou za rok přeleštit, tak asi OK, to jsem v té době ještě neměl známého, co je schopen to udělat dobře, ikdyž tak za 6-10 litrů komplet se vším všudy a pořádným ošetřením.
Ale s extra barvou a jejím problémovým "trefením" při opravě souhlas, to byl jeden z důvodů, proč jsem nešel do té krásné křiklavé žluté na MRS (ale známej si teď převzal nového Megana R.S. 275 Trophy v té žluté (+stříbrný F1 spoiler vpředu a stříbrné pruhy na boku, vč. Ohlins, Akrapoviče, 19" kol s Pilot Cup2) a na živo ta barva vypadá famózně!!
Vy chystáte nějaký srázek? Kdy a kde? Třeba bych dojel, jestli už bude počasí.
Od půlky března snad bude hezky a budu moci KONEČNĚ přezout na letní kola !! :-O
Já se po večerech bavím vybírám závodních rukavic a bot, to bylo jediné co mě ještě chybělo, abych mohl zkusit Carbonii... -
Covenant 24.02.15 04:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
Thomasino, Ronault
Dík :yes: Jinak Thome není to metla, na druhou stranu pokud by se fakt něco stalo (klepu na dřevo) tak tehle lak nebude těžké opravit, naopak pěkná červená metalíza jako je například na alfě nebo mazdě už je oříšek trefit a nastříkat.. musí to být pan lakýrník, vše má pro a proti...uvidíme až to rozleští a jakou to bude mít životnost, pokud to bude vypadat jako to červené ST co jsem tu dal, tak za mě :yes:
Ronault
Koukal jsem jak do toho laku buší, ale zatím nic neříkám...taky by se mohlo stát, že přijedu na sraz a budete mít každý prkno s hřebíky (jako to ukazovali u toho pikateku na primě a jezdili s ním po kastli)....aaaa tak nám ukaž co to vydrží >:-[]

Nene musel bych pak mít i jiné kola mě se líbí ty základní a co jsem se všude tak díval zatím každému stačily ty dvoupístkové bremba.....a kdyby mě náhodou někdy chytla blbá, tak za tu cenu co chce Seat za ty čtyřpístky, je můžu taky domontovat a možná i levnější a lepší.
Jinak orientačně komplet výměna standardních dvoupístkových brzdy i s kotouči vyjde cca 20 tisíc...už jsem se ptal >:-[]
Ps: je to Paket Performance Black. (kola na obrázku, 4 pístky brzdy a vzadu na pátých dveřích jsou černá křidélka jako u G7R