Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.02.15  18:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

white-label
    Nene musel bych pak mít i jiné kola mě se líbí ty základní a co jsem se všude tak díval zatím každému stačily ty dvoupístkové bremba.....a kdyby mě náhodou někdy chytla blbá, tak za tu cenu co chce Seat za ty čtyřpístky, je můžu taky domontovat a možná i levnější a lepší.
    Jinak orientačně komplet výměna standardních dvoupístkových brzdy i s kotouči vyjde cca 20 tisíc...už jsem se ptal >:-[]

Ps: je to Paket Performance Black. (kola na obrázku, 4 pístky brzdy a vzadu na pátých dveřích jsou černá křidélka jako u G7R
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.02.15  18:49

« Re: Re: Re: Re: přihlášení

Venku chčije a chčije, ale stejně jsem si dneska stříhnul aspoň seznamovací do Bystříce pod Hostýnem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.15  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

Cov
    Tyhle brzdy tam asi nemáš,
    [odkaz]
    to je v nějakém spešl paketu?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.15  17:50

« Re: Re: Re: přihlášení

Th
    Ale jo..., částečně ses zastal, asi nejvíc mě tam dorazila věta:
    "Každému totiž musí být jasné, že ke sportovnímu vozu patří manuální převodovka." >:D
    Třeba "hlupáci" v Porsche evidentně nechodí na tento web, jinak by "ani omylem" neudělali z nové GT3 RS! "nesportovní" auto. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.15  17:20

« Re: Re: přihlášení

WL - ani ses nepodivil, nebo mě nepochválil, že jsem se "ti" v podstatě zastal DSG v diskuzi pod Cuprou 280 ST ;-) >:D
    Tak doufám, že mám aspoň malou točenou vanilkovou zadara >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.15  17:02

« Re: přihlášení

Kubass
    Tématičnost trochu sporadická, ovšem fotka moc hezká... :yes:
  • 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 25.02.15  16:50

« přihlášení

takze hlasim se aji ja, a prihlasuju totok: [odkaz]

Tezko to popsat kdyz moje auto je vlastne konicek, takze jsou tam zachyceny 2 veci co mam fakt rad, muj Fiat a snih :-). A fotka se jmenuje Fiat na konci sveta :-).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.15  16:43

« Re: Re: Re: Návrh

Rallycross je tam v ten den také, ale je tam i RacingWheels, ale jen na zadní části, jede se kratší varianta č.5 :
    [odkaz]

IUDEX - dorazíš si zajezdit, nebo aspoň na čumendu? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.02.15  16:22

« Re: Re: Re: Re: Návrh

pot: Prosím tě, ty kdykoliv vyfotíš nějakou blbost, jsi na bedně. >:-[] A nakonec, přihlásit to můžeš už teď. Ale je mi líto toho tématu, účast do dnešních 22.00 bude tristní a v březnu se snad místní lenoši (včetně mě) probuděj a daj pořádný fotky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.02.15  16:13

« Re: Re: Re: Návrh

TH: Všichni moc dobře víme, že megí u krajnice je univerzální na cokoli >:-[] >:-[]

WA: Já nesouhlasím, protože jsem se právě oblékl, abych šel fotit tu blbost, která jediná mne napadla a doufal jsem, že budu s emelem na bedně :D.

No tak fajn...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.15  15:58

« Re: Re: Návrh

Tom: jazdy pre verejnosť na SK Ringu začínajú až od apríla/dubna (tiež sa už neviem dočkať). Toho 21.3. si tam s Meggie moc nezajazdíš, ak si sa teda nedal na rallyecross: [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.02.15  15:45

« Re: Návrh

Možná bych se výjimečně taky připojil, pokud to posunete, tady bych nějaký nápad mohl vykouzlit. Mimo obligátní foto Meggie na zakroucené okresce ;-) >:-[]

...třeba 21.3. na Slovakiaringu "Meggie na okruhu" >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.02.15  15:07

Jsem taky pro...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.02.15  14:20

Som rozhodne za, nápady mám, len sa nestihli zrealizovať a musel by som dnes večer niečo núdzovo zbúchať. Témy by bola škoda, má potenciál.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.02.15  14:08

« Návrh

Vzhledem k zatím přihlášenému počtu (dá-li se tomu vůbec říkat počet) soutěžících navrhuji spojit únor a březen 2015 se stejným, podle mého zajímavým tématem - tedy Moje auto a zábava. Již přihlášení by měli možnost fotku nechat nebo přihlásit jinou, podle vlastního uvážení. Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.02.15  13:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

No já mám s koncernovou nemetalickou červenou určité zkušenosti z GTI, takže ti přeji aby ti ten optimismus vydržel ;-) Ale pokud dáš jednou za rok přeleštit, tak asi OK, to jsem v té době ještě neměl známého, co je schopen to udělat dobře, ikdyž tak za 6-10 litrů komplet se vším všudy a pořádným ošetřením.
    Ale s extra barvou a jejím problémovým "trefením" při opravě souhlas, to byl jeden z důvodů, proč jsem nešel do té krásné křiklavé žluté na MRS (ale známej si teď převzal nového Megana R.S. 275 Trophy v té žluté (+stříbrný F1 spoiler vpředu a stříbrné pruhy na boku, vč. Ohlins, Akrapoviče, 19" kol s Pilot Cup2) a na živo ta barva vypadá famózně!!

Vy chystáte nějaký srázek? Kdy a kde? Třeba bych dojel, jestli už bude počasí.

Od půlky března snad bude hezky a budu moci KONEČNĚ přezout na letní kola !! :-O
    Já se po večerech bavím vybírám závodních rukavic a bot, to bylo jediné co mě ještě chybělo, abych mohl zkusit Carbonii...
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 24.02.15  13:14

« Re: Fotosúťaž

Iudex: Dokonce je to tam už po druhé, ale zatím se přihlásil koukám asi jen Emel. Já účast plánuji, ale ty čínské gumy ne a ne se sjet :D.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.02.15  12:56

« Fotosúťaž

Tak už máme reklamu priamo na HP, takže by sa aj patrilo, aby sme tu už nejaké fotky do súťaže vložili. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.02.15  09:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

cov my sme takí prajní národ síce prkno mať nebudem, ale určite ti to obehnem kľúčom >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.02.15  04:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC

Thomasino, Ronault
    Dík :yes: Jinak Thome není to metla, na druhou stranu pokud by se fakt něco stalo (klepu na dřevo) tak tehle lak nebude těžké opravit, naopak pěkná červená metalíza jako je například na alfě nebo mazdě už je oříšek trefit a nastříkat.. musí to být pan lakýrník, vše má pro a proti...uvidíme až to rozleští a jakou to bude mít životnost, pokud to bude vypadat jako to červené ST co jsem tu dal, tak za mě :yes:
    Ronault
    Koukal jsem jak do toho laku buší, ale zatím nic neříkám...taky by se mohlo stát, že přijedu na sraz a budete mít každý prkno s hřebíky (jako to ukazovali u toho pikateku na primě a jezdili s ním po kastli)....aaaa tak nám ukaž co to vydrží >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…