Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 25.02.15 20:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
WL: Třídvířko se u nás dá koupit jen s Paket Performance Black v základní výbavě, proto je ta cena vyšší...udělali to fikaně...aby si nekonkurovali nižší cenou 3D a 5D .
Seat má navíc teď ten nový operativní leasing a v něm i Cupru..tuším 13,5 tisíce měsíčně. Zrovna v pondělí jsem se o tom bavil na salónu, že mě by se to neoplatilo, ale pokud někdo chce auto na okruh, kde mu dá pořádně sodu a pak ho za 2 roky vymění tak ano...a prodejce povídal, že tam zrovna jednoho takového pána má....je tam omezeni nájezdu 15 tisíc na rok a musíš to auto po dvou letech vrátit. -
white label 25.02.15 19:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
Cov
Ale v tom článku ke kterému je ta galerie píší tohle:
"Každopádně pro individualisty je zde několik efektních paketů, přičemž nejvíce zaujal Performance Orange. Za částku 61.500 Kč získáte nápadná devatenáctipalcová oranžová kola, brzdy Brembo s černými třmeny a aerodynamické prahové nástavce. Komu by to bylo málo, za dalších 6.200 korun pořídí paket Energy Line, jehož součástí jsou vnější zpětná zrcátka, logo Cupra a rámeček přední masky v oranžové barvě. Takhle vybavené kombi už rozhodně nepřehlédnete."
Takže jsem si myslel, že k tomu budou korespondovat i ty fotky. -
Covenant 25.02.15 19:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
white label
Souhlas..na kombík nebo na šedé třídvířko jedině tyhle :-) [odkaz]
PS: protože to není paket orange ale Paket Energy line...standardní kola, jen oranžová (paket obsahuje:(19" kola z lehkých slitin, vnější zpětná zrcátka, logo Cupra a rámeček masky chladiče v oranžové barvě, 2x boční střešní spoiler - černý) cena 6200Kč -
white label 25.02.15 19:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
Cov
Jo, šedesát litrů a ještě k tomu jsou nějaké prahové lišty...
Mně se ta kola na kombíku líbí, i když je to docela pálka.
Ale ten paket performance orange by měl mít stejné brzdy jako black, tak proč má tady menší neděrované kotouče s nápisem Cupra a ne taky ty větší Bremba?
[odkaz] -
Covenant 25.02.15 18:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DCC
white-label
Nene musel bych pak mít i jiné kola mě se líbí ty základní a co jsem se všude tak díval zatím každému stačily ty dvoupístkové bremba.....a kdyby mě náhodou někdy chytla blbá, tak za tu cenu co chce Seat za ty čtyřpístky, je můžu taky domontovat a možná i levnější a lepší.
Jinak orientačně komplet výměna standardních dvoupístkových brzdy i s kotouči vyjde cca 20 tisíc...už jsem se ptal >:-[]
Ps: je to Paket Performance Black. (kola na obrázku, 4 pístky brzdy a vzadu na pátých dveřích jsou černá křidélka jako u G7R -
white label 25.02.15 17:50
« Re: Re: Re: přihlášení
Th
Ale jo..., částečně ses zastal, asi nejvíc mě tam dorazila věta:
"Každému totiž musí být jasné, že ke sportovnímu vozu patří manuální převodovka." >:D
Třeba "hlupáci" v Porsche evidentně nechodí na tento web, jinak by "ani omylem" neudělali z nové GT3 RS! "nesportovní" auto. >:-[]

Nevíš kolik u Cupry stojí ta úplně nová příplatková identifikace "stavu" spolujezdkyně?
[odkaz]
>:D ;-)