Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 05.03.15 11:58
« Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
Dobrý deň prajem pán
Ďakujeme za Váš e-mail.
Váš prípad sme konzultovali s autorizovaným dílerom Ford A..... a dohodli ďalšie kroky k odstráneniu nežiaducej straty signálu audio jednotky Vášho vozidla.
Zástupca dílera A..... Vás bude v krátkej dobe kontaktovať.
Chcel by som počuť tie teplé konzultačné slová, keď zrazu v telefóne bol ku mne milý ako medík -
woody-alien 05.03.15 11:48
« Re: Re: Tajpár ceny
Zino: Tak aspoň nějakej posun, snad k lepšímu. Občas prostě nezbývá než podat "ostrou supliku" k vrchnosti. >:D Jinak se nedočkáš nejen přijatelného příjmu rádia, ale leckdy ani dodání objednaného auta. ;-)
Tyhle drobnosti jsou opravdu "disgusting", kazí ti dobrý dojem z auta. Musím zaklepat, že mně se to zatím vyhýbá. A to i u Dacie. :-) -
Brandon Walsh 05.03.15 11:41
« Re: Tajpár ceny
tak písať importérovi reklamáciu spojenú so sťažnosťou sa zrejme vyplatilo, volal mi sám technik, aby som zajtra ráno prišiel, premerajú to, nová anténa už je objednaná >:D no som zvedavý ako to celé dopadne nemám žiaľ na to čas pôjde otec -
Brandon Walsh 05.03.15 11:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
iudex ochota žiadna, problém sa prejavil hneď ako nasadol do auta, no čo máte, pustil som rádio, počujete ? áno, ale tu je zlý signál vybavené, žiadna ochota, počúvať rádio a keď zachrapčí pozerať na mobil či klesá signál ? to mi mohla robiť manželka cestou z práce, viem, že sa to neporieši, ale to auto je také dobré, že som si ho chcel nechať, no ako sa poznám som zvedavý ako dlho mi to vydrží počúvať iba mp3 a začnem uvažovať o predaji ;-\ pýtal sa ma predajca na auto, vravel som mu aký som nadšený z jazdných vlastností tak povedali, že som najlepší zákazník a to je tá správna reklama, no žiaľ ak sa ma niekto opýta na focus jazdné vlastnosti idú bokom a každému poviem anténa dlhá až k ruskému satelitu a rádio nehrá >:-[]
woody takú cenu som čakal, ale nemá rohy nebude sa na ňu šetriť >:D -
iudex 05.03.15 10:51
« Re: Re: Re: Re: Ženeva
Zino: tak medzi Forďákmi je známe, že na Slovensku za niečo stojí iba servis u Koiša v Trenčíne a Bánovciach a čiastočne ešte Szilcar v Blave (tam som chodieval ja). Každopádne reklamovať vady u auta, to je vopruz, pretože jednak niekedy nevieš ani problém presne pomenovať (len máš pocit, že to nie je ako predtým), príp. ide o fantómový problém, ktorý sa objaví zásadne keď si v aute sám, ale keď ideš do servisu, tak zmizne (typicky elektronika). A potom je to samozrejme prístup predajcu/servisu, ktorí z Teba spravia vinníka alebo jednoducho blbca, poprú problém, príp. povedia, že to je normálne a nie vada, resp. len opotrebenie. O súdnom spore s predávajúcim ani nehovorím. 8-s -
Brandon Walsh 05.03.15 10:19
« Re: Re: Re: Ženeva
off topic:
včera som to už nevydržal a šiel reklamovať rádio, prijímací technik nasadol do auta, pustil rádio začalo chrapčanie, viete tu je zlý signál, na čo som povedal zapasajte sa a šiel, rádio raz hralo raz nehralo, nevidím žiaden problém to máte ako s mobilom tiež nemá vždy signál, vytočil ma neskutočne hovorím ja Vás odveziem aj do Levoče nemám najmenší problém, najazdil som 1700 km a z toho mi rádio hralo čisto asi dve minúty takže rečičky si nechajte, vrátili sme sa, išiel za nejakým mechanikom, ten sadol do auta a hovorí niečo to ruší daj to do servisu ako nové auto, asi si myslel, že to nepočujem a hovorí možno ford dá dajakú aktualizáciu, tak reku nech volá importérovi a zistí to, nič, potom hovorí o nejaký mesiac nám také auto príde a vyskúšame, na čo som sadol do auta a odišiel, písal som teraz problém importérovi, som zvedavý ako sa k tomu postavia, som z toho Popradského servisu zhnusený a ako som to plánoval aj so Seatom, do servisu budem chodiť inde. -
woody-alien 05.03.15 09:53
« Re: Re: Ženeva
Emel: Jj, Renault Kašdžar (ještě že tady není pogo >:D ) vypadá zajímavě. Asi mě to přinutí ho aspoň omrknout.
PS: Včera mě u MB zdravila jedna modrá RS kombi, tak jsem si na tebe vzpomněl. ;-)
Mimochodem, za celou tu dobu, co jezdím se svým "zázrakem", se mě zatím oproti očekávání nesnaží "provokovat" ani cesťácký Octy 2.0 TDI, ani postarší Golfy s mlíčňákama za volantem, nýbrž celkem překvapivě kravaťáci v A6 sedanech. Ale mám pro ně pochopení, o krizi středního věku vím svoje. >:-[] -
iudex 05.03.15 09:41
« Hotheče v Ženeve
Inak čo sa týka našej obľúbenej témy, hothečov sa v Ženeve urodilo požehnane:
Corsa OPC 1,6T - 152 kW - 235(280 Nm) - 230 km/h, 6,8s, samosvor
Clio RS Trophy 1,6T - 162 kW - 280 Nm - ? km/h, ?s
Civic type R 2,0T - 228 kW - 400 Nm - 270 km/h, 5,7s, samosvor
Focus RS 2,3T - cca. 235 kW - 435 Nm, ? km/h, ?s, 4x4
M135i 3,0T - 240 kW - 450 Nm, 250 km/h, 4,9s, z.p. + samosvor alebo 4x4
RS3 2,5T - 270 kW - 465 Nm - 280 km/h, 4,3s, 4x4
a širšie aj hot-llift Octavia RS230 2,0T - 169 kW - 350 Nm, 250 km/h, 6,7s, samosvor
Celkom solídna zbierka, nie? -

No ale podruhé jsem měl převodovku v S-ku, už už se chystám vystřelit, noha nervózně pošťuchuje plyn a najednou píííííííííp - Rozpoznána únava. Tak nevím. Jestli mám takhle unavenej výraz při každé snaze o agresivnější jízdu, tak mi to bude v Beskydech pípat pořád jak Clio RS v omezovači. >:D