Ronault. 05.03.15 18:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
Woody: Ty hodinky ti jistě v nerušené chvíli sebral white label >:-[] >:D
Zino (jak vídíš, stále ignoruju toho Brandona ;-) ): Tak já mám v Meganu podobný problém. Taky jsem to reklamoval, koukali se na to při garančce a zjistili, že signál stanic to ladí podobně jako ostatní auta, co měli na servisu. Zesilovač tam prý přidat nepůjde. Jenže já když jedu, tak to prostě ladí stanice slabě, chrastí to...
Navíc na žádném rádiu, které jsem kdykoliv měl, včetně walkmanů,, MP3jek, diskmanů, kazeťáků, mi médium nehrálo hlasitěji jak rádio. Když přepnu třeba na USB nebo CD, tak musím snižovat hlasitost, rádio hraje tišeji...
Tak nějak jsem to přecházel, ale tento týden jsem začal každodenně dojíždět na stáž do Brna a je to prostě děs a bída. 10 km za Brnem se rozladí Krokodýl, čili lokální rádio, které se běžně dá chytit o 70 km daleko od Brna, radiožurnál vypadává místy taky... no o nervy... Jezdil jsem tu trasu rok a něco Lagunou a té teda signál nevypadával.
Hádat se s prodejcem nechci, protože mi vždy se vším jinak vychází vstříc, jsou ochotní, i když jsem přijel s ojetým Scénicem z bazaru pro kolegu ať nám ho prohlídnou, tak sundali auto, co měli na zvedáku, prohlídli ho, řekli závady a nic za to nechtěli. Navíc si myslím, že by to brali jako dobrý kšeft vykázat importérovi něco na záruku. Ale asi to budu muset ještě jednou zkusit řešit, protože za půl roku končí zákonná záruka, tak aby nebyl problém s tou navíc.
Případně jsem se díval tady: [odkaz] , jestli by mi to nenamontovali. -
woody-alien 05.03.15 17:50
« Mini srázek
Tak GTI poprvé poznalo jiného řidiče než mě. Stavil se webpaja a pár desítek kilometrů se projel. Samozřejmě bez "papírů", které si zapomněl v Jagu. >:D GTI na jiného řidiče reagovalo vcelku vstřícně, pouze skokově navýšilo průměrnou spotřebu. ;-) -
woody-alien 05.03.15 17:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
iudex: Asi tě jízda s GTI neunavuje... >:-[]
BW: Přímo ke GTI ne, ale tohle mi poslal prodejce ze Strakonic, kde mě vyšplouchli s předváděčkou.[odkaz] >:D Ty krávwo, teď koukám, že za ně chtěj 3.700, to abych je zase našel. Netuším, kam jsem je hodil. :-) -
Covenant 05.03.15 13:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
Brandon Walsh
Tak na tohle bych nervy neměl.. :-(
Woodym, Iudex
I v Cupře už se mi něco seklo, po nastartovaní se někdy nenačte flash disk s MP3, musím ho jakože vypojit a zase zapojit aby ho audio našlo a jednou se mi seklo DCC při přepínání, když jsem stál.. na dotykáči svítilo najednou Confort i Cupra >:-[]
iudex 05.03.15 13:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
wa: také niečo máme vo výbave? To som ani netušil. >:D
Ad: odpoveď na reklamáciu: ďakujeme... ceníme si... berieme na vedomie... prešetríme, prekonzultujeme, budeme informovať... Ale človek chce počuť len: príďte zajtra, opravíme to. Bodka.
To mi pripomína výrok myslím H. Kissingera: "ak chcete v politike nejakú kauzu zamiesť pod stôl, ustanovte vyšetrovaciu komisiu." -
woody-alien 05.03.15 12:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
BW: U nás ta odpověď obvykle začíná: Vážený pane XY, děkujeme za váš podnět, který je pro nás velmi cennou zpětnou vazbou. >:-[]
Prodejce AZ tou cennou zpětnou vazbou většinou náhle získává na milém jednání, ozývá se přesně dle domluvy a v některých případech posílá jako omluvu i hodinky z originálního příslušenství. >:D -
woody-alien 05.03.15 12:04
« Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
iudex: Tos mi připomněl - už se ti ozvalo Rozpoznána únava ? Mně zatím dvakrát. Jednou vcelku oprávněně, poněkud otupěle jsem dojížděl po dlouhé cestě domů, nestřídal režimy, nemachroval s voličem, plyn jen lechtal, zkrátka jak ponocnej - takže elektronika spustila alarm. >:-[]
No ale podruhé jsem měl převodovku v S-ku, už už se chystám vystřelit, noha nervózně pošťuchuje plyn a najednou píííííííííp - Rozpoznána únava. Tak nevím. Jestli mám takhle unavenej výraz při každé snaze o agresivnější jízdu, tak mi to bude v Beskydech pípat pořád jak Clio RS v omezovači. >:D -
Brandon Walsh 05.03.15 11:58
« Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
Dobrý deň prajem pán
Ďakujeme za Váš e-mail.
Váš prípad sme konzultovali s autorizovaným dílerom Ford A..... a dohodli ďalšie kroky k odstráneniu nežiaducej straty signálu audio jednotky Vášho vozidla.
Zástupca dílera A..... Vás bude v krátkej dobe kontaktovať.
Chcel by som počuť tie teplé konzultačné slová, keď zrazu v telefóne bol ku mne milý ako medík -
woody-alien 05.03.15 11:48
« Re: Re: Tajpár ceny
Zino: Tak aspoň nějakej posun, snad k lepšímu. Občas prostě nezbývá než podat "ostrou supliku" k vrchnosti. >:D Jinak se nedočkáš nejen přijatelného příjmu rádia, ale leckdy ani dodání objednaného auta. ;-)
Tyhle drobnosti jsou opravdu "disgusting", kazí ti dobrý dojem z auta. Musím zaklepat, že mně se to zatím vyhýbá. A to i u Dacie. :-) -
Brandon Walsh 05.03.15 11:41
« Re: Tajpár ceny
tak písať importérovi reklamáciu spojenú so sťažnosťou sa zrejme vyplatilo, volal mi sám technik, aby som zajtra ráno prišiel, premerajú to, nová anténa už je objednaná >:D no som zvedavý ako to celé dopadne nemám žiaľ na to čas pôjde otec -
Brandon Walsh 05.03.15 11:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
iudex ochota žiadna, problém sa prejavil hneď ako nasadol do auta, no čo máte, pustil som rádio, počujete ? áno, ale tu je zlý signál vybavené, žiadna ochota, počúvať rádio a keď zachrapčí pozerať na mobil či klesá signál ? to mi mohla robiť manželka cestou z práce, viem, že sa to neporieši, ale to auto je také dobré, že som si ho chcel nechať, no ako sa poznám som zvedavý ako dlho mi to vydrží počúvať iba mp3 a začnem uvažovať o predaji ;-\ pýtal sa ma predajca na auto, vravel som mu aký som nadšený z jazdných vlastností tak povedali, že som najlepší zákazník a to je tá správna reklama, no žiaľ ak sa ma niekto opýta na focus jazdné vlastnosti idú bokom a každému poviem anténa dlhá až k ruskému satelitu a rádio nehrá >:-[]
woody takú cenu som čakal, ale nemá rohy nebude sa na ňu šetriť >:D -
iudex 05.03.15 10:51
« Re: Re: Re: Re: Ženeva
Zino: tak medzi Forďákmi je známe, že na Slovensku za niečo stojí iba servis u Koiša v Trenčíne a Bánovciach a čiastočne ešte Szilcar v Blave (tam som chodieval ja). Každopádne reklamovať vady u auta, to je vopruz, pretože jednak niekedy nevieš ani problém presne pomenovať (len máš pocit, že to nie je ako predtým), príp. ide o fantómový problém, ktorý sa objaví zásadne keď si v aute sám, ale keď ideš do servisu, tak zmizne (typicky elektronika). A potom je to samozrejme prístup predajcu/servisu, ktorí z Teba spravia vinníka alebo jednoducho blbca, poprú problém, príp. povedia, že to je normálne a nie vada, resp. len opotrebenie. O súdnom spore s predávajúcim ani nehovorím. 8-s -
Brandon Walsh 05.03.15 10:19
« Re: Re: Re: Ženeva
off topic:
včera som to už nevydržal a šiel reklamovať rádio, prijímací technik nasadol do auta, pustil rádio začalo chrapčanie, viete tu je zlý signál, na čo som povedal zapasajte sa a šiel, rádio raz hralo raz nehralo, nevidím žiaden problém to máte ako s mobilom tiež nemá vždy signál, vytočil ma neskutočne hovorím ja Vás odveziem aj do Levoče nemám najmenší problém, najazdil som 1700 km a z toho mi rádio hralo čisto asi dve minúty takže rečičky si nechajte, vrátili sme sa, išiel za nejakým mechanikom, ten sadol do auta a hovorí niečo to ruší daj to do servisu ako nové auto, asi si myslel, že to nepočujem a hovorí možno ford dá dajakú aktualizáciu, tak reku nech volá importérovi a zistí to, nič, potom hovorí o nejaký mesiac nám také auto príde a vyskúšame, na čo som sadol do auta a odišiel, písal som teraz problém importérovi, som zvedavý ako sa k tomu postavia, som z toho Popradského servisu zhnusený a ako som to plánoval aj so Seatom, do servisu budem chodiť inde. -
woody-alien 05.03.15 09:53
« Re: Re: Ženeva
Emel: Jj, Renault Kašdžar (ještě že tady není pogo >:D ) vypadá zajímavě. Asi mě to přinutí ho aspoň omrknout.
PS: Včera mě u MB zdravila jedna modrá RS kombi, tak jsem si na tebe vzpomněl. ;-)
Mimochodem, za celou tu dobu, co jezdím se svým "zázrakem", se mě zatím oproti očekávání nesnaží "provokovat" ani cesťácký Octy 2.0 TDI, ani postarší Golfy s mlíčňákama za volantem, nýbrž celkem překvapivě kravaťáci v A6 sedanech. Ale mám pro ně pochopení, o krizi středního věku vím svoje. >:-[] -
iudex 05.03.15 09:41
« Hotheče v Ženeve
Inak čo sa týka našej obľúbenej témy, hothečov sa v Ženeve urodilo požehnane:
Corsa OPC 1,6T - 152 kW - 235(280 Nm) - 230 km/h, 6,8s, samosvor
Clio RS Trophy 1,6T - 162 kW - 280 Nm - ? km/h, ?s
Civic type R 2,0T - 228 kW - 400 Nm - 270 km/h, 5,7s, samosvor
Focus RS 2,3T - cca. 235 kW - 435 Nm, ? km/h, ?s, 4x4
M135i 3,0T - 240 kW - 450 Nm, 250 km/h, 4,9s, z.p. + samosvor alebo 4x4
RS3 2,5T - 270 kW - 465 Nm - 280 km/h, 4,3s, 4x4
a širšie aj hot-llift Octavia RS230 2,0T - 169 kW - 350 Nm, 250 km/h, 6,7s, samosvor
Celkom solídna zbierka, nie?

Jsem netušil, že to jsou digitálky. Když vidím ten nápis hůlkovým písmem, tak vlastně ideální hodinky na golf, co třeba ty, já a René... ;-)
Těch třisedm není zrovwna málo, ale jen to palivo do Strakonic a zpět něco stálo...