woody-alien 05.03.15 23:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
wl: To ne, to je podraz. Nejen že bys šachoval se světlou výškou jako Myšpulín v Třeskoprskách, ale možná že tam máš podle něj udělaný i jiný vychytávky. Třeba tu mechanickou ruku na odchytávání nežádoucně rychlých konkurentů a bůhví co ještě. >:-[] ;-)
Ronault. 05.03.15 19:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
WL: Jo, ty hodinky jsi mi myslím ukazoval ;-) To je ale pěkný spacák... takový s velkým logem Renaultu by taky byl zajímavý... kdyby tě někdo poslal do ... ehm.. můžeš si tam zalést >:-[]
Ale vůbec je to pěkné, že je něco jako eshop s těmi kravinami, to na Renault je toho děsně málo. -
white label 05.03.15 19:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
Ron
Já jsem si koupil (analogové) hodinky "GTI" (mimo jíné GTI "propriety") přímo ve Wolfsburgu při přebírání GTIčka kousek od věže v r. 2007.
Třeba tohle ještě nemám, ale mohli by to dávat do základní výbavy Fordů. Jeden totiž neví, kdy a kde se mu Ford pokazí a třeba ve vlaku se to může taky hodit.
>:-[] -
white label 05.03.15 19:00
w-a
Jsem netušil, že to jsou digitálky. Když vidím ten nápis hůlkovým písmem, tak vlastně ideální hodinky na golf, co třeba ty, já a René... ;-)
Těch třisedm není zrovwna málo, ale jen to palivo do Strakonic a zpět něco stálo... -
Ronault. 05.03.15 18:26
Woody: Ty hodinky ti jistě v nerušené chvíli sebral white label >:-[] >:D
Zino (jak vídíš, stále ignoruju toho Brandona ;-) ): Tak já mám v Meganu podobný problém. Taky jsem to reklamoval, koukali se na to při garančce a zjistili, že signál stanic to ladí podobně jako ostatní auta, co měli na servisu. Zesilovač tam prý přidat nepůjde. Jenže já když jedu, tak to prostě ladí stanice slabě, chrastí to...
Navíc na žádném rádiu, které jsem kdykoliv měl, včetně walkmanů,, MP3jek, diskmanů, kazeťáků, mi médium nehrálo hlasitěji jak rádio. Když přepnu třeba na USB nebo CD, tak musím snižovat hlasitost, rádio hraje tišeji...
Tak nějak jsem to přecházel, ale tento týden jsem začal každodenně dojíždět na stáž do Brna a je to prostě děs a bída. 10 km za Brnem se rozladí Krokodýl, čili lokální rádio, které se běžně dá chytit o 70 km daleko od Brna, radiožurnál vypadává místy taky... no o nervy... Jezdil jsem tu trasu rok a něco Lagunou a té teda signál nevypadával.
Hádat se s prodejcem nechci, protože mi vždy se vším jinak vychází vstříc, jsou ochotní, i když jsem přijel s ojetým Scénicem z bazaru pro kolegu ať nám ho prohlídnou, tak sundali auto, co měli na zvedáku, prohlídli ho, řekli závady a nic za to nechtěli. Navíc si myslím, že by to brali jako dobrý kšeft vykázat importérovi něco na záruku. Ale asi to budu muset ještě jednou zkusit řešit, protože za půl roku končí zákonná záruka, tak aby nebyl problém s tou navíc.
Případně jsem se díval tady: [odkaz] , jestli by mi to nenamontovali. -
woody-alien 05.03.15 17:50
« Mini srázek
Tak GTI poprvé poznalo jiného řidiče než mě. Stavil se webpaja a pár desítek kilometrů se projel. Samozřejmě bez "papírů", které si zapomněl v Jagu. >:D GTI na jiného řidiče reagovalo vcelku vstřícně, pouze skokově navýšilo průměrnou spotřebu. ;-) -
woody-alien 05.03.15 17:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
iudex: Asi tě jízda s GTI neunavuje... >:-[]
BW: Přímo ke GTI ne, ale tohle mi poslal prodejce ze Strakonic, kde mě vyšplouchli s předváděčkou.[odkaz] >:D Ty krávwo, teď koukám, že za ně chtěj 3.700, to abych je zase našel. Netuším, kam jsem je hodil. :-) -
Covenant 05.03.15 13:52
Brandon Walsh
Tak na tohle bych nervy neměl.. :-(
Woodym, Iudex
I v Cupře už se mi něco seklo, po nastartovaní se někdy nenačte flash disk s MP3, musím ho jakože vypojit a zase zapojit aby ho audio našlo a jednou se mi seklo DCC při přepínání, když jsem stál.. na dotykáči svítilo najednou Confort i Cupra >:-[]
iudex 05.03.15 13:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
wa: také niečo máme vo výbave? To som ani netušil. >:D
Ad: odpoveď na reklamáciu: ďakujeme... ceníme si... berieme na vedomie... prešetríme, prekonzultujeme, budeme informovať... Ale človek chce počuť len: príďte zajtra, opravíme to. Bodka.
To mi pripomína výrok myslím H. Kissingera: "ak chcete v politike nejakú kauzu zamiesť pod stôl, ustanovte vyšetrovaciu komisiu." -
woody-alien 05.03.15 12:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
BW: U nás ta odpověď obvykle začíná: Vážený pane XY, děkujeme za váš podnět, který je pro nás velmi cennou zpětnou vazbou. >:-[]
Prodejce AZ tou cennou zpětnou vazbou většinou náhle získává na milém jednání, ozývá se přesně dle domluvy a v některých případech posílá jako omluvu i hodinky z originálního příslušenství. >:D

inak mám pred očami ten pôrod ako po prebudení ron vychádza zo spacáku renaultu, samozrejme čierne logo vidím okolo hlavy >:D