Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 09.03.15  09:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Auto sa vrátilo z opravy rádia, suma sumárum nepomohlo >:-[] robili to 4 hodiny, diagnostika, kontrola káblov, výmena prijímača a výsledok rádio dlhšie drží signál, aj v miestach ktoré som si pamätal, že nehrali, taktiež rýchlejšie dolaďuje stanice no oproti Leonu to je na zaplakanie, zakúpil som nové mini usb a kupujem >:D mp3ky,
    včera sme prekonali 2000 km hranicu, zvuk motora ma teda dostáva každým dňom viac, viezol som aj svokra obehli sme pár áut a hovorí to auto ma zvuk ako malá formula, taktiež podvozok je ďaleko za mojími schopnosťami a nemá rád pribrzďovanie v zákrutách, zrejme mu stačí dobrzďovanie elektronikou, keď prepísknem zákrutu, teda myslím si to ja, nie auto, a v zákrute pribzrdím ide okamžite do "driftu", fun factor zaručený, spotreba po 2000 km 6,2 l
    čo sa týka laku je to drahá sr.ačka, umývam výlučne wapkou, neviem či pred predajom bolo v automatickej myčke, ale na nárazníkoch su pavučiny, taktiež na Donovaloch som dostal nálož kamienkov takže predok je pokrstený ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 08.03.15  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Tak tím že mám smetanovy ty ráfky tak jsem to nechtěl dělat až k rafku, bylo by to moc, navíc 600 měly ráfky buď právě smetanovy nebo pozdějc stříbrny, v červené se mi to moc nelíbí :-), bylo by to už červeny až moc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.03.15  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

čo sa mňa týka chromovaná puklica, červené vnútro, vo farbe auta, a biely obvod ako máš, takto to je na mňa veľa :-) niečo na tento štýl [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 07.03.15  16:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Dík, tu druhou fotku, tu černobílou sem nějak poplet, měla to být tahle:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 07.03.15  15:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Kubass: Líbí :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 07.03.15  10:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Já vím že vám tady skočím do rozjeté diskuze o těch divnejch hothačích ;-) , ale byl sem fotit, a chtěl sem se podělit o novej tůnink na svym Fiatu, (bile boky na pneu). Libi? :-)

[odkaz]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.03.15  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

BACHA, Thomasino všechno vidí a čte !! >:-[] Stačí se zmínit a hned mě pípá upozornění na mobile :-! Samozřejmě že jsem četl v mládí čtyřlístek, kdo tehdy taky nééé >:D

Ale nyní čtu jen SPEED a FASTER, občas EVO :-)
    Jo a už máte nové číslo Fasteru, kde je druhý díl dlouhodobého testu Megana R.S. 265 Cup ?? ;-)
    [odkaz] (ikdyž teda mírně redakčně zkrácen kvůli místu, nakonec je to jen na 2 strany a ne na 3 strany)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.03.15  07:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

wl: Hezký, ale tuhle soupravu měli udělat spíš pro Touran, možná by pak dostal od Autobildu lepší známku. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.03.15  06:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny

Ron som rád, že v tom nie som sám, uvidíme ako to dopadne, má to v rukách otec, najviac sa mi páčila jeho prvá otázka, keď som mu dával kľúče, kde sa vypína tá vec čo mi zdochína motor ? >:D otcovi som vravel, že chcem kompletnú lekársku správu, keďže tam byť nemôžem, ak sa podarí chybu odstrániť, prescanujem ti to a pozrieš sa na to odborným okom, teda ak ju samozrejme dostanem ;-\
    inak mám pred očami ten pôrod ako po prebudení ron vychádza zo spacáku renaultu, samozrejme čierne logo vidím okolo hlavy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.03.15  00:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Tady je ke spacáku i stan, taková GTI súpravička...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.15  23:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

w-a
    Zajímavý časopis pro mladé petrolheady..., podle názvu to zřejmě sponzorovala AR s jejich modely s profláklým logem QV.
    Thomasino má jistě svázané jeho starší ročníky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.03.15  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

wl: To ne, to je podraz. Nejen že bys šachoval se světlou výškou jako Myšpulín v Třeskoprskách, ale možná že tam máš podle něj udělaný i jiný vychytávky. Třeba tu mechanickou ruku na odchytávání nežádoucně rychlých konkurentů a bůhví co ještě. >:-[] ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.15  22:43

« Re: Re: Re: Re: Ženeva

Emel
    Tak to já raději na příští sraz dotáhnu to 3.0 TDI. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.03.15  21:36

« Re: Re: Re: Re: Ženeva

Emel: Však já s nima nebojuju, ale když zaváhá, tak má smůlu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 05.03.15  21:28

« Re: Re: Re: Ženeva

woody: souboj 3.0TDI vs. 2.0TSI v dlouhém táhlém už jsem absolvoval... bohudík za volantem TDI ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.15  20:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny

w-a
    Tak si prostě připlatíš za spacák s performance paketem, dyť už to znáš... ;-)
    Nějaký jiný odkaz bys tam neměl..., co takhle pánskou GOLF jízdu, třeba s Broukem...
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.03.15  20:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny

wl: Ten spacák nemá samosvor, všimni si, že do zatáčky se mu vůbec nechce....proto ta láce. >:D

A vezmem na golf Russo [odkaz] nebo Zellweger ještě před šílenou plastikou ? [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.15  19:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny

Ten spacák je na poměry cen VW docela levný, zřejmě nějaký "limitovaný výprodej". >:-[]
    S logem Renaultu by ho mohli dodávat i do sexshopů. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.03.15  19:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny

WL: Jo, ty hodinky jsi mi myslím ukazoval ;-) To je ale pěkný spacák... takový s velkým logem Renaultu by taky byl zajímavý... kdyby tě někdo poslal do ... ehm.. můžeš si tam zalést >:-[]

Ale vůbec je to pěkné, že je něco jako eshop s těmi kravinami, to na Renault je toho děsně málo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.03.15  19:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny

Ron
    Já jsem si koupil (analogové) hodinky "GTI" (mimo jíné GTI "propriety") přímo ve Wolfsburgu při přebírání GTIčka kousek od věže v r. 2007.
    [odkaz]

Třeba tohle ještě nemám, ale mohli by to dávat do základní výbavy Fordů. Jeden totiž neví, kdy a kde se mu Ford pokazí a třeba ve vlaku se to může taky hodit.
    [odkaz]
    >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…