Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
kubass11111 08.03.15 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
Tak tím že mám smetanovy ty ráfky tak jsem to nechtěl dělat až k rafku, bylo by to moc, navíc 600 měly ráfky buď právě smetanovy nebo pozdějc stříbrny, v červené se mi to moc nelíbí :-), bylo by to už červeny až moc :-) -
Thomasino 06.03.15 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
BACHA, Thomasino všechno vidí a čte !! >:-[] Stačí se zmínit a hned mě pípá upozornění na mobile :-! Samozřejmě že jsem četl v mládí čtyřlístek, kdo tehdy taky nééé >:D
Ale nyní čtu jen SPEED a FASTER, občas EVO :-)
Jo a už máte nové číslo Fasteru, kde je druhý díl dlouhodobého testu Megana R.S. 265 Cup ?? ;-)
[odkaz] (ikdyž teda mírně redakčně zkrácen kvůli místu, nakonec je to jen na 2 strany a ne na 3 strany)
-
Brandon Walsh 06.03.15 06:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
Ron som rád, že v tom nie som sám, uvidíme ako to dopadne, má to v rukách otec, najviac sa mi páčila jeho prvá otázka, keď som mu dával kľúče, kde sa vypína tá vec čo mi zdochína motor ? >:D otcovi som vravel, že chcem kompletnú lekársku správu, keďže tam byť nemôžem, ak sa podarí chybu odstrániť, prescanujem ti to a pozrieš sa na to odborným okom, teda ak ju samozrejme dostanem ;-\
inak mám pred očami ten pôrod ako po prebudení ron vychádza zo spacáku renaultu, samozrejme čierne logo vidím okolo hlavy >:D -
woody-alien 05.03.15 23:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
wl: To ne, to je podraz. Nejen že bys šachoval se světlou výškou jako Myšpulín v Třeskoprskách, ale možná že tam máš podle něj udělaný i jiný vychytávky. Třeba tu mechanickou ruku na odchytávání nežádoucně rychlých konkurentů a bůhví co ještě. >:-[] ;-)
[odkaz] -
Ronault. 05.03.15 19:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
WL: Jo, ty hodinky jsi mi myslím ukazoval ;-) To je ale pěkný spacák... takový s velkým logem Renaultu by taky byl zajímavý... kdyby tě někdo poslal do ... ehm.. můžeš si tam zalést >:-[]
Ale vůbec je to pěkné, že je něco jako eshop s těmi kravinami, to na Renault je toho děsně málo. -
white label 05.03.15 19:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tajpár ceny
Ron
Já jsem si koupil (analogové) hodinky "GTI" (mimo jíné GTI "propriety") přímo ve Wolfsburgu při přebírání GTIčka kousek od věže v r. 2007.
[odkaz]
Třeba tohle ještě nemám, ale mohli by to dávat do základní výbavy Fordů. Jeden totiž neví, kdy a kde se mu Ford pokazí a třeba ve vlaku se to může taky hodit.
[odkaz]
>:-[]

včera sme prekonali 2000 km hranicu, zvuk motora ma teda dostáva každým dňom viac, viezol som aj svokra obehli sme pár áut a hovorí to auto ma zvuk ako malá formula, taktiež podvozok je ďaleko za mojími schopnosťami a nemá rád pribrzďovanie v zákrutách, zrejme mu stačí dobrzďovanie elektronikou, keď prepísknem zákrutu, teda myslím si to ja, nie auto, a v zákrute pribzrdím ide okamžite do "driftu", fun factor zaručený, spotreba po 2000 km 6,2 l
čo sa týka laku je to drahá sr.ačka, umývam výlučne wapkou, neviem či pred predajom bolo v automatickej myčke, ale na nárazníkoch su pavučiny, taktiež na Donovaloch som dostal nálož kamienkov takže predok je pokrstený ;-\