Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 09.03.15 18:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
white label
Já ti nevím.. mě se černá na autech líbí a i Cupra když bude naleštěná nevypadá úplně zle...jezdil tam s tím chvíli po parkovišti tak jsem na to koukal, ale dělají to hodně ty ledkové světla, které z té černé razí.... obecněl Leon má po bocích ty různé ostré linky a v černé to celkem zaniká.....černou bych na Cupru volil asi jako poslední možnost...teda pokud vynechám stříbrnou a pak tu divnou příplatkovou šedou...ty jsou úplně mimo. -
Brandon Walsh 09.03.15 17:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
cov to ako som ja viezol kamaráta, chcel som mu ukázať pribrzďovanie kolies do zákruty, aby to cítil aj pod zadkom nie len z rozprávania, rozbehli sme sa, išla zátačka, podradím si, vlastne počkaj aj pribrzdím, aby mi veľmi nevyskočili otáčky, no mal z toho nič, akurát môj monológ >:D -
Covenant 09.03.15 16:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
WL, Brando
No zrovna jsem dneska byl řešit v Olomouci zelenou kartu a skladali tam další černou.....
Cupra jede pěkně, ale když jsou dlouhé rovinky tak už to není takový wow efekt, zvyk jsem si rychle ;-) ...už aby to bylo pořádně zajeté a mohl jsem to víc točit v zatáčkách, takhle se při podřazování krotím, a´t mi nevyletí otáčky moc nad 3 tis. -
Brandon Walsh 09.03.15 16:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
wl áno, je to sranda hlavne pri starých m3 kách kedy registračná daň je vyššia ako kúpna cena auta >:D a ešte tie naše nové e-kolky, neviem si predstaviť dávať do automatu 3000 Eur a nemať istotu, že mi niečo vytlačí >:-[]