Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.03.15  17:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Ron: tak všetci chceme mať pekné auto, otázka je miera času a peňazí, ktorú si ochotný investovať do tak neproduktívneho trávenia voľného času.
    Po jednej z tunajších "voskovacích" debát som podľahol a kúpil si karnaubský vosk od Sonaxu, ktorý stál násobne viac, ako Turtle Wax, ktorý som používal voľakedy. A dopadlo to tak, že nenačatý vosk stále trčí v garáži na polici. >:D Tak ma snáď zraz motivuje vyskúšať ho. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.03.15  17:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

cov to by som musel garážovať u otca, moje státie by tomu veľmi nepomohlo a bolo by celé zaprášené, jedna veľmi nekvalitná ilustračná fotka z prvej noci doma, ako vidno prejde okolo auta každý [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.03.15  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Brandon Walsh
    počkat na výplatu, nalešti a pak až do srazu nevyjed, aby ti to neposrala žádná moucha >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.03.15  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

po sklamaní z kvality laku som nad tým začal uvažovať aj ja, no keď si predstavím 700 Euro farba + 10 000 czk leštenie + 3kč za km do Popradu, to teda ochotný dať nie som >:-[] vyskúšam to cestou svojích rúk a chemical guys technológie, už som si aj nakonfiguroval prípravky k tomu potrebné a s objednaním počkám do výplaty >:D hádam nebude chabá a na zraze (1.5. ? ) budem pekný
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.03.15  16:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

iudex: no, taky se k tomu snažím tak nějak přistoupit, ale láká mě to ;-\ Mimochodem, když lyžuješ s autem na sjezdovce, nediv se, že jsi ho málem rozbil >:D

Když jsem tady zmínil Favorita, tak koukám, že bych nebyl zdaleka exot. Když si někdo nechá za těžké peníze, které převyšují hodnotu auta tohle udělat na stařičké Corse: [odkaz]
    Nebo na dodávce: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.03.15  16:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Aj Ty, Brutus? :-O (na druhej strane čo sa čudujem, od predsedu Klubu leštičov a voskovačov sa to dalo čakať >:-[] ).
    Ja k autu nemám až taký fetišistický vzťah, aby som do jeho čistoty vrážal také prachy (v nedeľu som na lyžovačke skoro rozbil auto, tak v kontexte uvedeného mi príde ochrana laku taká podenkovská).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 10.03.15  16:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Legac, woody... a další...
    Tééda, vy tomu dáváte. Já o weekendu klasicky auto navoskoval Turtle waxem, nadšeně z toho, že po zimě opět prokouklo a vy hned pro profíky... :-)
    Vypadá to dobře, ale asi se mi nebude chtít tolik peněz vydat, přecejen je Megane spotřebák... ale... ošetřoval už Favorita? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 10.03.15  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Hoši, OK, skoro každý tu má rovnaké auto (alebo aspoň auto s rovnakým motorom), chápem. Ale že sa o tie autá stará ten istý človek a pritom ste každý z iného kútu sveta, to je už fakt na zváženie. Ale rozumiem, že človek je tvor stádovitý a preto sa aj ja hlásim do klubu. [odkaz] >:D

Takže áno iudex, príde aj za tebou. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.03.15  13:17

« Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

iudex
    Pochází z Moravy, ale aktuálně žije v Praze kde má i dílnu, ale přijede k tobě kamkoli..bere si 3Kč na kilometr což je v podstatě úplně stejně, jako by si jel za nim do Prahy.
    Orientačně 10 tisíc nové auto a cestu k prodejci do Olomouce, kde mi leštil auto vyšla tuším do 1500Kč

Pokud se vezme, že jen strojní leštění se obecně se pohybujte kolem 6 tisíc, tak to není žádná hrůza..člověk se na to nesmi dívat tak, že ti jen něco napatlá na auto, ale zbaví lak taky vad a popřípadě škrábanců, přepravních vosku a lak dostane větší hloubku..navíc pokud si uděláš na autě znova nějaké mikro pavučiny, tak už je neděláš do laku, ale právě do té nanesené vrstvy, která se dá opravit.

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.03.15  13:12

« Re: Re: Re: Ochrana laku

Ja som myslel, že je odkiaľsi zo Zlínska, keď si ho stále spomínal. A Ty si išiel za ním do Prahy, alebo prišiel on k Tebe? Koľko to vyšlo?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 10.03.15  13:06

« Re: Re: Ochrana laku

iudex
    Matěj je z Prahy....má to k Woody kousek ;-)
    Jinak kolo je naštěstí ok a dneska jsem překročil magickou hranic 1000km...aktuálně 1002km :-)

WL:
    Pomeranč nezmizí úplně ale částečně ano. Dá se odleštit jako že úplně, ale Matěj to nedoporučoval..je to na delší povídání ;-)

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.03.15  12:50

« Re: Ochrana laku

woody: tak Ty si si doprial taký luxus, že si si objednal Vepřek odkiaľsi z východu republiky, ktorý pricestoval k Tebe na druhý koniec republiky, aby Ti navoskoval auto? To musela byť dosť drahá sranda. Alebo naopak Ty si absolvoval cestu tam (v tom prípade by asi to auto nebolo v Tvojej garáži také nablýskané)?
    Každopádne výsledok vyzerá pôsobivo.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 10.03.15  10:40

A na kolik to přišlo?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.03.15  06:28

woody tak to je nádhera :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.15  23:41

w-a
    Vypadá to dost dobře i na této fotce. Co případný pomeranč, zmizel?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.03.15  23:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Cov
    Pro jistotu bych s tím šel i na geometrii.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.03.15  23:01

« Ochrana laku

Tak jsem si dneska nechal na GTI udělat ochranu laku stejným člověkem jako Cov. Výsledek vypadá perfektně, musím udělat nějaký fotky venku. Takhle to není úplně výstižné. [odkaz]

Zmizely všechny vlásenkové škrábanečky viditelné při baterce. Hlavně by to ale mělo přispět ke snažší údržbě v přijatelném vizuálním vzhledu. Po měsíci a půl provozu už jsme našli pár drobných poškození laku, což se odstranilo, a jeden miniaturní ťukanec na čelním skle.

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.03.15  22:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Cov: Matěj se zdržel a přijel až kolem deváté. Na výjezdu z Prahy někdo nedobrzdil a ťuknul mu do auta. ;-\

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.03.15  21:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

woody-alien
    V kolik hodin jste začali? :-)

Dneska jsem na revanč u prodejce za pronajatý prostor půjčoval jednomu potencionálnímu kupci Cupru a on trefil vystouplý kanál (železná hrana tak 2 - 2,5cm) ..ale fakt rána jak prase..tak s tím musím zítra pro jistotu na Penuservis. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.03.15  20:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva

Cov: Finišujem, dělaj se propagační fotky. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…