Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 10.03.15 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
cov to by som musel garážovať u otca, moje státie by tomu veľmi nepomohlo a bolo by celé zaprášené, jedna veľmi nekvalitná ilustračná fotka z prvej noci doma, ako vidno prejde okolo auta každý [odkaz] -
Brandon Walsh 10.03.15 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
po sklamaní z kvality laku som nad tým začal uvažovať aj ja, no keď si predstavím 700 Euro farba + 10 000 czk leštenie + 3kč za km do Popradu, to teda ochotný dať nie som >:-[] vyskúšam to cestou svojích rúk a chemical guys technológie, už som si aj nakonfiguroval prípravky k tomu potrebné a s objednaním počkám do výplaty >:D hádam nebude chabá a na zraze (1.5. ? ) budem pekný -
Ronault. 10.03.15 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
iudex: no, taky se k tomu snažím tak nějak přistoupit, ale láká mě to ;-\ Mimochodem, když lyžuješ s autem na sjezdovce, nediv se, že jsi ho málem rozbil >:D
Když jsem tady zmínil Favorita, tak koukám, že bych nebyl zdaleka exot. Když si někdo nechá za těžké peníze, které převyšují hodnotu auta tohle udělat na stařičké Corse: [odkaz]
Nebo na dodávce: [odkaz] -
iudex 10.03.15 16:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
Aj Ty, Brutus? :-O (na druhej strane čo sa čudujem, od predsedu Klubu leštičov a voskovačov sa to dalo čakať >:-[] ).
Ja k autu nemám až taký fetišistický vzťah, aby som do jeho čistoty vrážal také prachy (v nedeľu som na lyžovačke skoro rozbil auto, tak v kontexte uvedeného mi príde ochrana laku taká podenkovská). -
Ronault. 10.03.15 16:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
Legac, woody... a další...
Tééda, vy tomu dáváte. Já o weekendu klasicky auto navoskoval Turtle waxem, nadšeně z toho, že po zimě opět prokouklo a vy hned pro profíky... :-)
Vypadá to dobře, ale asi se mi nebude chtít tolik peněz vydat, přecejen je Megane spotřebák... ale... ošetřoval už Favorita? >:-[] >:D -
Leg 10.03.15 15:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
Hoši, OK, skoro každý tu má rovnaké auto (alebo aspoň auto s rovnakým motorom), chápem. Ale že sa o tie autá stará ten istý človek a pritom ste každý z iného kútu sveta, to je už fakt na zváženie. Ale rozumiem, že človek je tvor stádovitý a preto sa aj ja hlásim do klubu. [odkaz] >:D
Takže áno iudex, príde aj za tebou. :-) -
Covenant 10.03.15 13:17
« Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
iudex
Pochází z Moravy, ale aktuálně žije v Praze kde má i dílnu, ale přijede k tobě kamkoli..bere si 3Kč na kilometr což je v podstatě úplně stejně, jako by si jel za nim do Prahy.
Orientačně 10 tisíc nové auto a cestu k prodejci do Olomouce, kde mi leštil auto vyšla tuším do 1500Kč
Pokud se vezme, že jen strojní leštění se obecně se pohybujte kolem 6 tisíc, tak to není žádná hrůza..člověk se na to nesmi dívat tak, že ti jen něco napatlá na auto, ale zbaví lak taky vad a popřípadě škrábanců, přepravních vosku a lak dostane větší hloubku..navíc pokud si uděláš na autě znova nějaké mikro pavučiny, tak už je neděláš do laku, ale právě do té nanesené vrstvy, která se dá opravit.
-
Covenant 10.03.15 13:06
« Re: Re: Ochrana laku
iudex
Matěj je z Prahy....má to k Woody kousek ;-)
Jinak kolo je naštěstí ok a dneska jsem překročil magickou hranic 1000km...aktuálně 1002km :-)
WL:
Pomeranč nezmizí úplně ale částečně ano. Dá se odleštit jako že úplně, ale Matěj to nedoporučoval..je to na delší povídání ;-)
-
iudex 10.03.15 12:50
« Re: Ochrana laku
woody: tak Ty si si doprial taký luxus, že si si objednal Vepřek odkiaľsi z východu republiky, ktorý pricestoval k Tebe na druhý koniec republiky, aby Ti navoskoval auto? To musela byť dosť drahá sranda. Alebo naopak Ty si absolvoval cestu tam (v tom prípade by asi to auto nebolo v Tvojej garáži také nablýskané)?
Každopádne výsledok vyzerá pôsobivo. -
woody-alien 09.03.15 23:01
« Ochrana laku
Tak jsem si dneska nechal na GTI udělat ochranu laku stejným člověkem jako Cov. Výsledek vypadá perfektně, musím udělat nějaký fotky venku. Takhle to není úplně výstižné. [odkaz]
Zmizely všechny vlásenkové škrábanečky viditelné při baterce. Hlavně by to ale mělo přispět ke snažší údržbě v přijatelném vizuálním vzhledu. Po měsíci a půl provozu už jsme našli pár drobných poškození laku, což se odstranilo, a jeden miniaturní ťukanec na čelním skle.
-
Covenant 09.03.15 21:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
woody-alien
V kolik hodin jste začali? :-)
Dneska jsem na revanč u prodejce za pronajatý prostor půjčoval jednomu potencionálnímu kupci Cupru a on trefil vystouplý kanál (železná hrana tak 2 - 2,5cm) ..ale fakt rána jak prase..tak s tím musím zítra pro jistotu na Penuservis. ;-\

Po jednej z tunajších "voskovacích" debát som podľahol a kúpil si karnaubský vosk od Sonaxu, ktorý stál násobne viac, ako Turtle Wax, ktorý som používal voľakedy. A dopadlo to tak, že nenačatý vosk stále trčí v garáži na polici. >:D Tak ma snáď zraz motivuje vyskúšať ho. :-)