Brandon Walsh 10.03.15 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
cov to by som musel garážovať u otca, moje státie by tomu veľmi nepomohlo a bolo by celé zaprášené, jedna veľmi nekvalitná ilustračná fotka z prvej noci doma, ako vidno prejde okolo auta každý [odkaz] -
Brandon Walsh 10.03.15 16:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
po sklamaní z kvality laku som nad tým začal uvažovať aj ja, no keď si predstavím 700 Euro farba + 10 000 czk leštenie + 3kč za km do Popradu, to teda ochotný dať nie som >:-[] vyskúšam to cestou svojích rúk a chemical guys technológie, už som si aj nakonfiguroval prípravky k tomu potrebné a s objednaním počkám do výplaty >:D hádam nebude chabá a na zraze (1.5. ? ) budem pekný -
Ronault. 10.03.15 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
iudex: no, taky se k tomu snažím tak nějak přistoupit, ale láká mě to ;-\ Mimochodem, když lyžuješ s autem na sjezdovce, nediv se, že jsi ho málem rozbil >:D
Když jsem tady zmínil Favorita, tak koukám, že bych nebyl zdaleka exot. Když si někdo nechá za těžké peníze, které převyšují hodnotu auta tohle udělat na stařičké Corse: [odkaz]
Nebo na dodávce: [odkaz] -
iudex 10.03.15 16:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
Aj Ty, Brutus? :-O (na druhej strane čo sa čudujem, od predsedu Klubu leštičov a voskovačov sa to dalo čakať >:-[] ).
Ja k autu nemám až taký fetišistický vzťah, aby som do jeho čistoty vrážal také prachy (v nedeľu som na lyžovačke skoro rozbil auto, tak v kontexte uvedeného mi príde ochrana laku taká podenkovská). -
Ronault. 10.03.15 16:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
Legac, woody... a další...
Tééda, vy tomu dáváte. Já o weekendu klasicky auto navoskoval Turtle waxem, nadšeně z toho, že po zimě opět prokouklo a vy hned pro profíky... :-)
Vypadá to dobře, ale asi se mi nebude chtít tolik peněz vydat, přecejen je Megane spotřebák... ale... ošetřoval už Favorita? >:-[] >:D -
Leg 10.03.15 15:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
Hoši, OK, skoro každý tu má rovnaké auto (alebo aspoň auto s rovnakým motorom), chápem. Ale že sa o tie autá stará ten istý človek a pritom ste každý z iného kútu sveta, to je už fakt na zváženie. Ale rozumiem, že človek je tvor stádovitý a preto sa aj ja hlásim do klubu. [odkaz] >:D
Takže áno iudex, príde aj za tebou. :-) -
Covenant 10.03.15 13:17
« Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
iudex
Pochází z Moravy, ale aktuálně žije v Praze kde má i dílnu, ale přijede k tobě kamkoli..bere si 3Kč na kilometr což je v podstatě úplně stejně, jako by si jel za nim do Prahy.
Orientačně 10 tisíc nové auto a cestu k prodejci do Olomouce, kde mi leštil auto vyšla tuším do 1500Kč
Pokud se vezme, že jen strojní leštění se obecně se pohybujte kolem 6 tisíc, tak to není žádná hrůza..člověk se na to nesmi dívat tak, že ti jen něco napatlá na auto, ale zbaví lak taky vad a popřípadě škrábanců, přepravních vosku a lak dostane větší hloubku..navíc pokud si uděláš na autě znova nějaké mikro pavučiny, tak už je neděláš do laku, ale právě do té nanesené vrstvy, která se dá opravit.
Covenant 10.03.15 13:06
« Re: Re: Ochrana laku
iudex
Matěj je z Prahy....má to k Woody kousek ;-)
Jinak kolo je naštěstí ok a dneska jsem překročil magickou hranic 1000km...aktuálně 1002km :-)
WL:
Pomeranč nezmizí úplně ale částečně ano. Dá se odleštit jako že úplně, ale Matěj to nedoporučoval..je to na delší povídání ;-)
iudex 10.03.15 12:50
« Re: Ochrana laku
woody: tak Ty si si doprial taký luxus, že si si objednal Vepřek odkiaľsi z východu republiky, ktorý pricestoval k Tebe na druhý koniec republiky, aby Ti navoskoval auto? To musela byť dosť drahá sranda. Alebo naopak Ty si absolvoval cestu tam (v tom prípade by asi to auto nebolo v Tvojej garáži také nablýskané)?
Každopádne výsledok vyzerá pôsobivo. -
woody-alien 09.03.15 23:01
« Ochrana laku
Tak jsem si dneska nechal na GTI udělat ochranu laku stejným člověkem jako Cov. Výsledek vypadá perfektně, musím udělat nějaký fotky venku. Takhle to není úplně výstižné. [odkaz]
Zmizely všechny vlásenkové škrábanečky viditelné při baterce. Hlavně by to ale mělo přispět ke snažší údržbě v přijatelném vizuálním vzhledu. Po měsíci a půl provozu už jsme našli pár drobných poškození laku, což se odstranilo, a jeden miniaturní ťukanec na čelním skle.
Covenant 09.03.15 21:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ženeva
woody-alien
V kolik hodin jste začali? :-)
Dneska jsem na revanč u prodejce za pronajatý prostor půjčoval jednomu potencionálnímu kupci Cupru a on trefil vystouplý kanál (železná hrana tak 2 - 2,5cm) ..ale fakt rána jak prase..tak s tím musím zítra pro jistotu na Penuservis. ;-\

Po jednej z tunajších "voskovacích" debát som podľahol a kúpil si karnaubský vosk od Sonaxu, ktorý stál násobne viac, ako Turtle Wax, ktorý som používal voľakedy. A dopadlo to tak, že nenačatý vosk stále trčí v garáži na polici. >:D Tak ma snáď zraz motivuje vyskúšať ho. :-)