Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.03.15  22:37

« Re: Re: Re: Re: A čo fotky?

K britskemu autu britska kola :-) Az dojdou, tak se pochlubim. A diky za pochvalu.
    Zatim mam porad zimni pneu a naopak si pochvaluju, jak skvele klouzou >:-[] Se semislicky a pri te trakci zadokolky s rozlozenim hmotnosti totoznym jako 911ka mne to bude chybet.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.15  20:53

« Re: Re: Re: A čo fotky?

Jaký kola jsi objednal ?? Lotusek vypadá fakt parádně!! :yes:
    Mimochodem, vypadá to, že ty pneu CUP2 jsou fááákt super, drží i v teplotách kolem 5 stupňů :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.03.15  20:34

« Re: Re: A čo fotky?

Thomasino:
    ty O.Z. jsou vazne az .. sexy >:D Seknou mu :yes:
    Ja mam svoje letni kola porad ve vyrobe, tak jsem aspon odsoloval a poradne umyval. Acco v pozadi moc nefotim, je jak cune :*) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.15  17:16

« Re: A čo fotky?

Hlásíme přezuto na letní kola !! >:-[] Konečně :-)
    Nové Michelin Pilot Sport CUP 2 jsou nakonec vzadu, vředu dojezdím Falkeny, koupím druhý pár Pilot CUP 2 a předek budu střídat za letní ;-)
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.03.15  21:14

« A čo fotky?

Nejak sa tu pomaly zabúda na to, že je to fotosúťaž. Síce to nie je súťažná, ale pre inšpiráciu jednu momentku k téme Moje auto a (zimná) zábava: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.15  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Cov
    Jj, ...tvá pr.del pozná středověk..., otázkou je, jestli ve středověku už let-lampy měli... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.03.15  07:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Ronault
    Myslíš jako Led lampu pro pana domácího aby si tady hoši trochu zablbli jo? >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.15  22:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Ron
    MV = Ministr Vnitra? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 11.03.15  21:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Tak zakoupeny ubrousky na kůži v lídlu a pokud je někdo fakt pes na auto, tohle považuji za nejjednodušší variantu péče o sedačky.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.03.15  19:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Já teda na autě moc mikroškrábanců i na slunci nenašel, to je pravda, možná by to ale MV s LED lampou (doufám, že nepoužívá let-lampu >:D ) viděl jinak.

Když mi ale auto přivezli na dvůr prodejny, tak jsem si zašel za prodejcem a říkám mu, že ať je to auto ani nenapadne rámci předprodejní přípravy prohnat myčkou, že to si raději auto převezmu špinavé. Tak mi líbili, že jezdí na ruční mytí a jelikož vím, kde je tady jediné ruční mytí a kdo jej tady dělá a že je šikovný s dobrou technikou, tak jsem Megana uchránil >:D

Jinak koukám, že jsem to udělal dobře, když jsem prvně auto navoskoval a pak, když mi museli lakovat ten práh a nárazník po mém drobném testu terénních schopností Megana, tak ty přelakované díly jsem před zimou (stalo se to nějak v listopadu) nevoskoval.

Spíše jsem po vašem upozornění, co je to ta pomerančová kůra, tu pomerančovou kůru našel minimálně na levých zadních dveřích. Jde to ale vidět jen při opravdu prudkém poledním slunci.
  • « 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 11.03.15  19:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Covenant:
    diky za informace, clovek se porad uci :yes: Znam to prave z prelakovavani dilu, kdy me kazdy odrazoval od voskovani. U laku z vyroby je to teda jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.03.15  16:08

Presne takú, ako som kúpil: tmavošedú. >:D Ak si si nevšimol, kupujem len autá v odtieňoch špiny, tzv. fitfy shades of dirt. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.03.15  15:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Bully_
    V poho Bully každý názor dobrý :yes: ...jen si přečti tohle vlákno [odkaz] dnešní vodou ředitelné laky zrají do 20 dní a pokud jdou z fabriky, tak už jsou přímo vypálené a neobsahují tužidla, narozdíl od toho když ti někdo opravuje lak po bouračce a ten pak zraje..tak že u nového laku na novém autě by to mnělo být ok ;-)

iudex
    Jakou barvu teď bez údržby na autě máš? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.03.15  15:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Bully, dík, konečne niekto, kto mi potvrdil, že som spravil dobre, keď som celý rok kašľal na údržbu laku. >:D Ako hovorieva môj bratranec: najlepšie konzervuje súvislá vrstva špiny. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 11.03.15  15:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Covenant:
    rikejte a delejte si to samozrejme jak chcete :yes: Ja jenom pisu, jak by to melo byt spravne.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.03.15  14:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Bully_
    V tom případě to porušuje i výrobce, který na kastli patlá přepravní vosk a jiné nesmysly, které pokud profík nesundá, tak stejně na autě zůstávají ;-) ..neviděl bych to tak černě...navíc pokud teď udělám mikrošrábanec, tak je to do té nanesené vrstvy a né do laku a když bude hluboký, tak je jedno jestli bude lak vytvrzený nebo ne, protože to projede vším...
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 11.03.15  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Vy vsichni, co si nechavate davat specialni ochranne vrstvy na uplne nova, jeste "tepla" auta. Vite, ze se nema pouzivat ani normalni vosk? Novy lak neni jeste nekolik mesicu vyzraly a vytvrzeny, touhle vrstvou ho uzavrete.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.03.15  12:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Ty škrábance jsou bohužel většinou práce autosalonu...když auto přivezou strhnou folie, hodí ho rychle na wapku, pak nějaká brigádnice pošudlá kastli zanesenou houbou nebo levným mikrohadrem a je to v prd..
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 11.03.15  12:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Woody presne také mikroškrábance mám po celom aute aj ja, taktiež tá farba nevyzerá ako metalíza, dnes je krásne slniečko a auto vyzerá ako matte red >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.03.15  09:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Tak mi Cov poslal odkaz na FB. Jsou tam krásně vidět ty mikroškrábance, které jsem zcela jistě nezpůsobil já. Takže i obyčejná příprava na předání dá autu pořádně zabrat. ;-) Finální vzhled je ten bez SPZ...
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…