Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 16.03.15 16:04
« Re: Re: OT filmová vložka
w-a
Nj, nekonečné seriály typu Ordinace prostě nemají konkurenci. ;-)
Jinak moje žena taky zásadně nechodí na válečné a akční filmy, ale tady znala ten příběh a po ukázkách řekla, že by na to šla... a zklamaná určitě nebyla.
A s tím, že: "I přes často velmi jednoduchej příběh dokáže udržet diváka v pozornosti celou stopáž filmu a herce "donutit" k opravdovým výkonům.", zcela souhlasím, a platí to i v tomto případě. Ona už samotná upoutávka je hodně dobře střižená. -
iudex 16.03.15 09:23
« Re: Re: OT filmová vložka
woody: áno, Whiplash je film presne pre Teba ako fanúšika hudby. Ale i ja ako hudobný analfabet som musel oceniť, aká náročná hudba je jazz. Plus herecký výkon T.J.Simmonsa bol fascinujúci, Oskara získal absolútne zaslúžene. [odkaz]
Emel: tak severská vlna mi nie je úplne blízka, na druhej strane som teraz počul dobré referencie na Boj snežného pluhu s mafiou, tak to niekedy pozriem: [odkaz]
V rámci oskarových filmov mám ešte nachystané na pozretie Birdmana a Foxcatcher.
P.S. Dnes som prišiel na ďalšiu nevýhodu umývania auta v umyvárke: môže to človeka zavrieť vo vnútri a neumývať. >:-[] To sa mi práve stalo a musel som čakať, kým dofičal majiteľ a celé to reštartoval. -
woody-alien 16.03.15 08:23
« Re: OT filmová vložka
iudex: Whiplash mi nějak unikl, zkusím to napravit. Tuhle kategorii filmů mám moc rád, namátkou slavný Eastwoodův "Bird" [odkaz] nebo celkem málo známý TV film "Lush Life" [odkaz]
wl: No, na Snipera nebožku do kina asi nevezmu, přestože si na Eastwooda coby režiséra docela potrpím. I přes často velmi jednoduchej příběh dokáže udržet diváka v pozornosti celou stopáž filmu a herce "donutit" k opravdovým výkonům. Pokud v TV opakujou Mystic River, dokážu se zříct i premiérového dílu "Ordinace", a to už je co říct. >:D -
white label 15.03.15 12:14
« Re: OT filmová vložka
Já byl pro změnu v pátek na životopisné akční válečné drama ("Americký sniper") a také mohu doporučit, není to samozřejmě nic pro "slečinky", ale celkově se to (podle mě) Eastwoodovi dost povedlo. :yes:
[odkaz]
edit - dnes mě žena ukecala na Vybíjenou, a ta je naopak velmi slabá, podle předlohy a režiséra jsem (bohužel naivně) očekával úroveň/kvalitu někde mezi Románem pro ženy a Příběhem kmotra, jenže... těch 44% na ČSMFD tomu odpovídá, víc bych tomu nedal ani já.
[odkaz]
Vlastně tím nejhezčím na celém filmu je Linda Bartošová, představitelka Simony Krainové ze školních let.
[odkaz]
[odkaz] -
Bully_ 14.03.15 22:37
« Re: Re: Re: Re: A čo fotky?
K britskemu autu britska kola :-) Az dojdou, tak se pochlubim. A diky za pochvalu.
Zatim mam porad zimni pneu a naopak si pochvaluju, jak skvele klouzou >:-[] Se semislicky a pri te trakci zadokolky s rozlozenim hmotnosti totoznym jako 911ka mne to bude chybet. -
Ronault. 11.03.15 19:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku
Já teda na autě moc mikroškrábanců i na slunci nenašel, to je pravda, možná by to ale MV s LED lampou (doufám, že nepoužívá let-lampu >:D ) viděl jinak.
Když mi ale auto přivezli na dvůr prodejny, tak jsem si zašel za prodejcem a říkám mu, že ať je to auto ani nenapadne rámci předprodejní přípravy prohnat myčkou, že to si raději auto převezmu špinavé. Tak mi líbili, že jezdí na ruční mytí a jelikož vím, kde je tady jediné ruční mytí a kdo jej tady dělá a že je šikovný s dobrou technikou, tak jsem Megana uchránil >:D
Jinak koukám, že jsem to udělal dobře, když jsem prvně auto navoskoval a pak, když mi museli lakovat ten práh a nárazník po mém drobném testu terénních schopností Megana, tak ty přelakované díly jsem před zimou (stalo se to nějak v listopadu) nevoskoval.
Spíše jsem po vašem upozornění, co je to ta pomerančová kůra, tu pomerančovou kůru našel minimálně na levých zadních dveřích. Jde to ale vidět jen při opravdu prudkém poledním slunci. -

Dacia Dokker Stepway 1.2 TCE 85kW, barva modrá Azurite, 16" hliníky, v podstatě přesně tohle. [odkaz]
Přebírat si to bude v pátek, pokud budu mít čas, tak bych se přijel podívat. Zřejmě stylově, abych netrhal partu - tedy GTIčkem. >:-[]
První věc, co jsme řešili, je funkce měření tlaku v pneumatikách. Zatímco mého Dokkera se to ještě netýkalo, teď už to tam bude a podle všeho jde Dacia (Renault) cestou "vysílacích" ventilků. To jsem na to tedy zvědav.