Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.03.15  22:05

« OT: Od lowendu k prémii a zase zpátky

Tak prakticky přesně po 14 týdnech od objednávky volal dnes bratrovi prodejce, že mu dorazil nový vůz. Tím pádem končí období cca 2.5 roku, kdy se namlsal prémiovou ix20 >:-[] , a vrací se zpět do společnosti podstatně skromnější, ke značce, kterou bohužel nezdobí svatozář a před níž se ani soused z Boleslavi necítí tak moc malinký. >:D

Dacia Dokker Stepway 1.2 TCE 85kW, barva modrá Azurite, 16" hliníky, v podstatě přesně tohle. [odkaz]

Přebírat si to bude v pátek, pokud budu mít čas, tak bych se přijel podívat. Zřejmě stylově, abych netrhal partu - tedy GTIčkem. >:-[]
    První věc, co jsme řešili, je funkce měření tlaku v pneumatikách. Zatímco mého Dokkera se to ještě netýkalo, teď už to tam bude a podle všeho jde Dacia (Renault) cestou "vysílacích" ventilků. To jsem na to tedy zvědav.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.03.15  16:04

« Re: Re: OT filmová vložka

w-a
    Nj, nekonečné seriály typu Ordinace prostě nemají konkurenci. ;-)
    Jinak moje žena taky zásadně nechodí na válečné a akční filmy, ale tady znala ten příběh a po ukázkách řekla, že by na to šla... a zklamaná určitě nebyla.
    A s tím, že: "I přes často velmi jednoduchej příběh dokáže udržet diváka v pozornosti celou stopáž filmu a herce "donutit" k opravdovým výkonům.", zcela souhlasím, a platí to i v tomto případě. Ona už samotná upoutávka je hodně dobře střižená.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 16.03.15  09:36

« Re: Re: Re: OT filmová vložka

Ty severské mají trošku příchuť absurdního dramatu v Kafkově stylu... ale třeba Adamova jablka, to je celkem stravitelné a stojí to za shlédnutí.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.03.15  09:23

woody: áno, Whiplash je film presne pre Teba ako fanúšika hudby. Ale i ja ako hudobný analfabet som musel oceniť, aká náročná hudba je jazz. Plus herecký výkon T.J.Simmonsa bol fascinujúci, Oskara získal absolútne zaslúžene. [odkaz]
    Emel: tak severská vlna mi nie je úplne blízka, na druhej strane som teraz počul dobré referencie na Boj snežného pluhu s mafiou, tak to niekedy pozriem: [odkaz]
    V rámci oskarových filmov mám ešte nachystané na pozretie Birdmana a Foxcatcher.
    P.S. Dnes som prišiel na ďalšiu nevýhodu umývania auta v umyvárke: môže to človeka zavrieť vo vnútri a neumývať. >:-[] To sa mi práve stalo a musel som čakať, kým dofičal majiteľ a celé to reštartoval.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 16.03.15  08:55

Já si teď dal malou severskou vložku a ve všech případech to bylo docela... hm, přinejmenším netradiční. Adamova jablka, Hon, Rodinná oslava...

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.03.15  08:23

« Re: OT filmová vložka

iudex: Whiplash mi nějak unikl, zkusím to napravit. Tuhle kategorii filmů mám moc rád, namátkou slavný Eastwoodův "Bird" [odkaz] nebo celkem málo známý TV film "Lush Life" [odkaz]

wl: No, na Snipera nebožku do kina asi nevezmu, přestože si na Eastwooda coby režiséra docela potrpím. I přes často velmi jednoduchej příběh dokáže udržet diváka v pozornosti celou stopáž filmu a herce "donutit" k opravdovým výkonům. Pokud v TV opakujou Mystic River, dokážu se zříct i premiérového dílu "Ordinace", a to už je co říct. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.03.15  12:14

« Re: OT filmová vložka

Já byl pro změnu v pátek na životopisné akční válečné drama ("Americký sniper") a také mohu doporučit, není to samozřejmě nic pro "slečinky", ale celkově se to (podle mě) Eastwoodovi dost povedlo. :yes:
    [odkaz]

edit - dnes mě žena ukecala na Vybíjenou, a ta je naopak velmi slabá, podle předlohy a režiséra jsem (bohužel naivně) očekával úroveň/kvalitu někde mezi Románem pro ženy a Příběhem kmotra, jenže... těch 44% na ČSMFD tomu odpovídá, víc bych tomu nedal ani já.
    [odkaz]
    Vlastně tím nejhezčím na celém filmu je Linda Bartošová, představitelka Simony Krainové ze školních let.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.03.15  22:46

« OT filmová vložka

Malý filmový off-topic: práve som videl Whiplash (Oskar za herca vo vedľajšej postave): silný príbeh z prostredia jazzových hudobníkov; odporúčam. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.03.15  22:37

« Re: Re: Re: Re: A čo fotky?

K britskemu autu britska kola :-) Az dojdou, tak se pochlubim. A diky za pochvalu.
    Zatim mam porad zimni pneu a naopak si pochvaluju, jak skvele klouzou >:-[] Se semislicky a pri te trakci zadokolky s rozlozenim hmotnosti totoznym jako 911ka mne to bude chybet.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.15  20:53

« Re: Re: Re: A čo fotky?

Jaký kola jsi objednal ?? Lotusek vypadá fakt parádně!! :yes:
    Mimochodem, vypadá to, že ty pneu CUP2 jsou fááákt super, drží i v teplotách kolem 5 stupňů :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 14.03.15  20:34

« Re: Re: A čo fotky?

Thomasino:
    ty O.Z. jsou vazne az .. sexy >:D Seknou mu :yes:
    Ja mam svoje letni kola porad ve vyrobe, tak jsem aspon odsoloval a poradne umyval. Acco v pozadi moc nefotim, je jak cune :*) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.03.15  17:16

« Re: A čo fotky?

Hlásíme přezuto na letní kola !! >:-[] Konečně :-)
    Nové Michelin Pilot Sport CUP 2 jsou nakonec vzadu, vředu dojezdím Falkeny, koupím druhý pár Pilot CUP 2 a předek budu střídat za letní ;-)
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.03.15  21:14

« A čo fotky?

Nejak sa tu pomaly zabúda na to, že je to fotosúťaž. Síce to nie je súťažná, ale pre inšpiráciu jednu momentku k téme Moje auto a (zimná) zábava: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.03.15  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Cov
    Jj, ...tvá pr.del pozná středověk..., otázkou je, jestli ve středověku už let-lampy měli... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.03.15  07:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Ronault
    Myslíš jako Led lampu pro pana domácího aby si tady hoši trochu zablbli jo? >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.15  22:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Ron
    MV = Ministr Vnitra? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 11.03.15  21:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Tak zakoupeny ubrousky na kůži v lídlu a pokud je někdo fakt pes na auto, tohle považuji za nejjednodušší variantu péče o sedačky.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 11.03.15  19:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Já teda na autě moc mikroškrábanců i na slunci nenašel, to je pravda, možná by to ale MV s LED lampou (doufám, že nepoužívá let-lampu >:D ) viděl jinak.

Když mi ale auto přivezli na dvůr prodejny, tak jsem si zašel za prodejcem a říkám mu, že ať je to auto ani nenapadne rámci předprodejní přípravy prohnat myčkou, že to si raději auto převezmu špinavé. Tak mi líbili, že jezdí na ruční mytí a jelikož vím, kde je tady jediné ruční mytí a kdo jej tady dělá a že je šikovný s dobrou technikou, tak jsem Megana uchránil >:D

Jinak koukám, že jsem to udělal dobře, když jsem prvně auto navoskoval a pak, když mi museli lakovat ten práh a nárazník po mém drobném testu terénních schopností Megana, tak ty přelakované díly jsem před zimou (stalo se to nějak v listopadu) nevoskoval.

Spíše jsem po vašem upozornění, co je to ta pomerančová kůra, tu pomerančovou kůru našel minimálně na levých zadních dveřích. Jde to ale vidět jen při opravdu prudkém poledním slunci.
  • « 10 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 11.03.15  19:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochrana laku

Covenant:
    diky za informace, clovek se porad uci :yes: Znam to prave z prelakovavani dilu, kdy me kazdy odrazoval od voskovani. U laku z vyroby je to teda jinak.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.03.15  16:08

Presne takú, ako som kúpil: tmavošedú. >:D Ak si si nevšimol, kupujem len autá v odtieňoch špiny, tzv. fitfy shades of dirt. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…