Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.15  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trip

No comment, know-how prezradím až po vyhlásení výsledkov. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  11:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Trip

iudex
    Napadlo mě, že by si mohl skákal z hrany dveří, ale na to máš určitě své auto příliš rád...
    Nebo si skákal z něčeho, co na fotce není vidět? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.15  11:52

« Re: Re: Re: Re: Trip

wl: nie je všetko tak, ako to vyzerá ;-) sú aj iné možnosti než tá, že som tak vysoko vyskočil zo zeme. Plus predtým som bol na dobrej masáži a bol vcelku rozhýbaný. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  11:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Trip

To je pravda, za ten výskok by se nemusel stydět ani proslulý zboJJník z Terchové. >:D

P.S. Zrovna v úterý (17.3.) měl 302. výročí úmrtí.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.15  11:37

« Re: Re: Re: Re: Trip

wl: Víš jak, to je samá bolest páteře, v autě nesmí sedět déle než hodinu... a přitom skáče líp než Jánošík. >:-[]

iudex: Tohle je taky hezký... 8-s

edit: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  11:27

« Re: Re: Re: Trip

iudex
    A kdo je na té fotce, nějaký "dablér"? Předpokládám, že vzhledem k tvým známým problémům s páteří, tak vysoko neskáčeš? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.15  10:02

« Re: Re: Trip

Brandon: jedna dobrá správa pre Teba: AutoBild testoval Focus 1,0EB a po 100.000 km klasicky rozobral do šróbika a výsledok bol veľmi dobrý: motor v pohode, žiadne poškodenie či nadmerné opotrebenie a po rozobraní vyzeral veľmi zachovalo:
    [odkaz]
    Hlavne netreba priamovstrek moc dusiť, aby sa nezaniesol: [odkaz]
    woody: k tým susedom: no práve to bol pomerne problém, sused nedávno vyrúbal živý plot medzi našimi pozemkami a dosť som stratil súkromie, hlavbe keď je teraz na jar stále v záhrade, preto som sa dlho nevedel odhodlať k tomuto foteniu. Nakoniec si vyčíhal hodinu v nedeľu, keď bol práve v kostole, aby som to stihol cvaknúť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.15  22:15

« Přihlašování pokračuje

Až do 25.3.2015 do 22.00 hod. přihlašujte své fotky do Fotosoutěže za Únor-Březen 2015. Téma je "Moje auto a zábava". Zatím jsou přihlášeni:

Emel
    Kubass
    Vranis
    poterienko
    iudex
    Thomasino

Přihlášené fotky jsou k vidění zde:[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.03.15  21:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Prihlásenie do fotosúťaže

Přihlašuji se zase jednou do fotosoutěže s fotkou ze včerejšího ježdění na Slovakiaringu, ikdyž je to spíše do počtu :-)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 22.03.15  19:50

woody: přesně v tomhle dálničním režimu 140+ je Octavia někde kolem 9, zhruba toho půl litru tam zřejmě bude... ale ono je ORS taky trošku větší auto.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.15  18:53

« Re: Re: Re: Re: Prihlásenie do fotosúťaže

pot: Jako můžeme to zkusit, proč ne. Dá se založit nová recenze jako "kecací" platforma a uvidíme, jestli se to ujme. Ale Fotosoutěž není "můj koutek".... ;-) Můj koutek je momentálně sedadlo s jakýmsi babičkovským vzorem látky. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.03.15  14:41

« Re: Re: Re: Prihlásenie do fotosúťaže

WA: To je napůl pravda ;). Mě osobně by se třeba líbilo, kdyby se v době přihlašování a hlasování neplevelilo, aby v tom nebyl bordel, ale je to tvůj koutek ;).
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.15  14:36

« Re: Re: Prihlásenie do fotosúťaže

pot: Foto bude....ještě mám čas. ;-) To plevelení diskuse, v tom máš pravdu, ale zas na druhou stranu, když tady nežvaníme o HH nebo lowendech, tak je tady mrtvo.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.15  14:33

« Re: Re: Re: Trip

Cov: Jasně, ty důvody pro volbu mezi man a DSG nikdy nebudou plně srovnatelné. Pro někoho je to auto víc "víkendovka", pro mě zas spíše daily-car. Jistý je jedno, i s automatem se dá pěkně vyblbnout a přináší pro mě velké výhody stran toho obyčejnýho používání. Takže spokojení můžem být oba. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 22.03.15  14:31

« Re: Re: Prihlásenie do fotosúťaže

WA: Foto co? Ještě pořád je to fotosoutěž? >:D >:-[]

Btw nepřemýšleli jste Vy hotovci o napsání recenze (GTi P, Cupra, MRS...?) a přesunutí HH diskuze pod ní?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.03.15  14:20

woody:
    No ten styl dálnice jak popisuješ jsem taky tak jel a vyšplhala se na 9 litrů. Co vím, tak Jakubovi Rejlkovi cupra v manuálu přišla trochu ostřejší něž s Dsg, když s ní řádili ve Španělsku, tak vše má své + a -. Navíc gumy mám 235 ty 225, tak to je od každého trochu a pak ta spotřeba je malinko jiná.

Tenhle delší výlet jsem udělal taky proto, abych najel co nejvíc km v klidném režimu a co nejdřív zajel...nebaví mě se moc krotit a počítám, že dlouhodobá u mě časem bude stejně tak 10litrů :-)
    ...na druhou stranu kolega z Kladna, co tu má červenou Cupru v manuálu je s dlouhodobou na 7,8 a má jí tak od začátku, jezdí spíš delší tratě (najeto cca 15 tisíc), tak až přihodím ještě tak 2000km, budu už vědět na čem jsem.

Jo protože v Čechám pršelo a projížděl jsem úsekem kde se stavělo, tak je zadek zasraný takovým tím jemným blátíčkem a pískem..detailng nedetailing...a můžu mýt na předváděčku znova >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.03.15  14:19

« Re: Trip

pekny výlel aj spotreba nejak klesá ;-) ja jazdím momentálne pomenej, asi pôjdem večer pozrieť či auto je v garáži >:D mám nejakých 2900 km, tento týždeň by som chcel prezuť
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.03.15  13:53

« Re: Trip

Cov: Jižní Čechy mám v oblibě, tam se daj najít opravdu pěkný silničky. Takže shrnuto -pěknej výlet sis udělal. ;-) Ta tvoje spotřeba mě ještě znovu vrací k převodům man vs. DSG. Když jedu s DSG "normál jízdu" po okreskách, tak se mi spotřeba dostává pod 8 litrů. Zajímavé na tom je, že nájezd na dálnici a jízda 140 tacho plus "situační" zrychlování (tzn, jedeš v pravým 140 tacho, blížíš se k autu před tebou a v levým vidíš auto, který by tě "skříplo", tak na to hamtneš, zrychlíš, předjedeš auto před sebou, zařadíš se do pravýho a zvolníš zase na 140) průměrku nijak dramaticky nezvedá. Pořád jsem v pohodě pod 8.5. Takže v tomhle je ta dlouhá šestka opravdu dobrá věc. Ostatně konečně jsem doplnil data na spritmonitoru, tak je to vidět. [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 22.03.15  13:30

« Trip

Tak jsem si i v rámci zajíždění udělal výlet. V sobotu jsem to vzala do Kroměříže po okreskách, pak na dálnici po Humpolce, kde jsem sjel směr Tábor, Sezimovo Ústí a pak České Budějovice. Po okreskách při normál jízdě 8,2-8,4.. dálnice to pak zaokrouhlila s lehčí nohou na 9 litrů.

Dneska jsem to vzal směrem na Prachatice pak Písek, Humpolec a zase na Moravu, dohromady cca 800km... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.03.15  10:49

« Re: Prihlásenie do fotosúťaže

iudex parada >:D takto nejak to vyzerá keď si kúpiš gti a parkuješ ho v sobotu v noci pred bytovkou >:D
    Leg ako píšeš sealant chráni lak no odporúča sa dať naňho ešte tvrdý vosk, aby si chránil ten sealant ;-) taktiež hra svetla na tom laku bude po vosku o level vyššie, najlepšie je postupovať anglicky povedané neviem to prekladať >:D glaze, sealant, wax v reči chemical guys napríklad wet mirror finish, jet seal, lava, samozrejme bez predchádzajúcej prípravy laku a strojného leštenia to efekt mať nebude
    Ron tak ku kolesám odporúčajú toto [odkaz] 5-10 minút nechať pôsobiť a najlepšie umývať takýmto tvarom [odkaz] ak nepomôže, tak orange degreaser, s tým môžeš ošetriť aj znaky auta [odkaz] no pozor treba ho riediť a veľmi som nerozumel v akom pomere no postrehol som niečo ako one to six >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…