Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.03.15  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

white label
    Tak zas nic škoda ;-)

Thomasino
    Tss žabaři....to mě už se kouslo jednou DCC (né při jízdě) a mněl jsem tam současně režim comfort i cupra >:-[] ...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.15  16:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Ano, je to Rakousko, trasa Hnanice - Retz - Hardegg - Riegersburg - Vranov nad Dyjí...

Na kochačku podle předpisů moc nejezdím, tak ti ani nevím >:-[] >:D
    Teď co mám nedávno nový zvuk auta a krásně mě to prdí do výfuku, tak mě spotřeba stoupla, protože si s tím hraji >:-[] Dlouhodobý průměr mám kolem 10 - 10,5 litrů, ale fakt nejezdím pomalu (ale vím, že to umí jezdit i pod sedm, nebo po dálnici kolem 140-ti tak za 8,5). Teď jsem měl v sobotu ale opět "hybridní" úkaz na mém polubním počítadle, kdy mě to cestou z Bratislavy ukazovalo dojezd 120 km, kouknu o chvilku později a už dojezd 150 km, o něco později už dojezd 180 km a pak 200 km >:-[] >:-[] To ve svých GTI a Cuprách neznáte, co? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  15:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Cov
    Podle těch "patníků" kolem cesty to bude zřejmě Austria...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.03.15  15:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Thomasino
    Tohle je u nás nebo Rakousko...líbí se mi na projížďku
    [odkaz] >:-[]

Mimochodem jak je na tom megan se spotřebou, když jedeš jen tak na kochačku a relativně podle předpisů?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.15  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

doplnění: kdyby mělo jít o technicky lepší fotku a nechtěl bych k tomu tu pointu jak mě nahání na okruhu šerifové, mohl bych spíše dát tu druhou fotku, ta je podle mě o poznání lepší ;-)
    [odkaz]

Nebo říct známému profi-fotografovi, co tam v polední pauze fotil kámoše s GTR-kama >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  15:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Ano, je to rozhodně spíš sranda fotosoutěž, než fotosoutěž o zlaté trenky apod... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.15  15:20

« Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Takových fotek už tady bylo a spousta z nich vyhrála, co je nefotil autor, protože byl právě u auta nebo v autě >:-[] 8-s Já kvůli tomu opravdu nebudu auto půjčovat někomu jinému ;-) A už vůbec ne na okruhu !! >:-[]
    A jestli připravím scénu, nebo mám ohledně fotky či komentáře nápad (nechat se vyfotit se "šerify"), taky moc za rozdíl nepovažuji. Autorem fotky se samozřejmě necítím, ani to netvrdím, ale pravidla to zde povolují. Je to sranda-fotosoutež a myslím, že to tak všichni berou ;-) Naopak zde kolikrát neuspěje technicky dokonalá fotka splňující pravidla a zaboduje nějaká hrozná pí-čo-vi-na, takže tyto "detaily" už dávno neřeším ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  15:19

iudex
    Nebo třeba tahle "autoerotická" perla:
    [odkaz]
    >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.03.15  14:34

iudex:
    ja to beru za normalni jenom tak, jak je to normalni uplne vsude jinde, nic vic. Jinde se nesejde 6 fotek a z toho hned 2, ktere nefotil jejich udajny autor (proste me to prastilo do oci), tady to teda nevadi, vase vec.
    Nezucastnuju se toho, ceho nechci. Promin teda, ze vam tu do toho i jako zamerny NEucastnik kafram :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.15  14:08

Bully: práve naopak, ja som zahŕňal aj Teba, beriem Ťa ako účastníka a teda je to aj Tvoja súťaž.
    Inak chápem, čo si mal na mysli, nechať sa vyfotiť druhou osobou, čo má špičkový fullframe, vie fotiť a fotením sa živí a dať to sem do súťaže asi nie je správne a proti tomu som aj ja (ale snáď sa nikto nezníži k tomu, aby takéto niečo spravil). Na druhej strane ak ja všetko pripravím, naaranžujem, nastavím a niekto iný (kto o fotení nič nevie) mi len stlačí spúšť, stále sa za autora fotky považujem.
    A ak by bola striktná podmienka, že účastník musí výhradne sám (a nik iný) stlačiť spúšť, nevzniklo by mnoho skvelých fotiek:
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.03.15  13:42

« Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

iudex:
    jiste, spousta veci jde fotit spatne, nebo nekdy vubec ne. Kazdy mame mame vnimani autorstvi asi jinde, nemam s tím problem. Sam bych za sebe treba neposilal fotku do jakekoli fotosouteze, kdybych ji sam nefotil. Stejne tak bych se nepovazoval za autora fotek vzniklych tak, ze bych se jel projet autem a nechal se u toho fotit. Ale pokud o autorstvi nejde, pak je to bezpredmetne.
    Slovo "mate" jsem pouzil prave proto, ze je to "vase" fotosoutez, ne moje. Mas s tím problem? >:D Nic mne do toho neni, ja vim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  13:34

Bully
    Je to tenký led, ale pokud je to už přes čáru, můžeme to zohlednit při bodování.
    Třeba já jsem tady taky mačkal jinou spoušť, než tu u fotoaparátu, a přesto se neskromně cítím jako hlavní autor záběru. Fotka (nápad/provedení) přece zdaleka není o samotném zmáčknutí spouště fotoaparátu.
    [odkaz]

Pokud jsi narážel na Thomasinovu fotku, tak tam bych souhlasil s tím, že (pokud to fotil někdo jiný) to jde proti duchu pravidel, naopak třeba u iudexe nikoli.
    Na druhou stranu jak kdokoli u jakékoli fotky jednoznačně prokáže, že ji fotil/mačkal spoušť právě on? Na to žádné pravidlo nevymyslíš. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.03.15  13:24

« Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

wl:
    kdyz teda neprijde nikomu zvlastni, ze nechate nekoho neco vyfotit a pak se prihlasite do fotosouteze jako autor snimku, pak je samozrejme vsechno v poradku >:D Nakonec to umoznuji i ta pravidla :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.03.15  13:16

« Re: Re: Re: Trip

Iudex vďaka za link, ja som s motorom maximálne spokojný, čo sa týka dusenia to nie je môj problém, motor má od 4000 otáčok krásny zvuk >:D celkovo ma focus každým dňom prekvapuje, dnes som napríklad zistil, že ak vypnem motor, pohnem páčku blinkrov smerom k sebe, auto pípne a po uzamknutí svietia svetla ešte 30 s. Keď prichádzam k autu a odomknem rozsvieti sa automaticky, tak som rád, že ma vie aj odprevadiť domov to bude pred Kauflandom opäť ďalšia frajerina >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  12:59

« Re: Re: Přihlašování pokračuje

Bully
    Nechci vám do toho (zase) kecat, ale děláte to blbě... >:D ;-)
    Tak máme ty pravidla moc přísná, nebo spíš moc měkká, nebo úplně špatně...? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  12:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trip

iudex
    To se dá uklidit, navíc tohle není GGTI, ale jenom Mondeo... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.15  12:38

« Re: Re: Přihlašování pokračuje

Bully: no a ako chceš odfotiť trebárs tú Thomasinovu fotku? To má dať svoje auto na okruhu do ruky inému, len aby stlačil spúsť sám? Alebo napr. moja fotka: ja som foťák dal na statív, upravil kompozíciu, nastavil všetky expozičné parametre, pripojil káblovú spúšť, spravil niekoľko skúšobných cvakov a keď bolo všetko tak, ako som si predstavoval, dal som kábel do rúk manželke, ktorá už len stlačila gombík. Prečo s tým máš problém? 8-s
    P.S. Prečo hovoríš "máte"? Je to spoločná fotosúťaž, nie nejaký uzavretý klub. Ak máš návrh na zmenu pravidiel, sem s ním a nech sa k tomu účastníci vyjadria.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 23.03.15  12:30

« Re: Přihlašování pokračuje

Nechci vam do toho kecat, ale mate opravdu zvlastni pravidla. Fotosoutez, kde autori snimku vubec nemusi vzit fotak do ruky.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.15  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trip

Každopádne ja nie som k autu až tak útlocitný, je to stále iba vec; takto napr. vyzeralo Mondeo v sobotu po tom, čo som v ňom prevážal tri vypílené tuje: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.15  12:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trip

Jo, to známe, až po vyhlášení, ale s podmínkou, že budeš na bedně..., jinak se od tebe logicky nic bližšího nedozvíme. >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…