Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 23.03.15 21:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
white label
Já jsem s DCC spokojený, přijde mi pohodlnější něž Okta na zimních15, ale ten panel byl znát...možná že kdybych nedržel v ruce volant, tak jako spolujezdec mi to tak nepřijde, naopak i špatný asfalt filtruje dobře...svoje dělají i dobré sedačky.
-
Covenant 23.03.15 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Bully_
Mrknu na ty 1,3 ;-)
Mě se líbí i tyhle ty [odkaz] ;-)
Jinak místa kde je D1 panelová není žádná hitparádá ani pro DCC s 19, pokud jsou tam trošku horší příčné nerovnosti....ještě že existuje levý rychlý pruh >:-[]
Thomasino
Tomu s tím starším meganem to nějak jelo... -
-
Bully_ 23.03.15 21:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Covenant:
skoro stejne ProRace 1.3 se delaji az do 20", prip. tam vidis i jine modely. Ja mam v ramci downsizigu >:D i ta kola mensi nez driv- shodne s OEM koly standardnich 16"/17" (pr./zad. naprava).
Chystejte mne Paraleny, asi mne cestou dojdou. Pribyde i jiny vyfuck >:D -
Bully_ 23.03.15 20:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Thomasino:
diky, mel jsem je uz na CTR. Jsou to relativne lehka a extra odolna zavodni kola, snadno se cisti a nestoji moc :-) Klasicky race design, libi se mne to tak. A very, very British, k Lotusovi. Dojednaval jsem to zase s kamaradem, co ma zastoupeni pro TD na Slovensku, domluva bez problemu a vic jak nadstandardni [odkaz] Po SZ muzu dat komukoli osobni kontakt, jsem opravdu spokojeny, uz podruhe. Chtel jsem prave ET, stredovou diru i tu barvu na zakazku.
Uvidis to nazivo zhruba za ten mesic :-) -
Thomasino 23.03.15 20:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Jo, jo, stejný kola jsem si před rokem objednal, jenom červená, akorát to angláni nějak nezvládli se středovou dírou >:D Nebo to zmastil maník odsud co to objednával >:-[]
Design kol pěkný, barva taky, mě se líbí :yes:
[odkaz]
-
Bully_ 23.03.15 20:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
w-a:
skoda, ze se porad nechapeme. Pro me je autorem fotky ten, kdo je autorem fotky :-) Jestli me nekdo napr. vyfoti jak jedu na okruhu za svou fotku nepovazuju, to je vse a taky moje uz opravdu posledni poznamka k tehle fotojakosoutezi. At se mne zasekne klavesnice, jestli vam do toho zase nekdy budu chtit kecat ;-)
Ale rozumim vam, libi se vam to tu proste vic intimni, jenom tak mezi kamarady, proc delat kroky k tomu, aby se to nejak zmenilo.
Jinak mam taky jeden obrazek, dneska mne konecne prisla kola :yes: [odkaz]
Fotil to muj pes, tak ji nikam nezarazujte >:D Na tehle fotce to tak nevynikne (uz byla skoro tma), ale v realu to je super :-) Kola jsou moje proverene Team Dynamics ProRace 1.2, zakazkove liti. Tentokrat v odstinu "Satin Bronze" a na aute je "Old English White"- zadny zakladovkovy Balakryl, ale lehce do kremova. Jeste rychle nazout gumy a objednat srouby a bezpecaky v cerne barve. -
woody-alien 23.03.15 16:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Bully: Kafrej si jak chceš... ;-) Takových fotek tady už bylo a nám to nevadí, pokud z toho nečiší úmysl jaksi všechny ostatní "ošulit". Komu nevyhovuje sranda soutěž bez hodnotných cen a urputného soupeření, má stále možnost uplatnit se jinde. Pro mě je důležité duševní vlastnictví. Nepřihlásil bych fotku, kterou jsem od začátku do konce nevymyslel já, ale jestli pak někoho pověřím zmáčknutím spouště, protože na té fotce chci být já, to už nehraje takovou roli. Tvůj názor nicméně respektuju. -
woody-alien 23.03.15 16:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Thom: To není nic zvláštního....zrovna dneska jsem měl natankovanou plnou a jel jsem nejdřív 60 km od nás do kopců docela pěknou trasu, průměrka byla asi 11,5 a dojezd 420. No a potom něco přes 100 km rovina, průměrka se dostala někam na 9.5 a dojezd se mi průběžně zvyšoval. ;-) To zas není žádnej Renaulťáckej patent. >:-[] -
Thomasino 23.03.15 16:37
Jestli chceš nápad na super silničku, tak tady máš jednu TOP : Jezdím ji od Velkého Beranova, je to silnice č.351, ale možná je taková už od té Polné.
[odkaz]
Kamenice u Jihlavy - Čechtín - Třebíč
- a z tvého kraje bych to vzal po mé oblíbené silnici č.19: Kunštát - Bystřice n.P. - Nové Město :-) -
Thomasino 23.03.15 16:31
No ono když máš na okruhu spotřebu kolem 25-30-ti litrů a pak jedeš způsobně po dálnici za 8-9, tak se postupně rapidně snižuje průměrná spotřeba (protože jsem to nuloval den před tím) a postupně zvyšuje dojezd ;-) :-) Je to celkem zábavný úkaz, nicméně logický :-)

ty O.Z. jsou paradni, ale nevyberes si jinou, nez standardni barvu a budou stat skoro 2x tolik >:D Mne tech 19" prijde fajn tak na paradu, jinak urcite 18". Ale zalezi, co od toho chces.
Na D1 jsem zvedavy taky >:-[] To byl ocistec i v CTR, ale ted uz jsou ty nejhorsi useky spravene.