Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.15  19:58

« Re: Re: Poslední den přihlašování + OT

Thom: To bylo narychlo. Ale s tím srazem na Lásky čas počítám. ;-) Tak už to nějak napevno domluvme.

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.15  19:54

« Re: Poslední den přihlašování + OT

A nenapíšeš, že jedeš na Jižní Moravu ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.15  18:40

« Re: Poslední den přihlašování + OT

Taková hezká fotka a kazí jí pí...diamant >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.15  18:16

« Poslední den přihlašování + OT

V jedné nejmenované nemocnici se včera rozhodli obměnit dopravní prostředky a heliport tak obsadily výrazně spolehlivější výrobky Koncernu a Aliance. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.15  14:22

« Poslední den přihlašování

Ještě dnes 25.3.2015 až do 22.00 hod.můžete přihlašovat své fotky do Fotosoutěže za Únor-Březen 2015. Téma je Moje auto a zábava. Přihlášeni jsou:

Emel
    Kubass
    Vranis
    poterienko
    iudex
    Thomasino
    anti99

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.15  14:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Bully: V něčem se chápeme, v něčem ne. Přísně vzato máš nejspíš pravdu, ale tady se to tak nebere. Toť vše. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.15  09:19

« Re: prihlasenie

anti
    Co to je za růžovou kuličku, nějaká antiho antikoncepce? >:-[]
    Zajímavý nápad, akorát vzhledem ke gravitaci by to chtělo aplikovat spíš na volant autobusu, nebo náklaďáku/kamionu. :-)
  • 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 25.03.15  05:50

« prihlasenie

ahojte!
    prihlasujem sa fotkou "moje auto a zabava"
    [odkaz]

zabava za volantom- vyuzil som dieru v logu SKODA na volante a vzdy ked jazdim tak sa snazim dostat ruzovu koralku do diery >:-[] - to je zabava na ceste!!! >:D . nemusim ist ani rychlo, ani smykom, iba tocim volantom aby som ju tam dostal. Diera v logu je asi prilis mala...zabavam sa asi rovnako ako okolie, ked som na ceste >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.03.15  22:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Čau matii ;-) Téma je Moje auto a zábava
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 24.03.15  20:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Přihlašování pokračuje je fajn, plís jaký je téma?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.03.15  20:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Bully_
    úplně na pohodu, jsem rád, že jsi mi to s těmi gumami napsal..od toho je přeci diskuse :-)

Leg
    Samotná stříbrná s mými šedými koly se mi nelíbí, ale tohle nevypadá špatně...ty kola a boční prahy tomu dodaly šmrn i když je to pořád nenápadnější barva...hodně dělají ty kola a prahy, tu je pěkná kombinace třídvírka:
    (od 0:59 videa)
    [odkaz]
    Bodykit + bonus dost divoká jízda...a na konci zajímavá tabulka času v porovnání s konkurencí
    [odkaz]

Dneska jsem viděl Wodyho GTI.. má to kluk fakt pěkné, ta barva je v reálu na sluníčku pecka ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.03.15  20:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Mňa by zaujímalo, načo vôbec na Civic ten widebodykit dávali, podľa tejto fotky [odkaz] by sa tie kolesá snáď zmestili aj do štandardných blatníkov a aspoň by to auto nepôsobilo ako električka s pluhom. A to nehovorím o tom, že každý blatník je v inom štýle a o geniálnom krídle z konceptu, ktoré sa do série nedostalo. Pre mňa je vzhľad nového Civicu premeškaná jedinečná šanca upliesť z h..na bič. Po technickej stránke je možno eňo-ňuňo, ale tristokoňová našponovaná predokolka je mimo môj záujem.

Covenant: mne sa celkom páči táto kombinácia: [odkaz] blackpackovské kolesá a prahy v kombinácii s nenápadnou striebornou. Ale pre väčšinu by to bolo asi príliš nenápadné.
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 24.03.15  19:53

Rad bych zmenil svou prihlasenou fotku z minulyho mesice, moje nynejski nejni sice nc extra, ale tema vystihuje lip :-).

Takze prihlasuju totok: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 24.03.15  19:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Covenant:
    rozhodne to neber jako poucovani, prosim te. Leda jako pouceni z krizoveho vyvoje :-)
    Treba ze sis mohl chvili pockat a mit i ten wi(l)de body-kit uz v serii >:D - narazka na ten CTR..
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 24.03.15  17:21

« Re: A je to tu..Civic Type-R a první ceny

Máme německé ceny a spekulace o českkých ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.03.15  16:51

« A je to tu..Civic Type-R a první ceny

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.03.15  15:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Bully_
    Nic nejez ;-) .....pokud je to jak říkáš, tak jsem rád, že jsi mne poučil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 24.03.15  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

double
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 24.03.15  11:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Covenant:
    jestli poznas 1 cm rozdilu sirky pneu, aniz bys o tom vedel, ze je mas na aute, tak snim svou ksiltovku :-) Mozna tak na maximalni rychlosti, protoze se ti oproti tem sirsim pneu zvedne.
    BTW drtiva vetsina vsech UHP ma realnou sirku behounu o 10-15 mm uzsi, nez je uvedeny rozmer na bocnici, takze muzes najit klidne pneu 225, co je sirsi, nez vetsina 235 mm plastu. A ani o tom treba nevis >:D Oproti tomu je treba vetsina semislicku realne zase o 15-20 mm sirsich, nez je na nich napsane. Mezi mymi zimnimi Pirelli a letnimi SS Yokohama je 35 mm rozdil na behounu, i kdyz maji mit obe 225 mm.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 24.03.15  06:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje

Bully_
    Barvu chci stejnou, ta šedá k červené jde parádně :-) Kdybych přešel na 18 přišel bych na každé straně o 1cm gumy což k těm 280k na předku a i stabilizaci v zatáčkách by bylo znát..i když asi by šla v TP zařídit nějaká výjimka aby 235 šlo i na 18.

Zatím je to všechno jen ve stadiu úvah, jak částečně vzhled, tak kola..auto je nové a čekám, jestli se neobjeví ještě nějaká ostřejší Cupra z Fabriky s výraznějším bodykitem...co jsem zatím viděl tak to byly spíš šílené kolotočárské pokusy a do toho nejdu ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…