Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.03.15 14:22
« Poslední den přihlašování
Ještě dnes 25.3.2015 až do 22.00 hod.můžete přihlašovat své fotky do Fotosoutěže za Únor-Březen 2015. Téma je Moje auto a zábava. Přihlášeni jsou:
Emel
Kubass
Vranis
poterienko
iudex
Thomasino
anti99
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz] -
anti99 25.03.15 05:50
« prihlasenie
ahojte!
prihlasujem sa fotkou "moje auto a zabava"
[odkaz]
zabava za volantom- vyuzil som dieru v logu SKODA na volante a vzdy ked jazdim tak sa snazim dostat ruzovu koralku do diery >:-[] - to je zabava na ceste!!! >:D . nemusim ist ani rychlo, ani smykom, iba tocim volantom aby som ju tam dostal. Diera v logu je asi prilis mala...zabavam sa asi rovnako ako okolie, ked som na ceste >:-[]
-
Covenant 24.03.15 20:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Bully_
úplně na pohodu, jsem rád, že jsi mi to s těmi gumami napsal..od toho je přeci diskuse :-)
Leg
Samotná stříbrná s mými šedými koly se mi nelíbí, ale tohle nevypadá špatně...ty kola a boční prahy tomu dodaly šmrn i když je to pořád nenápadnější barva...hodně dělají ty kola a prahy, tu je pěkná kombinace třídvírka:
(od 0:59 videa)
[odkaz]
Bodykit + bonus dost divoká jízda...a na konci zajímavá tabulka času v porovnání s konkurencí
[odkaz]
Dneska jsem viděl Wodyho GTI.. má to kluk fakt pěkné, ta barva je v reálu na sluníčku pecka ;-) :yes: -
Leg 24.03.15 20:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Mňa by zaujímalo, načo vôbec na Civic ten widebodykit dávali, podľa tejto fotky [odkaz] by sa tie kolesá snáď zmestili aj do štandardných blatníkov a aspoň by to auto nepôsobilo ako električka s pluhom. A to nehovorím o tom, že každý blatník je v inom štýle a o geniálnom krídle z konceptu, ktoré sa do série nedostalo. Pre mňa je vzhľad nového Civicu premeškaná jedinečná šanca upliesť z h..na bič. Po technickej stránke je možno eňo-ňuňo, ale tristokoňová našponovaná predokolka je mimo môj záujem.
Covenant: mne sa celkom páči táto kombinácia: [odkaz] blackpackovské kolesá a prahy v kombinácii s nenápadnou striebornou. Ale pre väčšinu by to bolo asi príliš nenápadné. -
Bully_ 24.03.15 19:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Covenant:
rozhodne to neber jako poucovani, prosim te. Leda jako pouceni z krizoveho vyvoje :-)
Treba ze sis mohl chvili pockat a mit i ten wi(l)de body-kit uz v serii >:D - narazka na ten CTR.. -
Bully_ 24.03.15 11:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Covenant:
jestli poznas 1 cm rozdilu sirky pneu, aniz bys o tom vedel, ze je mas na aute, tak snim svou ksiltovku :-) Mozna tak na maximalni rychlosti, protoze se ti oproti tem sirsim pneu zvedne.
BTW drtiva vetsina vsech UHP ma realnou sirku behounu o 10-15 mm uzsi, nez je uvedeny rozmer na bocnici, takze muzes najit klidne pneu 225, co je sirsi, nez vetsina 235 mm plastu. A ani o tom treba nevis >:D Oproti tomu je treba vetsina semislicku realne zase o 15-20 mm sirsich, nez je na nich napsane. Mezi mymi zimnimi Pirelli a letnimi SS Yokohama je 35 mm rozdil na behounu, i kdyz maji mit obe 225 mm. -
Covenant 24.03.15 06:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přihlašování pokračuje
Bully_
Barvu chci stejnou, ta šedá k červené jde parádně :-) Kdybych přešel na 18 přišel bych na každé straně o 1cm gumy což k těm 280k na předku a i stabilizaci v zatáčkách by bylo znát..i když asi by šla v TP zařídit nějaká výjimka aby 235 šlo i na 18.
Zatím je to všechno jen ve stadiu úvah, jak částečně vzhled, tak kola..auto je nové a čekám, jestli se neobjeví ještě nějaká ostřejší Cupra z Fabriky s výraznějším bodykitem...co jsem zatím viděl tak to byly spíš šílené kolotočárské pokusy a do toho nejdu ;-)