Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 26.03.15 08:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování
wl: dík za vysvetlenie (tiež ma zaujala tá Potova poznámka o nadupanejšom GTI). BTw. čo je s Tebou, za dva mesiace si nedokázal nič vymyslieť na takúto jednoduchú tému? Obdobne aj ostatní vlastníci hothečov a áut pre zábavu, Leg s puristickou zadokolkou či Cov s úplne novou hračkou (Bullyho opomínam, ten sám ostentatívne vyhlásil, že sa nemieni zúčastňovať)? -
woody-alien 26.03.15 06:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování
wl: To je tedy FAKT. Včera jsem cestou na jednání v DC viděl výjev přímo příznačný. Budova Úřadu práce. Kolem nebylo žádné volné parkovací místo, s vyjímkou jednoho místa pro invalidy přímo před vchodem. Na něj se právě šteloval nařvanej majitel VW Touareg. Když byl tak v půlce manévru, přišel k němu člen ostrahy a říkal mu, že dostane botičku. S brunátným výrazem tedy vypálil zase pryč a když kolem mě projížděl, mrknul jsem se na značku. Žádné mafiánské číslo, zato na podložce SPZ byl nápis Autocity DC, což je bazar specializovanej na tahání ojetin z Francie. A je pravda, že za cenu Dokkera jsem mohl pořídit nějakou prémii od nich a tvářit se pyšně. >:D -
poterienko 25.03.15 22:19
« Re: Zahájení hlasování
Sfouknu to rovnou, než na to zase zapomenu. Jako obykle, nejdřív kecy, pak pořadí.
Emel - celkově se mi líbí tvůj styl fotek, jsou takové tmavé a tajemné, navíc mají takový profi look. Fotka IMHO parádně splňuje téma a ačkoli je to "přitom taková blbost", tak mě baví.
Kubass - nezaměnitelný styl doprasení fotky kontrastem a zvýrazněním (nemyslím to zle ;)), to je prostě Kubass. Každopádně osobně tam téma moc nevidím..jen mě tak napadlo, nebyla původně jiná fotka?
Vranis - elegantně jsi vyřešil můj původní nápad, díky výbavě jsi nemusel do auta tahat plazmu, jak jsem chtěl já. Škoda, že je to mobilovka/kompaktofka, IMHO to mělo lepší potencitál.
iudex - fajnově ukradený nápad, líbí se mi dynamika té fotky a technická kvalita (je mi jasné, že s přepaly se někdy už prostě nic dělat nedá). Osobně bych vytkl to, že GTI tam vypadá na první pohled spíše jako Polo a navíc zašlápnuté na čumák.
TH - kde je fotka MRS u silnice? Takovou zradu sem nečekal :D. Každopádně fotka samozřejmě splňuje téma, ale přijde mi taková o ničem. Přitom mám pocit, že máš spoustu lepších fotek z okruhu a já bych stejně nepoznal, kdy je to focené.
Anti99 - opět další zástupce fotografů s profi lookem fotek, který mě baví. Celkově jsem z fotky trochu v rozpacích, téma tam je, ale nepřijde mi to tolik zábavné.
WA - nakonec náš woody. Upřímně jsi mě naštval. Máš nové GTI, navíc nadupanější než iudex a vyfotíš na zábavné téma Dacii. Samozřejmě téma tam je, je znát i tvůj styl focení...ale sakra, já chci GTI.
1) Emel
2) Iudex
3) Vranis
-
woody-alien 25.03.15 22:05
« Zahájení hlasování
Ukončuji přihlašování do Fotosoutěže za Únor-Březen 2015. Téma je Moje auto a zábava. Přihlášeni jsou:
Emel
Kubass
Vranis
poterienko
iudex
Thomasino
anti99
woody-alien
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat do 28.3.2015 do 22.00 hod. -
Thomasino 25.03.15 20:30
« Re: Re: Re: Poslední den přihlašování + OT
Vhledem k tomu, že sem chodím jen občas, tak spoléhám spíše na tebe, nebo někoho jiného, že se nějak domluvíte a já dorazím ;-)
Dnes jsem měl možnost chvilku řídit pěkně upraveného Megana R.S. Cup s pružinami H-R (protože přemýšlím o přitvrzení podvozku kvůli okruhům a CarboniaCupu, nebo rovnou stavitelný KW V3), těch úprav tam má hodně, třeba mezichladič, jiné sání, výfuk vč. svodů, výkon 310 koní, větší krouťák asi o 50Nm, a jede to moooooc pěkně !! :yes: Jsem čuměl, co se z toho auta dá za poměrně rozumné peníze udělat ;-) Takže rozhodně mám o čem přemýšlet :-) V říjnu s tím jezdil na Slovakiaringu a na výrazně lepších gumách (asfaltové rally gumy) asi o 10 vteřín rychlejší kola a v Brně si naše seriové MRS Cup "dává" jako malinu a nahání se tam s upravenýma M3 >:-[] -
woody-alien 25.03.15 14:22
« Poslední den přihlašování
Ještě dnes 25.3.2015 až do 22.00 hod.můžete přihlašovat své fotky do Fotosoutěže za Únor-Březen 2015. Téma je Moje auto a zábava. Přihlášeni jsou:
Emel
Kubass
Vranis
poterienko
iudex
Thomasino
anti99
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz] -
anti99 25.03.15 05:50
« prihlasenie
ahojte!
prihlasujem sa fotkou "moje auto a zabava"
[odkaz]
zabava za volantom- vyuzil som dieru v logu SKODA na volante a vzdy ked jazdim tak sa snazim dostat ruzovu koralku do diery >:-[] - to je zabava na ceste!!! >:D . nemusim ist ani rychlo, ani smykom, iba tocim volantom aby som ju tam dostal. Diera v logu je asi prilis mala...zabavam sa asi rovnako ako okolie, ked som na ceste >:-[]