Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.03.15  11:54

« Re: Re: Re: Re: Hlasování

Hoši, hoši, tak já už s vámi tady fakt nevím. Když dám pěknou fotku na zakroucené silničce, tak se vám to nelíbí a brbláte. Když dám fotku z okruhu s nějakou pointou ve stylu honění se s šerifama (kámoš s GT-R, jiný kámoš fotil - jasně nemohl jsem foti já), tak se vám to nelíbí >:-[]
    Psal jsem, že je to do počtu, přišlo mě to lepší než se na to vyfláknout úplně. Ale napadá mě jen jedno přísloví, komu se to nelíbí, ať si "píp" políbí ;-) :-) Takže asi se na příště na nějakou sranda-fotosoutěž taky vyprdnu, protože někteří jak jsem vypozoroval nehlasují pro francouze, ani když je to evidentně jasně vítězná fotka (z Dolomit, konkurence bylo kromě Ronaulta skoro nulová, a proč pro ni nehlasoval tehdy Ronault se raději ani nedomýšlím ;-) ). Takže jsem dneska asi definitivně ztratil nějak "motivaci" nebo důvod se o něco snažit, stejně to s fotosoutěží už mnoho společného nemá >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.03.15  10:24

« Re: Re: Re: Hlasování

1. Emel
    2. iudex
    3. Poterienko

Emel - hrozne sa mi páči to minimalistické posolstvo. Ukázať len malý detail a zbytok nechať na divákovej fantázii. Čo u mňa funguje dvakrát tak dobre, keďže mám len veľmi obmedzenú predstavu, aké auto vlastne tie pneu obúvalo. Pravdupovediac, zvádzal som dlhý boj, či ťa dať na prvé alebo druhé miesto, nepísaným pravidlom tejto súťaže je uprednostnenie vtipného nápadu pred spracovaním (a iudexova fotka v tomto exceluje), nakoniec som ale nemohol inak ako dať ťa na prvé miesto.
    Kubass - no jo, hadraplán musí byť mimoriadna radosť riadiť, je to jedno z áut, z ktorého sála zábava za volantom. Trochu mi vadia silné úpravy, ale to už som u teba tuším spomínal. >:D
    Vranis - neviem, či stelesnením zábavy v BMW sú simpsonovci na obrazovke iDrivu, ale nápad dobrý.
    poterienko - technicky tradične super, možno objekt v pozadí by mohol byť bližšie, ale zasa, otvára sa priestor pre fantáziu, takže aj takto je to super.
    iudex - parádny nápad, super prevedenie, s autorstvom v tomto prípade nemám problém. O prsia si prišiel o prvé miesto.
    Thomasino - ako už zaznelo, z tohoto už moc veľkú "mieru autorstva" v tvojom prípade necítim. Ako píše Emel, kľudne súťaž, body ale odo mňa za podobný záber asi nikdy nedostaneš (ani nikto iný).
    anti - vitaj späť (jak v súťaži tak aj v Európe, pochybujem, že so Škodovkou jazdíš v Emerike >:D ). Vcelku vtipné, to že to v reálnom živote nefunguje ani fyzikálne ani z pohľadu pravidiel cestnej prevádzky tomu dáva pekný absurdný rozmer :yes:
    woody: klasika od teba. Nemám čo dodať, impertinentné poznámky na adresu fotky som vyčerpal už včera. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  09:51

« Re: Re: Hlasování

Tak jak je to u iudexe to beru. U Thomasina to předpokládám nebylo tak, že by někam postavil fotografa a řekl mu... teď tady čekej, já pojedu kolem a za mnou to GT-R a ty nás u toho vyfotíš... to už nefotila cvičená opice. Nevolám tu po vyloučení fotky nebo tak něco, ale hodnotím to tak jak to cítím - nakonec jde o houby.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 26.03.15  09:47

« Re: Hlasování

Emel - osobně si myslím, že je zapojení druhé osoby jako náhrady samospouště v pohodě. Trochu bych měl osobně problém spíše s tím, když někdo najde někde fotku svého auta a použije jí, ačkoli třeba neměl na vzezření fotky žádný vliv.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 26.03.15  09:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

woody
    Já si taky až doma uvědomil, že jsme nic necvakli...ale víc mě mrzí neprohlídnutí té Webpajovy KOČKY :-) , bylo to jen tak letmo... nějak jsem přitom fofru s našima HH zapomněl.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  09:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

woody: hele kolotoče jsou fajn pozadí pro auto, to by myslím mělo lepší potenciál. Ale nebudu mudrovat, sám vím jak je těžký dokopat se k tomu, aby člověk vzal foťák a něco spáchal.
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  09:05

« Hlasování

Pojďme na to:
    1) Iudex - ta fotka se mi líbí a je k tématu. Chvíli jsem myslel, že je to cvaknuté samospouští, pak by to bylo 100% košer... ale zapojení "cvičené opice" ke zmáčnutí spouště mi ji nekazí. Holt jsi asi lepší modelka než fotograf ;-)
    2) poterienko - práce s perspektivou se mi líbí. Decentně provokativní, zábava asi bude následovat po smáčknutí spouště, má to příběh...
    3) Kubass - zajímavě vystajlovaná fotka, dobrá práce. Nicméně k tématu to moc není, nebo jsem nějakou myšlenku přehlédl.
    4) anti99 - za chuť něco vymyslet, i když je to taková blbost ;-)
    5) woody - jo, fajn, zapojení modelky, zábava je tam... fotka jako taková ale nic extra, to je z mobilu?
    6) Vranis - potěšila mě volba seriálu, jinak ale v té fotce nevidím moc invence. Chtělo by to ještě nějaký detail... figurku Houmra na zrcátku nebo tak něco.
    7) Thomasino - auto na okruhu, jasně, to je esence zábavy. Tvá role jakožto autora fotky je ale pro mě hodně slabá... budiž ti útěchou, že sis "focení" užil nejvíc ze všech... možná krom poterienka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.15  08:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

iudex: wl už to vysvětlil, tak jsem se k tomu ani nevyjadřoval. K tomu "btw"...taky si musím posypat hlavu popelem, že jsem nedokázal za celou tu dobu nic pořádnýho vymyslet, co bych mohl realizovat nejlépe sám. Vyfotit GTI u nějaký zakroucený silničky se mi zdálo moc fádní, ani jsem nevyužil z důvodu časových komplikací setkání s Covenantovou Cuprou, no zkrátka jsem to odfláknul. Měl jsem velké cukání vyfotit auto před kolotočářema, kteří předevčírem doputovali do DC, ale tam by zas bylo vhodnější A45 AMG >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.15  08:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

wl: dík za vysvetlenie (tiež ma zaujala tá Potova poznámka o nadupanejšom GTI). BTw. čo je s Tebou, za dva mesiace si nedokázal nič vymyslieť na takúto jednoduchú tému? Obdobne aj ostatní vlastníci hothečov a áut pre zábavu, Leg s puristickou zadokolkou či Cov s úplne novou hračkou (Bullyho opomínam, ten sám ostentatívne vyhlásil, že sa nemieni zúčastňovať)?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.15  06:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

wl: To je tedy FAKT. Včera jsem cestou na jednání v DC viděl výjev přímo příznačný. Budova Úřadu práce. Kolem nebylo žádné volné parkovací místo, s vyjímkou jednoho místa pro invalidy přímo před vchodem. Na něj se právě šteloval nařvanej majitel VW Touareg. Když byl tak v půlce manévru, přišel k němu člen ostrahy a říkal mu, že dostane botičku. S brunátným výrazem tedy vypálil zase pryč a když kolem mě projížděl, mrknul jsem se na značku. Žádné mafiánské číslo, zato na podložce SPZ byl nápis Autocity DC, což je bazar specializovanej na tahání ojetin z Francie. A je pravda, že za cenu Dokkera jsem mohl pořídit nějakou prémii od nich a tvářit se pyšně. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.15  23:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Auto je pořád jenom auto, může o majiteli leccos naznačit ("prozradit"), ale "nedefinuje" jej.
    Jestli je majitel (jako takový) IN/OUT, není primárně otázkou jeho vozu/vozů.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.15  23:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Dneska jak člověk nemá dobrou zadokolku, nebo aspoň předokolku s poctivou špérou, tak není IN ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.15  22:54

« Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Jo, iudex má taky performance..., akorát ještě bez červeného loga GTI (vpředu a vzadu), které se dává k performance až od modelového r. 2015.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.15  22:33

« Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Iudex má taky GTIP? Oh my mistake.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.03.15  22:26

« Re: Re: Zahájení hlasování

pot
    "Máš nové GTI, navíc nadupanější než iudex..."
    Větší rozdíl je mezi nimi pouze v počtu dveří a převodovce, takže proč zrovna "nadupanější"?
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 25.03.15  22:19

« Re: Zahájení hlasování

Sfouknu to rovnou, než na to zase zapomenu. Jako obykle, nejdřív kecy, pak pořadí.

Emel - celkově se mi líbí tvůj styl fotek, jsou takové tmavé a tajemné, navíc mají takový profi look. Fotka IMHO parádně splňuje téma a ačkoli je to "přitom taková blbost", tak mě baví.
    Kubass - nezaměnitelný styl doprasení fotky kontrastem a zvýrazněním (nemyslím to zle ;)), to je prostě Kubass. Každopádně osobně tam téma moc nevidím..jen mě tak napadlo, nebyla původně jiná fotka?
    Vranis - elegantně jsi vyřešil můj původní nápad, díky výbavě jsi nemusel do auta tahat plazmu, jak jsem chtěl já. Škoda, že je to mobilovka/kompaktofka, IMHO to mělo lepší potencitál.
    iudex - fajnově ukradený nápad, líbí se mi dynamika té fotky a technická kvalita (je mi jasné, že s přepaly se někdy už prostě nic dělat nedá). Osobně bych vytkl to, že GTI tam vypadá na první pohled spíše jako Polo a navíc zašlápnuté na čumák.
    TH - kde je fotka MRS u silnice? Takovou zradu sem nečekal :D. Každopádně fotka samozřejmě splňuje téma, ale přijde mi taková o ničem. Přitom mám pocit, že máš spoustu lepších fotek z okruhu a já bych stejně nepoznal, kdy je to focené.
    Anti99 - opět další zástupce fotografů s profi lookem fotek, který mě baví. Celkově jsem z fotky trochu v rozpacích, téma tam je, ale nepřijde mi to tolik zábavné.
    WA - nakonec náš woody. Upřímně jsi mě naštval. Máš nové GTI, navíc nadupanější než iudex a vyfotíš na zábavné téma Dacii. Samozřejmě téma tam je, je znát i tvůj styl focení...ale sakra, já chci GTI.

1) Emel
    2) Iudex
    3) Vranis
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.15  22:05

« Zahájení hlasování

Ukončuji přihlašování do Fotosoutěže za Únor-Březen 2015. Téma je Moje auto a zábava. Přihlášeni jsou:

Emel
    Kubass
    Vranis
    poterienko
    iudex
    Thomasino
    anti99
    woody-alien

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Můžete začít hlasovat. Hlasování bude probíhat do 28.3.2015 do 22.00 hod.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.03.15  21:08

« Re: Přihlašování do soutěže

Človeče, tou fotkou si ma totálne zmiatol... Nielenže nebožka žije, ale ešte k tomu jazdí na labelovej kolobrnde. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.03.15  21:04

« Přihlašování do soutěže

Přihlašuji se. To, že máte nudné auto, nutně neznamená, že se nemůžete bavit. Stačí, když se do toho auta vejde něco zábavného. Pak je to celkem Crazy. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.03.15  20:30

« Re: Re: Re: Poslední den přihlašování + OT

Vhledem k tomu, že sem chodím jen občas, tak spoléhám spíše na tebe, nebo někoho jiného, že se nějak domluvíte a já dorazím ;-)

Dnes jsem měl možnost chvilku řídit pěkně upraveného Megana R.S. Cup s pružinami H-R (protože přemýšlím o přitvrzení podvozku kvůli okruhům a CarboniaCupu, nebo rovnou stavitelný KW V3), těch úprav tam má hodně, třeba mezichladič, jiné sání, výfuk vč. svodů, výkon 310 koní, větší krouťák asi o 50Nm, a jede to moooooc pěkně !! :yes: Jsem čuměl, co se z toho auta dá za poměrně rozumné peníze udělat ;-) Takže rozhodně mám o čem přemýšlet :-) V říjnu s tím jezdil na Slovakiaringu a na výrazně lepších gumách (asfaltové rally gumy) asi o 10 vteřín rychlejší kola a v Brně si naše seriové MRS Cup "dává" jako malinu a nahání se tam s upravenýma M3 >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…