Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.03.15  20:31

« Re: Re: Re: Zahájení hlasování

1. iudex
    2. Emel
    3. woody

tentokrát bez komentáře, nechce se mi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.03.15  20:20

« Re: Re: Zahájení hlasování

To (ne)hlasoval Thomasino, nebo jeho dětinsky uražená ješitnost? >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.03.15  17:18

« Re: Zahájení hlasování

hlasování:
    1.) iudex
    pak dlouho nic....
    2.) emel
    3.) nehlasuji, nevybral jsem, nevidím tam téma nebo se mě nelíbí :-(
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.03.15  09:27

« Najlepšie auto

Podelím sa s mojím motoristickým zážitkom. Včera som bol na jednej akcii Mercedesu, kde boli predvádzacie jazdy. Vyskúšal som viacero áut: CLA Shooting Break, CLS Shooting Break, E - Klasse, ale hlavne S 500 4matic kupé. To bol zážitok, ktorý prebil všetko ostatné. Za najlepšie auto, ktoré som kedy riadil, som považoval pajov F-type 5,0 V8T, ale zážitok z S kupé to minimálne vyrovnal, ak nie prevýšil. Auto v hodnote nového rodinného domu (160.000 eur!) s porovnateľnou motorizáciou, ako F-T, t.j. 4,7 V8 biturbo - 335 kW - 700 Nm, nejaká individual výbava (celokoženné čalúnenie koňakovo hnedou kožou), LCD displej s uhlopriečkou malého televízora, neskutočné. V8 paráda, síce nie tak revúca, ako Jag, ale stále pôsobivý zvuk, kvôli ktorému stálo za to otvoriť si okno; záťah jak sviňa, jazdne čisté GT, žiadne pretáčavé tendencie a driftmachine á la F-type, štvorkolka s čistou stopou, komfort vyšší ako F. Jazdne nie tak divoké, tam má Jag jasne navrch, ale pocitovo a kvalitatívne o ligu vyššie, hlavne v interiéri, cítil som sa ako v Bentley. Skrátka zážitok. To potom jazda s nejakými nudnými dízlami už nemohla osloviť. Chcel som skúsiť hlavne A45 AMG, ale vo flotile žiaľ nebolo. Každopádne z toho S kupé som ešte dnes vysmiaty. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.03.15  09:09

« Hlasujem

Môj pohľad a hlasovanie:
    Emel: na prvý pohľad ma fotka neoslovila, vizuálne nie je moc pútavá. Na druhý pohľad ale rozpráva príbeh, a to príbeh o evidentnej zábave na kolesách, ktorá viedla až k totálnemu rozflákaniu a spečeniu gúm, takže téma na 100% a bedňa.
    Kubass: jasné, pre fanúšika old- a youngtimerov je najväčšia zábava zraz z podobne "postihnutými"; technicky ako vždy prehnaný postproces, ale už si zvykám. ;-)
    Vranis: táto fotka ma úprimne pobavila; Homer okamžite navodí úsmev na tvária spomienky na strednú školu, kde som na Simpsonovcoch ulietal a vedel citovať celé pasáže (a dodnes niektoré viem). Takže hoci technicky to stojí za prd (zašumelá mobilovka), tentokrát pointa prevýšila nedostatky techniky a nemôžem inak, ako dať Ťa na bedňu.
    Poterienko: spájaš tu hneď viac druhov zábavy, takže tematicky na 200%, body tiež za frajerku, ktorú si presvedčil k takémuto obetovaniu sa pre fotosúťaž (naviac v takej kose), plus naviac tradične technicky na úrovni. Ak by som mal nejaké pripomienky (na Teba ako fotografa mám vyššie nároky), kompozične by som to dal trošku inak, auto mimo stredu fotky a možno k dokonalosti by sa hodili kruhové stopy po aute (teda že quattro sa zabávalo v snehu); ale to je už naviac, i takto je to výborné.
    Tom: pointa tam je, téma tiež, zabával si sa iste náramne, možno len fotke chýba väčší impakt, je to také dokumentárne, inak fajn.
    Anti: oceňujem fantáziu a nápad, taká z núdze cnosť, ale vtipné.
    woody: fotí celá rodina, k úplnosti tam tuším chýba len dcéra. ;-) V zásade dobré, téma tam je, len opäť taký dokumentárny cvak. Ale najviac vytýkam, že máš nové auto len pre zábavu, prvýkrát máš možnosť odfotiť ho do súťaže, kde naviac sadne i téma a Ty dáš Daciu, to je totálne premárnená príležitosť. 8-s
    --------------------------------------… />Poradie:
    1. Poterienko
    2. Vranis
    3. Emel
  • « 00 Reagovat !

foto anti99

anti99 27.03.15  05:32

« Hlasování

1. iudex
    2. emel
    3. poterienko

1. skvela momentka, super spracovanie a vidim v tom super pribeh- este keby z druhej strany, alebo aj z rovnakej strany skakala Tvoja zena, alebo priatelka- ze sa bijete o zabavu s GTI- skakat cez okno za volant- proste super.
    2. emel to zobral z inej strany, ako "zatisie" umelca, ale namiesto zabavy klasikov co holdovali kvetinkam, dal jasne najavo, ze s ciernou je v dnesnej dobe najlepsia zabava.
    3. poterienko- zabava s ciernym kombikom iba potvrdzuje moje hodnotenie emela, ale je to take UHMM, takze preto 3 miesto
    4. thomasino- zabavu si urcite zazil ked mal chvilu za sebou serifa-taxika, fotke nie je co vytknut a urcite to je robene samospustou, alebo dialkovym ovladacom
    5. vranis - to je asi taka zabava ako moj zufaly prispevok do sutaze
    6. kubass- zabavat sa s klasikou, klasicky asi na zraze. tema tam je ale nie je jednoznacna, skor je to dnes do poctu rovnako ako ja
    7. woody-alien - neviem co by som k tomu dodal, tak asi iba takto
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.03.15  20:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Leg
    Jj, Jarek opět boduje, věřím, že se líbí i většině Slováků.
    A ti, kteří se u vás narodili ve znamení "ublíženců", jen potvrzují pravidlo... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.03.15  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Jojo, skákať do auta cez zatvorené okienko, to by bol výkon hodný Jamesa Bonda. Alebo komisára Rexa.

Je tipujem, že skákal zo strechy.

P. S. [odkaz] :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  18:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Otevřené okénko pouze odkazuje na uvedenou reklamu, má to působit tak, že iudex právě nastupuje do auta. Žádný extra trik bych v tom nehledal.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.03.15  16:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Tak já jdu na to:

1. iudex
    2. Emel
    3. poterienko
    ----------------------

iudex - pro mě jasná jednička kola. Vtip, akce, pěkně vyfoceno. :yes: Než iudex rozklíčuje, jakým způsobem trumfnul slavného krajana z Terchové >:-[] , dovolím si tipnout, že to stažené okýnko tam není jen tak. Možná nějaká pomůcka/podložka/stolička na sedačce řidiče ? :-O
    Emel - jak už tady psal Leg, zaujal mě ten minimalismus. Maximální účinek s minimem prostředků. I když házet ty gumy přes zeď bych nechtěl. >:D Navíc samozřejmě kvalitní fotka.
    poterienko - Janek Ledecký by se zmohl jen na "pěkná, pěkná, pěkná" a já bych souhlasil. Fotka samozřejmě....neb tu postavu vepředu nemohu posoudit. Plusový body za to, žes našel v tak třaskavé situaci klid na šmrdlání nějakýho "kvatra" do sněhu. >:-[]
    anti99 - no vidíš na cos přišel, pošli to jako návrh do Boleslavi, možná se to chytne. ;-)
    Thomasino - nejsem tak příkrý v soudech, podobně na tom tady byl kdysi ypsi se svojí Bramborou. Byla kolem toho debata a prošlo to včetně dobrého hodnocení [odkaz]
    Pokud vznikl takový precedens, já osobně ti nic ohledně autorství vyčítat nebudu. Moje hodnocení tedy vyplývá pouze z toho, jak se mi která fotka líbí a ta tvoje skončila těsně za bednou.
    Vranis - nápad dobrý, téma splněno, ale chybí mi tam něco navíc. ;-)
    Kubass - možná je škoda, žes ty fotky vyměnil. Ta původní nebyla tolik tématická, ale nejspíš by u mě skončila na bedně. Měla víc "kouzla".
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.03.15  16:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Ronault, thom: nechcete náhodou založiť klub ohrdnutých renaulťákov? Obaja tu plačete, jak pre vaše fantastické fotky nikto nehlasoval. Tak som schválne šiel do galérie a čo nevidím: 1. Miesto Thomasino, 2. Miesto Ronault. Tak ja už neviem. >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  16:00

Ronaulte, místo mudrování hlasuj, můžeš svou chybu napravit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.03.15  15:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Thomasino: Ale já pokud si pamatuju, jsem pro tvou fotku z Dolomit hlasoval. Nechce se mi to dohledávat, ale určitě jsem tě na bednu dal. Spíše jiní pro mě nehlasovali, ale neřešil jsem to.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  13:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

D7100 už má nástupce, ale žádná revoluce se nekoná... asi jako obvykle jednu generaci přeskočím. Tak gratuluju, ať slouží a přináší radost majiteli i fotosoutěži :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  13:26

Thomasino: to tvoje přísloví se ovšem dá aplikovat i na moje a Legovo hodnocení - máme právo hodnotit tak, jak to cítíme. Neber si to osobně, fotka s šerifama fajn, určitě v tom nehledej žádné antipatie k Renaultu.

Ale právě proto že to je fotosoutěž požaduju větší zapojení do tvorby fotky než jen že jsi jezdil po okruhu a někdo tě vyfotil. Když to třeba White vidí jinak a vyhraješ, nebudu podávat protest, nic takového, jen prostě hodnotím podle sebe, i když se to třeba někomu nelíbí - můžeš to brát jako hold Jeremymu ;-) . Za mě - vytrvej, dej tomu ještě šanci. Ale jako ukecávat tě nebudu...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.03.15  13:25

Thomasino: nejeduj sa, nikto ťa zo súťaže nevylučuje, naopak, sme radi (aspoň ja) že sa zúčastňuješ. Ide len o to, že radšej dám body niekomu, kto vymyslel nejakú ústrednú myšlienku a potom si dal prácu s jej realizáciou ako niekomu, komu zrovna v maili pristála fotka, čo sa mu zrovna hodí do aktuálneho kola súťaže. Ako povedal Emel, ak by si to celé zorganizoval tak, že ťa vybraný človek vybraným spôsobom odfotí na ringu tak, že ťa naháňa šerif na GTR, nepoviem ani mäkké f, intuícia mi ale hovorí, že takto to v tomto prípade nebolo. :-)

A že Ronault zámerne nehlasuje pre Francúza... hahaha!

iudex: ty tie foťáky striedaš ako ponožky... ostávaš verný Pentaxu?

Edit: aha, áno :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.15  13:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hlasování

Pentax K-5 IIs (v podstate rovnaký level ako Tvoja D7100). Práve pred pár minútami mi ho kuriér priniesol, tak sa z neho vytešujem. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.03.15  13:14

iudex: a cos vybral za foťák?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 26.03.15  13:04

offtopic: páni nemáte skúsenosti so zásielkovou službou POSTNL ? Zásielka sa stratila ako som predpokladal a po zaplatení sa s tým samozrejme už nikto nezaoberá. Netuším kde to môže mať depozit.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.03.15  12:35

Tom: tak zase nebuď ješitný, nik Ťa nevylučuje, v podstate jediný, ktorý s Tvojou fotkou mal problém, bol Bully, ktorý túto tému načal (ale už ho poznáš, on má problém principiálne so všeličím) a ktorý aj tak nehlasuje, takže nič sa nedeje.
    ;-)
    Ešte k mojej fotke: bežne fotím so samospúšťou alebo s diaľkovým ovládaním spúšte; v tomto prípade sa to ale nedalo technicky, lebo som fotil sériovo a funkciu sériového snímania môj foťák neumožňuje spojiť so samospúštou. Preto diaľková káblová spúšť, ktorú musel niekto držať. Btw. práve som svoj foťák predal a čakám na nový, tak u neho to snáď už pôjde skombinovať a žiadnu asistentku potrebovať nebudem. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…