Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 28.03.15  23:46

« Re: Re: Vyhlášení výsledků

Gratuluji iudexovi a emelovi. Myslím si, že v emelovi se skrývá nějaký talent a bude okupovat bendu i v příštích kolech (ne proto, že má hitlerwagen :P).

Ps: očekáván návrhy na téma od spolubedňáků, já už to vzdávám po tom, co zábava musela dostat dva měsíce :D.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.15  23:07

« OT - EVO a Popelka

Konzervativním čtenářům tištěných motoristických periodik mohu doporučit aktuální číslo dvouměsíčníku EVO. Mimo jiné (např. srovnávačka AMG GT S a 911 GTS, nebo ENZO a LaFERRARI) v něm najdete 10 (dle redakce) nejlepších kandidátů na auto roku 2015, včetně jejich konečného pořadí, které vzniklo součtem bodů pěti redaktorů, jednoho testovacího jezdce a jednoho závodníka (vítěz letošní dvanáctihodinovky na Sebringu).

1. Ferrari 458 Speciale (70 b.)
    2. F-Type R Coupé (55 b.)
    3. Cayman GTS (51 b.)
    4. Golf R (45 b.)
    5. MRS 275 T-R (42 b.)
    6. BMW i8 (38 b.)
    7. McL 650S (34 b.)
    8. AM Vanquish (29 b.)
    9. BMW M3 (11 b.)
    10. Audi S1 (10 b.)

Minimální možný bodový zisk je 7 bodů, maximální možný 70 bodů.

P.S. A byl jsem dnes v kině na novou Popelku a fakt pecka, a to jsem si vždycky myslel, že se k naší Popelce s Libuškou Šafránkovou nemůže nikdo ani přiblížit..., mýlil jsem se. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.15  22:41

« Re: Vyhlášení výsledků

Gratuluji iudexovi i jeho spolubednářům! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 28.03.15  22:32

Gratulujem vitazom,

bolo to zasluzene :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.03.15  22:27

a hleďte už vybrat nějaky normální téma, aby bylo jasny co má člověk fotit, páč jsem do tématu o autě a zábavě vyfotil svoje auto na veterán burze se srazem a nikdo tam to téma podle komentéřů neviděl....
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.15  22:18

« Vyhlášení výsledků

Hlasováním jsme rozhodli o tomto pořadí v únorovém/březnovém kole Fotosoutěže:

1.iudex - 28 bodů
    2.Emel - 17bodů
    3.poterienko - 13 bodů
    ---------------------------
    4.Vranis - 5 bodů
    5.Kubass, woody-alien - 1 bod
    6.anti99 - 0 bodů

Thomasino (1 bod) vyřazen z výsledkové listiny pro nesplnění pravidla o hlasování.

Gratuluji (téměř) jednoznačnému vítězi i dalším dvěma úspěšným.
    :yes:
    Díky všem za účast i za hlasování. Osobně děkuji také Ronaultovi za ten jediný bodík. Jakkoli v jeho počínání spatřuji spíše partikulární zájem dostat se znovu za volant nudného koncernu >:-[] , i tak mě to potěšilo.

První tři se jako obvykle dohodnou na novém tématu, tentokrát pro Duben 2015 a samozřejmě je nemine 24 hodin slávy v podobě vystavení jejich dílka coby titulní fotky soutěže. A to za to krucipísek přece stojí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 28.03.15  21:13

« Re: Poslední den hlasování

1.Iudex
    2.Vranis
    3.Thomasito
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.15  21:11

1. iudex :yes:
    2. Emel
    3. poterienko

• « 00 Reagovat !

foto kubass11111

kubass11111 28.03.15  20:59

« Re: Re: Poslední den hlasování

1. iudex
    2. poterienko
    3. emel
  • « 00 Reagovat !

foto Vranis

Vranis 28.03.15  20:24

Tak za mna to su:
    1. iudex
    2. poterienko
    3. Emel

:-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.15  17:33

« Poslední den hlasování

Ještě dnes 28.03.2015 můžete až do 22.00 hod hlasovat pro své favority ve Fotosoutěži za Únor-Březen 2015. Přihlášeni jsou:

Emel
    Kubass
    Vranis
    poterienko
    iudex
    Thomasino
    anti99
    woody-alien

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]

Připomínám, že pro soutěžící je hlasování povinné.

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.03.15  12:10

« Re: Re: Najlepšie auto

w-a
    Super přístup! :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.03.15  09:03

« Re: Re: Najlepšie auto

Bully, iudex: Gratuluji k zážitkům.
    Thom: Já nikoho vyřazovat nebudu...vyřadíš se dle pravidel sám. Jinak no comment, možná jen zvážím v podobných případech jiný přístup. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 28.03.15  00:45

« Re: Najlepšie auto

Taky jsem se dneska (vcera, uz je po pulnoci :-) ) vecer vratil z motoristickeho zazitku, i kdyz ponekud mene distingovaneho >:-[] : pravidelny mesicni sraz After Work Run, poradany mistnim klubem majitelu britskych sportovnich vozu. 2x za rok se ho oficialne ucastni i par clenu Lotus clubu Luxembourg a bylo to poznat. Ve finale pri projizdce se to po odpojeni par vicemene veteranu z dilny Jaguar a TVR dostalo do rezie fy Lotus. Vyjizdka presla spis v prelet velkovevodstvi, pro nasi smecku nekolika Lotusu Exige- treba jeden dost radikalne upraveny Cup 260, nejaky ten Exige S V6 apod. a Evory S. Na foceni tentokrat bohuzel nebyl cas, svetlo ani stativ, zato si chrochtam blahem z tehle blaznive rychle a hlucne kolony. Samozrejme to probehlo na uzavrenych silnicich bez provozu a nebyl pri tom zabit ani zranen zadny clovek nebo zvire :-! Fajn seznamka s podobnymi pacienty jako jsem ja, takhle pro zacatek sezony :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.03.15  23:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Th
    Doufám, že máš aspoň tou "bídou" na mysli i tvoji soutěžní fotku, Marku. >:-[] ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 27.03.15  23:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Thomasino, sakra... to je to takovej problém? Dej si Snickers... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.03.15  22:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Já to popravdě nečetl, ale mám dojem, že před rokem to tam nebylo...
    OK, tak mě klidně vyřaď, iudex je stejně jasnej a jinak je to bída, bída, bída :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.03.15  22:29

« Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování

Th
    Předpokládám, že číst umíš:

"MOHU HLASOVAT PRO SEBE ?
    Tak to opravdu ne. Ale přihlášený soutěžící má povinnost hlasovat, tedy rozdat body jiným soutěžícím. Po zkušenostech zmiňujeme vícekrát. Argument o nízké kvalitě ostatních fotek není omluvou…"
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.03.15  22:14

« Re: Re: Re: Zahájení hlasování

No dobře, chceš-li to dle pravidel, tak na třetí dej mě ;-) >:-[]
    V pravidlech nemáš, že se nesmí hlasovat pro svoji fotku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.03.15  21:49

« Re: Re: Zahájení hlasování

Thom: Mám doma dvě malé děti. To sice nemusí nikoho zajímat, ale nechce se mi nápadně podobné "problémy" řešit i tady. ;-) Já ten 1 bod za třetí místo nikomu udělit nemůžu, takže si buď vyber nejlepšího z těch špatných, nebo uspořádej losování pod dohledem doktora Talíře nebo zatoč lahví na stole, je mi to jedno. Takhle je ovšem tvoje hlasování neplatné.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…