Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.03.15 23:07
« OT - EVO a Popelka
Konzervativním čtenářům tištěných motoristických periodik mohu doporučit aktuální číslo dvouměsíčníku EVO. Mimo jiné (např. srovnávačka AMG GT S a 911 GTS, nebo ENZO a LaFERRARI) v něm najdete 10 (dle redakce) nejlepších kandidátů na auto roku 2015, včetně jejich konečného pořadí, které vzniklo součtem bodů pěti redaktorů, jednoho testovacího jezdce a jednoho závodníka (vítěz letošní dvanáctihodinovky na Sebringu).
1. Ferrari 458 Speciale (70 b.)
2. F-Type R Coupé (55 b.)
3. Cayman GTS (51 b.)
4. Golf R (45 b.)
5. MRS 275 T-R (42 b.)
6. BMW i8 (38 b.)
7. McL 650S (34 b.)
8. AM Vanquish (29 b.)
9. BMW M3 (11 b.)
10. Audi S1 (10 b.)
Minimální možný bodový zisk je 7 bodů, maximální možný 70 bodů.
P.S. A byl jsem dnes v kině na novou Popelku a fakt pecka, a to jsem si vždycky myslel, že se k naší Popelce s Libuškou Šafránkovou nemůže nikdo ani přiblížit..., mýlil jsem se. ;-) -
woody-alien 28.03.15 22:18
« Vyhlášení výsledků
Hlasováním jsme rozhodli o tomto pořadí v únorovém/březnovém kole Fotosoutěže:
1.iudex - 28 bodů
2.Emel - 17bodů
3.poterienko - 13 bodů
---------------------------
4.Vranis - 5 bodů
5.Kubass, woody-alien - 1 bod
6.anti99 - 0 bodů
Thomasino (1 bod) vyřazen z výsledkové listiny pro nesplnění pravidla o hlasování.
Gratuluji (téměř) jednoznačnému vítězi i dalším dvěma úspěšným.
:yes:
Díky všem za účast i za hlasování. Osobně děkuji také Ronaultovi za ten jediný bodík. Jakkoli v jeho počínání spatřuji spíše partikulární zájem dostat se znovu za volant nudného koncernu >:-[] , i tak mě to potěšilo.
První tři se jako obvykle dohodnou na novém tématu, tentokrát pro Duben 2015 a samozřejmě je nemine 24 hodin slávy v podobě vystavení jejich dílka coby titulní fotky soutěže. A to za to krucipísek přece stojí. ;-) -
woody-alien 28.03.15 17:33
« Poslední den hlasování
Ještě dnes 28.03.2015 můžete až do 22.00 hod hlasovat pro své favority ve Fotosoutěži za Únor-Březen 2015. Přihlášeni jsou:
Emel
Kubass
Vranis
poterienko
iudex
Thomasino
anti99
woody-alien
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Připomínám, že pro soutěžící je hlasování povinné.
-
Bully_ 28.03.15 00:45
« Re: Najlepšie auto
Taky jsem se dneska (vcera, uz je po pulnoci :-) ) vecer vratil z motoristickeho zazitku, i kdyz ponekud mene distingovaneho >:-[] : pravidelny mesicni sraz After Work Run, poradany mistnim klubem majitelu britskych sportovnich vozu. 2x za rok se ho oficialne ucastni i par clenu Lotus clubu Luxembourg a bylo to poznat. Ve finale pri projizdce se to po odpojeni par vicemene veteranu z dilny Jaguar a TVR dostalo do rezie fy Lotus. Vyjizdka presla spis v prelet velkovevodstvi, pro nasi smecku nekolika Lotusu Exige- treba jeden dost radikalne upraveny Cup 260, nejaky ten Exige S V6 apod. a Evory S. Na foceni tentokrat bohuzel nebyl cas, svetlo ani stativ, zato si chrochtam blahem z tehle blaznive rychle a hlucne kolony. Samozrejme to probehlo na uzavrenych silnicich bez provozu a nebyl pri tom zabit ani zranen zadny clovek nebo zvire :-! Fajn seznamka s podobnymi pacienty jako jsem ja, takhle pro zacatek sezony :-) -
white label 27.03.15 22:29
« Re: Re: Re: Re: Zahájení hlasování
Th
Předpokládám, že číst umíš:
"MOHU HLASOVAT PRO SEBE ?
Tak to opravdu ne. Ale přihlášený soutěžící má povinnost hlasovat, tedy rozdat body jiným soutěžícím. Po zkušenostech zmiňujeme vícekrát. Argument o nízké kvalitě ostatních fotek není omluvou…"
-
woody-alien 27.03.15 21:49
« Re: Re: Zahájení hlasování
Thom: Mám doma dvě malé děti. To sice nemusí nikoho zajímat, ale nechce se mi nápadně podobné "problémy" řešit i tady. ;-) Já ten 1 bod za třetí místo nikomu udělit nemůžu, takže si buď vyber nejlepšího z těch špatných, nebo uspořádej losování pod dohledem doktora Talíře nebo zatoč lahví na stole, je mi to jedno. Takhle je ovšem tvoje hlasování neplatné.

Ps: očekáván návrhy na téma od spolubedňáků, já už to vzdávám po tom, co zábava musela dostat dva měsíce :D.