Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 31.03.15 13:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015
Cov
Za mě žluté zlato nebrat, Bullyho hnědý bronz byl mnohem lepší.
Když si vzpomenu, jak bylo na tom našem minisrazu (minulé úterý) krásné počasí (a taky kolik jsem prodal zrmzky), tak dneska to vypadá fakt strašně. 8-s -
Covenant 31.03.15 12:57
« Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015
Brandon
Tak že příští leštění s woodym absolvujeme už u tebe, je to jasné >:D
Jinak DCC slušně filtrovalo i žulové kostky, proto jsem byl z té (panelové) dálnice trochu překvapený...no naštěstí už je dost D1 opraveno a existuje ještě rychlý pruh.
Tmavě šedé disky by si mi k červené taky líbily a nebo vypadají dobře i tyhle zlaté BBS popřípadě bronzové [odkaz] -
Brandon Walsh 31.03.15 12:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015
Woody je pravda, ze v poslednom case sa dost nudim a nebolo by to zle na vyplnenie casu >:D ked som cital, ako spravil iudex fotku len som krutil hlavou, ja nedokazem pri obchode zaparkovat medzi auta a on takto a rovno s gti >:-[]
inak u nas husto snezi, chce sa mi plakat -
white label 31.03.15 11:42
« Re: Re: Nové téma Duben 2015
Emel
Ty 17" mají na můj vkus až příliš "VW design" (Scirocco/CC/Golf), 18" jsou tvarově mnohem originálnější.
19" už jsou zase vzhledem k filozofii značky Škoda designově příliš extrémní/okázalé (viz i Leg), nehledě na to, že bez možnosti DCC nedává 19" u ORS smysl. -
white label 31.03.15 11:36
« Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015
Leg
Souhlasím prakticky se vším, akorát si nemyslím. že zrovna odstín Race Blue na Emelově O3RS je vyloženě tmavý (na rozdíl třeba od Lapiz Blue na G7R). Podle mě se zrovna k tomuto odstínu černo-šedá kola hodí. I novou Fabii v této barvě s tmavými koly a černou střechou považuji za velmi povedenou barevnou kombinaci.
[odkaz]
Samozřejmě, že úplně kompletně černá barva kol (což není |Emelův případ) žádnému kolu na kráse nepřidá. -
Emel 31.03.15 10:02
« Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015
woody: No na tvrdší podvozek jsem si částečně zvyknul, ale o tom to není... bylo to tvrdé na 17" a je to tvrdé pořád, ostatně RX-8 taky není žádný kočár (byť jsem byl na začátku překvapen tím, jak je relativně pohodlná), jde o rozdíl 18" vs. 17". -
woody-alien 31.03.15 09:49
Emel: Možná už sis taky na tvrdší podvozek zvyknul a přechod na 18" ti tolik nepřijde. Viděl jsem na Ronaultovi, že se mu naladění GTI bez DCC na 18" co se týká komfortu moc nepozdává, přitom pro mě v pohodě. Snad tedy až na ten výjezd z Prahy na Hradec po D11. >:D Ale to je to, o čem jsme se bavili s Covenantem. Jak GTI, tak Cupra jsou schopné slušně odfiltrovat rozmlácené, zaflastrované okresky, ale série rychle po sobě jdoucích příčných prahů jim (a posádce) dává zabrat. Přesto, zůstávám na svém a tvrdím, že GTI na 18" DCC nepotřebuje. Do 19" bych ale bez něj už nešel. -
Leg 31.03.15 09:35
Emel: ja tiež musím ísť so stádom :-) a tvrdiť, že tie 18" sú jednoznačne lepšie k dravejšiemustylingu RS. Čo ale nemôžem nedodať je, že farebne sa jednoznačne k pomerne tmavému autu hodia tie strieborné. Robí to pekný kontrast. Mimochodom zrovna zhruba predvčerom som znova videl RS na 19" extreme. Prvýkrát to bolo na nejakej svetlej (asi bielej) combi a nič moc, ale dalo sa. Tentoraz som to videl na modrom liftbacku a tie kolesá boli vyslovene extravagantné, až kolotočárske. Pritom vôbec na mňa nepôsobili pekne ani elegantne a s autom vôbec neladili. Keď si vezmem, že ich majiteľ obetuje kvôli nim časť komfortu aj peňazí (aj s každou kúpou nových pneu), tak sa to nedá okomentovať inak ako obligátnym "celé zle".
Bully: Kombinácia krémovej bielej (teda tak na mňa tá farba z fotiek pôsobí) a tmavohnedých kolies nemá chybu a v dnešnej dobe, keď by na to väčšina flákla čierno-leštené disky, je aj originálna! :yes:
Kukám von, sneží. A hovorím si, že je asi dobre, že som ešte neprezul na skoro zjazdené letné dvestoštaridsaťpäťky. Tie by sa na zadnej náprave len zúfalo točili. Aj keď našťastie nemrzne a sneh sa na zem nechytá. -
iudex 31.03.15 08:55
« Re: Nové téma Duben 2015 a jarní sranda na silnicích
woody: no to sú super správy, to iste príde aj k nám. 8-s A práve pred výmenou pneu sme sa s manželkou bavili, či cez Veľkú noc ešte pôjdeme lyžovať, alebo na výlet do Budapešti; usúdili sme, že už snežiť nebude ani na horách a teda vymeníme gumy a pôjdeme na jarný výlet. Nebolo to správne rozhodnutie >:D 8-s
Emel: ja by som z toho,že necítiš rozdiely medzi 17 a 18, moc veľké závery nevyvodzoval, hlavne ak máš rovnakú šírku. Ja vnímam tie rozdiely podľa mňa najmä kvôli tej šírke gumy. Inak cítim tvrdšie pruženie (na nerovnostiach to viac buchne, rana je tvrdšia) a najmä väčší hluk z odvaľovania (čo opäť súvisí so šírkou). -
Emel 31.03.15 08:38
« Re: Nové téma Duben 2015
woody: mně se právě tyhle 17" docela líběj... vypadaj větší než jsou, navíc maj ze sériovejch kol nejmenší ET (ok, asi o 2mm). Ale jo, když už jsou letní 18" na všech kolech, vypadá to dobře (a začne sněžit :-) ).
Samozřejmě je fajn že se komfort nezhoršil (moc). -
woody-alien 31.03.15 08:27
« Nové téma Duben 2015
Úspěšní soutěžící z minulého kola se dohodli na novém tématu pro Duben 2015:
"MOJE AUTO A APRÍL (1.DUBEN)"
Téma je to zajímavé a skýtá mnoho možností jak ho ztvárnit. Zřejmě vezmu Dokkera na okruh.... >:D Jinak v návaznosti na včerejší debatu o přezouvání.....když se tak podívám ven, tak aspoň u nás v nížině momentálně hustě sněží a teplota těsně nad nulou.
PS: Emel - ty 18" jsou jednoznačně hezčí, i když to není jenom rozměrem (poměrem disk/guma) ale i provedením. A že příliš nevnímáš rozdíl mezi zimními 17" a letními 18" je spíš dobře, ne ? Tedy co se týká komfortu. -
white label 30.03.15 20:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Octávka RS 4x4
Vzhledem k tomu co dnešní Haldex 5. g. dokáže, by to mohla být poměrně dost zábavná Octavia RS.
V této souvislosti mě napadá text posledního čísla EVO, kde naráží také na srovnání G7R s legendárním Subaru WRX STi:
"Ještě nedávno byla představa souboje Golfu se Subaru WRX STi trochu komická, přesto jsme před (srovnávacím) testem měli strach o japonský vůz, a zcela oprávněně. Nové STi sice má pevnější karoserii, strmější řízení a tužší podvozek, ale od slavných let Imprezy se toho příliš nezměnilo. Golf R je proti tomu jednoznačně výsledkem velmi dlouhých dnů, které několik chytrých hlav věnovalo úkolu s velice štědrým rozpočtem. A zůstaly zachovány všechny tradiční hodnoty Golfu - nádherné provedení a zpracování, nenápadný vzhled, uklidňující pocit pevnosti - ale byl přimíchán spalující výkon, obrovské zásoby přilnavosti a nečekaně podmanivý charakter.
Legendární Impreza již padla Volkswagenu za oběť - kdo bude další?"
P.S. Pod články chodí diskutovat uživatel, co má avatar s logem Subaru (nemůžu si teď vzpomenout na jeho nick, ale určitě budete vědět), ten by něco takového, zvlášť s jeho extrémními antikoncernovwými předsudky, rozdýchával velmi těžce...a zřejmě nejen on. ;-)

ani mi nemluv...chtěl jsem si udělat vyjížďku Soláň, Velké Karlovice, Vsetín, Ratiboř, Bystříe pod Hostýnem a s takovým počasím akorát kulový...chci ještě najed nějaké kiláky než pojedu do té Sosnové na okruh.
...a co říkáš téhle kombinaci..Eta beta [odkaz] [odkaz]