Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 31.03.15  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Brandon by se měl opravdu založit facebook...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.03.15  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

znovu moj offtopic >:D takže vonku sneh, doma vysnívaná zásielka a čo s voľným časom, už dávnejšie som sľúbil manžeke na veľkú noc umyť okná, v tom ma napadlo of course you can polish your windows, you can polish everything (ehm) on the car, tak ma manželka našla takto [odkaz] a takýto je výsledok, fotené cez zavreté dvere [odkaz] neviem ako Vám to ukazuje, ja mám dosť špinavý monitor a ten si leštiť netrúfnem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  15:41

Emel
    Každopádně jsou dost tmavá a jednobarevná, ale nejde jen o to, jde taky o "tvarový design".
    Vypadají (opticky, vzhledem ke karoserii) nepřiměřeně malá, při jízdě to působí, jako by auto jelo na "dojezdovkách". Co je na MRS (z profilu) pěkné spolehlivě zabíjí, a co je na něm naopak ošklivé, zvýrazňují. A není to v míře, která by (skoro) nestála za řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  15:40

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.03.15  15:21

Jen ilustrace.

Černá kola se mi taky nelíbí, když už, tak s nějakými jemnými loukotěmi, pod kterými jsou vidět velké brzdy.

Thomasino má teď nějaký OZ v antracitu, ne?

Antracit je fajn, ale i tam platí to, že opticky tmavší kolo vypadá menší, stříbrná klasika nejvíc zvýrazní velikost. Na druhou stranu, taky na ní je dost vidět prach z brzd a obecně špína, to je zase výhoda antracitu. Bavil jsem se s někým u Škodovky a dost si stěžoval, že destičky u RS hodně práší a stříbrná kola jsou pořád jako prase.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  15:20

iudex
    Thomasinovy kola, to je příklad, kdy dostala funkce/hmotnost naprosto absolutně přednost před designem. Slušně se to prostě ani jinak napsat nedá...
    Třeba u Bullyho to přitom designově dopadlo nesrovnatelně lépe.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.15  15:11

« Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Emel: to je A5SB Tvojich rodičov, čo si spomínal, alebo len čisto ilustrácia? Je pravda, že u niektorých automobiliek mám pocit, že majú v ponuke disky, ktoré akoby naschvál vyzerali opticky menšie, než sú (najviac na tom robí, ak je okolo disku "límec" a lúče končia pod ním), ale nepomáha ani dnešná móda tmavých a čiernych diskov (sorry Thomasino). Ako hovoril wl, najlepšie je, ak lúče siahajú až po samý okraj disku, to opticky najviac pomôže dojmu veľkosti (prihrejem si polievočku: ako moje zimné 17ky, ktoré vyzerajú opticky väčšie: [odkaz] aj keď je to - ako písal Leg - väčšinová a neoriginálna voľba).
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.03.15  14:03

To co posíláš je sice podobné, ale ne zase tak moc. Ty Škodovácké jsou takové hodně hranaté - bez zaoblení paprsku (jako má třeba ten hnědý Golf nebo Šíro), s odsazením, které opticky podporuje dojem toho 5x2 (tj. že vždycky ty dva paprsky okolo šroubu patří k sobě).

Nabídka kol na RS není nic moc, víceméně šlo jen o to, jestli upřednostnit funkčnost a 17" nebo design a 18", příplatek ve výši cca. 5k je spíš symbolický.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  13:33

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  13:31

Emel
    Netvrdím, že jsou typické, ale podobné jsou v nabídce pro zmiňované typy v různých velikostech a variacích.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

Jinak jasně, že pokud jdou paprsky/ramena až k okraji ráfku, tak to disk opticky zvětšuje.
    Myslím, že z toho co se na O3RS nabízí, sis vybral určitě dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  13:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Cov
    Lepší, než to zlato, ale já bych stejně u Cupry "skromně" zůstal spíš u Black line paketu.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.03.15  13:16

« Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

white: já v tom VW design nevidím... když mluvíš o CC, tak ten mám zafixovaný s rozšiřujícími se paprsky:
    [odkaz]
    ..to je přece jen něco trošku jiného. Jinak jasně, podobných kol v designu 5x2 už jsem viděl víc, je to taková klasika, která nic nekazí.

Když jsem říkal že vypadají větší, měl jsem na mysli třeba tohle:
    [odkaz]
    ...to mi přijde jako minimálně o palec menší kola než to v reálu jsou.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.15  13:10

White label
    ani mi nemluv...chtěl jsem si udělat vyjížďku Soláň, Velké Karlovice, Vsetín, Ratiboř, Bystříe pod Hostýnem a s takovým počasím akorát kulový...chci ještě najed nějaké kiláky než pojedu do té Sosnové na okruh.

...a co říkáš téhle kombinaci..Eta beta [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  13:04

Cov
    Za mě žluté zlato nebrat, Bullyho hnědý bronz byl mnohem lepší.
    Když si vzpomenu, jak bylo na tom našem minisrazu (minulé úterý) krásné počasí (a taky kolik jsem prodal zrmzky), tak dneska to vypadá fakt strašně. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 31.03.15  12:57

Brandon
    Tak že příští leštění s woodym absolvujeme už u tebe, je to jasné >:D

Jinak DCC slušně filtrovalo i žulové kostky, proto jsem byl z té (panelové) dálnice trochu překvapený...no naštěstí už je dost D1 opraveno a existuje ještě rychlý pruh.

Tmavě šedé disky by si mi k červené taky líbily a nebo vypadají dobře i tyhle zlaté BBS popřípadě bronzové [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.15  12:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Tak snežilo dokonca aj u nás v nadmorskej výške 146 m.n.m., to už je čo povedať. A to som mal ráno v mobile predpoveď na 13°C (týmto zdravím úplne zbytočnú inštitúciu SHMÚ). >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  12:09

BW
    U nás taky od rána sněží, naštěstí tu zatím bílo není a už se to pomalu začíná měnit na sníh s deštěm.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.03.15  12:04

Woody je pravda, ze v poslednom case sa dost nudim a nebolo by to zle na vyplnenie casu >:D ked som cital, ako spravil iudex fotku len som krutil hlavou, ja nedokazem pri obchode zaparkovat medzi auta a on takto a rovno s gti >:-[]
    inak u nas husto snezi, chce sa mi plakat
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  11:42

« Re: Re: Nové téma Duben 2015

Emel
    Ty 17" mají na můj vkus až příliš "VW design" (Scirocco/CC/Golf), 18" jsou tvarově mnohem originálnější.
    19" už jsou zase vzhledem k filozofii značky Škoda designově příliš extrémní/okázalé (viz i Leg), nehledě na to, že bez možnosti DCC nedává 19" u ORS smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  11:36

« Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Leg
    Souhlasím prakticky se vším, akorát si nemyslím. že zrovna odstín Race Blue na Emelově O3RS je vyloženě tmavý (na rozdíl třeba od Lapiz Blue na G7R). Podle mě se zrovna k tomuto odstínu černo-šedá kola hodí. I novou Fabii v této barvě s tmavými koly a černou střechou považuji za velmi povedenou barevnou kombinaci.
    [odkaz]
    Samozřejmě, že úplně kompletně černá barva kol (což není |Emelův případ) žádnému kolu na kráse nepřidá.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…