Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.15  20:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

To je sice pěkný, ale když je vezmeš do ruky obuté i s pneu, tak ten rozdíl 3,8 kilo opravdu cítíš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  20:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Th
    Tvarově jsou lepší ty origo (i když taky žádná sláva), a barevně jsou pro změnu lepší ty OZety. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.15  19:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Ano, to drobné riziko tam vždycky trochu je :-) Ale co by jsi pro pěknou fotku přece neudělal ;-) Jen musíš vybrat aspoň trochu přehledné místo, aby auto v tvém pruhu mělo čas zastavit, pokud by jelo i z protisměru. Jak myslíš že fotím podobné fotky. Rychle zastavím na pěkném místě, rychle vyběhnu, dvakrát cvaknu foťákem a šup-šup zpátky do auta a pryč >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.03.15  19:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Thom: Ono se to hezky říká "spousta pěkných fotek HH na sluncem zalitých okreskách", ale já mám pár perfektních míst na ježdění, dá se to dokonce i pěkně nafotit, ale není tam žádný místo na odstavení auta. Takže můžeš zastavit, odběhnout s foťákem na dokonale vybrané místo focení.......a moc hezky zdokumentovat demolici svého auta prvním náklaďákem s nápisem CS Beton, kterej tě v tý zatáčce neviděl. ;-)

Ale jo, jsou to trochu i výmluvy....nicméně byl to hlavní důvod, proč jsem podobnou fotku nedělal.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.15  18:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Já zase neměl náladu ten den, byl jsem vytočenej z práce a do toho některé kecy tady >:-[]
    A fakt se mě nic nelíbilo :'-( Takové pěkné téma a samé kraviny místo pěkných fotek 8-s

EDIT: Mimochodem, úplně ideální fotku na dané téma si představuji takto nějak >:-[]
    [odkaz]
    Už jen 2 měsíce a 1.června budu moci zase jezdit na belgickém okruhu SPA-FRANCORCHAMPS a prohánět se "magickou" zatáčkou Eau Rouge... Těším se jako sviňa!!
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.03.15  18:05

Thomasino: jo, ty OZ beru, je to funkční a líbí se mi to víc než ta černá kola. Jo, a fotka se serpentýnou je taky fajn :yes:

Nemožnost vybrat třetí místo nekomentuju, normálně bych ti řekl "nedělej Zagorku", ale nemám dneska mravokárnou náladu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.15  17:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

HADE, všechno slyším ! >:-[] Ale souhlas, vypadají opticky malá, ale šlo především o nejnižší hmotnost, navíc na kole se to násobí. A není to až tak hrozný.
    [odkaz]
    Bully nemá ty TeamDynamics zdaleka tak lehký, měl jsem je objednané před tím a v mém rozměru 8.5"x 18" by ta TD vážila 10,8-11,0 kg, originál R.S. váží 11,8 kg, ale moje lehká a drahá (a ne tak pěkná) OZ Alleggerita HLT váží 8,0 kg ;-) Pravda, taky mám v šesti kolech celkem 66 tisíc >:D
    Aktuálně řeším, jestli dám ranec peněz za stavitelný podvozek KW V3, nebo dám tvrdší nižší pružiny H-R jako má jeden známej na MRS Cup - a vím že to taky funguje dobře, ikdyž samozřejmě stavitelný podvozek, dvoucestný, by byl už jiný level. Ale to asi bude muset ještě rok počkat...

Mimochodem gratulace IUDEXovi za vítězství, přesně jako jsem tipoval, první iudex, dlouho nic, pak Emel a pak jsem nehlasoval, fakt jsem neměl pro co. Většina lidí se na tak jednoduché téma z vysoka vyflákla, čekal jsem spoustu pěkných fotek HotHatchů na sluncem zalitých okreskách, viz.níže, a ono nic :-O :-O
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.03.15  17:49

pot svoj fb uz mam asi dva dni >:D no zatial tam nie je co pridavat
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 31.03.15  17:43

Brandon by se měl opravdu založit facebook...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 31.03.15  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

znovu moj offtopic >:D takže vonku sneh, doma vysnívaná zásielka a čo s voľným časom, už dávnejšie som sľúbil manžeke na veľkú noc umyť okná, v tom ma napadlo of course you can polish your windows, you can polish everything (ehm) on the car, tak ma manželka našla takto [odkaz] a takýto je výsledok, fotené cez zavreté dvere [odkaz] neviem ako Vám to ukazuje, ja mám dosť špinavý monitor a ten si leštiť netrúfnem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  15:41

Emel
    Každopádně jsou dost tmavá a jednobarevná, ale nejde jen o to, jde taky o "tvarový design".
    Vypadají (opticky, vzhledem ke karoserii) nepřiměřeně malá, při jízdě to působí, jako by auto jelo na "dojezdovkách". Co je na MRS (z profilu) pěkné spolehlivě zabíjí, a co je na něm naopak ošklivé, zvýrazňují. A není to v míře, která by (skoro) nestála za řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  15:40

• « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.03.15  15:21

Jen ilustrace.

Černá kola se mi taky nelíbí, když už, tak s nějakými jemnými loukotěmi, pod kterými jsou vidět velké brzdy.

Thomasino má teď nějaký OZ v antracitu, ne?

Antracit je fajn, ale i tam platí to, že opticky tmavší kolo vypadá menší, stříbrná klasika nejvíc zvýrazní velikost. Na druhou stranu, taky na ní je dost vidět prach z brzd a obecně špína, to je zase výhoda antracitu. Bavil jsem se s někým u Škodovky a dost si stěžoval, že destičky u RS hodně práší a stříbrná kola jsou pořád jako prase.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  15:20

iudex
    Thomasinovy kola, to je příklad, kdy dostala funkce/hmotnost naprosto absolutně přednost před designem. Slušně se to prostě ani jinak napsat nedá...
    Třeba u Bullyho to přitom designově dopadlo nesrovnatelně lépe.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.03.15  15:11

« Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Emel: to je A5SB Tvojich rodičov, čo si spomínal, alebo len čisto ilustrácia? Je pravda, že u niektorých automobiliek mám pocit, že majú v ponuke disky, ktoré akoby naschvál vyzerali opticky menšie, než sú (najviac na tom robí, ak je okolo disku "límec" a lúče končia pod ním), ale nepomáha ani dnešná móda tmavých a čiernych diskov (sorry Thomasino). Ako hovoril wl, najlepšie je, ak lúče siahajú až po samý okraj disku, to opticky najviac pomôže dojmu veľkosti (prihrejem si polievočku: ako moje zimné 17ky, ktoré vyzerajú opticky väčšie: [odkaz] aj keď je to - ako písal Leg - väčšinová a neoriginálna voľba).
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.03.15  14:03

To co posíláš je sice podobné, ale ne zase tak moc. Ty Škodovácké jsou takové hodně hranaté - bez zaoblení paprsku (jako má třeba ten hnědý Golf nebo Šíro), s odsazením, které opticky podporuje dojem toho 5x2 (tj. že vždycky ty dva paprsky okolo šroubu patří k sobě).

Nabídka kol na RS není nic moc, víceméně šlo jen o to, jestli upřednostnit funkčnost a 17" nebo design a 18", příplatek ve výši cca. 5k je spíš symbolický.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  13:33

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  13:31

Emel
    Netvrdím, že jsou typické, ale podobné jsou v nabídce pro zmiňované typy v různých velikostech a variacích.
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

Jinak jasně, že pokud jdou paprsky/ramena až k okraji ráfku, tak to disk opticky zvětšuje.
    Myslím, že z toho co se na O3RS nabízí, sis vybral určitě dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.03.15  13:23

Cov
    Lepší, než to zlato, ale já bych stejně u Cupry "skromně" zůstal spíš u Black line paketu.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 31.03.15  13:16

« Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

white: já v tom VW design nevidím... když mluvíš o CC, tak ten mám zafixovaný s rozšiřujícími se paprsky:
    [odkaz]
    ..to je přece jen něco trošku jiného. Jinak jasně, podobných kol v designu 5x2 už jsem viděl víc, je to taková klasika, která nic nekazí.

Když jsem říkal že vypadají větší, měl jsem na mysli třeba tohle:
    [odkaz]
    ...to mi přijde jako minimálně o palec menší kola než to v reálu jsou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…