Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.04.15  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Závodní brzdovka

No pokud je to u brzdovky jako s olejem...

...mě řekli 800kč za litr běžné 5w30 od Shell, naštěstí si ale můžu dovést svůj olej...to je ale Olomouc, v Praze to Seat v Pyramidě Průhonice taky odmítá a člověk musí zaplatit ten olej 800Kč za litr pokud je auto v záruce.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.15  14:08

« Re: Re: Re: Re: Závodní brzdovka

Tu nejde o poslanie niekam, je to neznačkový servis zameraný na prémiové autá. Majiteľ si postavil komplet nový servis na zelenej lúke a stálo ho to kopec peňazí, preto logicky uprednostní majiteľa Ferrari, ktorý sa na cenu nepýta, pred týpkom s Golfom, ktorý chce vlastné kvapaliny a na ktorom zarobí pár eur. O jeho robote mám ale len tie najlepšie referencie, na rozdiel od značkových servisov VW v okolí (kde nemám ani len istotu, že mi tie kvapaliny vôbec vymenia).
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 01.04.15  14:01

« Re: Re: Re: Re: Závodní brzdovka

Pokud by si přirazili 10% k normální ceně na internetu, tak beru jako bonus že to nemusím zařizovat.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.15  13:58

« Re: Re: Re: Závodní brzdovka

Takový servis bych posla někam..., na to nemají právo. Pokud kapaliny splňují normy požadované výrobcem, můžu mít provozní kapaliny vlastní.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.15  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Thom: No s Cliem RS můžu ex-post posloužit aspoň jednou "soutěžní" fotkou (snad) podle tvého gusta. ;-) [odkaz]
    Jedna z těch lepších kladenských okresek, téměř již oschlá. A mimochodem jsem to fotil ze silnice a musel jsem pořád uskakovat před autama. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.15  13:38

« Re: Re: Závodní brzdovka

Tak som zistil, že "môj" servis mi neumožní vlastné kvapaliny, môžem si vybrať iba z toho, čo ponúkajú oni. Ale zase majú aj racing brzdovky, napr. [odkaz] čo je kvapalina s podstatne vyšším bodom varu, ale stále DOT4 (DOT5 mi tiež neodporúčali). Tak bude záležať, koľko si nahodia k bežnej cene oproti obchodu.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 01.04.15  13:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Hlavne je videt, ze je u GTI ten "difuzor" jenom na okrasu. Kdyz se proudeni vzduchu pod autem postavi takhle moc presahujici tlumic vyfuku a jeste napric.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 01.04.15  13:16

« Re: Re: Závodní brzdovka

Thomasino: na brzdy má vliv XDS, při hodně ostré jízdě může být výhoda samosvor...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.15  12:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

w-a
    Jo, už to vidím..., je to dost mázlé, takže jsem to přehlídl. Tak musím si tady to hraniční pásmo hlídat, ať nemám škodnou v revíru... >:-[]
    Stačilo by smáznout tu část "LABEL" a hned by to mělo silný rasový podtext.
    Sousední "MAROKO" (MA.ďaři/RO.mové/KO.koti) by určitě okamžitě podalo protest. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.15  12:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Už předchozí CLIO RS mělo pěkný a funkční difuzor, nynější Clio RS ho má zase super. Bohužel takový pěkný nemám na MRS ani já :-( Ale to jak je u GTI VII vidět ten výfuk je dost s podivem :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.15  12:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

woody - pak je vše v pořádku. Po mém červeném šestkovém GTI taky občas koukali, to je pravda. Hodně i ženské. Nyní u MRS je to jiné, ženské to většinou nechává klidné, ale za to se otáčí spousta chlapů - asi ví, co to umí ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.15  12:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

iudex
    Vzhledem k tomu, jak je GTIčko celkově dotažené, tak je to špatně. Že to jde (v tomto ohledu/detailu) mnohem líp, dokazuje např. woodyho odkaz na levnější a o třídu menší CRS.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.15  12:39

« Re: Závodní brzdovka

Ano, brzdovku měním každý rok :-) Místo jednou za dva roky, jak by se mělo měnit stejně. Už u GTI jsem dal Motul RBF600, která je lepší než ty obyčejné srágory co tam dávají u VW do GTI. Má vyšší bod varu a stále je DOT4 ;-) Hodně to tehdy pomohlo, protože i na okreskách po 20-ti minutách ostré jízdy ty brzdy nebyly nejlepší. A na okruhu měly po 3 kolech už dost, výměna brzdovky to posunula o kousek dále. Takže pro ostřejší ježdění doporučuji taky pro Cupru i GTI >:-[] Jo taky když jsem pak u GTI měnil destičky a dal Ferodo DS2500, tak to brzdilo o malinko lépe. Ale taky to trošku pískalo, než se zahřály.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.15  12:28

wl: Na iudexově fotce GTI s F-typem. Hned nad F-typem vlevo je informační cedule Česká republika ohledně dálnic. Tam je ten nápis "ONLY WITH LABEL" ;-) Tak trochu kult osobnosti, nemyslíš..? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.04.15  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Emel
    Jakého nápisu, na jaké značce?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.04.15  12:03

« Závodní brzdovka

iudex, Thomasito, Bully nebo kohokoli co s tím máte zkušenost...

Klidně mě opravte jestli se pletu...mněl jsem taky v plánu měnit lepší brzdovku, ale co jsem se dočet na fórech od kluků co pravidelně blbnou na okruhu, tak tyhle lepší brzdovky mají oproti klasické DOT4 jednu nevýhodu...díky přidaným složkám daleko víc degradují a mněly by se měnit každý rok, protože pak ztrácí funkčnost a jsou míň účinné něž klasická, univerzální DOT4 ...má to tedy smysl dávat lepší, když člověk jede 3x4 z rok na okruh?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.15  11:50

Emel: ad PS >:D :yes: To zas jednou wl nedával pozor a hned to napsali špatně. >:-[]
    iudex: Ten F-type má strašidelný kola, to bych musel na GTI dát dvojmontáž. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.15  11:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

wl: Už nic neříkej, jdu to vrátit.... >:-[]
    Thom: No zrovna já patřím (jaká náhoda ;-) ) k těm, co se jim Golf líbí tak jak je. Není to auto, z kterýho by někdo tahal bradu po zemi, ale přiměřený zájem vzbuzuje i tak. A drtivá většina "očumovatelů", pokud se se mnou dají do řeči, opakuje to samé. Líbí se jim kombinace "obyčejného" auta, zjevných ale ne řvoucích markantů a jízdních schopností. Tak, je asi pravda, že mezi těmi zájemci moc Hondařů nebude ;-) , ale zase to nejsou jenom 18-letí kluci s olítaným trojkovým Golfem a s obrácenou kšiltovkou.. Už jsem se bavil jak s Forďákama, tak s Renaulťákama...a vůbec - pokud není člověk tupej fanatik značky, rád taková auta na silnici vidí.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 01.04.15  11:39

iudex: Protože je GTI v pozadí, tenhle trik znám :-) . Ale jo, u 7 je to lepší a ta šedá barva opticky zmenšuje, v červené to víc vynikne.

PS: všiml sis nápisu na značce? Only with label... ;-)

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.15  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma Duben 2015

Přesně tak. Vždy si kupuji olej a brzdovku sám na netu, vyjde mnohem levněji.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…