Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.04.15  21:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Taky teď tak nějak vybírám mobil. Limit cca 6-7,5t Kč a fakticky mám v tom hokej.

Co říkáte na tohle: [odkaz] zajímavá je především ta baterie, 4000 MAh je dost.

No je to hodně komplikované, asi takto:
    [odkaz]

S tím, že největší favoriti jsou Lenovo a LG
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 05.04.15  18:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg: to asi jo, plnotučnou má kolega a plynulost bez problémů.. má víc paměti než ten kompakt, ale normálně to člověk nepozná. Kolega s ní nahradil rozbitej iP6 a dost si ji chválí... hlavně teda chtěl něco odolnějšího. Já iPhone nikdy neměl (a mít nebudu), tak nemůžu pořádně srovnat.
  • « 10 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.04.15  20:37

All: dík za tipy, po zvážení všetkých názorov som objednal 4S.

Šmoula: máme doma iPad mini, ktorý má v podstate črevá iPadu 2. Je pravda, že sedmička ho dosť spomalila, ale je stále na hrane komfortnej použiteľnosti. Nainštaloval som aj osmičku, najprv tragédia, ale po update špeciálne zameranom na výkon starších zariadení to fičí zasa celkom v pohode.

Emel: kolegyňa má "plnotučnú" Z3, raz sa mi ocitla v rukách a bol som celkom šokovaný, ako dokáže sekať mobil za také peniaze. Ale asi závisí kus od kusu a ako sa o to človek stará.

Poterienko: to poznám, občas si poviem, že už ma nebaví strkať nemalé prachy stále tej istej spoločnosti a kúpim niečo iné. Potom sa mi do ruky dostane nejaké to fantastické PC a dosť rýchlo si to rozmyslím. Ale konkurencii fandím, hádam raz úspešne presedlám.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.15  20:20

« OT: filmový tip

Opäť filmový offtopic: odporúčam film Divočina (Wild). Výborný film o očistnom putovaní mladej baby, ktorá nevedela, čo so svojím životom, po Pacific Crest Trail - 1770 km brutálnom treku cez západ USA od mexických hraníc po kanadské.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.04.15  12:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg: Brácha si svůj iPad 2 aktualizoval na iOS 7 a začal se mu už zadýchávat. Já nechal iOS 6, protože se mi nelíbilo nastavování tapety >:D , a funguje stále skvěle. :yes: ;-) Jen jsem se byl teda mrknout na ten nový - a hmotnostní a rozměrový rozdíl je značný. :yes: Doma jsem si říkal, co to mám za kočičí hlavu... >:-[]

pS: >:-[] LOL
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.15  06:03

pS: Užitečná recenze. :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 04.04.15  00:06

« Re: Ot: telefón

Já jsem spokojený s Xperií od Sony, ale Z3 Compact je drahá, jedině něco levnějšího. Manželka má Samsung Galaxy S4 Mini, to je tak kolem těch 200€, celkem příjemný telefon, malý a hezký.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 03.04.15  22:19

Leg: To mi připomíná jak se vždy vztekám, když nepoužívám iMac ale moje sralnovo >:-[] .
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 03.04.15  22:05

Leg

Možná bys měl opět přehodnotit svůj postoj k iPhone. >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.04.15  21:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Iudex: práve preto mi vyhovuje iPhone, človek ho používa a nerieši záležitosti čo bežia na pozadí. Po deviatich rokoch na Macu a siedmych s iphonom (ten manželkyn bol pôvodne môj a ja som sa ho vzdal len preto, že som ho nedokázal spárovať s BMW) sa mi absolútne nechce riešiť iné systémy a keď som videl les placiek v elektrodome, z ktorých som mal vybrať ten správny, akurát sa mi zatočila hlava.

ŠMOULA: s iPadom 2 mám isté skúsenosti a na to, že bol uvedený na jar 2011 si stále vedie viac ako dobre, stále s aktuálnym systémom.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.04.15  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg: no prechod z iPhone 1 na 5s by manželke mohol spôsobiť celkom šok, hlavne ak nie je geek (čo asi nie je, keď dodnes žije s jednotkou). Moja polovička pri prechode na 5s celkom nadávala, dvakrát ho reklamovala a inštalovali jej to viacerí kolegovia, kým to ako tak fungovalo podľa jej predstáv. A aj ja už na sebe pozorujem, že ma nová technika nenadchýňa ako voľakedy, skôr je to pre mňa otrava. S prvým mobilom som strávil celé dni, dokonca som študoval návod, a to ten telefón zvládal okrem telefonovania a SMS len asi 3 primitívne kockaté hry (tuším to bol tento: [odkaz] ). Dnes, keď človek musí do telefónu inštalovať milión vecí, prihlasovať sa všade možne to už dokáže človeka frustrovať, hlavne ak nie je mladý technofreak. Inak práve dnes som zistil, že mám telefón zohnutý, neviem, ako sa to stalo (a to som včera nič nepil >:-[] ), ale našťastie na funkci to nemá vlyv, tak to neriešim.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 03.04.15  15:20

« Re: Ot: telefón

Zdravím. Přes mobily zrovna znalec nejsem, ale souhlasím s tím, co tu bylo vyřčeno. Pokud máš již s Jablkem dobré zkušenosti, vyplatí se určitě zainvestovat znovu. Brácha využívá Apple velmi, já delší dobu iPad 2 a nemohu si absolutně stěžovat. Hrával jsem na iPadu i docela vymakané hry, když býval ještě docela čas, a paráda. Founík může být při rozumném zacházení velmi intuitivní a spolehlivý společník do kapsy. :-) Jinak užívám ne první Samsung, pravda starší, ale ne žádnou papírovou shitku a tedy bohužel... občas mě dovádí k šílenství, jak se seká a jen kvůli stahování oznámení mu načíst blbou online aplikaci trvá jak mrtvému s*aní. Aktualizace softwaru žádné, aktualizace aplikací čiré zoufalství. Foťák zevnitř zaprášený, a když má mobil blbý den, nefunguje vůbec. Něco z toho dělal už bráchovi, než mi ho daroval, a že jemu se věci obvykle moc nerozbíjejí... Neříkám, že Samsung fuj. Tablety mají celkem spolehlivé, mobily když nové, tak taky, ale dlouhodobě už žádného nechci.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.15  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg
    U nás jsem to u mobilů ještě neviděl, ale u vás jsou asi tyhle věci brány benevolentněji. Třeba ceny za dovolenou se u nás musí udávat kompletně, kdežto u vás jsou běžně bez servisních poplatků, takže ve finále je to podstatně jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.04.15  13:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Hm... Hmmmmm.... Interesting... Ďakujem všetkým za reakcie, pravdupovediac, očakával som, že za tých 200 už sa zoženie aj nejaký kvalitný android, že tá známa lagoidnosť je hudbou minulosti. Nakoniec ale možno bude dávať zmysel aj 4S, je pravda, že s iOS8 sa už občas zadýcha aj on a iOS9 už na neho nedám, ale na druhej strane, morálne zastaralý bol pôvodný iPhone už nejaké štyri roky a manželke to nevadilo. A z môjho pohľadu je 4S dizajnovo aj spracovaním najpodarenejším iPhonom.

Alebo nakoniec predsalen kúpim 5S a bude.

Btw už dávnejšie som si všimol, že viac eshopov udáva cenu bez dph, resp. s 0 percent. dph. To si tam aj ja ako súkromná osoba nepodnikateľ neživnostník za tú cenu môžem kúpiť alebo ako to funguje?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.15  13:04

« Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

iudex
    Akorát to má jen 8GB, ale je to nové.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 03.04.15  13:00

Leg: Pokud je to opravdu taková situace, kdy je nutné se kvůli penězům podřídit Androidu, přemýšlel bych nad rebubrished, což je vlastně nový telefon. 5C třeba za směšných 224USD, což se do 200E možná i vejde - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.04.15  12:54

« Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg: chcel by si iPhone za dve stovky, nie si ochotný prihodiť 39 eur a manželka môže mať nový 4s? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.15  12:42

PS
    Jo, on ten G3S spadl z ceny, ale dřív stál stejně jako lépe vybavený full G2 a za stejnou cenu nedával smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.15  12:29

Leg
    Myslím konkrétně požadavky: "android (podľa možnosti lollipop) a aby fungoval svižne a stabilne, o žiadny zalagovaný systém nemám záujem. Ďalej by bolo fajn, keby mal dobré vyhliadky na budúcu aktualizovateľnosť."
    Netvrdím, že to jsou tvrdé požadavky, ale realita je taková jaká je a nedovolil bych si slibovat ti jejich splnění u nového androidu za předmětnou cenu.
    V tomto směru do značné míry souhlasím s tím co napsal PS.

P.S. Syn se zabývá mobily prakticky profesionálně (hlavně iPhone), nákup/prodej a u jabka i servis a zrovna u jabka bych se mobilu z druhé ruky až tak nebál.
    Za těch cca 5,5 tis. Kč bys mohl mít starší 4S a za cca 7 tis. už i 5ku, samozřejmě ve slušném stavu. Ten originální iPh by ti vzal k tomu na protiúčet za 2 tis. Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 03.04.15  12:03

wl

Neřekl bych, že G3 S je *tvrdě* očesaná verze... Já nevím, za ty prachy bych do toho šel. Tenhle telefon má kamarád a nestěžuje si. Automatický jas mám vypnutý. Na mém telefonu je divný a neumí se rychle adaptovat, tak mám furt jas někde na 60 % a když je tma, snížím na nulu + zapnu Twilight appku.

Ale tbh, low-endy a mid-endy nesleduji, tak nemám moc rozhled...

Leg

No proto. >:D >:-[] Třeba by se dal na Aukru nebo někde jinde sehnat fungl nový 4S, celkem často se tam něco takového najde.

Možná, že se ti letos poštěstí, neboť kolují drby (jako ostatně každý rok), že možná Apple udělá čtyřpalcový iPhone. Mně už přijdou 4 " málo, takže já si počkám na 6S. :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…