Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.04.15  00:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Ron
    Těch 32 GB přece stačí i na navigaci (v GTIčku NAVI taky nemám).
    S G3/32GB jsem hodně spokojený, podle mě zatím nejlepší mobil s androidem. Mám tu titanově šedou a žena má (od vánoc) perleťově bílou a je z něj dost nadšená.
    V kategorii 32GB mobilů je dodnes hodnocen jako nejvybavenější mobil na trhu (dokonce o chlup lepší, než novinka S6/32GB!) a že už tu nějaký pátek je (představen 05/14).
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.15  23:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

WL: No jo, ale ty máš v Allroadu zabudovanou navigaci a stejně nikam za hranice nevyrážíš, já chudý lékař >:-[] v Meganu musím navigovat za pár korun :-)
    A jak jsi spokojen s G3/32GB? Samozřejmě i ten by šel, ale tolik peněz za mobil jsem neplánoval dát a nevím, jestli to má pro mě vůbec smysl. :-) Ale třeba v té Titanově šedé je fakt pěkný.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.15  22:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Ron
    Slovy Jarka, tady nešlo nad čím plesat... a tady to není 50 na 50. ;-)
    Z tohoto výběru ber rozhodně G2/32GB. Pokud nechceš nosit v mobilu filmotéku, tak těch 32GB bohatě stačí, sám mám G3/32GB a slot na kartu zatím stále zeje prázdnotou.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.15  19:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Poterienko: Sice nejsem na cestách každý týden, ale několikrát do roka prostě zahraničí jedu a nějak jsem si navykl na navigaci od Nokie, která je prostě dobrá a jeden z důvodů proč měním mobil, krom toho, že se začal vypínat a je už out, že tím chci i nahradit navigaci.

PS: Já teď koukal na navigace HERE, což je v podstatě obdoba té od Nokie a celá Evropa je 10 GB. Pravda, dá se kdykoliv nějaký stát odinstalovat, řešení to je.

Taky je to relativní, protože Lenovo má 16GB + až 32GB na SDHC, takže 48 GB. Někdo však v uživatelských recenzích psal, že se dá i 64 GB, ale oficiálně to uvedeno není.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 06.04.15  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

A nebo si spočítat, zda není výhodnější se nechat navigovat třeba Googlem, pokud člověk nejezdí často do zahraničí.
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 06.04.15  18:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Ron

Mně zabírá Sygic na SD kartě (koupil jsem si 32GB SDHC, 16 GB vnitřní bylo málo) zhruba 100 MB. Teď koukám v appce na mapy ke stažení, tak ČR má třeba 71 MB, SK 21 MB a Německo... Bratru 600 MB. Výhodou nicméně je, že mapy si můžeš libovolně stahovat a odinstalovávat, aby ti zbytečně v telefonu nezabíraly místo.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.04.15  18:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Emel: To je asi jediná věc, která mi na tom LG G2 vadí. Sestra jej má a tvrdí, že těch 32 GB se jen tak nedá zaplnit, že to prý stačí... otázkou je, co třeba takové jedny kompletní mapy Evropy stažené do mobilu udělají s pamětí... to pár giga zabere. Jen ty v Nokii, co mám teď, zabírají tak 3-4 GB...

To Lenovo je levnější, zase má slabší display a asi bude mít u nás i slabší podporu. Dneska se nějak více klaním k té LG, včera spíše k Lenovo. No, není to snadné.

LG G3 by byla fajn, ale už G2 je přes limit, co jsem si určit. A šedivku nechci.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 06.04.15  18:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Lenovo zajímavý. LG nemá paměťové karty... ale možná to tolik neva.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 05.04.15  21:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Taky teď tak nějak vybírám mobil. Limit cca 6-7,5t Kč a fakticky mám v tom hokej.

Co říkáte na tohle: [odkaz] zajímavá je především ta baterie, 4000 MAh je dost.

No je to hodně komplikované, asi takto:
    [odkaz]

S tím, že největší favoriti jsou Lenovo a LG
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 05.04.15  18:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg: to asi jo, plnotučnou má kolega a plynulost bez problémů.. má víc paměti než ten kompakt, ale normálně to člověk nepozná. Kolega s ní nahradil rozbitej iP6 a dost si ji chválí... hlavně teda chtěl něco odolnějšího. Já iPhone nikdy neměl (a mít nebudu), tak nemůžu pořádně srovnat.
  • « 10 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.04.15  20:37

All: dík za tipy, po zvážení všetkých názorov som objednal 4S.

Šmoula: máme doma iPad mini, ktorý má v podstate črevá iPadu 2. Je pravda, že sedmička ho dosť spomalila, ale je stále na hrane komfortnej použiteľnosti. Nainštaloval som aj osmičku, najprv tragédia, ale po update špeciálne zameranom na výkon starších zariadení to fičí zasa celkom v pohode.

Emel: kolegyňa má "plnotučnú" Z3, raz sa mi ocitla v rukách a bol som celkom šokovaný, ako dokáže sekať mobil za také peniaze. Ale asi závisí kus od kusu a ako sa o to človek stará.

Poterienko: to poznám, občas si poviem, že už ma nebaví strkať nemalé prachy stále tej istej spoločnosti a kúpim niečo iné. Potom sa mi do ruky dostane nejaké to fantastické PC a dosť rýchlo si to rozmyslím. Ale konkurencii fandím, hádam raz úspešne presedlám.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.15  20:20

« OT: filmový tip

Opäť filmový offtopic: odporúčam film Divočina (Wild). Výborný film o očistnom putovaní mladej baby, ktorá nevedela, čo so svojím životom, po Pacific Crest Trail - 1770 km brutálnom treku cez západ USA od mexických hraníc po kanadské.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 04.04.15  12:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg: Brácha si svůj iPad 2 aktualizoval na iOS 7 a začal se mu už zadýchávat. Já nechal iOS 6, protože se mi nelíbilo nastavování tapety >:D , a funguje stále skvěle. :yes: ;-) Jen jsem se byl teda mrknout na ten nový - a hmotnostní a rozměrový rozdíl je značný. :yes: Doma jsem si říkal, co to mám za kočičí hlavu... >:-[]

pS: >:-[] LOL
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.15  06:03

pS: Užitečná recenze. :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 04.04.15  00:06

« Re: Ot: telefón

Já jsem spokojený s Xperií od Sony, ale Z3 Compact je drahá, jedině něco levnějšího. Manželka má Samsung Galaxy S4 Mini, to je tak kolem těch 200€, celkem příjemný telefon, malý a hezký.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 03.04.15  22:19

Leg: To mi připomíná jak se vždy vztekám, když nepoužívám iMac ale moje sralnovo >:-[] .
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 03.04.15  22:05

Leg

Možná bys měl opět přehodnotit svůj postoj k iPhone. >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.04.15  21:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Iudex: práve preto mi vyhovuje iPhone, človek ho používa a nerieši záležitosti čo bežia na pozadí. Po deviatich rokoch na Macu a siedmych s iphonom (ten manželkyn bol pôvodne môj a ja som sa ho vzdal len preto, že som ho nedokázal spárovať s BMW) sa mi absolútne nechce riešiť iné systémy a keď som videl les placiek v elektrodome, z ktorých som mal vybrať ten správny, akurát sa mi zatočila hlava.

ŠMOULA: s iPadom 2 mám isté skúsenosti a na to, že bol uvedený na jar 2011 si stále vedie viac ako dobre, stále s aktuálnym systémom.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.04.15  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón

Leg: no prechod z iPhone 1 na 5s by manželke mohol spôsobiť celkom šok, hlavne ak nie je geek (čo asi nie je, keď dodnes žije s jednotkou). Moja polovička pri prechode na 5s celkom nadávala, dvakrát ho reklamovala a inštalovali jej to viacerí kolegovia, kým to ako tak fungovalo podľa jej predstáv. A aj ja už na sebe pozorujem, že ma nová technika nenadchýňa ako voľakedy, skôr je to pre mňa otrava. S prvým mobilom som strávil celé dni, dokonca som študoval návod, a to ten telefón zvládal okrem telefonovania a SMS len asi 3 primitívne kockaté hry (tuším to bol tento: [odkaz] ). Dnes, keď človek musí do telefónu inštalovať milión vecí, prihlasovať sa všade možne to už dokáže človeka frustrovať, hlavne ak nie je mladý technofreak. Inak práve dnes som zistil, že mám telefón zohnutý, neviem, ako sa to stalo (a to som včera nič nepil >:-[] ), ale našťastie na funkci to nemá vlyv, tak to neriešim.
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 03.04.15  15:20

« Re: Ot: telefón

Zdravím. Přes mobily zrovna znalec nejsem, ale souhlasím s tím, co tu bylo vyřčeno. Pokud máš již s Jablkem dobré zkušenosti, vyplatí se určitě zainvestovat znovu. Brácha využívá Apple velmi, já delší dobu iPad 2 a nemohu si absolutně stěžovat. Hrával jsem na iPadu i docela vymakané hry, když býval ještě docela čas, a paráda. Founík může být při rozumném zacházení velmi intuitivní a spolehlivý společník do kapsy. :-) Jinak užívám ne první Samsung, pravda starší, ale ne žádnou papírovou shitku a tedy bohužel... občas mě dovádí k šílenství, jak se seká a jen kvůli stahování oznámení mu načíst blbou online aplikaci trvá jak mrtvému s*aní. Aktualizace softwaru žádné, aktualizace aplikací čiré zoufalství. Foťák zevnitř zaprášený, a když má mobil blbý den, nefunguje vůbec. Něco z toho dělal už bráchovi, než mi ho daroval, a že jemu se věci obvykle moc nerozbíjejí... Neříkám, že Samsung fuj. Tablety mají celkem spolehlivé, mobily když nové, tak taky, ale dlouhodobě už žádného nechci.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…