Covenant 08.04.15 08:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
Brandon Walsh
Leskne se ti to jak psí kulky...pěkná práce :-)
Ronault
Taky se přidávám k Woodymu...už nás nenapínej, co jsi teda vybral? ;-) -
woody-alien 08.04.15 06:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
Ron: No a cos teda objednal ? Já teda na mobily moc nejsem, jsem v tomhle ohledu vymírající dinosaurus a stále používám stupidphone. >:D Hlavně když vydrží pád z výšky,ponoření do vody a tak podobně. Btw: s nástupem smartfounů se poněkud změnilo i chování řidičů. Zatímco doposud, pokud jste narazili na řdidiče motajícího se před vámi a neschopného udržet se v pruhu, případně odjet z křižovatky, důvodem byl telefon přiložený u ucha a chybějící třetí ruka pro manuální řazení - nyní je u podobného zjevení většinou mobil přitisknutý na volantu a ruka místo řazení známým tahem po displeji přesouvá fotky, pohybuje se v menu nebo právě diskutuje na fejsbůku. >:-[]
Ronault. 08.04.15 00:25
Tak jsem se zase praštil přes kapsu a objednal nový mobil... jé, co by za to bylo nafty/benzínu. Do Istanbulu a zpátky bych za ty prachy dojel a ještě by zbylo na výlet k Baltu... 8-s Ale co už... Společně s novým NTB to vemu jako dárek k letošním kulatinám :-) Díky všem a především WL za rady ;-) -
white label 07.04.15 17:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
Nedávno nás poctil návštěvou nějaký Super King s BMW na elektronech a nízkoprofilech!
Asi mu zbyly z Octávky na hlínách, tak je přece nevyhodí... ;-)
Emel 07.04.15 17:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
Díval ses kolik toho na tom DVD opravdu je? Já jen že DVD má několik standardů, 4.7GB je ten základní jednovrstvý, celkem běžně se vyskytují DL média s dvojnásobnou kapacitou, existuje ale i verze s dvěma vrstvama na každé straně a kapacitou cca. 17GB. Ale jo, na 2x4.7 by se to vejít mohlo. -
white label 07.04.15 16:31
Pokud máš koncernovwý systém se senzory, tak kromě tlaku vzduchu/plynu monitorují také jeho aktuální teplotu. Jinak (zvlášť na okruhové ježdění) je vhodnější plyn bez kyslíku (např. Secur), který se požívá i v motor sportu (včetně F1), nebo letecké dopravě. Je teplotně stálejší, není tak "výbušný" a nepodporuje případné hoření/požár. -
Thomasino 07.04.15 15:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
Jako že by uměli měřit pneu na jednom kraji, uprostřed a druhém kraji, jak se měří u závodních aut ručně, aby člověk věděl zda je nahuštěno na správný tlak?? ;-)
Nebo co vlastně umí měřit? Aspoň že umí u obyčejných aut měřit teplotu oleje :-) -
Covenant 07.04.15 15:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
Thomasino
Zkoušel jsem tu trasu z Hoštálkové na Troják a pak do Bystříce pod Hostýnem, ale ten Troják mne až tak nenadchnul, krátký a trochu rozbitý..poradím ti na srazu tu druhou trasu z Bystřice na Val.mez.....je lepší ;-) ....nebo dáme okruh po místních kopcích a okreskách ;-) -
Thomasino 07.04.15 14:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
No nevím, ani když jsem upustil kola o 3 desetiny na okruh a jezdil s tím dva dny, tak si toho ten monitoring nevšiml >:-[] >:-[]
Na přesné měření to samozřejmě není, na to vozím svůj pneuměřič a jezdím jen k jedné benzince. A navíc mám podle "závodního" drahého pneuměřiče odsouhlaseno, že měří dobře. Ale i tak mě to ukazuje na desetiny a je dobré vidět o kolik se to zvedlo, tím poznáš jak jsou gumy již zahřáté - nebo na okruhu přehřáté >:D

Jinak je tam souboj GGTIP s FoST, kterého na titulní straně omylem označili jako FoRS!
Dále je tam dvojice TTS s M235i.
Pak taky srovnávačka dieselových kombi stř. tř., s konečným pořadím - Mondeo, Ma6, Insignia, Laguna.
A ještě, CX-3, Leon X-Perience, Espace...
Srovnávaví test parkovacích asistentů (vítězem je O3) a jarní údržba klimatizace (hlavně čištění).