Covenant 09.04.15 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
Ronault, woody
Přesně tak...před zatáčkou co má skoro poctivých 45 stupňů letí člověk 150, hledá brzdný bod a esička kde by jel z běžným autem max 120-130 letíš v nějakých 170-180...celkem masakr a to je Leon ještě lehčí a má o nějakých 50 koní navrch než GTI....je co pilovat a asi to bude chtit fakt i občas okruh aby se člověk vybláznil ;-)
Ronault. 09.04.15 19:09
« Re: Re: Re: Re: diskuse
Přidávám se k tomuto názoru, předevčírem jsem to rozebíral s WL po telefonu a ano... Já teda toho nemám najeto s HH moc, ale třeba s tím Woodyho se člověk s relativním klidem a jistotou * po úzké okresce 150-180 a uvědomil jsem si to až při brždění, že jde o hubu...
Jelikož se nechci zabít, tak pokud někdy bude auto pro zábavu, tedy jakože sportovní zábavu, Fanouš je taky zábavný >:-[] (mimochodem jestli si pamatujete jak jsme vysmátí vystupovali s Tomášem z Favorita tehdy na srazu ;-) ), tak něco ve stylu MX-5 nebo GT86 -
Covenant 09.04.15 09:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
iudex
Taky uvidím rád tu tvojí voňavku ;-) ....jinak sraz plánuje Bully na 1.5 jestli se nepletu a počítám s tím, ale klidně můžeme mezitím dát nějaký menší minisraz na celnici...z vaší strany jsou pak pěkné zatáčky... :yes:
white label
Jedu po obědě do Olomouce, tak se ti poptám jak jsem slíbil. -
iudex 09.04.15 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
wl: nič by mi nevadilo, ak je kombi vydarené, môže byť krajšie, ako základná verzia. V prípade základu sedanu alebo hatchbacku by som uprednostnil kombi, ale keďže Sup je v základe v praktickej a pritom elegantnej verzii lift, nemám potrebu platiť navyše za kombík, ktorého pridaná hodnota oproti liftu je minimálna.
P.S. Pneu som (po tretíkrát) skontroloval a hodnoty uložil a varovanie zmizlo. Takže len chyba v Matrixe.
Inak čo tak zraz? Konečne to vyzerá, že počasie sa už umúdrilo, tak by sme mohli jeden víkend dohodnúť. Paja prisľúbil zaujímavú káru, Dinar má až dve nové autá, Woodyho ani Covenantove voňavky som tiež ešte nevidel... -
white label 08.04.15 17:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ot: telefón
iudex
viz Emel + mě by spíš zajímalo, co by ti na kombíku vadilo v případě, kdyby byl i podle tebe (mimo jmenované klady) pěknější, než liftback? -
Emel 08.04.15 17:02
Na druhou stranu, karoserie kombi je pevnější, zadní stěrač na ní nevypadá divně, běžnější je elektrické víko, lépe chrání interiér před sluncem, i pro ty kola/lyže na střechu jsou lepší ližiny než běžná zahrádka na lift.
"That said"... jak u Octavie se mi lift líbí trošku míň, Superb vypadá v liftu fakt dobře.