Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.15  10:36

« Re: SSS

Tak vypadá jízda na hraně, doslova!
    V jednu chvíli to vypadá až nepřirozeně, jako nějaký trik z FaF/RaZ. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.04.15  09:07

« Re: SSS

Emel: >:-[] Jako jo, ale takhle jsem s tím zase nejezdil. ;-) Pěkně ho to načutlo. A na tom elegantním průjezdu je vidět, že Suzuki má dlouholeté zkušenosti s jednostopými stroji. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 10.04.15  09:00

« SSS

BTW, co se Swiftu týče, našel jsem pěkné video... asi fakt může být sranda i s předokolkou

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.04.15  00:18

« Re: Re: Re: Re: diskuse

Na prázdný okresky takovou MX5 nebo GT86 proč ne, ale pokud chceš brát auto na okruh, tak to není to správné náčiní :-O :-O
    Dneska jsem vymetal okresky na Vysočině, a ANO, jsou to občas rychlosti "o držku" nebo "o papíry", ale zrovna u MRS máš ten pocit že opravdu řídíš ještě dříve než u GTI, a déle ti vydrží, ale to pro někoho může být jen věc názoru a osobních preferencí ;-) >:-[]
    (ale koncernu právě tu větší sterilitu z řízení a chování auta často vytýkají, ale zase jsou kultivovanější a univerzálnější)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.04.15  22:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

AUDIRS6, white label
    S kamionama je to fakt, budu muset vychytat víkend, to je celkem volná cesta.

Choryni znám, ale ta Šance není taky špatný nápad ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 09.04.15  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

Nieco sa mi mari, ze VR6 FWD...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  22:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

RS6
    Golf (III) VR6? A byla to 2.8 předohrab, nebo 2.9 syncro?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  22:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  22:24

Cov
    Samozřejmě, že je to podstatně delší trasa s poměrně širokou vozovkou, ale málokdy bývá prázdná a nemá to zvláštní kouzlo Dušné. Mimo to na Dušné prakticky nepotkáš kamion, což se o Bumbálce rozhodně říct nedá...
    Zajímavá je i trasa kolem Šance, ale taky tam často nebývá prázdno a mimo zimu tam bývá docela dost kol.
    Ale zkus někdy v Brankách na Moravě v té pravoúhlé zatáčce (před přejezdem) sjet z trasy VM - BpH na směr Kladeruby, Choryně, teda pokud si tam už někdy nejel.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 09.04.15  22:14

Cov:
    tam opatrne, Kolarovice - Makov, opacnym smerom z Makova sa tam mojej kamaratke zabil otec na Golfe VR6 :-( akurat sa vracal zo zrazu z Brna ( nejake stretnutie firiem zaoberajucich sa predajom nahr. dielov a on bol majitelom 1 takeho dost uznavaneho obchodu u nas)
    Cesta je to krasna, priam paradna...ale...Prezenies najazd do zatacky, prijde nedotacavost, das si pusu so zvodidlami, tie ta katapultuju do protismeru a tam ta zramuje PL kamion... :-!
    Doteraz mi z toho beha mraz po chrbte. ;-\ Chlapa som poznal, fajn typek, skoda ho... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.04.15  21:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

white label
    BpH je kroucená pěkně + perfektní asfalt, jen ty rovinky no... ;-) Na Dušnou se chystám, jen čekám až bude trochu uklizená, ale je to trochu krátké, nebude Bumbálka směrem ze slovenských Kolárovic lepší?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.15  21:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

wl: Jj, k tomu dojdeš poměrně záhy, že to chce víc ostřejších zatáček a rychleji za sebou. Nedostaneš se do takových rychlostí a využiješ výkon na výjezdech. Nebo ještě lépe když je to do kopce.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.15  20:54

wl: >:-[] To zase ne. Mně se s GTI jezdí hezky a oceňuju i ten výkon. A má pro mě obrovskou výhodu v DSG. Vyměnit přece můžu něco jiného....třeba ledvinu. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  20:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

Cov
    Taky to chce podstatně zakroucenější trať (vyšší četnost i ostřejší úhly), než je cesta z VM do BpH, např. Dušná ze směru od Bystřičky na Vsetín je pro takový hh mnohem vhodnější a zábavnější.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.04.15  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

Ronault, woody
    Přesně tak...před zatáčkou co má skoro poctivých 45 stupňů letí člověk 150, hledá brzdný bod a esička kde by jel z běžným autem max 120-130 letíš v nějakých 170-180...celkem masakr a to je Leon ještě lehčí a má o nějakých 50 koní navrch než GTI....je co pilovat a asi to bude chtit fakt i občas okruh aby se člověk vybláznil ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 09.04.15  20:01

Spíš MX-5
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  19:39

« Re: Re: Re: diskuse

w-a
    Takže už asi někde kolem Labe visí inzeráty:
    Vyměním G7 GTI Performance s DSG za SSS... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 09.04.15  19:09

Přidávám se k tomuto názoru, předevčírem jsem to rozebíral s WL po telefonu a ano... Já teda toho nemám najeto s HH moc, ale třeba s tím Woodyho se člověk s relativním klidem a jistotou * po úzké okresce 150-180 a uvědomil jsem si to až při brždění, že jde o hubu...

Jelikož se nechci zabít, tak pokud někdy bude auto pro zábavu, tedy jakože sportovní zábavu, Fanouš je taky zábavný >:-[] (mimochodem jestli si pamatujete jak jsme vysmátí vystupovali s Tomášem z Favorita tehdy na srazu ;-) ), tak něco ve stylu MX-5 nebo GT86
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.04.15  17:05

« Re: Re: Re: diskuse

wa: dúfam, že nie tzv. mojitovou cestou, t.j. najprv rozflákať hotheč, aby si skončil v malej ľahkej (a slabej) káre á la MX-5. ;-) Tam zase hrozí tzv. Thomasinov syndróm, t.j. teoreticky to budeš uznávať, prakticky Ti to ale bude slabé. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.15  16:58

« Re: Re: diskuse

Cov: Souhlas, někdy už jsou ty čísla na tacháči dost přehnaný...abys auto vyvedl aspoň trochu z klidu. Do budoucna půjdu zřejmě trochu jinou cestou...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…