Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 10.04.15 00:18
« Re: Re: Re: Re: diskuse
Na prázdný okresky takovou MX5 nebo GT86 proč ne, ale pokud chceš brát auto na okruh, tak to není to správné náčiní :-O :-O
Dneska jsem vymetal okresky na Vysočině, a ANO, jsou to občas rychlosti "o držku" nebo "o papíry", ale zrovna u MRS máš ten pocit že opravdu řídíš ještě dříve než u GTI, a déle ti vydrží, ale to pro někoho může být jen věc názoru a osobních preferencí ;-) >:-[]
(ale koncernu právě tu větší sterilitu z řízení a chování auta často vytýkají, ale zase jsou kultivovanější a univerzálnější) -
white label 09.04.15 22:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
Cov
Samozřejmě, že je to podstatně delší trasa s poměrně širokou vozovkou, ale málokdy bývá prázdná a nemá to zvláštní kouzlo Dušné. Mimo to na Dušné prakticky nepotkáš kamion, což se o Bumbálce rozhodně říct nedá...
Zajímavá je i trasa kolem Šance, ale taky tam často nebývá prázdno a mimo zimu tam bývá docela dost kol.
Ale zkus někdy v Brankách na Moravě v té pravoúhlé zatáčce (před přejezdem) sjet z trasy VM - BpH na směr Kladeruby, Choryně, teda pokud si tam už někdy nejel. -
AUDIRS6 09.04.15 22:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
Cov:
tam opatrne, Kolarovice - Makov, opacnym smerom z Makova sa tam mojej kamaratke zabil otec na Golfe VR6 :-( akurat sa vracal zo zrazu z Brna ( nejake stretnutie firiem zaoberajucich sa predajom nahr. dielov a on bol majitelom 1 takeho dost uznavaneho obchodu u nas)
Cesta je to krasna, priam paradna...ale...Prezenies najazd do zatacky, prijde nedotacavost, das si pusu so zvodidlami, tie ta katapultuju do protismeru a tam ta zramuje PL kamion... :-!
Doteraz mi z toho beha mraz po chrbte. ;-\ Chlapa som poznal, fajn typek, skoda ho... :-( -
Covenant 09.04.15 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
Ronault, woody
Přesně tak...před zatáčkou co má skoro poctivých 45 stupňů letí člověk 150, hledá brzdný bod a esička kde by jel z běžným autem max 120-130 letíš v nějakých 170-180...celkem masakr a to je Leon ještě lehčí a má o nějakých 50 koní navrch než GTI....je co pilovat a asi to bude chtit fakt i občas okruh aby se člověk vybláznil ;-)
-
Ronault. 09.04.15 19:09
« Re: Re: Re: Re: diskuse
Přidávám se k tomuto názoru, předevčírem jsem to rozebíral s WL po telefonu a ano... Já teda toho nemám najeto s HH moc, ale třeba s tím Woodyho se člověk s relativním klidem a jistotou * po úzké okresce 150-180 a uvědomil jsem si to až při brždění, že jde o hubu...
Jelikož se nechci zabít, tak pokud někdy bude auto pro zábavu, tedy jakože sportovní zábavu, Fanouš je taky zábavný >:-[] (mimochodem jestli si pamatujete jak jsme vysmátí vystupovali s Tomášem z Favorita tehdy na srazu ;-) ), tak něco ve stylu MX-5 nebo GT86 -

V jednu chvíli to vypadá až nepřirozeně, jako nějaký trik z FaF/RaZ. >:-[] ;-)