Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.04.15  18:11

« Re: Re: SSS

Cov: počasie bolo >:-[] Ale z prvého jarného venčenia GTI mám zmiešané pocity, cítil som sa ako keď som bol prvýkrát behať, vôbec mi to nešlo, nemal som cit pre auto a jeho reakcie, o nejakých parádičkách typu medziplyn nehovoriac. Skrátka aj to asi chce neustály tréning; do zrazu sa musím dostať do formy. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.04.15  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS

Ford zkouší taktiku marketingu VW, kdy se na hodně dobré dlouho čeká.
    Akorát mu nedošlo, že samotné čekání nestačí... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.04.15  08:50

« Re: Re: Re: Re: Re: SSS

v čakacej dobe rok na mustang nevidím nič zlého, štandardný postup VW >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.04.15  22:25

« Re: Re: Re: Re: SSS

A řekl ti také, že si ho sice můžeš objednat, ale že pro Evropu jsou vyprodané a dovezou ti ho tak asi za rok ?? >:D

Chystá se někdo zítra do Brna na okruh na odpolední ježdění v rámci akce Tuning show? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.04.15  19:59

« Re: Re: Re: Re: SSS

Já bych si ho klidně půjčil třeba na víkend, ale kupovat ho, to spíš ne...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.04.15  19:51

« Re: Re: Re: SSS

Od "môjho" predajcu Fordu mi prišiel mail, že už si môžem objednať nový Mustang >:D
    Každopádne cena ma zaujala: ani nie tak základ s 2,3EB (35990 eur), ale hlavne verzia GT s 5,0 V8: 41990 eur, to sa mi zdá za zadokolku so 418k veľkoobjemovým osemvalcom solídna cena a uvažovať o kupé so zadným pohonom, o Mustangu GT by som vážne uvažoval. [odkaz] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 11.04.15  11:23

« Re: Re: SSS

iudex
    Myslíš že už tenhle víkend bude počasí? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.04.15  15:02

« Re: SSS

Ty vole, tomu hovorím livin´on the edge. >:D Inak dostať do takejto polohy Swišťa je pomerne náročné; čo som sa viezol s jedným majiteľom SSS, tak to auto sedí neskutočne (minimálne previsy, kolesá v rohoch karosérie) a v zákrutách s malým polomerom či na kruháčoch je ako ryba vo vode.
    Inak spravilo mi to chuť na jarné vyvenčenie GTI, konečne sú už normálne teploty, asi vybehnem cez víkend na nejaký horský prechod. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.04.15  10:36

Tak vypadá jízda na hraně, doslova!
    V jednu chvíli to vypadá až nepřirozeně, jako nějaký trik z FaF/RaZ. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.04.15  09:07

Emel: >:-[] Jako jo, ale takhle jsem s tím zase nejezdil. ;-) Pěkně ho to načutlo. A na tom elegantním průjezdu je vidět, že Suzuki má dlouholeté zkušenosti s jednostopými stroji. >:D
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 10.04.15  09:00

« SSS

BTW, co se Swiftu týče, našel jsem pěkné video... asi fakt může být sranda i s předokolkou

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.04.15  00:18

« Re: Re: Re: Re: diskuse

Na prázdný okresky takovou MX5 nebo GT86 proč ne, ale pokud chceš brát auto na okruh, tak to není to správné náčiní :-O :-O
    Dneska jsem vymetal okresky na Vysočině, a ANO, jsou to občas rychlosti "o držku" nebo "o papíry", ale zrovna u MRS máš ten pocit že opravdu řídíš ještě dříve než u GTI, a déle ti vydrží, ale to pro někoho může být jen věc názoru a osobních preferencí ;-) >:-[]
    (ale koncernu právě tu větší sterilitu z řízení a chování auta často vytýkají, ale zase jsou kultivovanější a univerzálnější)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.04.15  22:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

AUDIRS6, white label
    S kamionama je to fakt, budu muset vychytat víkend, to je celkem volná cesta.

Choryni znám, ale ta Šance není taky špatný nápad ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 09.04.15  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

Nieco sa mi mari, ze VR6 FWD...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  22:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

RS6
    Golf (III) VR6? A byla to 2.8 předohrab, nebo 2.9 syncro?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  22:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.15  22:24

Cov
    Samozřejmě, že je to podstatně delší trasa s poměrně širokou vozovkou, ale málokdy bývá prázdná a nemá to zvláštní kouzlo Dušné. Mimo to na Dušné prakticky nepotkáš kamion, což se o Bumbálce rozhodně říct nedá...
    Zajímavá je i trasa kolem Šance, ale taky tam často nebývá prázdno a mimo zimu tam bývá docela dost kol.
    Ale zkus někdy v Brankách na Moravě v té pravoúhlé zatáčce (před přejezdem) sjet z trasy VM - BpH na směr Kladeruby, Choryně, teda pokud si tam už někdy nejel.
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 09.04.15  22:14

Cov:
    tam opatrne, Kolarovice - Makov, opacnym smerom z Makova sa tam mojej kamaratke zabil otec na Golfe VR6 :-( akurat sa vracal zo zrazu z Brna ( nejake stretnutie firiem zaoberajucich sa predajom nahr. dielov a on bol majitelom 1 takeho dost uznavaneho obchodu u nas)
    Cesta je to krasna, priam paradna...ale...Prezenies najazd do zatacky, prijde nedotacavost, das si pusu so zvodidlami, tie ta katapultuju do protismeru a tam ta zramuje PL kamion... :-!
    Doteraz mi z toho beha mraz po chrbte. ;-\ Chlapa som poznal, fajn typek, skoda ho... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 09.04.15  21:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

white label
    BpH je kroucená pěkně + perfektní asfalt, jen ty rovinky no... ;-) Na Dušnou se chystám, jen čekám až bude trochu uklizená, ale je to trochu krátké, nebude Bumbálka směrem ze slovenských Kolárovic lepší?
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.04.15  21:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse

wl: Jj, k tomu dojdeš poměrně záhy, že to chce víc ostřejších zatáček a rychleji za sebou. Nedostaneš se do takových rychlostí a využiješ výkon na výjezdech. Nebo ještě lépe když je to do kopce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…