iudex 12.04.15 18:11
« Re: Re: SSS
Cov: počasie bolo >:-[] Ale z prvého jarného venčenia GTI mám zmiešané pocity, cítil som sa ako keď som bol prvýkrát behať, vôbec mi to nešlo, nemal som cit pre auto a jeho reakcie, o nejakých parádičkách typu medziplyn nehovoriac. Skrátka aj to asi chce neustály tréning; do zrazu sa musím dostať do formy. >:D -
iudex 11.04.15 19:51
« Re: Re: Re: SSS
Od "môjho" predajcu Fordu mi prišiel mail, že už si môžem objednať nový Mustang >:D
Každopádne cena ma zaujala: ani nie tak základ s 2,3EB (35990 eur), ale hlavne verzia GT s 5,0 V8: 41990 eur, to sa mi zdá za zadokolku so 418k veľkoobjemovým osemvalcom solídna cena a uvažovať o kupé so zadným pohonom, o Mustangu GT by som vážne uvažoval. [odkaz] :yes: -
iudex 10.04.15 15:02
« Re: SSS
Ty vole, tomu hovorím livin´on the edge. >:D Inak dostať do takejto polohy Swišťa je pomerne náročné; čo som sa viezol s jedným majiteľom SSS, tak to auto sedí neskutočne (minimálne previsy, kolesá v rohoch karosérie) a v zákrutách s malým polomerom či na kruháčoch je ako ryba vo vode.
Inak spravilo mi to chuť na jarné vyvenčenie GTI, konečne sú už normálne teploty, asi vybehnem cez víkend na nejaký horský prechod. :-) -
Thomasino 10.04.15 00:18
« Re: Re: Re: Re: diskuse
Na prázdný okresky takovou MX5 nebo GT86 proč ne, ale pokud chceš brát auto na okruh, tak to není to správné náčiní :-O :-O
Dneska jsem vymetal okresky na Vysočině, a ANO, jsou to občas rychlosti "o držku" nebo "o papíry", ale zrovna u MRS máš ten pocit že opravdu řídíš ještě dříve než u GTI, a déle ti vydrží, ale to pro někoho může být jen věc názoru a osobních preferencí ;-) >:-[]
(ale koncernu právě tu větší sterilitu z řízení a chování auta často vytýkají, ale zase jsou kultivovanější a univerzálnější) -
white label 09.04.15 22:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
Cov
Samozřejmě, že je to podstatně delší trasa s poměrně širokou vozovkou, ale málokdy bývá prázdná a nemá to zvláštní kouzlo Dušné. Mimo to na Dušné prakticky nepotkáš kamion, což se o Bumbálce rozhodně říct nedá...
Zajímavá je i trasa kolem Šance, ale taky tam často nebývá prázdno a mimo zimu tam bývá docela dost kol.
Ale zkus někdy v Brankách na Moravě v té pravoúhlé zatáčce (před přejezdem) sjet z trasy VM - BpH na směr Kladeruby, Choryně, teda pokud si tam už někdy nejel. -
AUDIRS6 09.04.15 22:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: diskuse
Cov:
tam opatrne, Kolarovice - Makov, opacnym smerom z Makova sa tam mojej kamaratke zabil otec na Golfe VR6 :-( akurat sa vracal zo zrazu z Brna ( nejake stretnutie firiem zaoberajucich sa predajom nahr. dielov a on bol majitelom 1 takeho dost uznavaneho obchodu u nas)
Cesta je to krasna, priam paradna...ale...Prezenies najazd do zatacky, prijde nedotacavost, das si pusu so zvodidlami, tie ta katapultuju do protismeru a tam ta zramuje PL kamion... :-!
Doteraz mi z toho beha mraz po chrbte. ;-\ Chlapa som poznal, fajn typek, skoda ho... :-(