Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 14.04.15 09:34
« Jarní projížďky a srazy
Emel: Za sebe můžu říct, že pozor dávám. Jakmile to jenom trochu "smrdí", tak do toho nejdu. Auto vzal čert, ale nikdy bych se nesrovnal s tím, kdybych někomu na silnici z vlastní blbosti ublížil. A už mě taky napadlo, že ještě nemám "zařízený všechny věci". Zajímavý, to se mi s Dacií nestává. >:D
Což mě přivádí k tomu, že mi včera přišla pozvánka: [odkaz] ;-)
Já se z těch prdelákovů "na východ od ráje" (to jako od nás) snad nevyhrabu. >:-[] -
woody-alien 13.04.15 07:55
« Re: Re: Re: Re: SSS
wl: No ono ani s tou DSG to není vždy tak, že se můžeš soustředit jen na řízení. V pátek jsem provezl bráchu a z místa spolujezdce mě ve chvílích soustředení soustavně vyrušoval nějakej řev, abych zastavil, že to radši dojde pěšky. >:D -
-
iudex 12.04.15 18:11
« Re: Re: SSS
Cov: počasie bolo >:-[] Ale z prvého jarného venčenia GTI mám zmiešané pocity, cítil som sa ako keď som bol prvýkrát behať, vôbec mi to nešlo, nemal som cit pre auto a jeho reakcie, o nejakých parádičkách typu medziplyn nehovoriac. Skrátka aj to asi chce neustály tréning; do zrazu sa musím dostať do formy. >:D -
iudex 11.04.15 19:51
« Re: Re: Re: SSS
Od "môjho" predajcu Fordu mi prišiel mail, že už si môžem objednať nový Mustang >:D
Každopádne cena ma zaujala: ani nie tak základ s 2,3EB (35990 eur), ale hlavne verzia GT s 5,0 V8: 41990 eur, to sa mi zdá za zadokolku so 418k veľkoobjemovým osemvalcom solídna cena a uvažovať o kupé so zadným pohonom, o Mustangu GT by som vážne uvažoval. [odkaz] :yes: -
iudex 10.04.15 15:02
« Re: SSS
Ty vole, tomu hovorím livin´on the edge. >:D Inak dostať do takejto polohy Swišťa je pomerne náročné; čo som sa viezol s jedným majiteľom SSS, tak to auto sedí neskutočne (minimálne previsy, kolesá v rohoch karosérie) a v zákrutách s malým polomerom či na kruháčoch je ako ryba vo vode.
Inak spravilo mi to chuť na jarné vyvenčenie GTI, konečne sú už normálne teploty, asi vybehnem cez víkend na nejaký horský prechod. :-)