Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  16:52

« Re: Tip na víkend

iudex
    Já jsem v lednicích furt, ale v těch mojich není teplo ani v létě, natož na jaře... >:-[]
    Potom to můžete jet střihnout (27 km/30 min.) do Aqualandu Moravia:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.04.15  16:39

« Tip na víkend

Moraváci, vedeli by ste mi dať tip na víkend na Morave, ideálne južnej? Uvažujem o Ledniciach, čo by bol program na jeden deň (zámok, areál) otázka, kam potom.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  16:20

« Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Em
    A dopadlo to hodně špatně? S eReSem? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  16:15

« Re: Re: Re: Re: dsg

w-a
    Tam je spíš "vodácká dráha", takže si hlavně vyztuž kanoe, které určitě jako správný polabák vlastníš... >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.04.15  14:20

« Re: Re: Re: dsg

wl: Vedle autodráhy ? Hmm, tak to asi po víkendu začnu s vyztužováním střechy. >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.04.15  14:10

« Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Emel: Rondel je postrach žáků místních autoškol... ;-) A hodně lidí, co tam jenom projíždí, splete to, že to vypadá jako kruháč, ale není to klasickej kruháč co se týká pravidel. A jel jsi někdy od Rondelu kolem nemocnice přes Severní Terasu a dál vrchem nad zoologickou směr Krásné Březno ? Směrem do vrchu je to další můj oblíbenej testovací úsek...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 14.04.15  12:56

« Re: Re: Re: Re: dsg

To je takovej velkej kruhák v Ústí, kousek nad tou silničkou co postoval woody.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  10:54

« Re: Re: Re: dsg

"na Rondelu"???
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 14.04.15  10:29

« Re: Re: dsg

Ajaj, na Rondelu jsem boural já :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  10:23

« Re: Jarní projížďky a srazy

w-a
    Tak to je někde hned vedle té autodráhy ne, asi abyste mohli ty svoje nové Dačky pěkně protáhnout... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  10:23

« Re: Jarní projížďky a srazy

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  10:19

« Re: Re: dsg

w-a
    Pěkná autodráha, kdybych to neměl tak z ruky, hned bych si to jel projet. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.04.15  09:34

« Jarní projížďky a srazy

Emel: Za sebe můžu říct, že pozor dávám. Jakmile to jenom trochu "smrdí", tak do toho nejdu. Auto vzal čert, ale nikdy bych se nesrovnal s tím, kdybych někomu na silnici z vlastní blbosti ublížil. A už mě taky napadlo, že ještě nemám "zařízený všechny věci". Zajímavý, to se mi s Dacií nestává. >:D

Což mě přivádí k tomu, že mi včera přišla pozvánka: [odkaz] ;-)
    Já se z těch prdelákovů "na východ od ráje" (to jako od nás) snad nevyhrabu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.04.15  09:16

« Re: dsg

wl: Aktuální rychlost zas nebyla bůhvíjaká (i když je dobře, že tam nejsou kamery ;-) ) a na zapojování do řazení neměl spolujezdec, narvanej hned v levé, hned v pravé bočnici sedačky, moc náladu. >:-[] [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 13.04.15  14:25

« Jarní projížďky

Mimochodem, včera jsem jel okolo... dávejte pozor
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.15  09:07

« dsg

w-a
    S dsgéčkem můžeš zapojit do řazení (v manuálním módu) i spolujezdce (a odlákat tak jeho pozornost od aktuální rychlosti vozu), aniž bys jeho volbu převodů musel synchronizovat se spojkovým pedálem... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.15  09:06

« dsg

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 13.04.15  07:55

« Re: Re: Re: Re: SSS

wl: No ono ani s tou DSG to není vždy tak, že se můžeš soustředit jen na řízení. V pátek jsem provezl bráchu a z místa spolujezdce mě ve chvílích soustředení soustavně vyrušoval nějakej řev, abych zastavil, že to radši dojde pěšky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.04.15  20:51

« Re: Re: Re: SSS

Dyť sem vám to chlapi říkal, berte dvojspojku a budete mít předpisové meziplyny celý rok... a hlavně vám zbude čas/prostor na to, naučit se aspoň pořádně řídit... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 12.04.15  18:34

« Re: Re: Re: SSS

iudex
    No ony ty meziplyny v tom fofru jdou jen pár vyvoleným ;-) ...a je to taková machrovina na efekt, ale na novém autě jsem na to zatím taky nemněl čas...zato jsem ho už stačil v patek poslat do lehounkého driftu, jak byla ta zatáčka moc utažená :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…