Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 14.04.15 14:10
« Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Emel: Rondel je postrach žáků místních autoškol... ;-) A hodně lidí, co tam jenom projíždí, splete to, že to vypadá jako kruháč, ale není to klasickej kruháč co se týká pravidel. A jel jsi někdy od Rondelu kolem nemocnice přes Severní Terasu a dál vrchem nad zoologickou směr Krásné Březno ? Směrem do vrchu je to další můj oblíbenej testovací úsek...[odkaz] -
woody-alien 14.04.15 09:34
« Jarní projížďky a srazy
Emel: Za sebe můžu říct, že pozor dávám. Jakmile to jenom trochu "smrdí", tak do toho nejdu. Auto vzal čert, ale nikdy bych se nesrovnal s tím, kdybych někomu na silnici z vlastní blbosti ublížil. A už mě taky napadlo, že ještě nemám "zařízený všechny věci". Zajímavý, to se mi s Dacií nestává. >:D
Což mě přivádí k tomu, že mi včera přišla pozvánka: [odkaz] ;-)
Já se z těch prdelákovů "na východ od ráje" (to jako od nás) snad nevyhrabu. >:-[] -
woody-alien 13.04.15 07:55
« Re: Re: Re: Re: SSS
wl: No ono ani s tou DSG to není vždy tak, že se můžeš soustředit jen na řízení. V pátek jsem provezl bráchu a z místa spolujezdce mě ve chvílích soustředení soustavně vyrušoval nějakej řev, abych zastavil, že to radši dojde pěšky. >:D -

Já jsem v lednicích furt, ale v těch mojich není teplo ani v létě, natož na jaře... >:-[]
Potom to můžete jet střihnout (27 km/30 min.) do Aqualandu Moravia:
[odkaz]
[odkaz]