Emel 14.04.15 23:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Už dost dávno... vlastně má jediná bouračka. Chtěl jsem na dálnici, ale nějak jsem zabloudil, půlka Ústí byla rozkopaná... koukám z navi do mapy, mezi tím se mrknutím ujišťuju, že před tím autem co se blíží po hlavní to pohodlně stihneme oba (já i to auto přede mnou)... no, jenže řidič přede mnou si to nemyslel a zastavil a když jsem to zjistil tak bylo pozdě :-) . Byl jsem na cestě do Sczeczina, tak jsem se radši vrátil do Prahy, vyměnil firemní auto za jiný a jel druhej den v pět ráno :-)
Poučení z krizového vývoje - myslet o dva kroky dopředu je samozřejmě fajn, ale po každém kroku je nutná kontrola :-) -
AUDIRS6 14.04.15 23:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Cov:
hmmm...klasika :-!
tak opatrne ;-) a okrem tej spiny si davaj pozor aj na nase "špiny" v Passatoch, Fabiach a vsetkom moznom podozrivom. Lebo asi sa nasim pomahacom a chranicom rozrastol "radaroidny vozovy park" a hento je ich oblubene miesto - hlavne tesne pred Bytčou. ;-) -
woody-alien 14.04.15 17:56
« Re: Re: Re: Re: Re: dsg
wl: Co se týká kanoí, ano, tam jsme vzhledem k neblahým zkušenostem v podstatě stále (jak by řekl klasik) "jednou nohou ve třmenu". >:-[]
Jinak doufám a věřím, že se Emelova zmínka týká dávnější minulosti, nikoliv zánovního vR(ůůům)S. ;-) -
woody-alien 14.04.15 14:10
« Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Emel: Rondel je postrach žáků místních autoškol... ;-) A hodně lidí, co tam jenom projíždí, splete to, že to vypadá jako kruháč, ale není to klasickej kruháč co se týká pravidel. A jel jsi někdy od Rondelu kolem nemocnice přes Severní Terasu a dál vrchem nad zoologickou směr Krásné Březno ? Směrem do vrchu je to další můj oblíbenej testovací úsek...[odkaz]

Kde je tam vidět ta zábava? :-O >:-[]