Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 15.04.15  18:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Co mam tu zkusenost, tak MRS Cup i s UHP dokaze v zatacce drzet krok s M3 a spol., a proc taky ne. Pro vygenerovani vetsiho pretizeni v g by bylo potreba (krome tech lepsich plastu) neco na zpusob klasickeho lehkeho coupe, s tezistem vyrazne niz, nez maji sedany a hatche. Ale brzdeni se pan podle me moc neboji, kdyz drti pedal i pri zataceni. Obycejne brzdy by uvaril. Vyjezdy ze zatacek ma ale famozni, ten rozdil ve vykonu je proste obrovsky.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.04.15  15:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Tak je pravda, že ten kámoš v bílým MRS (mírně poladěným) má rally asfaltové gumy s minimum vzorku a jenom ty gumy dělají hodně >:-[] Ale i já jsem se v zatáčce té M3 držel, spíše tam zdržovala, přece jen je těžká. Ale pak šlápla na plyn a byla v čudu >:D
    Ale pán s tím jezdil celkem "opatrně", asi se o ty karbonové brzdy bál ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.04.15  14:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Pot: tak je zrejmé, že 317 kW baworák na rovinke musí utiecť 195 kW (príp. o niečo viac, ak je poladený) Meganu, skôr ma prekvapilo, že v zákrutách ten bavor vždy výrazne spomalil (možno už ho silná zadokolka vytrestala a má rešpekt). Každopádne moc reálnych súperov tam ten Megane nemá, evidentne mu to šlape parádne.
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 15.04.15  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

TH: No nevím, nemám pocit, že by ho proháněl, M3 mu vždy ujede a potkají se v zatáčce....Možná se pak na ně těn s M3 vysral, když ho "museli předjet".
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 15.04.15  11:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

iudex
    Tak včera mněli asi výjimečně volno...ty Kolarovice jsou provaření i tady u nás a tak jsem od tam tud až do Bytči jel přepisově tuším 50-60-70...na kruháči jsem to otočil a hurá zase do kopců ;-)

Thomasino
    Rád bych, ale příští týden jsem na uzavřené akci od Seatu v Sosnové (Fulín tam má dělat taxi a mněla by tam být u Cupra v kombíku na svezení) a navíc mám ještě málo najeto cca 2800.. navíc jak píše iudex, nestihl bych servis, chci počkat do 5000 a vyměnit olej....pak určitě něco spácháme a přidám se moc rád...tuším že v pulce, nebo koncem května by tam ta 5 už mohla svítit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.04.15  08:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

AudiRS6: tak pomáhači majú v Kolároviciach asi hlavný stan, tam sa mi tuším ešte nestalo, žeby v strede dediny pod tým zjazdom nemerali. Ale od Kolárovíc po Makov a potom o Makova po Bumbálku, kde je to najzaujímavejšie, tam našťastie nemerajú (a ani moc nemajú kde v tých zákrutách). ;-)
    Tom: pekné, na rozdiel od ostatných nemám pocit, žeby si to šanoval, iba to neprepáliš tak do zákrut, ako niekedy ja (a potom dúfam, že to udržím na trati). >:-[] Inak ten Slovakiaring by som aj zvažoval budúcu nedeľu, dovtedy ale musím stihnúť spraviť servis.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.04.15  23:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

No doma u TV a koukání na F1 néééé >:-[] >:-[]

P.S.: Jinak tady je ještě jedno video z jinýho poladěnýho MRS, tomu to jede moooc pěkně a prohání tam novou M3 >:-[] Borec se pak trochu divil, jak to že ho předjede auto za třetinovou cenu :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 14.04.15  23:59

wl:
    nevidel si kolko tam mal kadejakych "sejfty karov >:-[] " ?
    ale potom, uz ked mal trosku volnej streky, tak ako taka jarna rozjazda s este podla komentu pod videom so zadnymi uz poslabsimi gumami vcelku ok...
    Aj ked som mal z toho niekedy pocit ako keby isiel na spotrebu >:-[]
    hlavne posledna zatacka pred cielovou rovinkou sa mi zdala byt na vyssi nez vhodny prevodovy stupen ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.15  23:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Th
    Kde je tam vidět ta zábava? :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 14.04.15  23:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Už dost dávno... vlastně má jediná bouračka. Chtěl jsem na dálnici, ale nějak jsem zabloudil, půlka Ústí byla rozkopaná... koukám z navi do mapy, mezi tím se mrknutím ujišťuju, že před tím autem co se blíží po hlavní to pohodlně stihneme oba (já i to auto přede mnou)... no, jenže řidič přede mnou si to nemyslel a zastavil a když jsem to zjistil tak bylo pozdě :-) . Byl jsem na cestě do Sczeczina, tak jsem se radši vrátil do Prahy, vyměnil firemní auto za jiný a jel druhej den v pět ráno :-)

Poučení z krizového vývoje - myslet o dva kroky dopředu je samozřejmě fajn, ale po každém kroku je nutná kontrola :-)
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 14.04.15  23:23

Cov:
    hmmm...klasika :-!
    tak opatrne ;-) a okrem tej spiny si davaj pozor aj na nase "špiny" v Passatoch, Fabiach a vsetkom moznom podozrivom. Lebo asi sa nasim pomahacom a chranicom rozrastol "radaroidny vozovy park" a hento je ich oblubene miesto - hlavne tesne pred Bytčou. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.04.15  23:18

Klasicky 550,- za 25 minut, akorát že vstupné na tu akci bylo 200,- na osobu.

Možná si zajedu potrénovat za 10 dní v neděli na Slovakiaring, kde jsou jízdy pro veřejsnot 18 - 19,30 hod. Nepřidá se někdo? IUDEX, Covenant?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.04.15  23:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Thomasino
    Kolik se za ty volné jízdy platilo na tuningsrazu?

AUDIRS6
    Česká stran byla perfektní, ale od slovenské strany to bylo po pár km ještě na krajnicích divočina a trochu adrenalin

• « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 14.04.15  22:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Cov:
    Tak to joooo ;-) :yes:
    A uz bola ta cesta trochu cistejsia ? naposledy tam bolo vsade kopec prachu pri krajniciach, takze priestor na chyby - minimalny... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto AUDIRS6

AUDIRS6 14.04.15  22:55

... ;-\ sorry.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.04.15  22:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Trošku té zábavy v neděli odpoledne na brněnském okruhu :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.04.15  20:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Leg
    Do srazu to určitě stihneš dát do kupy..taky to už pořád neleštím, všude se práši, že to nestojí za to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 14.04.15  20:32

Chlapi, závidím vám. Vy si užívate motoristickú jar a moje auto je v úbohom stave. Na kolesách zimné gumy, vpredu je už nalepený hmyz, vzadu ešte stále zmes blata a soli, vnútri bordel ako v tanku. Je načase sa mu trošku povenovať.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 14.04.15  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg

Tak jsem si dal dneska taky cvičně jízdu do slovenské Bytči a zpět ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.04.15  17:56

« Re: Re: Re: Re: Re: dsg

wl: Co se týká kanoí, ano, tam jsme vzhledem k neblahým zkušenostem v podstatě stále (jak by řekl klasik) "jednou nohou ve třmenu". >:-[]

Jinak doufám a věřím, že se Emelova zmínka týká dávnější minulosti, nikoliv zánovního vR(ůůům)S. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…