Bully_ 15.04.15 18:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Co mam tu zkusenost, tak MRS Cup i s UHP dokaze v zatacce drzet krok s M3 a spol., a proc taky ne. Pro vygenerovani vetsiho pretizeni v g by bylo potreba (krome tech lepsich plastu) neco na zpusob klasickeho lehkeho coupe, s tezistem vyrazne niz, nez maji sedany a hatche. Ale brzdeni se pan podle me moc neboji, kdyz drti pedal i pri zataceni. Obycejne brzdy by uvaril. Vyjezdy ze zatacek ma ale famozni, ten rozdil ve vykonu je proste obrovsky. -
Thomasino 15.04.15 15:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Tak je pravda, že ten kámoš v bílým MRS (mírně poladěným) má rally asfaltové gumy s minimum vzorku a jenom ty gumy dělají hodně >:-[] Ale i já jsem se v zatáčce té M3 držel, spíše tam zdržovala, přece jen je těžká. Ale pak šlápla na plyn a byla v čudu >:D
Ale pán s tím jezdil celkem "opatrně", asi se o ty karbonové brzdy bál ;-) -
iudex 15.04.15 14:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Pot: tak je zrejmé, že 317 kW baworák na rovinke musí utiecť 195 kW (príp. o niečo viac, ak je poladený) Meganu, skôr ma prekvapilo, že v zákrutách ten bavor vždy výrazne spomalil (možno už ho silná zadokolka vytrestala a má rešpekt). Každopádne moc reálnych súperov tam ten Megane nemá, evidentne mu to šlape parádne. -
Covenant 15.04.15 11:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
iudex
Tak včera mněli asi výjimečně volno...ty Kolarovice jsou provaření i tady u nás a tak jsem od tam tud až do Bytči jel přepisově tuším 50-60-70...na kruháči jsem to otočil a hurá zase do kopců ;-)
Thomasino
Rád bych, ale příští týden jsem na uzavřené akci od Seatu v Sosnové (Fulín tam má dělat taxi a mněla by tam být u Cupra v kombíku na svezení) a navíc mám ještě málo najeto cca 2800.. navíc jak píše iudex, nestihl bych servis, chci počkat do 5000 a vyměnit olej....pak určitě něco spácháme a přidám se moc rád...tuším že v pulce, nebo koncem května by tam ta 5 už mohla svítit ;-)
iudex 15.04.15 08:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
AudiRS6: tak pomáhači majú v Kolároviciach asi hlavný stan, tam sa mi tuším ešte nestalo, žeby v strede dediny pod tým zjazdom nemerali. Ale od Kolárovíc po Makov a potom o Makova po Bumbálku, kde je to najzaujímavejšie, tam našťastie nemerajú (a ani moc nemajú kde v tých zákrutách). ;-)
Tom: pekné, na rozdiel od ostatných nemám pocit, žeby si to šanoval, iba to neprepáliš tak do zákrut, ako niekedy ja (a potom dúfam, že to udržím na trati). >:-[] Inak ten Slovakiaring by som aj zvažoval budúcu nedeľu, dovtedy ale musím stihnúť spraviť servis. -
Thomasino 14.04.15 23:59
No doma u TV a koukání na F1 néééé >:-[] >:-[]
P.S.: Jinak tady je ještě jedno video z jinýho poladěnýho MRS, tomu to jede moooc pěkně a prohání tam novou M3 >:-[] Borec se pak trochu divil, jak to že ho předjede auto za třetinovou cenu :-)
AUDIRS6 14.04.15 23:59
wl:
nevidel si kolko tam mal kadejakych "sejfty karov >:-[] " ?
ale potom, uz ked mal trosku volnej streky, tak ako taka jarna rozjazda s este podla komentu pod videom so zadnymi uz poslabsimi gumami vcelku ok...
Aj ked som mal z toho niekedy pocit ako keby isiel na spotrebu >:-[]
hlavne posledna zatacka pred cielovou rovinkou sa mi zdala byt na vyssi nez vhodny prevodovy stupen ;-) -
Emel 14.04.15 23:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: dsg
Už dost dávno... vlastně má jediná bouračka. Chtěl jsem na dálnici, ale nějak jsem zabloudil, půlka Ústí byla rozkopaná... koukám z navi do mapy, mezi tím se mrknutím ujišťuju, že před tím autem co se blíží po hlavní to pohodlně stihneme oba (já i to auto přede mnou)... no, jenže řidič přede mnou si to nemyslel a zastavil a když jsem to zjistil tak bylo pozdě :-) . Byl jsem na cestě do Sczeczina, tak jsem se radši vrátil do Prahy, vyměnil firemní auto za jiný a jel druhej den v pět ráno :-)
Poučení z krizového vývoje - myslet o dva kroky dopředu je samozřejmě fajn, ale po každém kroku je nutná kontrola :-) -
AUDIRS6 14.04.15 23:23
Cov:
hmmm...klasika :-!
tak opatrne ;-) a okrem tej spiny si davaj pozor aj na nase "špiny" v Passatoch, Fabiach a vsetkom moznom podozrivom. Lebo asi sa nasim pomahacom a chranicom rozrastol "radaroidny vozovy park" a hento je ich oblubene miesto - hlavne tesne pred Bytčou. ;-) -
woody-alien 14.04.15 17:56
« Re: Re: Re: Re: Re: dsg
wl: Co se týká kanoí, ano, tam jsme vzhledem k neblahým zkušenostem v podstatě stále (jak by řekl klasik) "jednou nohou ve třmenu". >:-[]
Jinak doufám a věřím, že se Emelova zmínka týká dávnější minulosti, nikoliv zánovního vR(ůůům)S. ;-)