Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Covenant 18.04.15 10:28
« Re: Re: Re: Škodná v revíru
woody
Jojo nebývá to až tak zasekané a autem s našim výkonem si tam člověk prostor pro předjetí už najde.... co se týká délky a kvalitního asfaltu (až na pár úseků) je to na okolí asi nejlepší projížďka..pilovat ty zatáčky se dá opravdu dlouho.... ;-)
-
iudex 17.04.15 22:05
« Re: Škodná v revíru
woody: tak v prvom momente som si myslel, že si bol až u nás v Komárne (meste na juhu Slovenska): [odkaz]
To, že na Zlínsku je Trnava, to som vedel, ale že je tam aj Komárno, to zírám.
>:D
Tom: takže v tú nedeľu neprídeš? Ja zase nemôžem v pracovné dni, tak niekedy nabudúce. -
woody-alien 17.04.15 17:47
« Škodná v revíru
Cov: Ty jsi prdlajz Kobra 11. Včera mezi 7 a 8 večerní ti v revíru řádí noční jezdec a marně čeká, kdy se za ním objeví zlověstný LEDky... >:-[] ;-)
[odkaz]
Hmm, jak to nemám najetý, tak mě některý zdánlivě nenápadný zatáčky trochu překvapily. A tak, když jsem narychlo (motor jsem nechal běžet) vyběhl z auta vyfotit "důkaz přítomnosti", vzduchem čpěl smrad spálené gumy. >:D -
Thomasino 17.04.15 16:30
« Re: Zraz
iudex - na SK Ring asi pojedu už ve čtvrtek navečer, budou tam další dva kámoši s MRS. A potřebuji otestovat nové naladění podvozku a hlavně před mým prvním opravdovým závodem potrénovat trať ;-)
Jinak ti 4 slováci to kupovali v Bratislavě v IDM-CAR, tady se za námi jen přijeli podívat a projet s našimi MRS Cup, aby to projeli >:-[] O nějakým černým s červenými doplňky na SK vím.. -
iudex 17.04.15 08:38
« Re: Re: Zraz
Leg: kľudne príď, všetkým hriešnikom bude odpustené, keď oľutujú. ;-) Aspoň budeme dve ostudy petrolheadov, ktorých si dá Thomasino so svojou ventilovanou superkárou k obedu. ;-)
wl: pozeral som to, vyzerá to super, ale ako som písal, už mi spravili program na ten víkend, takže inokedy. Každopádne do tých Ledníc sa túto jar/leto chystám. -
Bully_ 16.04.15 19:08
« Re: Zraz
Novinky zatim nejsou zadne. Naopak mne se to trosku zkomplikovalo a jeste porad nemuzu rict na 100%, jestli urcite prijedu do CR vubec na tom prelomu dubna a kvetna, nebo o nekolik tydnu pozdeji. Melo by se rozhodnout zitra. Porad ale doufam, ze to vyjde.
Co se tyka srazu- jak uz bylo receno uplne na zacatku: pokud nas bude malo, tak se muzeme potkat jenom tak navecer uz ve ctvrtek, 30.4., nekde v Brne a okoli. Proste kdo chce, at prijede. V patek 1.5. to mam uz dost nabite, ale pokud by nas opravdu melo byt vic (a ja opravdu doufam, ze aspon jednou prijede vic nez 1 clovek >:D ), tak to zkusim nejak vymyslet a v patek 1.5. muzeme udelat nejaky delsi a zajimavejsi program. Za me tedy cim driv, tim lip, klidne uz nekde nejaky obed.
Snad teda budu moct uz zitra rict co a jak. -
iudex 16.04.15 11:55
« Zraz
Nejaké novinky o zraze? Ja sa žiaľ nebudem môcť zúčastniť, ak to bude toho 1.5., ako sa uvažovalo, mám už program (bol mi urobený >:-[] ); ak by to ale bolo 8.5., môžem.
Inak na ten Slovakiaring budúcu nedeľu pôjdem, chystá sa tam okrem Thomasina niekto (napr. Leg ako domáci)?
Thomasino: spomínal si, že nedávno si u Tvojho predajcu objednávali Megany RS nejakí chalani zo Slovenska, vraj to bolo výhodnejšie, ako na SK; nebol náhodou jeden z Trnavy? Lebo v posledných dňoch tu vídam nové RS (čierne s červenými lištami).

Možná se někteří budou divit, ale já bych si kvůli tomuhle Vošickému a politice, kterou vede, Hyundai nekoupil. Prostě bych měl pocit, že jsem stejná ovce jako ty ostatní, co podlehli lžím a klamavé agresivní reklamě.
A tady je krásně vidět, jak to hovado lže. Možná je to tvrdé oslovení, ale pro mne lhář nezaslouží jiné oslovení.
" S vyššími prodeji nových aut se na českém trhu objevuje větší počet mladších ojetin. Jak si v tomto stojí Hyundai?"
- Na trhu se zánovními ojetými vozy ve stáří do tří let jdou všechny dolů s výjimkou Hyundai. To svědčí o tom, že vytváříme skutečný vozový park na českém trhu a zároveň zůstatkové hodnoty našich vozů jsou na stejné úrovni jako u zatím ještě vedoucí značky na českém trhu.
To je spíše úkaz, že Hyundai si takto uměle navyšuje prodeje, pak auta prodává často jako ojetá pod cenou.