Ronault. 21.04.15 23:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Viděl bych to asi takhle... Co takhle sraz v Jihlavě, třeba kolem poledne nebo brzkého popoledne. Já bych si v pohodě vyjel ráno, zastavil se u Žďáru na Zelené hoře, která je v seznamu památek UNESCO, pak dojel do Jihlavy. Odtud bychom vyrazili na společnou jízdu do Třebíče, cestou bychom si mohli třeba i navzájem vyměnit auta/svézt toho druhého (ne každý pučí své auto někomu jinému) a dorazit do Třebíče, který je také krásné město, také v UNESCO, udělat nějaké fotky atp. a tam udělat třeba nějaký pokec u nealko piva a něčeho k jídlu. Ne dlouho do večera, protože to mají někteří pěkně daleko (woody), ale třeba do 18-19h.
Samozřejmě by nebyl problém dát sraz už v tom Žďáře dopoledne a udělat si takový malý turisticko-kulturně automobilový výlet.
Thomasino: Fanouš není okruhový speciál, Favorit je speciál pro inteligentní a koumavé řidiče, kteří i s malým výkonem dokáží stíhat koloně sportovních aut, některé i předjíždět. ;-)
Woody: Tak je pravda, že i s těmi 42 kW dokážu nevídané věci, ale musím Fanouše teď trochu šetřit, čeká jej trochu drsnější a tvrdší výlet než Vysočina ;-) ;-) -
Thomasino 21.04.15 23:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
No blbý je že nedojede Bully, iudex a Leg, taky bych je rád poznal osobně. Ale tak aspoň se poznám s Woodym a Covenantem. A škoda že nemůže dojet šťoural Black Label. Snad dojede druhý šťoural Ronault >:-[] >:-[]
P.S: Nezapomeňte na ty GrigGirls, už se nám to pěkně plní :-)
Thomasino 21.04.15 22:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Takže by Ron mohl s námi ve čtvrtek na sraz Renault Sport na Slovakiaring a pořádně na okruhu ZATOPIT těm Meganům R.S. Cup a Cliím R.S. Cup ?? :-) :yes:
P.S.: no je pravda, že posledně tam po návratu z okruhu vzplála jedna Škoda 130 a moc z ní nezbylo... -
Thomasino 21.04.15 22:12
« Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
My měli v Jihlavě u Tesca jednou sraz s Renault Sport partičkou z Čech a Moravy, kecali jsme venku, občas si skočili pro nějaké jídlo a pití do Tesca, nebo na záchod. Ale klidně můžeme dát sraz v EA Business hotelu, je tam vetší parkoviště, posezení venku a je to na kraji Jihlavy směrem od D1.
Jinak každý vemte nějakou pěknou kamarádku, udělám si konkurz na Grid-Girl na startovní rošt CarboniaCupu ;-) >:-[]
woody-alien 21.04.15 21:42
« Re: Re: Sraz pátek 1.5
Ron: Doprovodným programem myslíš mažoretky nebo snad rovnou go go tanečnice ? ;-) Tak nějakej pokec u jídla by se hodil, nejsme snad už uhrovatí "pubertos", co si ohryzávaj nehty na parkovišti a celí se třesou nedočkavostí pokořit nějakou tu olítanou Felicii. >:-[] -
woody-alien 21.04.15 16:38
« Re: Re: Re: Olej
Emel: Každému co jeho jest.... ;-) Nic proti, nevděčníku. >:-[] Navíc ono těch 45t taky není úplně za hubičku. Ale připomněls mi tohle srovnání. Ani mě nepřekvapil text (až na tu užranější DSG, moje zkušenost je jiná), spíš ta anketa. U bychařů jsem čekal zdrcující vítězství manuálu, neb ve virtuální realitě je každej řidičskej mistr světa, pro kterého jsou hrátky s přesně trefenými meziplyny denním chlebem. ;-) [odkaz]
Thomasino 21.04.15 11:09
« Re: Re: Olej
Jestli dáš za olej, jednou za 10 tisíc km, částku 2500,- Kč (5,4 litru), nebo poloviční, když je cena auta kolem 700-800 tisíc, to mě už přijde celkem jedno ;-)
...nemluvě o tom, kolik peněz jsi ušetřil, když jsi na něj čekal a nemusel jezdit >:D
Ale rozhodně souhlas, a tvrdím to dávno, i v podobných autech jako je GTI je třeba měnit olej častěji a ne jednou za 2 roky po 25 tisících km (nebo jak si to samo prý řekne), jak uvádí VW :-!