Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 22.04.15  07:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Thomasino: vyzerá to ako dobrá zábava. Otázka je, či máte nejako poriešené poistenie, predstava, že ma tam v zápale boja otlčie nejaký súper (to ani nemyslím na vážnejšiu kolíziu) a ja si budem platiť opravu z vlastného vrecka nie je zrovna príjemná. A tipujem, že pri snahe o uplatnenie havarijného poistenia by ma likvidátor hnal svinským krokom...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.15  00:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Fotogalerie prvního závodu Carbonie v Mostě, kdyby se chtěl někdo kouknout + video z jednoho Lotusu:
    [odkaz]
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.15  00:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

No kdyby chtěl Ronault z jeho kombíku udělat hatcback nebo kupátko, nějakého Tranzita seženeme >:-[] >:-[]

P.S.: Ten název jsem nevymyslel já, ale další maník co pojede nejspíše s 350Z ve stejné skupině (plus se má přidat do stejného "týmu" amatérů ještě jeden s tím poladěným bílým MRS nebo spíše s Corvettou C5), tak doufám že aspoň s tím 350Z si zazávodím (a předjedu Cupové Fiesty 1,6). Proti ostatním ve skupině B4, jako upravené M3 E46 nebo Cayman S, nemám moc šanci. Půjde o to si to vyzkoušet a nasbírat nějaké zkušenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.04.15  00:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Jak snadno udělat (mimo jiné a pomocí Transitu) z Thalie Clio?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.04.15  00:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Th
    Když zrovna na tebe sedí oba významy... >:D
    Ale jak sám píšeš, musíš to brát s nadhledem. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.15  00:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Musíš to brát s nadhledem ;-) :-)

...navíc Retards má v angličtině dva významy
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 22.04.15  00:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Woody: Já tam byl loni jen krátce na kongresu, což moc prostoru k prohlídce nedávalo.... tak kecám, bylo to na zámku ve Žďáře, který patří rodu Kinských a někdo z toho rodu to tam i tehdy zaštítil.
    Navíc ze Ždáru do Jihlavy se jede přes Nové Veselí. Krom toho, že je to docela široká a kvalitní cesta, tak právě v téhle vesnici má pověstnou "usedlost" pan prezident, takže se můžeme podívat, které stromy to objímá a kde se plaví na člunu >:D
    A taky by se pro Tebe našly určitě i pěkné silnice přes Vysočinu, lepší než jen čistě po D1 do Jihlavy.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.04.15  23:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Ron: Jo, to by taky šlo, sejít se v Jihlavě a projet se do Třebíče na pokec a gáblík. Pokud by to v té Jihlavě bylo kolem poledne nebo těsně po něm, rád bych předtím zajel i na tu Zelenou horu. Popravdě jsem tam ještě nebyl. 2.května tam mimochodem mají tradiční pouť motorkáři. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.04.15  23:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Thomasino : Racing Retards ????? >:D Řečeno slovy mamuta Mannyho z Doby Ledové "Kapitán Střevo ? Hmm, tedy já taky nejsem z nejšikovnějších, ale takový jméno bych si nedal." >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.04.15  23:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

wl: Já mu to nechtěl znovu vpálit... >:D Ale tak, všichni nakonec přežili, ne ? Doživotní traumata "jednostopých" už nejsou Ronova starost. :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.04.15  23:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Viděl bych to asi takhle... Co takhle sraz v Jihlavě, třeba kolem poledne nebo brzkého popoledne. Já bych si v pohodě vyjel ráno, zastavil se u Žďáru na Zelené hoře, která je v seznamu památek UNESCO, pak dojel do Jihlavy. Odtud bychom vyrazili na společnou jízdu do Třebíče, cestou bychom si mohli třeba i navzájem vyměnit auta/svézt toho druhého (ne každý pučí své auto někomu jinému) a dorazit do Třebíče, který je také krásné město, také v UNESCO, udělat nějaké fotky atp. a tam udělat třeba nějaký pokec u nealko piva a něčeho k jídlu. Ne dlouho do večera, protože to mají někteří pěkně daleko (woody), ale třeba do 18-19h.
    Samozřejmě by nebyl problém dát sraz už v tom Žďáře dopoledne a udělat si takový malý turisticko-kulturně automobilový výlet.

[odkaz]

Thomasino: Fanouš není okruhový speciál, Favorit je speciál pro inteligentní a koumavé řidiče, kteří i s malým výkonem dokáží stíhat koloně sportovních aut, některé i předjíždět. ;-)

Woody: Tak je pravda, že i s těmi 42 kW dokážu nevídané věci, ale musím Fanouše teď trochu šetřit, čeká jej trochu drsnější a tvrdší výlet než Vysočina ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.04.15  23:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

No blbý je že nedojede Bully, iudex a Leg, taky bych je rád poznal osobně. Ale tak aspoň se poznám s Woodym a Covenantem. A škoda že nemůže dojet šťoural Black Label. Snad dojede druhý šťoural Ronault >:-[] >:-[]

P.S: Nezapomeňte na ty GrigGirls, už se nám to pěkně plní :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.04.15  22:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Thomasino
    Ten hotel vypadá v pohodě a Tesco jako druhá volba podle toho kolik se nás srazí taky ok...tak uvidíme, kdo sem napíše že se taky ještě přidá ;-)

Škoda že mi nevyjdou teď s váma Slovakiaring.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.04.15  22:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Ron je hlavně "soupeřem" pro cyklisty a motorkáře... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.04.15  22:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Takže by Ron mohl s námi ve čtvrtek na sraz Renault Sport na Slovakiaring a pořádně na okruhu ZATOPIT těm Meganům R.S. Cup a Cliím R.S. Cup ?? :-) :yes:

P.S.: no je pravda, že posledně tam po návratu z okruhu vzplála jedna Škoda 130 a moc z ní nezbylo...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.04.15  22:26

« Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Ron: Jak jistě víš, rozdíl dělá řidič. Po tvém Valašském vystoupení nejsou tvým soupeřem Felicie, nýbrž Poršáky. ;-) >:-[]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.04.15  22:14

« Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

V tom EA Business hotelu jsme měli kdysi sraz Driverswebu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.04.15  22:12

My měli v Jihlavě u Tesca jednou sraz s Renault Sport partičkou z Čech a Moravy, kecali jsme venku, občas si skočili pro nějaké jídlo a pití do Tesca, nebo na záchod. Ale klidně můžeme dát sraz v EA Business hotelu, je tam vetší parkoviště, posezení venku a je to na kraji Jihlavy směrem od D1.
    [odkaz]

Jinak každý vemte nějakou pěknou kamarádku, udělám si konkurz na Grid-Girl na startovní rošt CarboniaCupu ;-) >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 21.04.15  22:01

« Re: Re: Sraz pátek 1.5

Ronault

Právě proto zjišťujeme kdo všechno se přidá, Tom tam určitě něco zná, ale chce to vědět kolik přijede lidí.....čas se domluví až podle většiny, já a Woody můžeme v podstatě kdykoli... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 21.04.15  21:55

Woody: Já bych teda pravděpodobně vzal Fanouše, takže se klidně třesu, že pokořím nějakou Felícii >:D Tanečnici by mohl vzít Thomasino, já bych mohl vzít někoho jiného pro vyvážení hmotnosti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…