Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 22.04.15 07:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Thomasino: vyzerá to ako dobrá zábava. Otázka je, či máte nejako poriešené poistenie, predstava, že ma tam v zápale boja otlčie nejaký súper (to ani nemyslím na vážnejšiu kolíziu) a ja si budem platiť opravu z vlastného vrecka nie je zrovna príjemná. A tipujem, že pri snahe o uplatnenie havarijného poistenia by ma likvidátor hnal svinským krokom... -
Thomasino 22.04.15 00:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
No kdyby chtěl Ronault z jeho kombíku udělat hatcback nebo kupátko, nějakého Tranzita seženeme >:-[] >:-[]
P.S.: Ten název jsem nevymyslel já, ale další maník co pojede nejspíše s 350Z ve stejné skupině (plus se má přidat do stejného "týmu" amatérů ještě jeden s tím poladěným bílým MRS nebo spíše s Corvettou C5), tak doufám že aspoň s tím 350Z si zazávodím (a předjedu Cupové Fiesty 1,6). Proti ostatním ve skupině B4, jako upravené M3 E46 nebo Cayman S, nemám moc šanci. Půjde o to si to vyzkoušet a nasbírat nějaké zkušenosti. -
Ronault. 22.04.15 00:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Woody: Já tam byl loni jen krátce na kongresu, což moc prostoru k prohlídce nedávalo.... tak kecám, bylo to na zámku ve Žďáře, který patří rodu Kinských a někdo z toho rodu to tam i tehdy zaštítil.
Navíc ze Ždáru do Jihlavy se jede přes Nové Veselí. Krom toho, že je to docela široká a kvalitní cesta, tak právě v téhle vesnici má pověstnou "usedlost" pan prezident, takže se můžeme podívat, které stromy to objímá a kde se plaví na člunu >:D
A taky by se pro Tebe našly určitě i pěkné silnice přes Vysočinu, lepší než jen čistě po D1 do Jihlavy. -
woody-alien 21.04.15 23:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Ron: Jo, to by taky šlo, sejít se v Jihlavě a projet se do Třebíče na pokec a gáblík. Pokud by to v té Jihlavě bylo kolem poledne nebo těsně po něm, rád bych předtím zajel i na tu Zelenou horu. Popravdě jsem tam ještě nebyl. 2.května tam mimochodem mají tradiční pouť motorkáři. ;-) -
Ronault. 21.04.15 23:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Viděl bych to asi takhle... Co takhle sraz v Jihlavě, třeba kolem poledne nebo brzkého popoledne. Já bych si v pohodě vyjel ráno, zastavil se u Žďáru na Zelené hoře, která je v seznamu památek UNESCO, pak dojel do Jihlavy. Odtud bychom vyrazili na společnou jízdu do Třebíče, cestou bychom si mohli třeba i navzájem vyměnit auta/svézt toho druhého (ne každý pučí své auto někomu jinému) a dorazit do Třebíče, který je také krásné město, také v UNESCO, udělat nějaké fotky atp. a tam udělat třeba nějaký pokec u nealko piva a něčeho k jídlu. Ne dlouho do večera, protože to mají někteří pěkně daleko (woody), ale třeba do 18-19h.
Samozřejmě by nebyl problém dát sraz už v tom Žďáře dopoledne a udělat si takový malý turisticko-kulturně automobilový výlet.
[odkaz]
Thomasino: Fanouš není okruhový speciál, Favorit je speciál pro inteligentní a koumavé řidiče, kteří i s malým výkonem dokáží stíhat koloně sportovních aut, některé i předjíždět. ;-)
Woody: Tak je pravda, že i s těmi 42 kW dokážu nevídané věci, ale musím Fanouše teď trochu šetřit, čeká jej trochu drsnější a tvrdší výlet než Vysočina ;-) ;-) -
Thomasino 21.04.15 23:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
No blbý je že nedojede Bully, iudex a Leg, taky bych je rád poznal osobně. Ale tak aspoň se poznám s Woodym a Covenantem. A škoda že nemůže dojet šťoural Black Label. Snad dojede druhý šťoural Ronault >:-[] >:-[]
P.S: Nezapomeňte na ty GrigGirls, už se nám to pěkně plní :-)
[odkaz]
-
Thomasino 21.04.15 22:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Takže by Ron mohl s námi ve čtvrtek na sraz Renault Sport na Slovakiaring a pořádně na okruhu ZATOPIT těm Meganům R.S. Cup a Cliím R.S. Cup ?? :-) :yes:
P.S.: no je pravda, že posledně tam po návratu z okruhu vzplála jedna Škoda 130 a moc z ní nezbylo... -
Thomasino 21.04.15 22:12
« Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
My měli v Jihlavě u Tesca jednou sraz s Renault Sport partičkou z Čech a Moravy, kecali jsme venku, občas si skočili pro nějaké jídlo a pití do Tesca, nebo na záchod. Ale klidně můžeme dát sraz v EA Business hotelu, je tam vetší parkoviště, posezení venku a je to na kraji Jihlavy směrem od D1.
[odkaz]
Jinak každý vemte nějakou pěknou kamarádku, udělám si konkurz na Grid-Girl na startovní rošt CarboniaCupu ;-) >:-[]
[odkaz]