Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 23.04.15 13:27
« Re: Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl
iudex: Já se fakt raději neptám. Možná bych se dozvěděl, co všechno se stalo Dolores Umbridgeové, když ji unesli kentauři, nebo že Lord Voldemort a Červíček svůj dominantně/submisivní vztah dotáhli mnohem dál než k pouhému "dárcovství" ruky. >:D -
-
woody-alien 23.04.15 13:05
« Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl
iudex: Jj, Brandon nám "znouzemyčům" dává na frak... ;-) Ale řídím se tvým poznáním, že po čase ti to přestane připadat tak moc důležité, hlavně že to dobře jezdí. :-)
Zvažoval jsem,jestli se mám s Vámi podělit o historku, která mě včera dostala ze židle pod stůl. Proč jsem to zvažoval, to záhy pochopíte. Nebožka si surfovala po nějakých anglických stránkách fanoušků J.K. Rowlingové a její Harry Potter story. Většinou jsou to slečny, co píšou povídky, rozvíjející události popsané v knihách. A protože nebožka anglicky příliš nerozumí, prostě texty zkopíruje do Translatoru a pak si to v hlavě překládá do lidské řeči. No a včera čte a najednou narazila na pasáž, která v originále zní : F.uck me, f.uck me hard (nic neříkejte a neptejte se mě >:D ) a z překladače vylezlo:
To mě po.ser, po.ser mě tvrdě.... >:D >:D >:D -
Brandon Walsh 23.04.15 10:30
« Re: Re: Re: Re: HH vsuvka
vďaka páni, chvála vždy poteší >:-[] focus doslova vyráža dych tá farba je nádherná a konečne hodná svojej ceny, má to ešte svoje muchy, ale hádam po školení to už bude dokonalé ;-) zatiaľ som spravil tri autá, pomaly si na to zvykám po prvom som sa dva dni nevedel vystrieť , ale v práci sa vždy zregenerujem >:D
Woody kamienky robiť neviem, zistím čo s tým, focus má pekne doničenú kapotu no je to až do plechu tak jedine asi nejaká opravná sada
ron ty máš výhodu kým by som robil favorit máš na čom zatiaľ jazdiť a naopak >:D
a ešte jedna príhoda zo včera, manželka išla do kina tak cestou domov som sa šiel pochváliť rodičom nech konečne aj oni vidia, že vážne má focus metalízu, asi 5 minút na to prišiel za otcom kamarát, čo robíte páni ? pozri ako vyleštil auto, pekné keď budeme aj my bohatí, niečo také si kúpime, rozprávajú sa a celý čas pozeral na auto a zrazu miňo vieš to spraviť aj s mojim ? popozeral som a suverénna odpoveď áno spravím Vám z toho zrkadlo, čo by to stálo, povedal som mu čo potrebujem objednať približné ceny, dobre objednaj ešte dnes, nahoď si niečo za robotu a budúci týždeň ideme na to >:D -
Thomasino 22.04.15 16:01
« Re: HH vsuvka
A bude to rychlejší na okruhu jako Megouš?? :-)
Jako s tím samosvorem je to zajímavý malý prdítko, to souhlas. Když si vzpomenu jak jsem měl na jeden den půjčenou předchozí Corsu OPC Nurburgring Edition s 210 koníky a samosvorem, připadalo mě to tehdy dost tvrdé, ale ve finále z dnešního pohledu by to na okruhy možná nebylo tak špatný >:-[] Akorát mě vadilo, že to nemělo ukazatel teploty oleje a mělo to kožená sedadla :-O
[odkaz]
...a následné fotky. Ta zelená byla zajímavá! -
Thomasino 22.04.15 12:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Taky přemýšlím nad nějakou tabulkou přes SPZ, třeba Renault Sport, nebo něco podobného. Co bych tam vždy nějak přidělal. Vzadu mohu SPZ sundat, ale vpředu je nalepená na nárazníku a nemám tam rámeček. Kvůli lepšímu proudění vzduchu k chladičům pod značkou >:-[]
Nemluvě o designu ;-)
[odkaz]
versus:
[odkaz]
-
white label 22.04.15 10:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Leg
Někteří to (h)řeší tak, že na okruhu jezdí s nečitelnými RZ a případný karambol pak nahlásí/zinscenují tak, jako by se stal v běžném provozu (samozřejmě s jistým rizikem pojišťovacího podvodu) . ;-) -
Thomasino 22.04.15 10:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Samozřejmě že na okruhu neplatí pojistka, ani havarijní >:-[] Proto jsem si koupil "levnou rychlou francouzskou mrdku" :-D
Jediná vyjímka je na Nordschleife, kde je to oficiálně veřejná zpoplatněná komunikace (že tam havarijní pojistka platí je již pár čechy otestováno a pojišťovna zaplatila, včetně opravy svodidel, což tam není levné). Ale na klubové uzavřené ježdění tam pojistka také neplatí. -
iudex 22.04.15 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Tom: tak keď sa na SK ring dovalíš v pracovný deň, tak sa nečuduj, niektorí z nás musia aj pracovať; keby si prišiel v pôvodne avizovanú nedeľu, tak sa stretneme.
Inak k tomu Carbonia Cupu: ako píše Leg, neviem, ako presne to funguje, ale bežné poistenie nepokrýva jazdu na okruhu (fakticky aj pri tých voľných jazdách na SK ringu riskujem), o to menej nejaké závody (kde tá šanca rozflákať auto je ešte vyššia). Aj preto som sa včera so servisákom lúčil s tým, že možno sa mu v pondelok ozvem znova. >:-[] -
woody-alien 22.04.15 08:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5
Leg: Proto vzal Thomasino Megana, ten je tak zvlněnej, že nějakou další bouli nepoznáš. >:-[] Pravda, jeho pokus s i30 byl v tomto ohledu ještě na vyšší úrovni, ale když to zase nejede, no. ;-)