Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.04.15  14:06

« Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

Woody to mi pripadá ako šedá, doteraz keď mám zlú náladu si len spomeniem na film I´m 50 shades of fuc.ked up >:D prípadne I don´t make love I fuc.k, I fuc.k hard >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.04.15  13:43

« Re: Re: Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

Tak dneska dorazil ze Slovenska objednaný olej a jestli to klapne, tak bude do srazu vyměněno ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.04.15  13:27

« Re: Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

iudex: Já se fakt raději neptám. Možná bych se dozvěděl, co všechno se stalo Dolores Umbridgeové, když ji unesli kentauři, nebo že Lord Voldemort a Červíček svůj dominantně/submisivní vztah dotáhli mnohem dál než k pouhému "dárcovství" ruky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.04.15  13:14

« Re: Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

Noooo, Harryho Pottera som čítal a na také pasáže som tam nenaďabil, každopádne ako píšeš radšej neriešme, kade surfovala Tvoja nebožka. >:-[] Možno ale predsalen tráviš veľa času mimo domova jazdením na GTI. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.04.15  13:05

« Brandon leštič a jedno spadnutí pod stůl

iudex: Jj, Brandon nám "znouzemyčům" dává na frak... ;-) Ale řídím se tvým poznáním, že po čase ti to přestane připadat tak moc důležité, hlavně že to dobře jezdí. :-)

Zvažoval jsem,jestli se mám s Vámi podělit o historku, která mě včera dostala ze židle pod stůl. Proč jsem to zvažoval, to záhy pochopíte. Nebožka si surfovala po nějakých anglických stránkách fanoušků J.K. Rowlingové a její Harry Potter story. Většinou jsou to slečny, co píšou povídky, rozvíjející události popsané v knihách. A protože nebožka anglicky příliš nerozumí, prostě texty zkopíruje do Translatoru a pak si to v hlavě překládá do lidské řeči. No a včera čte a najednou narazila na pasáž, která v originále zní : F.uck me, f.uck me hard (nic neříkejte a neptejte se mě >:D ) a z překladače vylezlo:

To mě po.ser, po.ser mě tvrdě.... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.04.15  12:50

« Re: Re: Re: Re: Re: HH vsuvka

Bran: paráda. :yes:
    Ja som si predvčerom na aute našiel na dverách malú preliačeninu; holt to je daň za parkovanie v centre mesta. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.04.15  10:30

« Re: Re: Re: Re: HH vsuvka

vďaka páni, chvála vždy poteší >:-[] focus doslova vyráža dych tá farba je nádherná a konečne hodná svojej ceny, má to ešte svoje muchy, ale hádam po školení to už bude dokonalé ;-) zatiaľ som spravil tri autá, pomaly si na to zvykám po prvom som sa dva dni nevedel vystrieť , ale v práci sa vždy zregenerujem >:D
    Woody kamienky robiť neviem, zistím čo s tým, focus má pekne doničenú kapotu no je to až do plechu tak jedine asi nejaká opravná sada
    ron ty máš výhodu kým by som robil favorit máš na čom zatiaľ jazdiť a naopak >:D

a ešte jedna príhoda zo včera, manželka išla do kina tak cestou domov som sa šiel pochváliť rodičom nech konečne aj oni vidia, že vážne má focus metalízu, asi 5 minút na to prišiel za otcom kamarát, čo robíte páni ? pozri ako vyleštil auto, pekné keď budeme aj my bohatí, niečo také si kúpime, rozprávajú sa a celý čas pozeral na auto a zrazu miňo vieš to spraviť aj s mojim ? popozeral som a suverénna odpoveď áno spravím Vám z toho zrkadlo, čo by to stálo, povedal som mu čo potrebujem objednať približné ceny, dobre objednaj ešte dnes, nahoď si niečo za robotu a budúci týždeň ideme na to >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.04.15  09:45

« Re: Re: Re: HH vsuvka

Zino
    No pěkně kuwa, pěkně...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.04.15  09:44

« Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Zino: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: ;-)
    Na základě mých a Covenantových aktuálních zkušeností by to ještě chtělo nějakou povrchovou úpravu, která by odrážela kamínky. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 23.04.15  08:49

« Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Zino: tak tohle je fakt paráda. Kruci, asi se za tebou zastavím s vozovym parkem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.04.15  08:36

« Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

cov mám pred sebou ešte 4 dňové školenie leštenie a brúsenie karosérie, potom ťa rád privítam ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 23.04.15  08:04

« Re: Re: Sraz pátek 1.5

Brandon

Paráda, příště jedeme k tobě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.04.15  07:20

« Re: Re: HH vsuvka

Focus vsuvka, na sezónu pripravený ride and shine ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]

a ukážka aké autá sa dodávajú zákazníkovi [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.15  16:01

« Re: HH vsuvka

A bude to rychlejší na okruhu jako Megouš?? :-)
    Jako s tím samosvorem je to zajímavý malý prdítko, to souhlas. Když si vzpomenu jak jsem měl na jeden den půjčenou předchozí Corsu OPC Nurburgring Edition s 210 koníky a samosvorem, připadalo mě to tehdy dost tvrdé, ale ve finále z dnešního pohledu by to na okruhy možná nebylo tak špatný >:-[] Akorát mě vadilo, že to nemělo ukazatel teploty oleje a mělo to kožená sedadla :-O
    [odkaz]
    ...a následné fotky. Ta zelená byla zajímavá!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.04.15  15:01

« HH vsuvka

Na trhu je už Corsa OPC, nominálne najvýkonnejší malý hotheč a jediný v triede so samosvorom. Základ koštuje 17990 eur, pack Performance so samosvorom, 18kami a Brembo brzdami je 2200 eur: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.15  12:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Taky přemýšlím nad nějakou tabulkou přes SPZ, třeba Renault Sport, nebo něco podobného. Co bych tam vždy nějak přidělal. Vzadu mohu SPZ sundat, ale vpředu je nalepená na nárazníku a nemám tam rámeček. Kvůli lepšímu proudění vzduchu k chladičům pod značkou >:-[]
    Nemluvě o designu ;-)
    [odkaz]
    versus:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.04.15  10:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Leg
    Někteří to (h)řeší tak, že na okruhu jezdí s nečitelnými RZ a případný karambol pak nahlásí/zinscenují tak, jako by se stal v běžném provozu (samozřejmě s jistým rizikem pojišťovacího podvodu) . ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 22.04.15  10:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Samozřejmě že na okruhu neplatí pojistka, ani havarijní >:-[] Proto jsem si koupil "levnou rychlou francouzskou mrdku" :-D
    Jediná vyjímka je na Nordschleife, kde je to oficiálně veřejná zpoplatněná komunikace (že tam havarijní pojistka platí je již pár čechy otestováno a pojišťovna zaplatila, včetně opravy svodidel, což tam není levné). Ale na klubové uzavřené ježdění tam pojistka také neplatí.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.04.15  10:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Tom: tak keď sa na SK ring dovalíš v pracovný deň, tak sa nečuduj, niektorí z nás musia aj pracovať; keby si prišiel v pôvodne avizovanú nedeľu, tak sa stretneme.
    Inak k tomu Carbonia Cupu: ako píše Leg, neviem, ako presne to funguje, ale bežné poistenie nepokrýva jazdu na okruhu (fakticky aj pri tých voľných jazdách na SK ringu riskujem), o to menej nejaké závody (kde tá šanca rozflákať auto je ešte vyššia). Aj preto som sa včera so servisákom lúčil s tým, že možno sa mu v pondelok ozvem znova. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.04.15  08:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sraz pátek 1.5

Leg: Proto vzal Thomasino Megana, ten je tak zvlněnej, že nějakou další bouli nepoznáš. >:-[] Pravda, jeho pokus s i30 byl v tomto ohledu ještě na vyšší úrovni, ale když to zase nejede, no. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…