Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 24.04.15 09:50
« Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
To sa mi nezdá ako moc oficiálna informácia, nikde som nič podobné nenašiel. Od oficiálneho predstavenia, kde sa hovorilo o 320+ PS Ford presné údaje nezverejnil. Ak by výkon naozaj bol avizovaných 345 hp, t.j. 350 ps = 257 kW, tak to je riadna nálož, A45 AMG by sa malo triasť.
Btw. pre Thomasina porovnanie Megane RS Trophy R vs. Leon Cupra Performance pack: [odkaz] -
Brandon Walsh 24.04.15 06:31
« Re: Re: Re: Re: HH vsuvka
leg pravdu máš problém je, že nemám s čím fotiť >:-[] prichádzam kvôli tomu aj o veľa pekných 50/50 záberov, keďže to v garáži pod lampou nedokážem vyfotiť
wl z toho som sa aj ja zasmial a následne autosalón vypol, nedá sa už na to pozerať, aj z toho testu eRka som sa nedozvedel nič -
white label 24.04.15 00:16
« Re:
Tak jsem mrkl na poslední Autosalon na "test" G7R (dostal 96 % a byl to přesně ten kousek, který tady měl Ondra na test) a při zmínění alternativ jsem se dozvěděl zajímavou novinu, že už je na trhu i Leon Cupra R (doslova tam i řekli Leon Cupra R), ještě, že mi to někdo opravdu fundovaný zavčas oznámil.
;-)
[odkaz] -
woody-alien 23.04.15 19:19
« ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
wl: Raději to nerozebírat.... >:D
A vy ostatní, chystáte se někdo přihlašovat fotku do soutěže ? ;-)
Já tedy dneska na výletě (Tiské stěny, Sněžník - nádhera) vytvořil jednu záložní, ale hlavně mě konečně něco napadlo a ještě zkusím zapracovat i na té "vtipné" části. Každopádně - tak či tak něco přihlásím. -
Leg 23.04.15 15:20
« Re: Re: Re: HH vsuvka
Brandon: super, vidím že si sa do toho pustil na plný plyn, tak nech ti to ostane. Škoda, že si to poriadne nenafotil, mám pocit, že skutočná krása laku ostala vyhladená softwarovým algoritmom...
iudex, nesmúť. Ja mám čerstvo na zadnom blatníku asi polmetrovú ryhu a aby sa necítila sama, je tam ešte jedna asi 20 cm dlhá a pár ďalších drobných. Nejak som si na podobné incidenty zvykol a už mi to ani nedvíha tlak. Skúsim to dať vyhladiť kamošom detailistom a uvidíme, možno sa to bude dať zamaskovať

První číslo je modelová řada, takže spíš jen 35 ccm. Co pak asi budou dávat do sekaček, nějaké modelářské motůrky? >:-[]