Ronault. 25.04.15 19:40
« Re: Re: Přihlašování
Tak se přiihlašuji:
Auto mi na Apríla připravilo žertíky a tohle zobrazovalo na displayi... A nebyla to jediná hláška, ale co už Francouzská elektronika, Áda to říkal:
Když už se tady Zino frajeří s tím voskování a leštěním, tak tohle je dílo ze dneška. Auto, které nebylo nikdy leštěno, celou zimu nemyto a dostalo nově hliníkáče.
A technika? Moje ruce, ruce dvou otroků, hadry, Dvě tuby Tempa a Turtle Wax >:-[] Tedy nic extra, ale přesto super výsledek... samozřejmě, když je něco zanedbané, je to pak lepší výsledek. >:D -
Thomasino 25.04.15 19:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
To dvojkové Clio bylo vykuchané, lehké, mělo lepivé Toyo R888 a jezdilo mu to pěkně. Takto vykuchané staré Clio (tohle je o dost lehčí než následné trojkové) je vždy těžký soupeř, až na delších rovinkách ho mohu dostat na výkon ;-)
Mimochodem dneska jsem měl zajímavou dvouhodinovou projížďku s jedním koncernovým autem. Možná bych to DSG či S-tronic vzal na milost, pokud bych měl ještě druhé auto na zábavu. Tady to řízení je opravdu mírně odtažité, Megouš je v tomto bez diskuze lepší. Ale jinak super kára :yes:
Ronault. 25.04.15 19:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Thomasino: kolem té 7 minuty a dále koukám, že to Clio jede teda hodně obsojně. Dle jeho výkonu, co mělo, tuším 124 kW? ny Vám nemělo stíhat, i když je lehčí, ale přesto se drží slušně. :-O Na takového prcka to musí být pořádný adrenalin.
Thomasino 25.04.15 19:04
« Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Tady je sestřih on-boardu ze čtvrtečního ježdění na Slovakiaringu a srazu Meganů R.S. a Clií R.S. Celkem 13 rychlých Renaultíků. První dvě třetiny videa pěkný vláček MRS, kterým jsem se postupně prokousával, na konci pak nejrychlješí kolo 2:41,41 :-)
Jinak velká spokojenost s Pneu Michelin Pilot Sport Cup 2, které jsem obul už také na předek a drží to jako židovská víra ! Zvláště ve druhé zatáčce postupně zrychluji, proti prvnímu ježdění na SK Ringu v říjnu na seriových gumách jsem zrychlil o 6 vteřin.
woody-alien 25.04.15 09:57
« Poslední den přihlašování
Ještě dnes 25.4.2015 až do 22.00 hod můžete přihlašovat své fotky do soutěže za Duben 2015 - téma je "Moje auto a apríl (1.duben)".
Přihlášeni jsou:
pleaseSmile
woody-alien
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
Technická poznámka: Od cca 16:00 do zítřejšího večera nebudu přítomen. Do soutěže budou brány v potaz fotky přihlášené dnes do 22:00. -
iudex 24.04.15 21:54
« Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Tom: paráda, musela to byť fajn akcia, bolo vás tam jak hadov. A so mnou v nedeľu tam nechce ísť absolútne nikto.
Btw. redaktor Topspeedu zajazdil na sériovom Megane RS aj so spolujazdcom čas 2:41 min. A v nejakej recenzi GTIP doň posadili pretekára (meno neviem, tuším Maťo Homola) a dal zvoleja čas 2:35 min. ;-) -
Thomasino 24.04.15 20:20
« Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Včera na Slovakiaringu pěkný srázek rychlých pi-či-nek, bylo tam 14 Renault Sport Clií a Meganů (na focení dva chyběly) a na okruhu bylo po všechny 3 jízdy drtivá převaha Renaultů :-) Pěkně jsem si zajezdil, vylepšil jsem si čas na 2:41,4 >:-[]
Ty pneu Michelin Pilot Sport Cup 2 jsou fakt super, od včera je mám i vepředu a drží to jako svi-ňa :yes: Také tvrdší pružiny H-R asi pomohly, zadek je tvrdší a méně se zvedá (naklání). Ke všemu na těch jízdách bylo málo lidí, kdybychom tam nebyly s eReSy, tak je tam skoro prázdno. Budu tam muset jezdit častěji. Pak dám nějaké videjko, hezky jsem si zapředhížděl a byl jeden ze 3 nejrychlejších R.S. ;-)
...a další fotky -
boost. 24.04.15 11:33
« Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
wl
Jj, je. A bohužel i to je poznat na nastavení řídící jednotky motoru, kdy prostě to SW updatem rok poté, co nahradili biturbo N54 jednoturbovou N55 (2011) zprasili tak, že to na plyn reaguje letargicky. Obzvlášť když stojíš a chceš třeba lidem ukázat, že to fakt tři válce nemá. >:D A když vytlápneš spojku při jízdě, třeba při přeřazení, tak mám takový dojem, že otáčky nejdřív na necelou sekundu neklesají... Na meziplyny ale to celkem reaguje dobře. Na tenhle celý eko-cirkus je lékem jen Performance čip za dalších tisíc €€€ přímo od BMW. Sad, but true.
Spíš jsem to myslel tak, že to ještě nemá tlačítka Eco ani Sport+++ (i když tady by se vzhledem k výše popsanému hodily...), zvuk motoru nejde přes HiFi věž a při zastavení na světlech nechcípá. :-)
Jsem zvědavý, co přijde po M235i... Příští jednička bude jen R4 FWD.