Thomasino 25.04.15 23:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Ale taky ve většině testů psali, že zábava a řízení nejsou jeho nejsilnější stránky. Ale celkově je nejschopnejsi. Což ale neznamená že je nejzábavnější ;-)
Vyzkouším a dám vědět >:-[] -
white label 25.04.15 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Jasně, že sto lidí, sto chutí... (Leon Cupra není MRS a naopak), ovšem tvůj odkaz je v podstatě výjimkou potvrzující pravidlo, těch testů kde to dopadlo naopak, je docela jasná převaha. -
iudex 25.04.15 21:18
« Re: Re: Prihlasujem sa
Cov: áno, keďže sa nikto nechce pridať, mienim ísť zajtra sám. Btw. dnes som zvažoval, či auto umyjem, ale potom som si povedal, že ak zajtra náhodou skončím v štrku, nech si nerobím zbytočnú robotu s umývaním. ;-)
Tom: pozrel som si Tvoju jazdu a je to slušné človeče, čo si zhruba pamätám svoju minuloročnú jazdu, tak si citeľne rýchlejší. Okrem samotného výkonu a rýchlosti na rovinkách podstatne neskôr brzdíš a auto to jednak ubrzdí, jednak pekne drží, moje auto už bolo v podobných rýchlostiach v zákrute nervózne, začínalo sa vlniť a gumy pískali, skrátka tie semislicky a posilnené brzdy je vidieť. :yes:
Inak pozrel som aj pár iných onboard videí na SK ringu a stále ma prekvapuje, ako niekedy auto, čo na prvý pohľad pekne sedí, zrazu zastrečkuje a ide do štrku. Ale stáva sa to hlavne zadokolkám, tak sa utešujem, že s mojím blbuvzdorným predným pohonom to snáď nezažijem. -
Covenant 25.04.15 21:05
white label
Je to věc názoru a použití, není to jen o Cupře, klidně jsem mohl napsat megan RS, nebo GTIP.....musíš s nimi o něco víc pracovat a krotit ty koně, když ti chybí ta berlička 4x4, kterou G7R má, a to je pro někoho prostě větší zábava.
Příklad máš tu:
100 lídí 100 chutí.....
iudex 25.04.15 20:59
« Prihlasujem sa
Tak keďže som túto tému navrhol, tak som sa dnes zmobilizoval k fotke, aby som v hanbe nezostal.
Nápad na prvoparílový žart: strieľajúci výfuk: [odkaz]
To by nič netušiaceho šoféra mohlo pomerne prekvapiť. ;-)
Prípadne tiež použiteľné ako svojpomoc v prípade majiteľa GTI, ktorý by sa sťažoval, že s manuálom mu to tak pekne nestrieľa do výfuku, ako s DSG. Má to len jednu chybičku: strelí to len raz. >:D -
Covenant 25.04.15 20:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Thomasino
Jestli to klapne, tak bude na srazu taky jedno překvápko ze seatí rodiny...a ještě víc než G7R ;-)
To co popisuješ, mí říkali i v Olomouci, kde si prohazovali Cupru a G7R...Golf byl sakra rychlý, ale né tak zábavný, ve smyslu chirurgický přesný díky 4x4 a byl tam cítit ten váhový rozdíl....tak uvidíš sám až se svezeš.
white label
Velká škoda, taky jsem to dneska dopoledne četl :-( -
Thomasino 25.04.15 20:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
To bych měl mít půjčený ještě Golf R, který mě zajímá více ;-) Ale na sraz jedu raději svým Megoušem. Přece jenom mě to řízení baví, tady je to fakt takový jalový, odtažitý. Ale to je snad jediná vada, že se v tom autě tak nepobavíš jako v MRS. Ale kdo před tím nejzedil v MRS, bude spokojen, protože je to rychlé jako sviňa, adaptivní podvozek funguje skvěle. A ten virtual kokpit je teda síla! Jen bych měl pádla raději na sloupku řízení a ne na volantu ;-) -
Ronault. 25.04.15 19:40
« Re: Re: Přihlašování
Tak se přiihlašuji:
Auto mi na Apríla připravilo žertíky a tohle zobrazovalo na displayi... A nebyla to jediná hláška, ale co už Francouzská elektronika, Áda to říkal:
Když už se tady Zino frajeří s tím voskování a leštěním, tak tohle je dílo ze dneška. Auto, které nebylo nikdy leštěno, celou zimu nemyto a dostalo nově hliníkáče.
A technika? Moje ruce, ruce dvou otroků, hadry, Dvě tuby Tempa a Turtle Wax >:-[] Tedy nic extra, ale přesto super výsledek... samozřejmě, když je něco zanedbané, je to pak lepší výsledek. >:D -
Thomasino 25.04.15 19:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
To dvojkové Clio bylo vykuchané, lehké, mělo lepivé Toyo R888 a jezdilo mu to pěkně. Takto vykuchané staré Clio (tohle je o dost lehčí než následné trojkové) je vždy těžký soupeř, až na delších rovinkách ho mohu dostat na výkon ;-)
Mimochodem dneska jsem měl zajímavou dvouhodinovou projížďku s jedním koncernovým autem. Možná bych to DSG či S-tronic vzal na milost, pokud bych měl ještě druhé auto na zábavu. Tady to řízení je opravdu mírně odtažité, Megouš je v tomto bez diskuze lepší. Ale jinak super kára :yes:
Ronault. 25.04.15 19:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Thomasino: kolem té 7 minuty a dále koukám, že to Clio jede teda hodně obsojně. Dle jeho výkonu, co mělo, tuším 124 kW? ny Vám nemělo stíhat, i když je lehčí, ale přesto se drží slušně. :-O Na takového prcka to musí být pořádný adrenalin.
Thomasino 25.04.15 19:04
« Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Tady je sestřih on-boardu ze čtvrtečního ježdění na Slovakiaringu a srazu Meganů R.S. a Clií R.S. Celkem 13 rychlých Renaultíků. První dvě třetiny videa pěkný vláček MRS, kterým jsem se postupně prokousával, na konci pak nejrychlješí kolo 2:41,41 :-)
Jinak velká spokojenost s Pneu Michelin Pilot Sport Cup 2, které jsem obul už také na předek a drží to jako židovská víra ! Zvláště ve druhé zatáčce postupně zrychluji, proti prvnímu ježdění na SK Ringu v říjnu na seriových gumách jsem zrychlil o 6 vteřin.

pleaseSMILE
woody-alien
Ronault
iudex
Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]