Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  11:29

« Re: Re: Re: Soutěž

Hmm, chce to asi nejaké vitamíny na lepšiu pamäť. 8-s :*)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.04.15  11:17

« Re: Re: Soutěž

iudex: jen drobná oprava - tato fotka zcela jistě není první, kterou pleaseSMILE přihlásil do soutěže. Minimálně mám v paměti jeho "detailingovku" z garáže. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  11:08

« Re: Soutěž

Tak rovno aj zahlasujem, bude to rýchle:
    pleaseSMILE: myšlienka sama osebe vtipná, ako vyplynulo z diskusie, je to studnica mnohých nápadov a interpretácií. Trošku mi len chýba väčšia tematickosť (prvoaprílový žart, napálenie vodiča či iného). Každopádne je to Tvoj prvý príspevok do súťaže a to samé sa cení, obzvlášť pri tak biednej účasti je každá fotka dobrá. Btw. párkrát si tu o bavoráku hovoril ako o "našom aute", ale predpokladám, že je Tvoje.
    woody: trefné a výstižné, naviac takáto "bota" ani nenaštve ako tá železná. Pobavilo.
    Ron: účasť po dlhšej dobe a hneď top, aspoň pre mňa. Takto si predstavujem prvoaprílový žart: sadneš do auta, zapneš zapaľovanie a auto Ťa privíta takouto hláškou: to by som ako šofér dosť čumel. Zaslúžené zlato. A to som nemusel ani brať do úvahy ďalšie vtipné fotky a hlášky; ako séria to má ešte väčšiu šťavu.
    ----------------------
    1. Ronault
    2. woody-alien
    3. pleaseSMILE
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  10:59

« Re: Soutěž

Emel: škoda, že si to nestihol včas, toto je prvý apríl ako vyšitý (mne tiež vždy stúpne tlak, keď vidím malý lístok za stieračom, našťastie v 90% prípadov to je len reklama).
    Btw. asi som sa nakazil legacytídou, celý týždeň tu vypisujem, ako idem v nedeľu na SK Ring a nakoniec nič z toho, namiesto výletu na okruh bol výlet na pohotovosť s chorým členom rodiny. 8-s Šanca na repete je budúcu nedeľu, také ideálne počasie, ako včera ale už nemá byť.
    WL & ostatní: nejak to flákate, toto bola téma ideálna pre ftipálkov, čakal som kopu vtipných fotiek a nakoniec takáto biedna účasť.
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 26.04.15  23:02

« Soutěž

Safra safra, to jsem tentokrát nějak nestihl, žádné prodloužení o měsíc? No ale tak když už jsem to měl nachystané, tak tedy jednu post-soutěžní...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.04.15  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Reagoval jsem jasně na srovnání LC s G7R. Motat do toho další auta je logicky na další a delši debatu.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 26.04.15  22:34

« Re: Zahájení hlasování

Tak abych to měl za sebou, což tentokrát půjde lehce, protože všichni ostatní přihlášení musí být nějak seřazeni na bednu a v podstatě každý z ostatních přihlášených mě musí dát na bednu, čehož si vážím >:-[] >:D
    Tentokráte opět bez komentáře :-)

1. iudex
    2. woody
    3. please smile
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.04.15  18:21

« Zahájení hlasování

Na cestách jsem objevil jeden zajímavej úsek kousek od nás. Cca 3 km silnice stoupající z nížiny až na vrchol nad Labským kaňonem, výbornej asfalt, rychle se střídající zatáčky, které navíc mění klopení. Jsou tam dva horizonty, za kterými zatáčka dost zákeřně mění směr, serpentýny lesem...no paráda. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 26.04.15  18:11

« Zahájení hlasování

Můžete začít hlasovat. Do Fotosoutěže za Duben 2015 jsou přihlášeni:

pleaseSMILE
    woody-alien
    Ronault
    iudex

Přihlášené fotky jsou k vidění zde: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.04.15  23:52

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

Iudex - gumy dělají hodně , lepší destičky taky trochu, ale nejvíce dělá ten prvek mezi sedačkou a volantem :-) To moje auto má nyní na čas kolem 2:33-35 na Slovakiaringu ;-)
    Užij si to zítra a dej pak video!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.04.15  23:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Ale taky ve většině testů psali, že zábava a řízení nejsou jeho nejsilnější stránky. Ale celkově je nejschopnejsi. Což ale neznamená že je nejzábavnější ;-)

Vyzkouším a dám vědět >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.15  22:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Jasně, že sto lidí, sto chutí... (Leon Cupra není MRS a naopak), ovšem tvůj odkaz je v podstatě výjimkou potvrzující pravidlo, těch testů kde to dopadlo naopak, je docela jasná převaha.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.04.15  21:26

« Re: Re: Re: Prihlasujem sa

iudex
    Na příště se už přidám...dal jsem na tebe a vyměním ten olej o něco dřív než v 5...má ho už doma, jen čekám, než mechanikovi dojde nádstavec na vypouštěcí šroub...je tam něco speciálního jako u GTI.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.04.15  21:18

« Re: Re: Prihlasujem sa

Cov: áno, keďže sa nikto nechce pridať, mienim ísť zajtra sám. Btw. dnes som zvažoval, či auto umyjem, ale potom som si povedal, že ak zajtra náhodou skončím v štrku, nech si nerobím zbytočnú robotu s umývaním. ;-)
    Tom: pozrel som si Tvoju jazdu a je to slušné človeče, čo si zhruba pamätám svoju minuloročnú jazdu, tak si citeľne rýchlejší. Okrem samotného výkonu a rýchlosti na rovinkách podstatne neskôr brzdíš a auto to jednak ubrzdí, jednak pekne drží, moje auto už bolo v podobných rýchlostiach v zákrute nervózne, začínalo sa vlniť a gumy pískali, skrátka tie semislicky a posilnené brzdy je vidieť. :yes:
    Inak pozrel som aj pár iných onboard videí na SK ringu a stále ma prekvapuje, ako niekedy auto, čo na prvý pohľad pekne sedí, zrazu zastrečkuje a ide do štrku. Ale stáva sa to hlavne zadokolkám, tak sa utešujem, že s mojím blbuvzdorným predným pohonom to snáď nezažijem.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.04.15  21:07

« Re: Prihlasujem sa

iudex
    kde ty na ty nápady chodíš >:-[] :yes: ....na ten okruh v neděli nakonec jedeš sám?
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.04.15  21:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

white label
    Je to věc názoru a použití, není to jen o Cupře, klidně jsem mohl napsat megan RS, nebo GTIP.....musíš s nimi o něco víc pracovat a krotit ty koně, když ti chybí ta berlička 4x4, kterou G7R má, a to je pro někoho prostě větší zábava.

Příklad máš tu:
    [odkaz]
    100 lídí 100 chutí.....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.04.15  20:59

« Prihlasujem sa

Tak keďže som túto tému navrhol, tak som sa dnes zmobilizoval k fotke, aby som v hanbe nezostal.
    Nápad na prvoparílový žart: strieľajúci výfuk: [odkaz]
    To by nič netušiaceho šoféra mohlo pomerne prekvapiť. ;-)
    Prípadne tiež použiteľné ako svojpomoc v prípade majiteľa GTI, ktorý by sa sťažoval, že s manuálom mu to tak pekne nestrieľa do výfuku, ako s DSG. Má to len jednu chybičku: strelí to len raz. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.04.15  20:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Kdyby byl Leon Cupra opravdu zábavnější, než G7R, tak by ty výhry ve větších srovnávačkách zřejmě sbíral naopak on, tím spíš, že má podstatně atraktivnější cenu..,
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 25.04.15  20:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

Thomasino
    Jestli to klapne, tak bude na srazu taky jedno překvápko ze seatí rodiny...a ještě víc než G7R ;-)

To co popisuješ, mí říkali i v Olomouci, kde si prohazovali Cupru a G7R...Golf byl sakra rychlý, ale né tak zábavný, ve smyslu chirurgický přesný díky 4x4 a byl tam cítit ten váhový rozdíl....tak uvidíš sám až se svezeš.

white label
    Velká škoda, taky jsem to dneska dopoledne četl :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.04.15  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?

To bych měl mít půjčený ještě Golf R, který mě zajímá více ;-) Ale na sraz jedu raději svým Megoušem. Přece jenom mě to řízení baví, tady je to fakt takový jalový, odtažitý. Ale to je snad jediná vada, že se v tom autě tak nepobavíš jako v MRS. Ale kdo před tím nejzedil v MRS, bude spokojen, protože je to rychlé jako sviňa, adaptivní podvozek funguje skvěle. A ten virtual kokpit je teda síla! Jen bych měl pádla raději na sloupku řízení a ne na volantu ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…