iudex 27.04.15 11:08
« Re: Soutěž
Tak rovno aj zahlasujem, bude to rýchle:
pleaseSMILE: myšlienka sama osebe vtipná, ako vyplynulo z diskusie, je to studnica mnohých nápadov a interpretácií. Trošku mi len chýba väčšia tematickosť (prvoaprílový žart, napálenie vodiča či iného). Každopádne je to Tvoj prvý príspevok do súťaže a to samé sa cení, obzvlášť pri tak biednej účasti je každá fotka dobrá. Btw. párkrát si tu o bavoráku hovoril ako o "našom aute", ale predpokladám, že je Tvoje.
woody: trefné a výstižné, naviac takáto "bota" ani nenaštve ako tá železná. Pobavilo.
Ron: účasť po dlhšej dobe a hneď top, aspoň pre mňa. Takto si predstavujem prvoaprílový žart: sadneš do auta, zapneš zapaľovanie a auto Ťa privíta takouto hláškou: to by som ako šofér dosť čumel. Zaslúžené zlato. A to som nemusel ani brať do úvahy ďalšie vtipné fotky a hlášky; ako séria to má ešte väčšiu šťavu.
----------------------
1. Ronault
2. woody-alien
3. pleaseSMILE -
iudex 27.04.15 10:59
« Re: Soutěž
Emel: škoda, že si to nestihol včas, toto je prvý apríl ako vyšitý (mne tiež vždy stúpne tlak, keď vidím malý lístok za stieračom, našťastie v 90% prípadov to je len reklama).
Btw. asi som sa nakazil legacytídou, celý týždeň tu vypisujem, ako idem v nedeľu na SK Ring a nakoniec nič z toho, namiesto výletu na okruh bol výlet na pohotovosť s chorým členom rodiny. 8-s Šanca na repete je budúcu nedeľu, také ideálne počasie, ako včera ale už nemá byť.
WL & ostatní: nejak to flákate, toto bola téma ideálna pre ftipálkov, čakal som kopu vtipných fotiek a nakoniec takáto biedna účasť. -
Ronault. 26.04.15 22:34
« Re: Zahájení hlasování
Tak abych to měl za sebou, což tentokrát půjde lehce, protože všichni ostatní přihlášení musí být nějak seřazeni na bednu a v podstatě každý z ostatních přihlášených mě musí dát na bednu, čehož si vážím >:-[] >:D
Tentokráte opět bez komentáře :-)
1. iudex
2. woody
3. please smile -
woody-alien 26.04.15 18:21
« Zahájení hlasování
Na cestách jsem objevil jeden zajímavej úsek kousek od nás. Cca 3 km silnice stoupající z nížiny až na vrchol nad Labským kaňonem, výbornej asfalt, rychle se střídající zatáčky, které navíc mění klopení. Jsou tam dva horizonty, za kterými zatáčka dost zákeřně mění směr, serpentýny lesem...no paráda. ;-)
Thomasino 25.04.15 23:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Ale taky ve většině testů psali, že zábava a řízení nejsou jeho nejsilnější stránky. Ale celkově je nejschopnejsi. Což ale neznamená že je nejzábavnější ;-)
Vyzkouším a dám vědět >:-[] -
white label 25.04.15 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Jasně, že sto lidí, sto chutí... (Leon Cupra není MRS a naopak), ovšem tvůj odkaz je v podstatě výjimkou potvrzující pravidlo, těch testů kde to dopadlo naopak, je docela jasná převaha. -
iudex 25.04.15 21:18
« Re: Re: Prihlasujem sa
Cov: áno, keďže sa nikto nechce pridať, mienim ísť zajtra sám. Btw. dnes som zvažoval, či auto umyjem, ale potom som si povedal, že ak zajtra náhodou skončím v štrku, nech si nerobím zbytočnú robotu s umývaním. ;-)
Tom: pozrel som si Tvoju jazdu a je to slušné človeče, čo si zhruba pamätám svoju minuloročnú jazdu, tak si citeľne rýchlejší. Okrem samotného výkonu a rýchlosti na rovinkách podstatne neskôr brzdíš a auto to jednak ubrzdí, jednak pekne drží, moje auto už bolo v podobných rýchlostiach v zákrute nervózne, začínalo sa vlniť a gumy pískali, skrátka tie semislicky a posilnené brzdy je vidieť. :yes:
Inak pozrel som aj pár iných onboard videí na SK ringu a stále ma prekvapuje, ako niekedy auto, čo na prvý pohľad pekne sedí, zrazu zastrečkuje a ide do štrku. Ale stáva sa to hlavne zadokolkám, tak sa utešujem, že s mojím blbuvzdorným predným pohonom to snáď nezažijem. -
Covenant 25.04.15 21:05
white label
Je to věc názoru a použití, není to jen o Cupře, klidně jsem mohl napsat megan RS, nebo GTIP.....musíš s nimi o něco víc pracovat a krotit ty koně, když ti chybí ta berlička 4x4, kterou G7R má, a to je pro někoho prostě větší zábava.
Příklad máš tu:
100 lídí 100 chutí.....
iudex 25.04.15 20:59
« Prihlasujem sa
Tak keďže som túto tému navrhol, tak som sa dnes zmobilizoval k fotke, aby som v hanbe nezostal.
Nápad na prvoparílový žart: strieľajúci výfuk: [odkaz]
To by nič netušiaceho šoféra mohlo pomerne prekvapiť. ;-)
Prípadne tiež použiteľné ako svojpomoc v prípade majiteľa GTI, ktorý by sa sťažoval, že s manuálom mu to tak pekne nestrieľa do výfuku, ako s DSG. Má to len jednu chybičku: strelí to len raz. >:D -
Covenant 25.04.15 20:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
Thomasino
Jestli to klapne, tak bude na srazu taky jedno překvápko ze seatí rodiny...a ještě víc než G7R ;-)
To co popisuješ, mí říkali i v Olomouci, kde si prohazovali Cupru a G7R...Golf byl sakra rychlý, ale né tak zábavný, ve smyslu chirurgický přesný díky 4x4 a byl tam cítit ten váhový rozdíl....tak uvidíš sám až se svezeš.
white label
Velká škoda, taky jsem to dneska dopoledne četl :-( -
Thomasino 25.04.15 20:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ....a jen tak mimochodem, co Soutěž ?
To bych měl mít půjčený ještě Golf R, který mě zajímá více ;-) Ale na sraz jedu raději svým Megoušem. Přece jenom mě to řízení baví, tady je to fakt takový jalový, odtažitý. Ale to je snad jediná vada, že se v tom autě tak nepobavíš jako v MRS. Ale kdo před tím nejzedil v MRS, bude spokojen, protože je to rychlé jako sviňa, adaptivní podvozek funguje skvěle. A ten virtual kokpit je teda síla! Jen bych měl pádla raději na sloupku řízení a ne na volantu ;-)