Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 27.04.15 16:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž
No to je otázka, co je lepší >:-[] >:D
Já chci SK Ring asi ještě potrénovat, ikdyž v rámci té Carbonie budou 3 tréninky po 20 min. Ale stále cítím velké rezervy a musím se pořádně naučit stopu. Musí to jít z těch 2:41 aspoň o 3-4 vteřiny dolů! -
iudex 27.04.15 15:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž
Tom: ja už to radšej nahlas ani nevyslovím, lebo mi do toho zase niečo príde, ale v nedeľu by som chcel ísť. Budú jazdy dokonca o niečo dlhšie, ako zvyčajne (17:00 - 19:00), teda bude záležať od počasia. Predsalen ten okruh ja na vybláznenie sa najlepší; dnes som ponáhľajúc od lekára išiel stoštyridsať na úseku, kde je 70ka, čo je o papiere; na okruhu riskuješ "len" rozbité auto. >:-[] -
-
iudex 27.04.15 11:08
« Re: Soutěž
Tak rovno aj zahlasujem, bude to rýchle:
pleaseSMILE: myšlienka sama osebe vtipná, ako vyplynulo z diskusie, je to studnica mnohých nápadov a interpretácií. Trošku mi len chýba väčšia tematickosť (prvoaprílový žart, napálenie vodiča či iného). Každopádne je to Tvoj prvý príspevok do súťaže a to samé sa cení, obzvlášť pri tak biednej účasti je každá fotka dobrá. Btw. párkrát si tu o bavoráku hovoril ako o "našom aute", ale predpokladám, že je Tvoje.
woody: trefné a výstižné, naviac takáto "bota" ani nenaštve ako tá železná. Pobavilo.
Ron: účasť po dlhšej dobe a hneď top, aspoň pre mňa. Takto si predstavujem prvoaprílový žart: sadneš do auta, zapneš zapaľovanie a auto Ťa privíta takouto hláškou: to by som ako šofér dosť čumel. Zaslúžené zlato. A to som nemusel ani brať do úvahy ďalšie vtipné fotky a hlášky; ako séria to má ešte väčšiu šťavu.
----------------------
1. Ronault
2. woody-alien
3. pleaseSMILE -
iudex 27.04.15 10:59
« Re: Soutěž
Emel: škoda, že si to nestihol včas, toto je prvý apríl ako vyšitý (mne tiež vždy stúpne tlak, keď vidím malý lístok za stieračom, našťastie v 90% prípadov to je len reklama).
Btw. asi som sa nakazil legacytídou, celý týždeň tu vypisujem, ako idem v nedeľu na SK Ring a nakoniec nič z toho, namiesto výletu na okruh bol výlet na pohotovosť s chorým členom rodiny. 8-s Šanca na repete je budúcu nedeľu, také ideálne počasie, ako včera ale už nemá byť.
WL & ostatní: nejak to flákate, toto bola téma ideálna pre ftipálkov, čakal som kopu vtipných fotiek a nakoniec takáto biedna účasť. -
Ronault. 26.04.15 22:34
« Re: Zahájení hlasování
Tak abych to měl za sebou, což tentokrát půjde lehce, protože všichni ostatní přihlášení musí být nějak seřazeni na bednu a v podstatě každý z ostatních přihlášených mě musí dát na bednu, čehož si vážím >:-[] >:D
Tentokráte opět bez komentáře :-)
1. iudex
2. woody
3. please smile -
woody-alien 26.04.15 18:21
« Zahájení hlasování
Na cestách jsem objevil jeden zajímavej úsek kousek od nás. Cca 3 km silnice stoupající z nížiny až na vrchol nad Labským kaňonem, výbornej asfalt, rychle se střídající zatáčky, které navíc mění klopení. Jsou tam dva horizonty, za kterými zatáčka dost zákeřně mění směr, serpentýny lesem...no paráda. ;-)
[odkaz]

Ostrava, obec Ostravice, Horní Bečva, Rožnov pod Radhoštěm, Bystřice pod Hostýnem, Holešov, Brno.
Odkaz ;-)
[odkaz]