Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  20:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Ronault.
    Ten Mohelničák nevypadá taky špatně (jel jsem ho v pátek), když se zadaří a je prázdný, tak je to mazec >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.15  20:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thomasino: Jestli nespěcháš, tak nejeď přes Beskydy spodem, ale vrchem přes Jeseníky.
    Třeba takhle: [odkaz]
    A na Potštát, takříkajíc po staré cestě to taky není nejhorší, jel jsem to sice s přívěsem, takže nic extra, ale je tam docela klid a pak na Prostějov a přes Kras, taky není špatné
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.15  20:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Woody: To taky byla hustá akce. Nebyl jsem na to sám, ale ještě majitelka a mladý. Dobrá komedie, vzal jsem si je na povel. Největší chaos byl na myčce, pak při přezouvání jsem předvedl jedno kolo a pak dělal dozor a na leštění jsem dal každému do ruky hadru a jednu tubu Tempa, jeden leštil levou stranu, druhý pravou, já za nima zlešťoval a nanášel vosk a oni pak zlešťovali... a hlavně, kontroloval jsem kvalitu odvedené práce, čili buzeroval za nedokonalosti >:D

Důležitá je zapojit laiky do této práce, aspoň pochopí každou mou neochotu někam jet v dešti. Auto od soboty stojí v garáži (taky načerno u heliportu >:D ) a v čera bylo riziko deště, tak jsem odvážel S. Meganem a dneska jela autobusem... nevím, jestli se někdy naleštěná Fabie ještě podívá z garáže ven >:D

Jo, vlastní práce si člověk váží více. Však ona ti to v pátek barvitě vylíčí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 27.04.15  20:12

« Re: Re: Soutěž

iudex

Dík za hodnocení. Jo, souhlasim s Tebou ohledne fotky. Tohle me napadlo hnedka a taky jsem to chtěl stihnout do uzávěrky. A bohužel, narozdil od některých tady nemam buňky na takové vtipky. :-)

Co se týče auta, tak prave, ze píšu často "naše", tak tím myslim, ze auto neni oficiálně moje. Je otce, stejně jako další, které máme. Jen je beru jako moje, protože s nimi jezdim a jsem jediný, kdo se o ně stara a pecuje. A taky jsem si je v podstatě vybral, čímž se rad chlubim. >:D Asi jsem to mel uvést na pravou miru drive, to uznavam a omlouvam se. Nechci psát "moje" právě z tohohle důvodu, bylo by mi to vůči ostatním blbe.

P.S.: Vodicak ale mam, jo, a něco jsem už najel. >:D

Hlasuji tedy:

1. iudex - prdici vyfuky jsou dnes v mode!
    2. woody-allien - botičky jsou taky v mode (aspon u nás)
    3. Ron - kliny a Renault, to me nikdy neprestane bavit... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.04.15  19:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thom, Cov: No k nám už ta smršť dorazila. Nad Krušnohořím sa blýska, hromy divo bijú.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  19:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

No jestli budou průtrže, tak na mých semislickách Cup2 budu rád, když pojedu pomalu v klidu po dálnici >:-[] Zvláště když asi už přišly o čtvrtinu až pětinu vzorku na SKR 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  19:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thomasino
    Na Tesák se tentokrát vykašli....a vyzkoušej Valašské Meziříčí - Bystřice pod Hostýnem.... aspoň si to trochu najedeš .....zeptej se Woodyho, když jsme ho tam vzali, jak si to rád projel znova :-)

Samozřejmě záleží, kdy tam pojedeš...jestli ve špičce tak je to zabité všude a zítra mají být průtrže a padat i kroupy, tak uvidíš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  18:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Z ValMezu do Bystřice a minout Tesák ?? Cože?? :-)
    ...tak tama napřímo to neznám. Já jezdím z Rožnova od WL přes Val.Bystřici, Vsetín, Hošťálkovou, Tesák do Bystřice... Ale je to delší...
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  18:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Thomasino

Ostrava, obec Ostravice, Horní Bečva, Rožnov pod Radhoštěm, Bystřice pod Hostýnem, Holešov, Brno.

Odkaz ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  18:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Covenant a Ronault, příp. WL : máte návrh nějaké pěkné trasy částečně po okreskách z Ostravy do Brna? ;-) Zítra musím do toho smogového města :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.04.15  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Ron: Jo, na Brněnský. Zatím jsem dal pozvánku do Novinek k recenzi. ;-)

Mimochodem, pěkně jsi vyleštil tu Fabii. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

No to je otázka, co je lepší >:-[] >:D
    Já chci SK Ring asi ještě potrénovat, ikdyž v rámci té Carbonie budou 3 tréninky po 20 min. Ale stále cítím velké rezervy a musím se pořádně naučit stopu. Musí to jít z těch 2:41 aspoň o 3-4 vteřiny dolů!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.04.15  15:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Tom: ja už to radšej nahlas ani nevyslovím, lebo mi do toho zase niečo príde, ale v nedeľu by som chcel ísť. Budú jazdy dokonca o niečo dlhšie, ako zvyčajne (17:00 - 19:00), teda bude záležať od počasia. Predsalen ten okruh ja na vybláznenie sa najlepší; dnes som ponáhľajúc od lekára išiel stoštyridsať na úseku, kde je 70ka, čo je o papiere; na okruhu riskuješ "len" rozbité auto. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.04.15  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Jihlava je pre mňa ďaleko, nestihol by som to, zatiaľ nemám cupru >:D príjemnú zábavu prajem a teším sa na foto :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.15  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Mě mobil na pátek taky nehlásí super epes rádes počasí ale asi celý weekend nebude nic moc.

Takže u Tesca v Jihlavě, takže zde? https://goo.gl/maps/yKL8E

Měli bychom to možná více zveřejnit, ne? Třeba se ještě někdo přidá.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  13:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

Brandon Walsh

Sraz je teď v pátek... Jihlava, 12:00 u Tesca, pak se pojede dolů do Třebíče......Sk ring v neděli by byl navíc a sám ještě nevím, rozhodnu se až v patek podle počasí a ostatních ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.04.15  13:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

kde bude zraz ? momentálne mi to nevyhovuje, ale pre istotu by som chcel vedieť miesto a čas ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  13:02

« Re: Re: Re: Re: Soutěž

Tak s Leonem Cuprou 280 pozávodím rád ;-) >:-[] >:-[]
    A šikovný řidič s GTI-P by nám mohl být v patách :-!

P.S.: Takže přesuneme sraz na neděli na Slovakiaring?? ;-) To asi néé, že, když je počasí zatím nejisté, kdežto v pátek to zatím vypadá dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 27.04.15  12:21

« Re: Re: Re: Soutěž

Taky SK ring zvážím...uvidím jestli stihnu výměnu a jak bude po srazu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.04.15  11:38

« Re: Re: Soutěž

No jo, tuto neděli je další možnost ježdění na SK Ringu. Podle počasí zvážím, zatím předpověď nic moc, ale to se může změnit, je to ještě daleko.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…