Ronault. 27.04.15 20:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž
Woody: To taky byla hustá akce. Nebyl jsem na to sám, ale ještě majitelka a mladý. Dobrá komedie, vzal jsem si je na povel. Největší chaos byl na myčce, pak při přezouvání jsem předvedl jedno kolo a pak dělal dozor a na leštění jsem dal každému do ruky hadru a jednu tubu Tempa, jeden leštil levou stranu, druhý pravou, já za nima zlešťoval a nanášel vosk a oni pak zlešťovali... a hlavně, kontroloval jsem kvalitu odvedené práce, čili buzeroval za nedokonalosti >:D
Důležitá je zapojit laiky do této práce, aspoň pochopí každou mou neochotu někam jet v dešti. Auto od soboty stojí v garáži (taky načerno u heliportu >:D ) a v čera bylo riziko deště, tak jsem odvážel S. Meganem a dneska jela autobusem... nevím, jestli se někdy naleštěná Fabie ještě podívá z garáže ven >:D
Jo, vlastní práce si člověk váží více. Však ona ti to v pátek barvitě vylíčí >:D -
boost. 27.04.15 20:12
« Re: Re: Soutěž
iudex
Dík za hodnocení. Jo, souhlasim s Tebou ohledne fotky. Tohle me napadlo hnedka a taky jsem to chtěl stihnout do uzávěrky. A bohužel, narozdil od některých tady nemam buňky na takové vtipky. :-)
Co se týče auta, tak prave, ze píšu často "naše", tak tím myslim, ze auto neni oficiálně moje. Je otce, stejně jako další, které máme. Jen je beru jako moje, protože s nimi jezdim a jsem jediný, kdo se o ně stara a pecuje. A taky jsem si je v podstatě vybral, čímž se rad chlubim. >:D Asi jsem to mel uvést na pravou miru drive, to uznavam a omlouvam se. Nechci psát "moje" právě z tohohle důvodu, bylo by mi to vůči ostatním blbe.
P.S.: Vodicak ale mam, jo, a něco jsem už najel. >:D
Hlasuji tedy:
1. iudex - prdici vyfuky jsou dnes v mode!
2. woody-allien - botičky jsou taky v mode (aspon u nás)
3. Ron - kliny a Renault, to me nikdy neprestane bavit... >:D -
Covenant 27.04.15 19:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž
Thomasino
Na Tesák se tentokrát vykašli....a vyzkoušej Valašské Meziříčí - Bystřice pod Hostýnem.... aspoň si to trochu najedeš .....zeptej se Woodyho, když jsme ho tam vzali, jak si to rád projel znova :-)
Samozřejmě záleží, kdy tam pojedeš...jestli ve špičce tak je to zabité všude a zítra mají být průtrže a padat i kroupy, tak uvidíš ;-)
Thomasino 27.04.15 16:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž
No to je otázka, co je lepší >:-[] >:D
Já chci SK Ring asi ještě potrénovat, ikdyž v rámci té Carbonie budou 3 tréninky po 20 min. Ale stále cítím velké rezervy a musím se pořádně naučit stopu. Musí to jít z těch 2:41 aspoň o 3-4 vteřiny dolů! -
iudex 27.04.15 15:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž
Tom: ja už to radšej nahlas ani nevyslovím, lebo mi do toho zase niečo príde, ale v nedeľu by som chcel ísť. Budú jazdy dokonca o niečo dlhšie, ako zvyčajne (17:00 - 19:00), teda bude záležať od počasia. Predsalen ten okruh ja na vybláznenie sa najlepší; dnes som ponáhľajúc od lekára išiel stoštyridsať na úseku, kde je 70ka, čo je o papiere; na okruhu riskuješ "len" rozbité auto. >:-[] -

Ten Mohelničák nevypadá taky špatně (jel jsem ho v pátek), když se zadaří a je prázdný, tak je to mazec >:-[]