woody-alien 30.04.15 08:38
« Nové téma - Květen 2015
Pro Květen 2015 jsme vybrali jednoduché, až všeobjímající téma:
"MÁJ, VYŽENEME AUTA V HÁJ"
Přičemž háj samozřejmě nemusíte brát doslova, háj může být prostě příroda anebo taky hájemství. Záleží na vás, kam se vaše auto hodí nebo kde "kraluje". ;-) Nicméně podle mého téma obsahuje ve slově "vyženeme" nějaký pohyb, opuštění odpočinkového místa. Takže spíš jako sundat plachtu, oprášit, nasadit kola, vykopnout špalky a někam vyjet. -
iudex 29.04.15 08:26
« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Blahoželám woodymu (jediný bodík, sakra... >:-[] ) i ostatným medailistom (bronzovému i zemiakovému). ;-)
Nakoľko v najbližšej dobe by sa mali uskutočniť nejaké zrazy, mohla by byť budúca téma nejak s týmto spojená. Ale návrhovú iniciatívu prenechávam víťazovi. -
woody-alien 28.04.15 22:25
« Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Tak jsem to tedy počítal raději vícekrát, ale vychází mi to pořád stejně. V dubnovém kole Fotosoutěže jsme hlasováním určili toto pořadí:
1. woody-alien 14 bodů
2. iudex 13 bodů
3. Ronault 10 bodů
----------------------------------
4. pleaseSMILE 4 body
Tak tedy gratuluji sám sobě i spolubedňákům, jen škoda, že nebyla větší účast. Díky tedy těm, co se zúčastnili, a samozřejmě i hlasujícím.
Oslavím to podobně jako Robert Nebřenský v Mazaným Filipovi..."Nápoj do mě". >:D
šmoula nešika 28.04.15 21:44
3. pleaseSMILE
4. Ronault
---
iudex - Balóónky! :-)
woody - Botičkové obutí... >:D ;-)
pleaseSMILE - Jak už prokázal Leg, parodie na Bawo štítky funguje. :yes: ;-)
Ronault - No jo, majitel žádná bábovka. >:D
Emel - Ufffff >:-[] -
woody-alien 28.04.15 16:38
« Hlasování
1. Ronault
2. iudex
3. pleaseSMILE
Ronault - bezva nápad, pobavilo mě to. ;-) Za první místo ovšem vděčíš mému podvědomí, několikrát zmíněnej Golf zřejmě sehrál svoji roli. :-| >:D
iudex - na výfuk jsem se chtěl původně zaměřit i já, ovšem montáží pořádných laufů zvíci kamnářské roury >:-[] , ale nakonec jsem od toho upustil. Takže nápad oceňuju..a těch 5 minut na realizaci tuplem. Jen o fous za Ronem.
pleaseSMILE - tys mě člověče spíš rozesmutnil ;-) . Jakkoli i já pochopitelně jedu na vlně oturbených máloválců, chcípáků motorů a falešných zvuků, nelehko nesu další a další výmysly eko-trubačů a věci s tím související. Jako bych něco prošvihnul.
PS: Emel, škoda žes nestihl termín. Jak už psal iudex, tvoje fotka je apríl jak vyšitej. :-) -
iudex 28.04.15 10:54
« Re: Hlasování
Emel: tak spraviť takú fotku, ako navrhuješ, by bolo veľmi komplikované. Tiež som pôvodne chcel navliecť balón na výfuk, ale nedalo sa (výfuk je príliš široký a balón mi praskol). A hlavne ten okamih prasknutia balóna po naštartovaní bude záležitosť tisícin sekundy a zachytiť to by bol asi technický problém s bežným foťákom (moja zrkadlovka je so 7 snímkami za sekundu pomerne rýchla, ale trafiť presne okamih roztrhnutia by bola skôr vec náhody; takéto rýchle deje sa snímajú rýchlobežnými kamerami, čo dajú povedzme 1000 fps, ako Red Dragon - bližšie k tomu pozri videá The slo-mo guys). Plus ja som fotku zbúchal za 5 minút komplet a som rád, že aspoň niečo som do súťaže pridal. ;-) -
Emel 28.04.15 09:57
« Hlasování
Woody - kompozičně hezká fotka, detail auta se značkou do sebe tvarově zapadají, botička táhne oko... a na první pohled je to foceno foťákem a ne mobilem.
Ron - no, je dobře, že máš znak na autě zase čistý :-) . Doufám, že taková skladba opravdu existuje... a jestli ne, musíš ji nazpívat, jistě to bude na auto.cz hit.
iudex - téma tam je taky, ale jinak musím říct, že mě ta fotka tentokrát moc nechytla. Možná to chtělo vzít detail nebo nějakou jinou perspektivu... frajeřinka by byla pustit motor a chytit okamžik prasknutí balonku... pokud by teda prasknul.

Konec hlášení.