Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 30.04.15  11:16

« Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Mě osobně to neustálé řešení jednoho a toho samého také odradilo. Dříve to bylo docela ok a v době, kdy jela soutěž, se fakt jela soutěž, ale když se mezi hlasování opět při*ere nejmenovaný člověk s pneu (již po 652. letos), tak fakt nemám chuť něco tvořit, protože mi to spíše přijde jako diskuzní kroužek, kde diskutující otravuje fotosoutěž.

Konec hlášení.
  • « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.04.15  10:30

« Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Lepšie, než nadávať, že sem nikto neprispieva, je sám sa zúčastniť. Vieš, ako je to s tou veľkou tmou a malým svetlom. ;-) Najbližšie máš šancu.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.15  10:16

« Re: Nové téma - Květen 2015

Koukám, že člověk se tady na to vykašle protože se tu věčně řeší nějaký sra.č.ky a soutěž jde úplně stranou... A najednou na soutěž kálí skoro všichni. Jen tak dál :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.04.15  08:38

« Nové téma - Květen 2015

Pro Květen 2015 jsme vybrali jednoduché, až všeobjímající téma:

"MÁJ, VYŽENEME AUTA V HÁJ"

Přičemž háj samozřejmě nemusíte brát doslova, háj může být prostě příroda anebo taky hájemství. Záleží na vás, kam se vaše auto hodí nebo kde "kraluje". ;-) Nicméně podle mého téma obsahuje ve slově "vyženeme" nějaký pohyb, opuštění odpočinkového místa. Takže spíš jako sundat plachtu, oprášit, nasadit kola, vykopnout špalky a někam vyjet.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.15  16:16

« Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Děkuji všem za hlasy :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.04.15  10:10

« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Není ta slovenčina hezká :-)?

Jo, zabudol som hodnotit zemiakovu fotku - dobrá, vtipná, já osobně v ní úplně nevidím téma měsíce.
  • « 10 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.04.15  10:05

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Dík za body všem. Zrovna zemiaky by se mi dnes hodily, nějaké potřebuji na uvaření oběda. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.04.15  08:26

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Blahoželám woodymu (jediný bodík, sakra... >:-[] ) i ostatným medailistom (bronzovému i zemiakovému). ;-)
    Nakoľko v najbližšej dobe by sa mali uskutočniť nejaké zrazy, mohla by byť budúca téma nejak s týmto spojená. Ale návrhovú iniciatívu prenechávam víťazovi.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.15  22:25

« Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Tak jsem to tedy počítal raději vícekrát, ale vychází mi to pořád stejně. V dubnovém kole Fotosoutěže jsme hlasováním určili toto pořadí:

1. woody-alien 14 bodů
    2. iudex 13 bodů
    3. Ronault 10 bodů
    ----------------------------------

4. pleaseSMILE 4 body

Tak tedy gratuluji sám sobě i spolubedňákům, jen škoda, že nebyla větší účast. Díky tedy těm, co se zúčastnili, a samozřejmě i hlasujícím.

Oslavím to podobně jako Robert Nebřenský v Mazaným Filipovi..."Nápoj do mě". >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.04.15  21:55

« Re: Hlasování

woody: stane se, holt přijdu o cenu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 28.04.15  21:44

« Hlasování - šn

Ahoj. :-)

1. iudex
    2. woody-alien
    3. pleaseSMILE

4. Ronault

---

iudex - Balóónky! :-)

woody - Botičkové obutí... >:D ;-)

pleaseSMILE - Jak už prokázal Leg, parodie na Bawo štítky funguje. :yes: ;-)

Ronault - No jo, majitel žádná bábovka. >:D

Emel - Ufffff >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.04.15  20:59

« Re: Re: hlasování wl

Tak dnešní trasa byla opravdu "výživná" !! >:D >:D Nakonec klasika Ostrava - Slavkov u Brna po D1, většinou za silného deště :-O :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.15  19:28

« Re: hlasování wl

wl: Taky zdravíme a užij si Sexuálně Aktivní Exil. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.04.15  16:38

« Hlasování

1. Ronault
    2. iudex
    3. pleaseSMILE

Ronault - bezva nápad, pobavilo mě to. ;-) Za první místo ovšem vděčíš mému podvědomí, několikrát zmíněnej Golf zřejmě sehrál svoji roli. :-| >:D
    iudex - na výfuk jsem se chtěl původně zaměřit i já, ovšem montáží pořádných laufů zvíci kamnářské roury >:-[] , ale nakonec jsem od toho upustil. Takže nápad oceňuju..a těch 5 minut na realizaci tuplem. Jen o fous za Ronem.
    pleaseSMILE - tys mě člověče spíš rozesmutnil ;-) . Jakkoli i já pochopitelně jedu na vlně oturbených máloválců, chcípáků motorů a falešných zvuků, nelehko nesu další a další výmysly eko-trubačů a věci s tím související. Jako bych něco prošvihnul.

PS: Emel, škoda žes nestihl termín. Jak už psal iudex, tvoje fotka je apríl jak vyšitej. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.04.15  13:50

« Re: Re: Re: Hlasování

Nie nie, nič také som nenaznačoval a nekritizoval. Myslel som to tak, že ja som tému navrhol a preto som chcel dať aspoň niečo, hoci si uvedomujem, že to mohlo byť lepšie.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.04.15  12:11

« Re: Re: Hlasování

...na rozdíl od jiných... ano ano, narážku jsem pochopil a kritiku přijímám :-) .
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.04.15  10:54

« Re: Hlasování

Emel: tak spraviť takú fotku, ako navrhuješ, by bolo veľmi komplikované. Tiež som pôvodne chcel navliecť balón na výfuk, ale nedalo sa (výfuk je príliš široký a balón mi praskol). A hlavne ten okamih prasknutia balóna po naštartovaní bude záležitosť tisícin sekundy a zachytiť to by bol asi technický problém s bežným foťákom (moja zrkadlovka je so 7 snímkami za sekundu pomerne rýchla, ale trafiť presne okamih roztrhnutia by bola skôr vec náhody; takéto rýchle deje sa snímajú rýchlobežnými kamerami, čo dajú povedzme 1000 fps, ako Red Dragon - bližšie k tomu pozri videá The slo-mo guys). Plus ja som fotku zbúchal za 5 minút komplet a som rád, že aspoň niečo som do súťaže pridal. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 28.04.15  09:57

« Hlasování

Woody - kompozičně hezká fotka, detail auta se značkou do sebe tvarově zapadají, botička táhne oko... a na první pohled je to foceno foťákem a ne mobilem.
    Ron - no, je dobře, že máš znak na autě zase čistý :-) . Doufám, že taková skladba opravdu existuje... a jestli ne, musíš ji nazpívat, jistě to bude na auto.cz hit.
    iudex - téma tam je taky, ale jinak musím říct, že mě ta fotka tentokrát moc nechytla. Možná to chtělo vzít detail nebo nějakou jinou perspektivu... frajeřinka by byla pustit motor a chytit okamžik prasknutí balonku... pokud by teda prasknul.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.04.15  06:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soutěž

ron a jeho dozor pri leštení >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.15  22:44

« hlasování wl

1. w-a
    2. Ron
    3. iudex

Tentokrát jsme se s pořadím shodli i se ženou.

P.S. Zdravíme FS ze SAE.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…