boost. 30.04.15 23:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Já jsem tu relativně nový, ale přijde mi, že smyslem je si pokecat o autech (většinou), jednou za měsíc zkusit vyfotit něco na dané téma, ohodnotit a tak dále. Nevím, jaký další smysl v tom chceš hledat, ale třeba mi něco nedochází nebo máš lepší nápady apod. Já bych to moc nehrotil a nedělal zagorku. :-) -
poterienko 30.04.15 18:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Ron - výmluvy pro co? Že jsem neudělal fotku? Měl jsme ji vymyšlenou, dokonce dvě varianty, měl jsme i chuť to vyfotit, protože mě baví fotit, ale když to nemá moc velkej smysl, tak to dělat nebudu.
PS: Na sraz nepojedu, TH by nemusel unést, že ho předjede dehtovej stěhovák >:-[] -
Thomasino 30.04.15 12:57
« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Tak tohle jsou dost slabé výmluvy že nehlasujete a nedáváte fotky, zvláště když při napsání tvého příspěvku je stále dole na stránce vidět přehled fotek >:-[]
A jestli jsi myslel mě, tak příspěvky jsem v době hlasování omezil a zkrátil, takže zkus jiné výmluvy ;-) Já jsem se na fotosoutěž už vyprdnul a hlásil jsem to, ale ani to nekrituzuji. A především diskuzní kroužek to tady bylo odjakživa, to se nic nezměnilo :-) -
poterienko 30.04.15 11:16
« Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Mě osobně to neustálé řešení jednoho a toho samého také odradilo. Dříve to bylo docela ok a v době, kdy jela soutěž, se fakt jela soutěž, ale když se mezi hlasování opět při*ere nejmenovaný člověk s pneu (již po 652. letos), tak fakt nemám chuť něco tvořit, protože mi to spíše přijde jako diskuzní kroužek, kde diskutující otravuje fotosoutěž.
Konec hlášení. -
woody-alien 30.04.15 08:38
« Nové téma - Květen 2015
Pro Květen 2015 jsme vybrali jednoduché, až všeobjímající téma:
"MÁJ, VYŽENEME AUTA V HÁJ"
Přičemž háj samozřejmě nemusíte brát doslova, háj může být prostě příroda anebo taky hájemství. Záleží na vás, kam se vaše auto hodí nebo kde "kraluje". ;-) Nicméně podle mého téma obsahuje ve slově "vyženeme" nějaký pohyb, opuštění odpočinkového místa. Takže spíš jako sundat plachtu, oprášit, nasadit kola, vykopnout špalky a někam vyjet. -
iudex 29.04.15 08:26
« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků
Blahoželám woodymu (jediný bodík, sakra... >:-[] ) i ostatným medailistom (bronzovému i zemiakovému). ;-)
Nakoľko v najbližšej dobe by sa mali uskutočniť nejaké zrazy, mohla by byť budúca téma nejak s týmto spojená. Ale návrhovú iniciatívu prenechávam víťazovi.

Hlavně byla o víkendu skoro prázdná...předjeli jsme max 2 auta a Renaulta :-) ...ale dal nám zabrat....fakt má nějaké lepší palivo ;-)