Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    Hlavně byla o víkendu skoro prázdná...předjeli jsme max 2 auta a Renaulta :-) ...ale dal nám zabrat....fakt má nějaké lepší palivo ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Už jsem asi 2x sjel z dálnice cestou z Prahy u Velkého Beranova, dal jsi tuto okresku, následně přes Třebíč a Náměšť, pak u Bíteše zase najel zpátky >:-[]
    Fakt mě baví :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    Tvůj typ na okresku z Jihlavy byl supr...určitě si to ještě projedu, až se budu vracet z Čech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Na soutěžní by to chtělo lepší počasí a nějaký lepší nápaditější úhel focení :-)
    Nemluvě o tom, že fotosoutěž přenechávám jiným ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino

Soutěžni?........ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Dvě fotky za malého srazu HotHatchů a jednoho LightHatche v Třebíči:

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 30 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.04.15  23:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Já jsem tu relativně nový, ale přijde mi, že smyslem je si pokecat o autech (většinou), jednou za měsíc zkusit vyfotit něco na dané téma, ohodnotit a tak dále. Nevím, jaký další smysl v tom chceš hledat, ale třeba mi něco nedochází nebo máš lepší nápady apod. Já bych to moc nehrotil a nedělal zagorku. :-)
  • « 03 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 30.04.15  18:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Ron - výmluvy pro co? Že jsem neudělal fotku? Měl jsme ji vymyšlenou, dokonce dvě varianty, měl jsme i chuť to vyfotit, protože mě baví fotit, ale když to nemá moc velkej smysl, tak to dělat nebudu.

PS: Na sraz nepojedu, TH by nemusel unést, že ho předjede dehtovej stěhovák >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.04.15  18:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino

Jedu na 100%, druhý Cupra má taky dorazit a woody mi to právě taky potvrdil...12:00 Tesco Jihlava ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.04.15  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Raději mě bando řekněte, kdo dorazí zítra v poledne na sraz do Jihlavy k Tescu na Brněnskou ulici? Pokud bych to nestihl (musím něco ještě zařídit :-( ), tak dojedu na 13 hod do té Třebíče :-!
  • « 10 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.04.15  13:01

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Mladí a neklidni, tak by to mělo být, ukazovat na soudobé zkostnatele spolecnosti :yes:

Reálně to jsou jen a ken výmluvy. Však se zde dobře bavíme a to je dobře :yes:
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.04.15  12:57

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Tak tohle jsou dost slabé výmluvy že nehlasujete a nedáváte fotky, zvláště když při napsání tvého příspěvku je stále dole na stránce vidět přehled fotek >:-[]
    A jestli jsi myslel mě, tak příspěvky jsem v době hlasování omezil a zkrátil, takže zkus jiné výmluvy ;-) Já jsem se na fotosoutěž už vyprdnul a hlásil jsem to, ale ani to nekrituzuji. A především diskuzní kroužek to tady bylo odjakživa, to se nic nezměnilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 30.04.15  11:16

« Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Mě osobně to neustálé řešení jednoho a toho samého také odradilo. Dříve to bylo docela ok a v době, kdy jela soutěž, se fakt jela soutěž, ale když se mezi hlasování opět při*ere nejmenovaný člověk s pneu (již po 652. letos), tak fakt nemám chuť něco tvořit, protože mi to spíše přijde jako diskuzní kroužek, kde diskutující otravuje fotosoutěž.

Konec hlášení.
  • « 10 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.04.15  10:30

« Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Lepšie, než nadávať, že sem nikto neprispieva, je sám sa zúčastniť. Vieš, ako je to s tou veľkou tmou a malým svetlom. ;-) Najbližšie máš šancu.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.04.15  10:16

« Re: Nové téma - Květen 2015

Koukám, že člověk se tady na to vykašle protože se tu věčně řeší nějaký sra.č.ky a soutěž jde úplně stranou... A najednou na soutěž kálí skoro všichni. Jen tak dál :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.04.15  08:38

« Nové téma - Květen 2015

Pro Květen 2015 jsme vybrali jednoduché, až všeobjímající téma:

"MÁJ, VYŽENEME AUTA V HÁJ"

Přičemž háj samozřejmě nemusíte brát doslova, háj může být prostě příroda anebo taky hájemství. Záleží na vás, kam se vaše auto hodí nebo kde "kraluje". ;-) Nicméně podle mého téma obsahuje ve slově "vyženeme" nějaký pohyb, opuštění odpočinkového místa. Takže spíš jako sundat plachtu, oprášit, nasadit kola, vykopnout špalky a někam vyjet.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.04.15  16:16

« Re: Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Děkuji všem za hlasy :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.04.15  10:10

« Re: Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Není ta slovenčina hezká :-)?

Jo, zabudol som hodnotit zemiakovu fotku - dobrá, vtipná, já osobně v ní úplně nevidím téma měsíce.
  • « 10 Reagovat !

foto boost-

boost. 29.04.15  10:05

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Dík za body všem. Zrovna zemiaky by se mi dnes hodily, nějaké potřebuji na uvaření oběda. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 29.04.15  08:26

« Re: Konec hlasování, vyhlášení výsledků

Blahoželám woodymu (jediný bodík, sakra... >:-[] ) i ostatným medailistom (bronzovému i zemiakovému). ;-)
    Nakoľko v najbližšej dobe by sa mali uskutočniť nejaké zrazy, mohla by byť budúca téma nejak s týmto spojená. Ale návrhovú iniciatívu prenechávam víťazovi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…