Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.05.15  12:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Cov: Taky tak. A napadlo mě, že můžem založit "Bratrstvo drbnutých disků". >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.05.15  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

woody
    bylo fajn tě zase potkat ;-)

PS:Nevíte někdo jestli je komplet průjezdná bez dopravního omezení slovenská D1 od Bytče až po sjezd na Senec?
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 02.05.15  00:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Schade, ze tam nejsem. I kdyz stejne brzo dojedu a snad uz vyjde i to pocasi ;-) A treba se nekdo taky "srazite" na pokec, dam dopredu vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.05.15  21:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thom: Jj, ta okreska do Třebíče byla super, škoda, že se tam hned tak zase nedostanu. Jinak díky všem za příjemnej pokec a projížďku. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  21:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    No favouš není jen tak ledajaké auto a v jel v jeho rukách jel pěkně...skoro se vznášel >:D ...až jsem skoro zamáčkl slzu, když jsem zavzpomínal na moje začátky taky s Fáčkem >:-[]
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  21:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Tak ty jsi mohl dělat klidně předjezdce >:-[] >:-[]

P.S.: "Předjeli jsme max 2 auta a Renaulta" - to znamená, že Renault nejel autem ?? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  21:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Ronault.
    Ale já tam taky odbočil a jel ten vrch směr Bíteš...dálnice na Brno ;-) ...někteří se dívali jestli náhodou nesoutěžím >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.05.15  21:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Jojo, byla to dobrá silnice a pěkné svezení,
    Covenat, Thomasio: Když jsem v Náměšti odbočil a vy jste jeli dál, tak tam právě probíhaly přípravy patrně na závody do vrchu a už tam byla řada soutěžních speciálů, říkal jsem si, jestli vám ještě nezavolám, že se mrkneme, ale už jsem vás nechtěl zdržovat. [odkaz]
    A to stoupání, kde se chystal ten závod byl fajn. Bohužel zbytekl cesty nic moc, asi objížďky po takových silnicích za které by se styděli i v Rumunsku 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    Hlavně byla o víkendu skoro prázdná...předjeli jsme max 2 auta a Renaulta :-) ...ale dal nám zabrat....fakt má nějaké lepší palivo ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Už jsem asi 2x sjel z dálnice cestou z Prahy u Velkého Beranova, dal jsi tuto okresku, následně přes Třebíč a Náměšť, pak u Bíteše zase najel zpátky >:-[]
    Fakt mě baví :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    Tvůj typ na okresku z Jihlavy byl supr...určitě si to ještě projedu, až se budu vracet z Čech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Na soutěžní by to chtělo lepší počasí a nějaký lepší nápaditější úhel focení :-)
    Nemluvě o tom, že fotosoutěž přenechávám jiným ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 01.05.15  20:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino

Soutěžni?........ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.05.15  20:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Dvě fotky za malého srazu HotHatchů a jednoho LightHatche v Třebíči:

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 30 Reagovat !

foto boost-

boost. 30.04.15  23:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Já jsem tu relativně nový, ale přijde mi, že smyslem je si pokecat o autech (většinou), jednou za měsíc zkusit vyfotit něco na dané téma, ohodnotit a tak dále. Nevím, jaký další smysl v tom chceš hledat, ale třeba mi něco nedochází nebo máš lepší nápady apod. Já bych to moc nehrotil a nedělal zagorku. :-)
  • « 03 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 30.04.15  18:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Ron - výmluvy pro co? Že jsem neudělal fotku? Měl jsme ji vymyšlenou, dokonce dvě varianty, měl jsme i chuť to vyfotit, protože mě baví fotit, ale když to nemá moc velkej smysl, tak to dělat nebudu.

PS: Na sraz nepojedu, TH by nemusel unést, že ho předjede dehtovej stěhovák >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 30.04.15  18:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino

Jedu na 100%, druhý Cupra má taky dorazit a woody mi to právě taky potvrdil...12:00 Tesco Jihlava ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.04.15  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Raději mě bando řekněte, kdo dorazí zítra v poledne na sraz do Jihlavy k Tescu na Brněnskou ulici? Pokud bych to nestihl (musím něco ještě zařídit :-( ), tak dojedu na 13 hod do té Třebíče :-!
  • « 10 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 30.04.15  13:01

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Mladí a neklidni, tak by to mělo být, ukazovat na soudobé zkostnatele spolecnosti :yes:

Reálně to jsou jen a ken výmluvy. Však se zde dobře bavíme a to je dobře :yes:
  • « 10 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.04.15  12:57

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Tak tohle jsou dost slabé výmluvy že nehlasujete a nedáváte fotky, zvláště když při napsání tvého příspěvku je stále dole na stránce vidět přehled fotek >:-[]
    A jestli jsi myslel mě, tak příspěvky jsem v době hlasování omezil a zkrátil, takže zkus jiné výmluvy ;-) Já jsem se na fotosoutěž už vyprdnul a hlásil jsem to, ale ani to nekrituzuji. A především diskuzní kroužek to tady bylo odjakživa, to se nic nezměnilo :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…