Covenant 01.05.15 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Thomasino
No favouš není jen tak ledajaké auto a v jel v jeho rukách jel pěkně...skoro se vznášel >:D ...až jsem skoro zamáčkl slzu, když jsem zavzpomínal na moje začátky taky s Fáčkem >:-[]
Ronault. 01.05.15 21:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Jojo, byla to dobrá silnice a pěkné svezení,
Covenat, Thomasio: Když jsem v Náměšti odbočil a vy jste jeli dál, tak tam právě probíhaly přípravy patrně na závody do vrchu a už tam byla řada soutěžních speciálů, říkal jsem si, jestli vám ještě nezavolám, že se mrkneme, ale už jsem vás nechtěl zdržovat. [odkaz]
A to stoupání, kde se chystal ten závod byl fajn. Bohužel zbytekl cesty nic moc, asi objížďky po takových silnicích za které by se styděli i v Rumunsku 8-s -
boost. 30.04.15 23:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Já jsem tu relativně nový, ale přijde mi, že smyslem je si pokecat o autech (většinou), jednou za měsíc zkusit vyfotit něco na dané téma, ohodnotit a tak dále. Nevím, jaký další smysl v tom chceš hledat, ale třeba mi něco nedochází nebo máš lepší nápady apod. Já bych to moc nehrotil a nedělal zagorku. :-) -
poterienko 30.04.15 18:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Ron - výmluvy pro co? Že jsem neudělal fotku? Měl jsme ji vymyšlenou, dokonce dvě varianty, měl jsme i chuť to vyfotit, protože mě baví fotit, ale když to nemá moc velkej smysl, tak to dělat nebudu.
PS: Na sraz nepojedu, TH by nemusel unést, že ho předjede dehtovej stěhovák >:-[] -
Thomasino 30.04.15 12:57
« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Tak tohle jsou dost slabé výmluvy že nehlasujete a nedáváte fotky, zvláště když při napsání tvého příspěvku je stále dole na stránce vidět přehled fotek >:-[]
A jestli jsi myslel mě, tak příspěvky jsem v době hlasování omezil a zkrátil, takže zkus jiné výmluvy ;-) Já jsem se na fotosoutěž už vyprdnul a hlásil jsem to, ale ani to nekrituzuji. A především diskuzní kroužek to tady bylo odjakživa, to se nic nezměnilo :-)