Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 03.05.15 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
woody a ešte si pamätáš ako to funguje s fofrklackem ? >:D
ron včera som bol rád, že mám v aute abs, esp a to dobrzďovanie kolies, ktoré taktiež nosí skratku, vďaka tomu som mohol mať v hustom daždi v zákrute no fear >:D -
woody-alien 03.05.15 11:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Ron: No, já jak jsem v Zázrakovi seděl, tak jsem měl velké cukání, nakonec jsi mi to i nabízel... ;-) ...někdy příště se určitě rád svezu, padla tam na mě atmosféra bezprostředního kontaktu řidiče a auta. >:-[] -
Covenant 03.05.15 07:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Brandon
Nene vedle Woodyho je ,,Flákačka,, a jeli jsme jen každý tím svým...místy pršelo a dobrou trasu co nám doporučil Thomasito byla v lese mokrá, tak to nedal nikdo z ruky a i tak bylo pár krizovek ;-)
Snad bude čas jestli se domluví delší výlet.. Alpy, nebo něco podobného.
Bully
Škoda že si nepřijel, mohl si zajet teď taky na Slovakiaring ;-) -
Brandon Walsh 03.05.15 07:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
zavídím Vám keď vidím tie autá vedľa seba :-) žiaľ nevišlo mi to aj keď som manželke v piatok naznačoval dnes je ten zraz, no reakcia nebola žiadna >:-[]
taktiež som bol dosť vyčerpaný, štvrtok od rána do noci [odkaz]
piatok som si dával dokopy záda, sobota svadba a dnes reálna práca >:-[]
btw vie niekto porovnať tie 4 >:-[] hothatche, alebo ste si jazdili v tom svojom -
Covenant 02.05.15 20:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Thomasino
Pokud bude jen pod mrakem tak jedu....jsem domluvený s iudex, že si dáme vědět dopoledne, dejme tomu 10-11hod ;-) .....zítra ti cinknu, sleduju ten odkaz co si mi poslal+ radar
Tak a dostali jsme od Lotyšů fíka...sakra.
woody
No můžeme přibrat i Libora, taky jeden má >:D
-
Thomasino 02.05.15 20:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Covenant a iudex - jedete teda zítra na ten Slovakiaring? Předpověď vypadá že bude zataženo, ale na odpoledne to na déšť moc nevypadá. A jestli před tím sprchne, aspoň si vyzkouším limity auta na okruhu také za mokra >:-[]
iudex - pošli mě na sebe do zprávy mobil, na Covenanta už mám a on na mě ;-) -
šmoula nešika 02.05.15 13:53
« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Let it go, poterienko. ;-)
Jak si jistě pamatuješ, už loni v létě se řešilo, zda Fotosoutěž od kecárny neoddělit a nezajistit propagaci redakcí. A nakonec to celkem jednoznačně padlo. Upravila se alespoň pravidla, aby byla přehlednější a jasnější. Ano, účast nebývá poslední dobou vysoká, což měla pravidla zlepšit, ale i tak se občas zadaří. Diskutéři přicházejí a odcházejí velmi pozvolna, času je víc a míň. O HH už se tolik jako před rokem a půl nepíše. Pokud jde o témata, tak ať Jihočeši vybojují (dle svého názoru lepší). :-) -
Covenant 01.05.15 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Thomasino
No favouš není jen tak ledajaké auto a v jel v jeho rukách jel pěkně...skoro se vznášel >:D ...až jsem skoro zamáčkl slzu, když jsem zavzpomínal na moje začátky taky s Fáčkem >:-[]
-
Ronault. 01.05.15 21:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Jojo, byla to dobrá silnice a pěkné svezení,
Covenat, Thomasio: Když jsem v Náměšti odbočil a vy jste jeli dál, tak tam právě probíhaly přípravy patrně na závody do vrchu a už tam byla řada soutěžních speciálů, říkal jsem si, jestli vám ještě nezavolám, že se mrkneme, ale už jsem vás nechtěl zdržovat. [odkaz]
A to stoupání, kde se chystal ten závod byl fajn. Bohužel zbytekl cesty nic moc, asi objížďky po takových silnicích za které by se styděli i v Rumunsku 8-s

byli jsme od rana aspon na zavodech do vrchu- Eschdorf (L), jako divaci :-) . Ale lije tady uz od vcerejsiho vecera jak z konve, tak to byla docela zkouska rodinnych vztahu >:D
Navic jsem neprozretelne zaparkoval na oficialnim parkovisti na travnate louce a jeste v lehkem svahu. S uplne sjetymi letnimi pneu vpredu to byl v tom nasledne vzniklem bahne dobry kurs jizdy na lede.. Po ctvrt hodine jsem to s autem obalenym bahnem nakonec vyjel :-!