Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 04.05.15 09:00
« SK Ring
Ešte nejaké foto zo zrazu:
[odkaz]
[odkaz]
Tom: zaujímavé video z tej telemetrie, to budem musieť bližšie naštudovať. Ale ako hovoril Covenant, darmo sa s Tebou človek snaží udržať krok, najciteľnejšie nestíhajú gumy, na ktorých cítiš, že už začínajú plávať, resp. šmýkať sa a ak sa i samosvor zahryzne a pomáha vytiahnuť auto zo zákruty, tak je to za cenu výrazného obrusovania gúm. Btw. pozeral som svoju "telemetriu" (rozumej laptimer, ktorým som s veľkou mierou nepresnosti meral čas) a keď som vyhodil najpomalšie i podozrivo rýchle časy, vyšiel mi cca. 2:55 min., čo by mohlo zodpovedať realite. -
Brandon Walsh 04.05.15 08:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
tak už máme v meste taktiež cupru, vlastnú fotku som nestihol, ale má aj tieto polepy [odkaz] hádam ju raz uvidím aj na parkovisku, aby som si ju poriadne pozrel, som prekvapený ako malý detail, čierny kúsok v prednom nárazníku [odkaz]%202014/AUTO%… zmeni výzor auta k lepšiemu, COV chcelo by to prinajmenšom fóliu >:-[] -
Thomasino 04.05.15 00:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
iudex - kdyby někoho zajímaly detialy, tak se mě podařilo dostat dnešní nejrychlejší kolo do telemetrie R.S.monitor 2.0, natočit foťákem jako video a k tomu mám druhé video jako on-board >:-[] Mooc pěkná hračka, jen se s tím musím naučit.
[odkaz]
[odkaz]
Někde pak udělám krátké video z kola jak jsem vás dojel a s dovolením předjel ;-) První kolo jezdím pomaleji a postupně zahřívám brzdy, gumy i motor, takže jsem si vás nechal hezky poodjet.
P.S.: Covenant - tady je krátké video kde je vidět tvoje Kupřice zezadu i zepředu a chvilku také iudex:
[odkaz]
-
Bully_ 03.05.15 15:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Covenant:
byli jsme od rana aspon na zavodech do vrchu- Eschdorf (L), jako divaci :-) . Ale lije tady uz od vcerejsiho vecera jak z konve, tak to byla docela zkouska rodinnych vztahu >:D
Navic jsem neprozretelne zaparkoval na oficialnim parkovisti na travnate louce a jeste v lehkem svahu. S uplne sjetymi letnimi pneu vpredu to byl v tom nasledne vzniklem bahne dobry kurs jizdy na lede.. Po ctvrt hodine jsem to s autem obalenym bahnem nakonec vyjel :-! -
Brandon Walsh 03.05.15 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
woody a ešte si pamätáš ako to funguje s fofrklackem ? >:D
ron včera som bol rád, že mám v aute abs, esp a to dobrzďovanie kolies, ktoré taktiež nosí skratku, vďaka tomu som mohol mať v hustom daždi v zákrute no fear >:D -
woody-alien 03.05.15 11:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Ron: No, já jak jsem v Zázrakovi seděl, tak jsem měl velké cukání, nakonec jsi mi to i nabízel... ;-) ...někdy příště se určitě rád svezu, padla tam na mě atmosféra bezprostředního kontaktu řidiče a auta. >:-[] -
Covenant 03.05.15 07:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Brandon
Nene vedle Woodyho je ,,Flákačka,, a jeli jsme jen každý tím svým...místy pršelo a dobrou trasu co nám doporučil Thomasito byla v lese mokrá, tak to nedal nikdo z ruky a i tak bylo pár krizovek ;-)
Snad bude čas jestli se domluví delší výlet.. Alpy, nebo něco podobného.
Bully
Škoda že si nepřijel, mohl si zajet teď taky na Slovakiaring ;-) -
Brandon Walsh 03.05.15 07:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
zavídím Vám keď vidím tie autá vedľa seba :-) žiaľ nevišlo mi to aj keď som manželke v piatok naznačoval dnes je ten zraz, no reakcia nebola žiadna >:-[]
taktiež som bol dosť vyčerpaný, štvrtok od rána do noci [odkaz]
piatok som si dával dokopy záda, sobota svadba a dnes reálna práca >:-[]
btw vie niekto porovnať tie 4 >:-[] hothatche, alebo ste si jazdili v tom svojom -
Covenant 02.05.15 20:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Thomasino
Pokud bude jen pod mrakem tak jedu....jsem domluvený s iudex, že si dáme vědět dopoledne, dejme tomu 10-11hod ;-) .....zítra ti cinknu, sleduju ten odkaz co si mi poslal+ radar
Tak a dostali jsme od Lotyšů fíka...sakra.
woody
No můžeme přibrat i Libora, taky jeden má >:D
-
Thomasino 02.05.15 20:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Covenant a iudex - jedete teda zítra na ten Slovakiaring? Předpověď vypadá že bude zataženo, ale na odpoledne to na déšť moc nevypadá. A jestli před tím sprchne, aspoň si vyzkouším limity auta na okruhu také za mokra >:-[]
iudex - pošli mě na sebe do zprávy mobil, na Covenanta už mám a on na mě ;-) -
šmoula nešika 02.05.15 13:53
« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015
Let it go, poterienko. ;-)
Jak si jistě pamatuješ, už loni v létě se řešilo, zda Fotosoutěž od kecárny neoddělit a nezajistit propagaci redakcí. A nakonec to celkem jednoznačně padlo. Upravila se alespoň pravidla, aby byla přehlednější a jasnější. Ano, účast nebývá poslední dobou vysoká, což měla pravidla zlepšit, ale i tak se občas zadaří. Diskutéři přicházejí a odcházejí velmi pozvolna, času je víc a míň. O HH už se tolik jako před rokem a půl nepíše. Pokud jde o témata, tak ať Jihočeši vybojují (dle svého názoru lepší). :-)

[odkaz]
Jinak ty gumy dělají hodně (3-5 vteřin na kolo), o tom žádná. Pokud chce člověk občas na okruh, musí se smířit s tím, že je bude kupovat častěji a hlavně je dobré mít nějaké polo-semislicky typu Yokohoama Advan AD08R nebo ty Michelin Pilot SuperSport, příp. ty co mám já Pilot Cup 2, ty jsou už více okruhové ;-) Fakjt drží jako sviňa, ale při mých častých návštěvách na okruhu to vypadá, že vpředu nevydrží ani jednu sezonu >:-[] >:-[]
Ale taky se člověk musí naučit správně a intenzivně brzdit (nejlépe vždy rovně), dobře najíždět zatáčky atd. atd. Je toho hodně, není to tak jednoduché jak se občas na videu může zdát ;-)