Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.15  10:22

« Re: SK Ring

Tak už na první pohled mi to opravdoví závodníci zkritizovali/okomentovali, občas moc brzo zavírám zatáčky (druhá a ta protilehlá devítka, ta první nakonec asi taky) - ale to vím :-O , nebo moc brzdím 8-s Takže si dám na SK Ringu na Carbonii při tréninku zase nějaký malý rychlý koučink s někým výrazně zkušenějším.
    [odkaz]
    Jinak ty gumy dělají hodně (3-5 vteřin na kolo), o tom žádná. Pokud chce člověk občas na okruh, musí se smířit s tím, že je bude kupovat častěji a hlavně je dobré mít nějaké polo-semislicky typu Yokohoama Advan AD08R nebo ty Michelin Pilot SuperSport, příp. ty co mám já Pilot Cup 2, ty jsou už více okruhové ;-) Fakjt drží jako sviňa, ale při mých častých návštěvách na okruhu to vypadá, že vpředu nevydrží ani jednu sezonu >:-[] >:-[]
    Ale taky se člověk musí naučit správně a intenzivně brzdit (nejlépe vždy rovně), dobře najíždět zatáčky atd. atd. Je toho hodně, není to tak jednoduché jak se občas na videu může zdát ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.05.15  09:00

« SK Ring

Ešte nejaké foto zo zrazu:
    [odkaz]
    [odkaz]
    Tom: zaujímavé video z tej telemetrie, to budem musieť bližšie naštudovať. Ale ako hovoril Covenant, darmo sa s Tebou človek snaží udržať krok, najciteľnejšie nestíhajú gumy, na ktorých cítiš, že už začínajú plávať, resp. šmýkať sa a ak sa i samosvor zahryzne a pomáha vytiahnuť auto zo zákruty, tak je to za cenu výrazného obrusovania gúm. Btw. pozeral som svoju "telemetriu" (rozumej laptimer, ktorým som s veľkou mierou nepresnosti meral čas) a keď som vyhodil najpomalšie i podozrivo rýchle časy, vyšiel mi cca. 2:55 min., čo by mohlo zodpovedať realite.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.05.15  08:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

posrrate a.cz link predku [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.05.15  08:27

tak už máme v meste taktiež cupru, vlastnú fotku som nestihol, ale má aj tieto polepy [odkaz] hádam ju raz uvidím aj na parkovisku, aby som si ju poriadne pozrel, som prekvapený ako malý detail, čierny kúsok v prednom nárazníku [odkaz]%202014/AUTO%… zmeni výzor auta k lepšiemu, COV chcelo by to prinajmenšom fóliu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.05.15  00:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

iudex - kdyby někoho zajímaly detialy, tak se mě podařilo dostat dnešní nejrychlejší kolo do telemetrie R.S.monitor 2.0, natočit foťákem jako video a k tomu mám druhé video jako on-board >:-[] Mooc pěkná hračka, jen se s tím musím naučit.
    [odkaz]
    [odkaz]

Někde pak udělám krátké video z kola jak jsem vás dojel a s dovolením předjel ;-) První kolo jezdím pomaleji a postupně zahřívám brzdy, gumy i motor, takže jsem si vás nechal hezky poodjet.

P.S.: Covenant - tady je krátké video kde je vidět tvoje Kupřice zezadu i zepředu a chvilku také iudex:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 03.05.15  21:04

Ron: víš co se říká... if you have NO FEAR, your car is not fast enough ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.05.15  20:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Tak dnes sme dali minizraz hothečov na Slovakiaringu: Cupra, Megane RS a GTIP; poradie očakávateľné: Thomasino najrýchlejší, Covenant druhý a ja som obsadil pekné tretie miesto. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.05.15  20:56

.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 03.05.15  15:30

Covenant:
    byli jsme od rana aspon na zavodech do vrchu- Eschdorf (L), jako divaci :-) . Ale lije tady uz od vcerejsiho vecera jak z konve, tak to byla docela zkouska rodinnych vztahu >:D
    Navic jsem neprozretelne zaparkoval na oficialnim parkovisti na travnate louce a jeste v lehkem svahu. S uplne sjetymi letnimi pneu vpredu to byl v tom nasledne vzniklem bahne dobry kurs jizdy na lede.. Po ctvrt hodine jsem to s autem obalenym bahnem nakonec vyjel :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.15  11:37

woody a ešte si pamätáš ako to funguje s fofrklackem ? >:D
    ron včera som bol rád, že mám v aute abs, esp a to dobrzďovanie kolies, ktoré taktiež nosí skratku, vďaka tomu som mohol mať v hustom daždi v zákrute no fear >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.05.15  11:01

Ron: No, já jak jsem v Zázrakovi seděl, tak jsem měl velké cukání, nakonec jsi mi to i nabízel... ;-) ...někdy příště se určitě rád svezu, padla tam na mě atmosféra bezprostředního kontaktu řidiče a auta. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.05.15  10:50

zino: Já jsem nabízel, že mohou odzkoušet, ale nikdo neměl odvahu v tom deštivém počasí něco zkoušet...přeceje
    NO ABS
    NO ESP
    NO FEAR >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 03.05.15  07:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Brandon
    Nene vedle Woodyho je ,,Flákačka,, a jeli jsme jen každý tím svým...místy pršelo a dobrou trasu co nám doporučil Thomasito byla v lese mokrá, tak to nedal nikdo z ruky a i tak bylo pár krizovek ;-)
    Snad bude čas jestli se domluví delší výlet.. Alpy, nebo něco podobného.

Bully
    Škoda že si nepřijel, mohl si zajet teď taky na Slovakiaring ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.15  07:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

btw cov tvoja cupra stojí vedľa woodyho ? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.05.15  07:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

zavídím Vám keď vidím tie autá vedľa seba :-) žiaľ nevišlo mi to aj keď som manželke v piatok naznačoval dnes je ten zraz, no reakcia nebola žiadna >:-[]
    taktiež som bol dosť vyčerpaný, štvrtok od rána do noci [odkaz]
    piatok som si dával dokopy záda, sobota svadba a dnes reálna práca >:-[]
    btw vie niekto porovnať tie 4 >:-[] hothatche, alebo ste si jazdili v tom svojom
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.05.15  21:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Cov: Fakt ? To jsem nějak nezaregistroval....hmm, no, hlavně že leštíme laky. >:-[]

Jestli pojedeš na ten S-Ring, tak pak poreferuj. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.15  21:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

ok, ok, napiš nebo zavolej :-) Ale až po desáté, do té doby spím >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 02.05.15  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Thomasino
    Pokud bude jen pod mrakem tak jedu....jsem domluvený s iudex, že si dáme vědět dopoledne, dejme tomu 10-11hod ;-) .....zítra ti cinknu, sleduju ten odkaz co si mi poslal+ radar

Tak a dostali jsme od Lotyšů fíka...sakra.

woody
    No můžeme přibrat i Libora, taky jeden má >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.05.15  20:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Covenant a iudex - jedete teda zítra na ten Slovakiaring? Předpověď vypadá že bude zataženo, ale na odpoledne to na déšť moc nevypadá. A jestli před tím sprchne, aspoň si vyzkouším limity auta na okruhu také za mokra >:-[]

iudex - pošli mě na sebe do zprávy mobil, na Covenanta už mám a on na mě ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 02.05.15  13:53

« Re: Re: Re: Re: Nové téma - Květen 2015

Let it go, poterienko. ;-)

Jak si jistě pamatuješ, už loni v létě se řešilo, zda Fotosoutěž od kecárny neoddělit a nezajistit propagaci redakcí. A nakonec to celkem jednoznačně padlo. Upravila se alespoň pravidla, aby byla přehlednější a jasnější. Ano, účast nebývá poslední dobou vysoká, což měla pravidla zlepšit, ale i tak se občas zadaří. Diskutéři přicházejí a odcházejí velmi pozvolna, času je víc a míň. O HH už se tolik jako před rokem a půl nepíše. Pokud jde o témata, tak ať Jihočeši vybojují (dle svého názoru lepší). :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…