white label 05.05.15 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Nebylo to tak hrozné, pofukoval vítr, večer bylo příjemně a přes den u vody to nevadí. Těch 30 v moři bylo příjemných, k těm teplotám vzduchu tak akorát na osvěžení.
Moje žena říkala, že by mohlo být i tepleji, hlavně večer. >:D -
white label 05.05.15 15:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
iudex
Teplo..., no na naše poměry spíš horko. Moře 30, vzduch přes den 36 - 40, večer 27 - 29.
Zpáteční let byl horor (hlavně pro děti a jejich rodiče), paní-epileptička dostala silný epileptický záchvat už hodinu po startu 6,5 hodinového letu... 8-s -
Thomasino 05.05.15 14:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Vystihl jsi to skoro přesně, jen bych doplnil, že mám vzadu místo zadních sedaček červenou síťku (originál příslušenství Škoda Rapid), pod kterou se dá nějaké neposedné dítko také umístit >:-[]
Cove - baterka se do kufru dává, to je fakt, taky uvažuji přes zimu dát nějakou lehčí, ušetří se tak 8 kg ;-) Za 8000,- :-)
Dnes jsem byl mrknout jak vypadá zakázkový výroba splitteru pod přední nárazník pro Meggie, už se to rýsuje! Ale na závod Carbonie se to nestihne, což je škoda :-O
P.S.: Ale z té Cupry by se taky dobře dělala okruhová hračka! Poladit na 350 koní, vyházet všechny sedačky, samo o sobě není moc těžká, dát dopředu nějaký pořádný okruhový sedačky, vyhodit adaptivní podvozek, dát pořádný a tvrdý podvozek, něco jako KW v3. No a za chvilku můžeš skončit takto nějak:
O víkendu to Fuldovi celkem šlo!:
iudex 05.05.15 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Nemyslím, že Cov pôjde Thomasinovou cestou. ;-) Btw. moje a Thomasinove auto dokonale ilustrovalo rozdielny náhľad na hotheč: Tom mal vzadu len podlahu, ku ktorej boli upevnené štvorbodové pásy, kdežto ja som mal na zadných sedadlách detskú autosedačku. :-)
P.S. Labele, ako bolo v púštnej monarchii? -
Covenant 05.05.15 14:16
white label
jojo uvidíme..jsou jen dvě možnosti, řešit vzhled a parádu nebo spíš funkčnost (oz ats třeba) :-)
woody-alien
I ty Brute? >:-[] .....sedačky ještě nevyndavám ...další stupeň bude zatím jen brzdovka..a nebo že bych kvuli lepšímu rozložení váhy přestěhoval baterku do kufru ? >:D
Thomasino 05.05.15 10:44
« Re: Re: Re: Re: SK Ring
Cove - tady bych bral otevřenější ATS, lépe přes ně půjde na okruhu teplo od brzd ;-) >:-[] Jinak OZ Supertourismo jsou takové normální disky, spíše vyber nějaké lehčí a otevřenější (a jsou hrozné na umývání!). Mimochodem pak napiš co jsi vybral, mám u OZ nějaké lepší ceny ;-)
A taky jsem tam už koupil 6x lehké OZ za asi 70 tisíc :-)
Hele co ty nové Formula? Ty vypadají skvěle! V tvé 19-tce s ET47 by šlo. Máš taky ET50 nebo 51 jako na GTI?
P.S.: Na Nordschleife jedeme pár lidí na víkend 23.-25.5. včetně pondělí ;-) Připojíš se? -
Covenant 05.05.15 09:11
« Re: Re: Re: SK Ring
Brandon
Oz superturismo nebo ATS - Racelight RS jsou ve výběru, ale je to minimálně dalších 40 -45 tisíc a to nevím, jestli dám.. mrkni výběr:[odkaz]
Bully
Jojo přesně to jsem myslel, tak uvidíme..zatím to byla jen první oťukávačka....láká mě vyzkoušet si i severní smyčku Nürburgring.
iudex
Pěkné, ale mrkni i na ten ukazatel spotřeby jak jede... >:-[] -
šmoula nešika 04.05.15 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Th: Nějak ty neFb komunity upadají. :-( Ale mám pro to pochopení. Když má člověk vše na dosah kliknutí a jednoduchý chat, tak si ty veřejné příspěvky a nicky hnedle odpustí. Za sebe bych doporučil Autíčkáře - zajímavé úvahy - i přehledné fórum, ale pro zdejší jezdeckou třídu a na recenze věru nic moc. -
Bully_ 04.05.15 20:03
Covenant:
mas asi na mysli klasicke trackdays. Vsude v Evrope se jezdi cely den, treba 7x20 minut s prestavkami a vetsinou po skupinach podobne vykonnych vozu, aby nevznikaly nebezpecne situace. To je to nejlepsi, co se da jezdit a mensich okruhu je vsude celkem dost. Jenom je pak clovek vecer vyzdimany jak hadr >:D
Thomasino:
ad okruhovy HH vs. Exige S, neni to zas tak jasna zalezitost. Treba prave MRS funguje vyborne a na rychlych okruzich muze mit klidne navrch (nechme plavat toho "nepodstatneho" ridice :-) ). Prece jenom ma o dost delsi rozvor a ve vyssich rychlostech bude stabilnejsi. I na Ringu to zvladl rychleji. Oproti tomu na mensich a opravdu technickych okruzich moc sanci nema.
Dnesni HH vubec dokazou zajizdet casy dost blizke i spouste supersportu, jsou neuveritelne efektivni. A dokaze s nimi jet rychle i horsi ridic, jsou o dost jednodussi na rizeni. Jenom se u nich rozevira ta vzdalenost mezi tou rychlosti a na druhe strane zabavou, praci za volantem a vubec nejakou hravosti. -
Thomasino 04.05.15 17:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
V tvém případě (ve vašem i s iudexem apod) to chce první kolo pozvolna na zahřátí auta a pneu, pak 2 kola ostřejší, další necelé kolo na 80% na vychlazení, pak zase dvě kola ostřejší, zase třičtvrtě kola pozvolna a zase dvě ostřejší. Když máš lepší gumy (AD08R apod) a lepší brzdovku, plus otevřenější design kol pro lepší odvod tepla od brzd, tak to zvládne i 3 ostrá kola za sebou ;-)
Ty akce RacingWheels co jsou na celodenní ježdění, tak se mohou střídat jen 2 auta, ale pak je to 90 UER na jednoho a to mě přijde férová cena. Bohužel to vypadá, že jen tak brzo nebude. Prý zase až říjen :'-( :'-(
Jinak vzhledem k tomu, že DriversWeb se rozhodl změnit design webu (on už tam fakt nikdo nechodil, protože většina lidí je FB), a díky tomu zmizí sekce Vaše vozy :-O , kde jsem si nedávno aktualizoval fotky a recenzi jsem nechal jako všechny články pro dlouhodobý test ve Fasteru (ty moje původní texty bez jejich korekcí), plus jeden krátký pro Speed o akci na Hungaroringu, tak asi si budu muset udělat recenzi tady na MACZ a vést si "svoji servisní knihu" zde. Někde chci mít přehledně co se kdy na autě dělalo.