iudex 10.05.15 12:53
« Téma
K tohtomesačnej téme som chcel niečo cvaknúť, aj som vyhnal auto "v háj", ale autom sa tam nedalo, tak len takýto pozdrav Moravákom: [odkaz] ten fantastický areál úprimne závidím. :-)
Plus som prvýkrát tohto roku umyl ručne auto: [odkaz] (zatiaľ len umyl, ak vyjde čas, skúsim konečne aj karnaubský vosk). -
white label 06.05.15 10:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Th
Na hotelu byla i Verešová, viz fotky u hotelové pláže v "půlvajíčku", které (možná si vzpomínáš) byly mezi pláží a kulatým barem:
Můžu říct, že bez makepu by sis ani nevšiml, že je to nějaká výjimečně pěkná baba, všimla si jí moje žena a já jsem pochyboval, jestli jí jen není podobná, ale její čechoslovenština a hvězdné manýry byly přesvědčivé. V restauraci byla velká mísa naporcovaného čerstvého ananasu a u toho jako dekorace celé ananasy. Ona přišla, podívala se na to a chňapla celý dvoukilový ananas, obsluha se jí sice snažila upozornit, že ananas je očištěný a naporcovaný na míse odkud si každý může vzít, ale ona nahodila ksicht jako, že jí to nezajímá, mávla rukou a vítězně odkráčela se svou kořistí.
Thomasino 05.05.15 16:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Něco takového, jedna z toho je prý použitelná na běžný provoz a zvládne i Stop-Start ;-)
Taky mě přijde lepší vyměnit baterku za lehčí...
Jinak jsem byl kouknout na mustr splitteru z dřevostřísky, co si nechávám dělat na zakázku, nebude to asi špatný >:-[] Pomůže to lepšímu přívodu vzduchu k chladičům, a taky asi k brzdám, možná lepší přítlak na předek (ale pak by to chtělo i na zadek).
...a další dvě fotky. Na boku zatím není uplně pod nárazníkem, proto je to ze šikma, jen jsme přiložili a podložili. Tam teď zavazí plastový "usměrňovač proudění vzduchu před koly", ten pak dáme na to, nebo ve splitteru na něj vyřízneme díru. -
Bully_ 05.05.15 16:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Thomasino:
baterka se do kufru dava, ale pribyde vam asi desetikilovy tlusty kabel zpatky do motoroveho prostoru. Vcetne vsi izolace a upevneni, protoze jak se vibrujici kabel prodre a brnkne nekde o kostru, vyhori vam auto. A ze uz takovych peknych par bylo.
Lehka baterie je pro snizeni hmotnosti (ne primarne pro jeji rozlozeni) lepsim resenim, pokud ma spravnou kapacitu. Mas na neco odkaz? Taky o tom mozna uvazuju.
S tim (D)Ringem to je pech, v CR budu nakonec asi právě 21.-25.5. ;-\ -
white label 05.05.15 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Nebylo to tak hrozné, pofukoval vítr, večer bylo příjemně a přes den u vody to nevadí. Těch 30 v moři bylo příjemných, k těm teplotám vzduchu tak akorát na osvěžení.
Moje žena říkala, že by mohlo být i tepleji, hlavně večer. >:D -
white label 05.05.15 15:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
iudex
Teplo..., no na naše poměry spíš horko. Moře 30, vzduch přes den 36 - 40, večer 27 - 29.
Zpáteční let byl horor (hlavně pro děti a jejich rodiče), paní-epileptička dostala silný epileptický záchvat už hodinu po startu 6,5 hodinového letu... 8-s -
Thomasino 05.05.15 14:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Vystihl jsi to skoro přesně, jen bych doplnil, že mám vzadu místo zadních sedaček červenou síťku (originál příslušenství Škoda Rapid), pod kterou se dá nějaké neposedné dítko také umístit >:-[]
Cove - baterka se do kufru dává, to je fakt, taky uvažuji přes zimu dát nějakou lehčí, ušetří se tak 8 kg ;-) Za 8000,- :-)
Dnes jsem byl mrknout jak vypadá zakázkový výroba splitteru pod přední nárazník pro Meggie, už se to rýsuje! Ale na závod Carbonie se to nestihne, což je škoda :-O
P.S.: Ale z té Cupry by se taky dobře dělala okruhová hračka! Poladit na 350 koní, vyházet všechny sedačky, samo o sobě není moc těžká, dát dopředu nějaký pořádný okruhový sedačky, vyhodit adaptivní podvozek, dát pořádný a tvrdý podvozek, něco jako KW v3. No a za chvilku můžeš skončit takto nějak:
O víkendu to Fuldovi celkem šlo!:
iudex 05.05.15 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
Nemyslím, že Cov pôjde Thomasinovou cestou. ;-) Btw. moje a Thomasinove auto dokonale ilustrovalo rozdielny náhľad na hotheč: Tom mal vzadu len podlahu, ku ktorej boli upevnené štvorbodové pásy, kdežto ja som mal na zadných sedadlách detskú autosedačku. :-)
P.S. Labele, ako bolo v púštnej monarchii? -
Covenant 05.05.15 14:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring
white label
jojo uvidíme..jsou jen dvě možnosti, řešit vzhled a parádu nebo spíš funkčnost (oz ats třeba) :-)
woody-alien
I ty Brute? >:-[] .....sedačky ještě nevyndavám ...další stupeň bude zatím jen brzdovka..a nebo že bych kvuli lepšímu rozložení váhy přestěhoval baterku do kufru ? >:D
Thomasino 05.05.15 10:44
« Re: Re: Re: Re: SK Ring
Cove - tady bych bral otevřenější ATS, lépe přes ně půjde na okruhu teplo od brzd ;-) >:-[] Jinak OZ Supertourismo jsou takové normální disky, spíše vyber nějaké lehčí a otevřenější (a jsou hrozné na umývání!). Mimochodem pak napiš co jsi vybral, mám u OZ nějaké lepší ceny ;-)
A taky jsem tam už koupil 6x lehké OZ za asi 70 tisíc :-)
Hele co ty nové Formula? Ty vypadají skvěle! V tvé 19-tce s ET47 by šlo. Máš taky ET50 nebo 51 jako na GTI?
P.S.: Na Nordschleife jedeme pár lidí na víkend 23.-25.5. včetně pondělí ;-) Připojíš se?

Že by konečně dostalo GTIčko (mimo jiné) slušný difuzor?