Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.05.15  16:43

« Re: Téma

[odkaz]
    Že by konečně dostalo GTIčko (mimo jiné) slušný difuzor?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.05.15  12:53

« Téma

K tohtomesačnej téme som chcel niečo cvaknúť, aj som vyhnal auto "v háj", ale autom sa tam nedalo, tak len takýto pozdrav Moravákom: [odkaz] ten fantastický areál úprimne závidím. :-)
    Plus som prvýkrát tohto roku umyl ručne auto: [odkaz] (zatiaľ len umyl, ak vyjde čas, skúsim konečne aj karnaubský vosk).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.05.15  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Jo, jo, v tom baru hned vedle a u pláže jsme vysedávali skoro celý den a chlastali místní "Rixos spešl" koktejl >:D >:D

vzadu uprostřed s kulatou střechou ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.05.15  10:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Th
    Na hotelu byla i Verešová, viz fotky u hotelové pláže v "půlvajíčku", které (možná si vzpomínáš) byly mezi pláží a kulatým barem:
    [odkaz]
    Můžu říct, že bez makepu by sis ani nevšiml, že je to nějaká výjimečně pěkná baba, všimla si jí moje žena a já jsem pochyboval, jestli jí jen není podobná, ale její čechoslovenština a hvězdné manýry byly přesvědčivé. V restauraci byla velká mísa naporcovaného čerstvého ananasu a u toho jako dekorace celé ananasy. Ona přišla, podívala se na to a chňapla celý dvoukilový ananas, obsluha se jí sice snažila upozornit, že ananas je očištěný a naporcovaný na míse odkud si každý může vzít, ale ona nahodila ksicht jako, že jí to nezajímá, mávla rukou a vítězně odkráčela se svou kořistí.

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.15  18:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

....a bude eště krajšie ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.05.15  17:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

thomasino viem, že tie úpravy budú zrejme funkčné k tvojmu používaniu, ale neodpustím si, také pekné auto to bolo >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.15  16:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Něco takového, jedna z toho je prý použitelná na běžný provoz a zvládne i Stop-Start ;-)
    [odkaz]
    [odkaz]
    Taky mě přijde lepší vyměnit baterku za lehčí...

Jinak jsem byl kouknout na mustr splitteru z dřevostřísky, co si nechávám dělat na zakázku, nebude to asi špatný >:-[] Pomůže to lepšímu přívodu vzduchu k chladičům, a taky asi k brzdám, možná lepší přítlak na předek (ale pak by to chtělo i na zadek).
    [odkaz]
    ...a další dvě fotky. Na boku zatím není uplně pod nárazníkem, proto je to ze šikma, jen jsme přiložili a podložili. Tam teď zavazí plastový "usměrňovač proudění vzduchu před koly", ten pak dáme na to, nebo ve splitteru na něj vyřízneme díru.
  • « 00 Reagovat !

foto Bully-

Bully_ 05.05.15  16:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Thomasino:
    baterka se do kufru dava, ale pribyde vam asi desetikilovy tlusty kabel zpatky do motoroveho prostoru. Vcetne vsi izolace a upevneni, protoze jak se vibrujici kabel prodre a brnkne nekde o kostru, vyhori vam auto. A ze uz takovych peknych par bylo.
    Lehka baterie je pro snizeni hmotnosti (ne primarne pro jeji rozlozeni) lepsim resenim, pokud ma spravnou kapacitu. Mas na neco odkaz? Taky o tom mozna uvazuju.
    S tim (D)Ringem to je pech, v CR budu nakonec asi právě 21.-25.5. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.15  15:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Tak to ses asi málo snažil a byla to nějaká výtka >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.05.15  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Nebylo to tak hrozné, pofukoval vítr, večer bylo příjemně a přes den u vody to nevadí. Těch 30 v moři bylo příjemných, k těm teplotám vzduchu tak akorát na osvěžení.
    Moje žena říkala, že by mohlo být i tepleji, hlavně večer. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.15  15:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

No ty woe !! 36-40 ?? No tak to bych nechtěl zažít, brrr... Nesnáším jak je nad 30 :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.05.15  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

iudex
    Teplo..., no na naše poměry spíš horko. Moře 30, vzduch přes den 36 - 40, večer 27 - 29.
    Zpáteční let byl horor (hlavně pro děti a jejich rodiče), paní-epileptička dostala silný epileptický záchvat už hodinu po startu 6,5 hodinového letu... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.15  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Vystihl jsi to skoro přesně, jen bych doplnil, že mám vzadu místo zadních sedaček červenou síťku (originál příslušenství Škoda Rapid), pod kterou se dá nějaké neposedné dítko také umístit >:-[]

Cove - baterka se do kufru dává, to je fakt, taky uvažuji přes zimu dát nějakou lehčí, ušetří se tak 8 kg ;-) Za 8000,- :-)
    Dnes jsem byl mrknout jak vypadá zakázkový výroba splitteru pod přední nárazník pro Meggie, už se to rýsuje! Ale na závod Carbonie se to nestihne, což je škoda :-O
    P.S.: Ale z té Cupry by se taky dobře dělala okruhová hračka! Poladit na 350 koní, vyházet všechny sedačky, samo o sobě není moc těžká, dát dopředu nějaký pořádný okruhový sedačky, vyhodit adaptivní podvozek, dát pořádný a tvrdý podvozek, něco jako KW v3. No a za chvilku můžeš skončit takto nějak:
    [odkaz]
    O víkendu to Fuldovi celkem šlo!:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.05.15  14:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Nemyslím, že Cov pôjde Thomasinovou cestou. ;-) Btw. moje a Thomasinove auto dokonale ilustrovalo rozdielny náhľad na hotheč: Tom mal vzadu len podlahu, ku ktorej boli upevnené štvorbodové pásy, kdežto ja som mal na zadných sedadlách detskú autosedačku. :-)
    P.S. Labele, ako bolo v púštnej monarchii?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.05.15  14:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Cov
    K vůli lepšímu rozložení hmotnosti hlavně vyhoď přední sedačky a sám si sedni dozadu... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.05.15  14:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

white label
    jojo uvidíme..jsou jen dvě možnosti, řešit vzhled a parádu nebo spíš funkčnost (oz ats třeba) :-)

woody-alien
    I ty Brute? >:-[] .....sedačky ještě nevyndavám ...další stupeň bude zatím jen brzdovka..a nebo že bych kvuli lepšímu rozložení váhy přestěhoval baterku do kufru ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.05.15  14:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

wl: Copak disky, ale obávám se, že brzy dojde na vyndavání sedaček... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.05.15  13:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Cov
    Disky nejdřív určitě dobře zvaž, doslova... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Covenant

Covenant 05.05.15  11:40

« Re: Re: Re: Re: Re: SK Ring

Thomasino
    Disky zvážím, má to ještě čas, ale letos to určitě nebude....chci mkrnout ještě v listopadu v tom Assenu na tuning výstavě a jooo kdyby se dařilo tak možná až k ježíšku ;-)

23-25.5...tak to je for..k večeru cinknu a pobavíme se ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.05.15  10:44

« Re: Re: Re: Re: SK Ring

Cove - tady bych bral otevřenější ATS, lépe přes ně půjde na okruhu teplo od brzd ;-) >:-[] Jinak OZ Supertourismo jsou takové normální disky, spíše vyber nějaké lehčí a otevřenější (a jsou hrozné na umývání!). Mimochodem pak napiš co jsi vybral, mám u OZ nějaké lepší ceny ;-)
    A taky jsem tam už koupil 6x lehké OZ za asi 70 tisíc :-)
    Hele co ty nové Formula? Ty vypadají skvěle! V tvé 19-tce s ET47 by šlo. Máš taky ET50 nebo 51 jako na GTI?
    [odkaz]

P.S.: Na Nordschleife jedeme pár lidí na víkend 23.-25.5. včetně pondělí ;-) Připojíš se?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…